Oefenavonden

Thema's mediumschap, intuïtie en healing

Planning

De geplande data voor 2017 zijn als volgt:

 • donderdag 14 september
 • woensdag 11 oktober
 • donderdag 2 november
 • woensdag 13 december

De oefenavonden op woensdagen of donderdagen van 20.00 - 22.00 uur. 

Locatie: De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a, Langenboom (20 minuten vanaf Uden en 30 vanaf Nijmegen)

Grote (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Waarom deelnemen?

De oefenavonden bieden jou de mogelijkheid om met spirit te blijven ontwikkelen. Hier mag je weer even met gelijkgestemden praten en oefenen met de mogelijkheden die er zijn. Er zijn verschillende thema's die afwisselend aan bod komen, zoals het zich aandient op de avond zelf:

 • Intuïtie 
 • Trance 
 • Healing 
 • Mediumschap

Als je wilt weten wat de diverse onderwerpen precies betekenen, staat dat hierna per item beschreven.

Healing

Bij healing staat het ervaren van trance en werken met helende energie centraal

Elk mens is in staat de helende energie te ervaren. Ook al wil je niet zelf de energie doorgeven, dan nog is het heerlijk om van de energie die er vrijkomt te genieten. We gaan in trance om prachtige informatie door te kunnen geven uit de spirituele wereld (trance-speaking) en we sturen helende energie naar de mensen of situaties in de wereld die het nodig hebben. Als je dat wilt, mag je een foto meebrengen van iemand die de helende energie kan gebruiken. Ook als je zelf pijn, verdriet of spanningen ervaart, kan het deelnemen aan deze groep je enorm kracht geven. Uiteraard is de cirkel er ook voor de professional die wil trainen. Zo helpen we elkaar met onze ervaringen. 

Intuïtie

Het oefenen van jouw intuïtieve vermogens staat centraal

Ontmoeting met je gids, contact maken met je gevoel, hoe kan ik mijn intuïtie gebruiken, lekker mediteren en gronden. Gewoon oefeningen om weer helemaal bij jezelf te zijn. Om weer even te voelen hoe fijn het is als je jouw innerlijke stem helder en duidelijk kan horen. Dat is de basis van wat intuïtie je brengt. Vaak is het lastig om in je eentje de focus te houden, om die hoge energie te pakken en daar even in te zitten. De groepsenergie helpt jou om gemakkelijker in die kracht te komen, die jou weer dichtbij jouw eigen innerlijke stem brengt. In de groep is ook ruimte om jouw ervaringen te delen. Hoe gaat een ander om met de gevoeligheid? Wat helpt om te blijven gronden? Je leert zoveel van elkaar, dat je er lange tijd energie uit kunt putten. 

Mediumschap

Bij oefeningen mediumschap staat het ervaren van contact en communicatie met de spirituele wereld centraal

We oefenen met het maken van contact met overleden dierbaren. Soms geeft iemand spontaan een demonstratie voor de groep. Ook psychometrie oefeningen worden in deze groep toegepast. Je mag een reading oefenen en zo meer en meer ervaren hoe accuraat jouw waarnemingen zijn.

Deelname

Doe mee en oefen met jouw eigen ontwikkeling

Elke cirkel kent zijn eigen deelnemers en ontwikkelmogelijkheden. De basis is oefenen in een groep gelijkgestemden en geïnteresseerden. Het is geen cursus of workshop, maar juist een manier om lekker te ervaren. Natuurlijk kan je de cirkel bijwonen als je zeer ervaren bent om zo jouw kennis en kunde te delen. Ook ervaren pianisten en voetballers trainen met grote regelmaat. Juist het feit dat er mensen in de groep zijn die uit interesse komen of juist om de energie te ervaren, maakt dat de energie vrij kan stromen.

Deelname aan de cirkel: € 20,00 per keer

Knipkaart voor 5X € 85,00 

Wanneer je een knipkaart neemt, kun je kiezen welke data je erbij wilt zijn. Je neemt je kaart gewoon mee als je komt en die wordt dan afgevinkt.  

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 18 deelnemers.

Inschrijven oefencirkel

 • Trance, healing, mediumschap en intuïtie
 • Locatie De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a, Langenboom
 • Eenmalige deelname € 20,00 
 • Kortingskaarten voor 5X € 85,00
Inschrijven >