Oefenavonden

Een avond met gelijkgestemden

Planning

De geplande data voor het najaar 2019 zijn

  • woensdag 18 december
De oefenavonden zijn op woensdag van 20.00 - 22.00 uur.  
 
Locatie: Handelshuys, Udenseweg 2 in Uden.


Waarom deelnemen?

De oefenavonden bieden jou de mogelijkheid om met spirit te blijven ontwikkelen. Hier mag je weer even met gelijkgestemden praten en oefenen met de mogelijkheden die er zijn. Er zijn verschillende thema's die afwisselend aan bod komen, zoals het zich aandient op de avond zelf:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • Trance reizen 
  • Boodschappen via channeling
  • Healing 
  • werken met de nieuwe aarde energie

De trilling van de oefencirkels is vaak erg hoog. Dit betekent, dat er soms heel wat los kan komen en je ook een hele snelle spirituele ontwikkeling kan doormaken. Het is daarom raadzaam om alleen aan te melden, als je eerder met energie hebt gewerkt of al een cursus bij Lilianders of elders hebt gedaan. (bijvoorbeeld Reiki, reading, healing, mediumschap, trance en/of meditatie) Het gaat er niet om dat je ervaring hebt, maar dat je niet schrikt van wat tijdens een oefencirkel gebeurt. Ook is het prettig als je gaat oefenen in tweetallen, dat je weet wat het geven van een energetische behandeling inhoudt. Is dit nieuw voor je? Volg dan eerst een cursus om de basis technieken eigen te maken.

Wat er zoal gebeurt

Bij healing staat het ervaren van trance en helende energie centraal

Ook al wil je niet zelf de energie doorgeven, dan nog is het heerlijk om van de energie die er vrijkomt te genieten. We gaan in trance om prachtige informatie door te kunnen geven uit de spirituele wereld (via channeling) en we sturen helende energie naar de mensen of situaties in de wereld die het nodig hebben. Ook als je zelf pijn, verdriet of spanningen ervaart, kan het deelnemen aan deze groep je enorm kracht geven. Uiteraard is de cirkel er ook voor de professional die wil trainen. Zo helpen we elkaar met onze ervaringen. We hebben tijdens diverse oefencirkels mogen ervaren, dat heling die we in deze groep geven, ook daadwerkelijk tot verzachting van pijn en verdriet heeft mogen bijdragen.

Jouw eigen persoonlijke ontwikkeling

Het oefenen van jouw energetische vermogens

Ontmoetingen met je gids, het hoger zelf, contact maken met je gevoel, je intuïtie gebruiken, lekker mediteren en gronden. Gewoon oefeningen om weer helemaal bij jezelf te zijn. Om weer even te voelen hoe fijn het is als je jouw innerlijke stem helder en duidelijk kan horen. Vaak is het lastig om in je eentje de focus te houden, om die hoge energie te pakken en daar even in te zitten. De groepsenergie helpt jou om gemakkelijker in die kracht te komen, die jou weer dichtbij jouw eigen innerlijke stem brengt. In de groep is ook ruimte om jouw ervaringen te delen. Hoe gaat een ander om met de gevoeligheid? Wat helpt om te blijven gronden? Je leert zoveel van elkaar, dat je er lange tijd energie uit kunt putten. 

Deelname

Doe mee en oefen met jouw eigen ontwikkeling

Elke cirkel kent zijn eigen deelnemers en ontwikkelmogelijkheden. De basis is oefenen in een groep gelijkgestemden en geïnteresseerden. Het is geen cursus of workshop, maar juist een manier om lekker te ervaren. Natuurlijk kan je de cirkel bijwonen als je zeer ervaren bent om zo jouw kennis en kunde te delen. Ook ervaren pianisten en voetballers trainen met grote regelmaat. Juist het feit dat er mensen in de groep zijn die uit interesse komen of juist om de energie te ervaren, maakt dat de energie vrij kan stromen.

Deelname aan de cirkel: € 20,00 per keer

Knipkaart voor 5X € 85,00 

Wanneer je een knipkaart neemt, kun je kiezen welke data je erbij wilt zijn. en die wordt dan afgevinkt.  

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 18 deelnemers.

Inschrijven oefencirkel

  • Locatie Handelshuys, Udenseweg 2, Uden.
  • Eenmalige deelname € 20,00 
  • Kortingskaarten voor 5X € 85,00
Inschrijven >