Inspiratie

Edith Romme stelt zich voor

  • door Lilian Gijsbers

Mijn naam is Edith Romme, ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben we twee prachtige zonen. Mijn grootste wens is kinderen en volwassenen te coachen, intuïtief, creatief en spiritueel.

Tot 2013 heb ik 15 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Als leerkracht in het basisonderwijs bracht ik mijn lessen graag over met diepgang, rust en in een goede sfeer.

Door de jaren heen heb ik steeds naar verdieping gezocht van het coachen door middel van energie, omdat ik mijn leerlingen daarmee kon helpen.

Door verschillende workshops, cursussen en opleidingen te volgen werd ik steeds wijzer op het gebied van creativiteit, lichaamswerk, intuïtieve ontwikkeling en energetisch werk.  Dat is heerlijk om door te geven!

Later kwam ik erachter dat dit alles verder ging dan alleen mijn leerlingen. Ik besloot mijn lotsbestemming te volgen en die ligt in het helpen en begeleiden van mensen op hun levenspad.

Sinds 2010 coach ik volwassenen en kinderen met levensvragen. Samen gaan we op zoek naar helderheid en oplossingen. Mijn passie is tools te delen, zodat je jouw levensenergie weer kan laten stromen en je jezelf weer kunt verbinden met de wereld om jou heen. Terug naar innerlijke authenticiteit, in verbinding met jezelf. In een sfeervolle ambiance ga ik graag met jou aan de slag met jouw persoonlijke vraagstukken.

Door de waan van de dag is daar soms te weinig tijd en aandacht voor. We staan uitgebreid stil bij jouw (hoog)gevoeligheid en welke rol dat in jouw leven speelt. Sharing is caring! Daarom heet mijn praktijk ook Sharingpoint.

Dat doe ik liefdevol met een knipoog, op een uitdagende en speelse manier. Daardoor krijg je inzicht in jouw talenten en jouw kwaliteiten.

Ik wil je graag inspireren en bewust maken om voluit te leven vanuit je gevoel. Om zo te ontdekken wie je werkelijk bent. Zodat jij kan stralen en lachend de wereld tegemoet gaat.

Vanaf 2018 ga ik samenwerken met Lilianders. Ik geef de cursus energetisch kindercoach en intuitieve ontwikkeling. Hier komen mijn passie en mijn kwaliteiten als docent mooi samen. Ik ontmoet je graag tijdens één van deze cursussen of in een privésessie. Ook ben ik mede initiatiefneemster van de spirituele week, die in juni 2018 plaatsvindt.

Sharingpoint! Brengt je in verbinding met jezelf

Reactie toevoegen