Cursussen

Een spirituele reis naar innerlijke kracht

Je komt thuis van een feestje en voelt je verloren en leeg. Terwijl je hier ooit van kon genieten, lijkt het nu alsof iedereen het steeds over dezelfde, nietszeggende onderwerpen heeft. Jij zoekt eigenlijk verdieping, echt contact. Ooit leek alles in je leven op rolletjes te lopen, jij had de controle, maar toch voel je nu opeens dat er iets mist, je relatie, werk, je gezondheid, eigenlijk zou je jezelf toch goed moeten voelen? Waarom knaagt het dan? En wat kan je doen om dit te doorbreken?

Of ben je ondertussen helemaal niet eens meer blij met je leven? Heb je het gevoel dat jouw leven is gestopt en iemand anders jouw leven aan het leven is terwijl jij aan de zijkant staat? Als een toeschouwer kijkend naar de dingen die je doet, maar die eigenlijk niet bij je passen? Want dat is namelijk wat er gebeurt als je het leven laat gebeuren en jij niet meer aan het stuur zit. Het begint bij een knagend gevoel, alsof iets niet klopt. Maar als dat te lang duurt, lijkt het alsof je jezelf kwijt raakt.

Een spiritueel avontuur

Trek eens een jaar uit helemaal voor jezelf en ontdek wat er onder dat knagende gevoel verstopt zit. Wie ben je eigenlijk? Wat is jouw doel in het leven? Waarom lukt het je niet om werkelijk contact en diepgang te voelen? Wat is het toch, dat jouw hoofd altijd denkt alle antwoorden te weten, maar nooit stil is? Hoe krijg je dat hoofd stil en wat gebeurt er dan? Het zal een jaar worden waarin je ontdekt dat spiritueel bewustworden jou weer met beide benen op de grond zet. Want gek genoeg, is spiritualiteit de manier om antwoord te vinden op dat knagende gevoel. En dat is alsof je met je voeten terug in de klei komt te staan. Het brengt je een gevoel van welbehagen, een gevoel van vrede en je krijgt weer overzicht in wat werkelijk belangrijk is in het leven. Tahir Oppier en Lilian Gijsbers nemen je graag mee op deze zoektocht naar jouw innerlijke kracht en je ware Zelf!
Deze twee zielen werken in verbondenheid samen om jou heling te brengen, om inzichten te geven over jouw leven en je opnieuw te verbinden met jouw kern het het pad van jouw ziel.

Een transformatieproces

Door middel van o.a. tranceboodschappen en (onzichtbare) energieën uit de spirituele wereld gaan we op zoek naar jouw innerlijke blokkades die jou belemmeren om écht gelukkig te kunnen zijn. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes.

Van diverse deelnemers hebben we gezien en gehoord, dat ze in een prachtige ontwikkeling zijn gekomen tijdens en na de cursus. Nieuwe banen, verzachting van pijn, verdriet, een verbetering in relaties met partners, ouders en kinderen. Het gebeurt erg vaak, dat alles in een stroomversnelling komt. Het diepere contact met de ongeziene wereld, de manier waarop je beter naar je gevoel leert luisteren, de spirituele inzichten. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen. De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Opmerkingen van cursisten:
"Bij Tahir en Lilian kan je aan jezelf werken en dingen los laten. De laatste healing die ik met jullie doorleefde voelde als een enorme bevrijding."
"Ik wist niet dat ik dit in me had, wat fantastisch!"
"Al dertig jaar volg ik spirituele cursussen, maar hier vond ik alle antwoorden! Dat doe je goed!"
"Vanaf mijn 7de slikte in antidepressieva om angsten tegen te gaan, nu ben ik medicatievrij."
"Wat ik zocht zat al die tijd al in mij, maar ik wist niet hoe ik erbij kon komen."
"Nu kan ik het een plek geven en door met mijn leven, ik wil er anderen mee gaan helpen."
"Thuis is alles anders, nu ik mijn man en zoon beter begrijp, voel ik me beter. Een scheiding is van de baan."

Wat kan je verwachten

Gedurende een jaar komen we elke maand bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. En dat alles onder de bezielende begeleiding van Tahir en Lilian.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze bijeenkomsten wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. En wil je meer weten? Mail dan naar info@lilianders.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische bespreking van jouw wensen en vragen. Zo weet je zeker, dat je op de juiste plek bent.

Ben jij:

 • op zoek naar een manier om helemaal jezelf te kunnen zijn?
 • druk in het hoofd en dat wil je overwinnen?
 • succesvol, maar voel je dat je iets mist of dat je er nog meer uit kan halen?
 • hoogsensitief en wil je leren hoe je stevig in balans kan blijven?
 • niet blij met hoe de dingen gaan in je familie of je gezin en wil je harmonie?
 • benieuwd hoe het is om diepgaander contact te maken met de spirituele wereld?
 • iemand die moeite heeft de controle los te laten en ben je toe aan inzicht hoe het anders kan?
 • soms angstig, zonder te weten waar het vandaan komt?
 • in een rouwproces en zoek je antwoorden over de dood en de spirituele wereld?
 • spiritueel, maar kan je het nog niet in je dagelijks leven en werk toepassen?

Dan is deze cursus voor jou een geschenk uit de hemel.

Inschrijven cursus najaar 2019

 • Data op vrijdagen: 2019: 11/10, 8/11, 6/12 en 2020: 10/1, 24/1, 14/2, 13/3, 10/4, 8/5, 5/6 en 3/7
 • Locatie Lilianders in het Handelshuys, Udenseweg 2 Uden.
 • Van 10.00 - 16.00 uur
 • De bijeenkomsten bestaan uit 11 dagen
 • Grootte van de groep is minimaal 7 en maximaal 15 personen
 • Deze cursus kun je los van alle andere cursussen van Lilianders volgen
 • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist
 • € 1.850,- inc. 21% BTW
 • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk