In je kracht komen

Aan het begin van de zomervakantie maken we een bijzondere reis naar Roemenië, waar we spiritualiteit, meditatie, natuur en bezinning samen laten komen. Voor jou de ruimte om te genieten, om te voelen en te ervaren en deze ervaringen te kunnen delen met gelijkgestemden. De reis wordt begeleid door 3 coaches, die jou ondersteunen om helemaal in je kracht te komen. Door middel van geleide meditaties, een privésessie waar je naar wens gebruik kan maken van een healing, massage, reiki-behandeling of kundalini behandeling, maar ook met lekker eten, groepssessies waarin we spirituele kennis en ervaring delen en natuurlijk maken we gebruik van de prachtige natuur in de omgeving van het pension om verbinding te maken met moeder aarde.

 

Workshop met 3 coaches

Flaviu Pop, Lilian Gijsbers en Diana Oostrom bieden deze reis naar Roemenië aan om jouw levensenergie te laten bruisen, om zo de zomer in te luiden met fijnheid en plezier. We zullen groepssessies en een privesessie afwisselen met meditaties om je kundalinikanaal te zuiveren, blokkades met zachtheid en liefde op te ruimen en jou in verbinding te brengen met de spirituele wereld. We gaan werken met helende energie en maken trance reizen. Door energetische activaties onstaat een diepe energetische werking wat een gelukszalig of extatisch gevoel kan geven. Ook gaan we naar behoefte tijd maken voor dans, creativiteit, beweging en ontspanning. Neem gerust jouw instrument of muziek mee, zodat we er een mooie ervaring van kunnen maken en delen wat ons samen brengt.

De reis staat gepland van donderdag tot donderdag 31 mei- 7 juni 2018 en details over het programma worden nog nader bekend gemaakt. Je kan je nu al op voorinschrijving aanmelden en een optie op de reis vastleggen. Deze verplicht je tot niets, maar geeft je wel de eerste keus om deel te nemen. We werken op volgorde van inschrijving.

 

Is dit voor mij?

Uit de volgende lijst spreekt één of meerdere onderwerpen jou aan:

 • Je hebt interesse in paranormale en spirituele ontwikkeling

 • Je wilt helemaal in je kracht komen en genieten van het leven

 • Je bent bekend met kundalini ervaringen en wilt deze verdiepen

 • Je wilt je verbinden met gelijkgestemden

 • Je zoekt verdieping in meditaties

 • Je hebt zin in een spirituele vakantie met diepgang

In de 8-daagse is dit wat we graag als coach met jullie delen, we houden rekening met datgene waar de groep het meeste behoefte aan heeft.

Wat gaan we doen

Een workshop gericht op in je kracht komen en plezier, waarin een programma wordt aangeboden om jou daarin te begeleiden. 3 coaches werken afwisselend met de groep en individueel om je te ondersteunen in jouw proces. Je mag er dus vanuit gaan, dat je een intensieve begeleiding krijgt. Overnachten en eten doen we in een gezellig, maar eenvoudig pension in Roemenie. Het ligt prachtig in de natuur. De kamer deel je met een andere deelnemer, de bedden staan uiteraard niet tegen elkaar. Flaviu spreekt goed Engels, als hij de groepssessie leidt is de taal Engels (Lilian en Diana kunnen desgewenst vertalen) verder is de taal tijdens de groepssessies en privéconsulten Nederlands (tenzij je privésessies van Flaviu krijgt). Er zijn groepsbijeenkomsten, meditaties en we maken ook kennis met de prachtige omgeving. Lilian neemt je mee in prachtige meditaties en ook maken we een trance reis. Daarnaast worden diverse groepsreadings en activeringssessies gegeven, ieder krijgt op zijn of haar eigen niveau aangeboden wat nodig is. We hebben natuurlijk rekening te houden met het weer, maar we plannen een bezoek aan een schitterende opgraving, in Hunedoara, waar we de energie vergelijkbaar met Stonehedge ervaren. Er is ook voldoende gelegenheid om je even terug te trekken, om je processen op te schrijven of voor jezelf een moment rust te pakken. Eten zullen we gebruiken in het pension en zal een lokale maaltijd betreffen. Je gaat er kennis maken met de heerlijke keuken die het land heeft. Geloof me, je zult versteld staan van de puurheid van de ingrediënten! Indien je gebruik maakt van een dieet, dan vernemen we dat graag vooraf. Hier wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden. En wil je lezen over onze ervaringen tijdens de reis van 2017? Klik dan hier.

planning

De reis is gepland in het voorjaar van 2018. (31 mei - 7 juni)
De prijs is nog niet volledig bekend, maar zal rond de € 1.500,- inc. btw zijn. Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt.

Inbegrepen zijn:

 • overnachting in een tweepersoons kamer
 • o.b.v. vol pension (ontbijt, lunch, diner)
 • transfer van de luchthaven van Cluj Napoca in Roemenie naar het pension
 • 4 dagen cursusprogramma en een privésessie door één van de coaches
 • bezoek aan 3.000 jaar oude opgravingen van tempels (entree inbegrepen)
 • Vervoer tijdens de reis

Tickets voor het vliegtuig naar Cluj Napoca graag zelf bestellen, omdat deze voor iedereen naar wens kunnen zijn. Vanuit Eindhoven is het een vlucht van 2 uur en 20 minuten. Wellicht vind jij het fijner om vanuit het westen of Duitsland te vliegen, vandaar dat we deze open houden. Tijdens de reis wordt geen alcohol geschonken, indien je daarvan gebruik wilt maken is dat voor eigen rekening. Vol pension is waar mogelijk naar keuze vlees/vis/vegetarisch o.b.v. lokale menu's. Minimale aantal deelnemers om de reis te kunnen laten vertrekken is 6 personen.

Indien je van Eindhoven vliegt is het retourticket circa € 200,- en kom je donderdag in de namiddag aan. Je bent dan donderdag laat in de middag weer in Nederland.

Inschrijven 8-daagse bewustwordingsreis Roemenië
 • 31 mei tot 7 juni 2018
 • 7 overnachtingen in een pension
 • Incl. maaltijden
 • wandelingen en bezoek aan de opgravingen
 • begeleiding door 3 coaches in diverse groepssessies
 • Privésessie van 1 1/2 uur
 • naar schatting € 1.500,00 (inc. 21% BTW)
 • vlucht is niet inbegrepen

Inschrijven cursus >