Cursussen

Loving care for yourself and by yourself

Ken je dat gevoel van onmacht? Je schreeuwt tegen je ouders, het liefst lijk je absoluut niet op ze? Tussen jou en je broers en zussen loopt het nog altijd niet zo gemakkelijk? Of je hebt het gevoel dat jouw jeugd je nog steeds in patronen vasthoudt, waarvan je merkt dat ze jouw huidige situatie soms heel lastig maken? Je weet dat je jouw kinderen anders wilt opvoeden en je wilt ze geven van jij zelf hebt gemist? Op je werk loop je tegen uitdagingen aan, die je wilt overwinnen?  Herken je jezelf hierin? Dan is deze cursus perfect voor jou. 

Patricia en Tahir nemen je mee op een helend proces, waarmee je oude patronen die je in je jeugd hebt opgelopen leert te doorbreken en doordat je vrede sluit met het verleden, kan je in het heden beter omgaan met uitdagingen binnen je familie. Lijkt dat je goed om te doen? Sluit je dan aan bij de intense cursus van 6 dagen.

Liefde voor jezelf begint bij JOU

In deze zesdaagse cursus gaan we je ondersteunen in alles wat je in het gezinsleven tegen komt en in je jeugd zelf bent tegengekomen waar je nu last en uitdaging van ondervindt. Vaak zijn er patronen ontstaan, waardoor je nu nog altijd op dezelfde manier reageert als toen je een kind was. Vaak gebeurt dit juist als situaties moeilijk en confronterend zijn. Als je dan zelf kinderen krijgt, ontdek je dat deze patronen je soms in de weg zitten. Je wilt absoluut niet lijken op je vader of moeder, maar toch sluipt er soms een uitdaging in. 

In de cursus komen emotionele ervaringen aan bod die jou vanuit het nu, je verleden of uit vorige levens mogelijk blokkeren in de verbinding naar je kind of kinderen. Ook kan het voorkomen, dat je jouw innerlijk kind mag helen om zo in het hier en nu beter te kunnen omgaan met uitdagingen. 

Ook kunnen er trauma’s naar boven komen die jij als ouder zelf mogelijk in een verleden hebt opgelopen en deze onbewust doorgeeft aan volgende generaties.  

Doel van deze cursus is om d.m.v. nieuwe inzichten weer volledig en liefdevol met jezelf (of jij als ouder) met je kind in verbinding te staan. 

Hierdoor zal er op een positieve en liefdevolle manier energie gaan stromen en je weer kracht geven.  

Boodschappen die helend zijn

Patricia en Tahir nemen je liefdevol mee in een helend proces. 

De cursusdagen worden rustig opgebouwd zodat er ruimte is voor heling. Tijdens de dagen zal er via helderziende waarneming en vanuit trance informatie worden doorgegeven die soms persoonlijk en soms voor de gehele groep bedoeld is. Onderwerpen die aan bod komen zijn erop gericht om eventuele uitdagingen die je binnen het gezin telkens opnieuw ervaart, te gaan verwerken. Zodat je weer een hele nieuwe wending kan geven aan jouw leven, maar ook dat van jouw familie. Je zal merken dat er meer harmonie en verbinding is na de sessies. Dat is onze liefdevolle intentie en daarmee gaan we samen aan de slag. Je zult ook merken, dat het delen van ervaringen binnen de groep je juist extra kan ondersteunen. Wat je ook hebt meegemaakt of wat je ook in de weg zit, samen kunnen we het helen!

Wat kan je verwachten

Heb je het gevoel dat deze cursus je kan helpen bij jouw rol in het gezin of met collega's en leidinggevenden op het werk? Of het nu gaat om je huidige gezin of het gezin waarin je geboren bent, je zal zien dat het je helpt om de oude patronen inzichtelijk te maken en te transformeren. Ook op de werkvloer zal je merken dat je beter in je schoenen staat. Deze cursus is nieuw binnen het aanbod van Lilianders. Het is ontstaan uit de ervaring die we tijdens de vele jaren van werken hebben opgedaan. Als je jezelf beter kan voelen in de gezinssituatie, dan ben je voor jezelf ook een beter mens en kan je beter in balans blijven. Gun jezelf daarom deze cursus en je zal zien dat je een flinke stap kan maken.

Wil je meer weten? Mail dan naar info@lilianders.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische bespreking van jouw wensen en vragen. Of je kan bellen met Patricia van de Moosdijk: 06-44093709. Zo weet je zeker, dat je op de juiste plek bent.

Inschrijven cursus 2023

 
Zesdaagse cursus
  • Data op zaterdagen 2023: 7/10, 4/11, 18/11, 2/12, 16/12 en 13/1/2024.
  • € 1195,- inc. 21% BTW.
  • Locatie: afhankelijk van de aanmeldingen of t’ Handelshuys, Udenseweg 2, 5405 PA Uden.
    Of Gezondheidscentrum Binnenhof, Binnenhof 13, 4871 BR Etten-Leur.
  • Van 10.00 - 16.00 uur. Grootte van de groep is minimaal 4 en maximaal 8 personen.
  • Deze cursus kun je los van alle andere cursussen van Lilianders volgen.
  • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist.
  • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.