Cursussen

Tahir en Lilian

Een spiritueel avontuur tussen twee zielen die in verbondenheid samenwerken. Hun samenwerking is gericht op het brengen van heling, van inzichten over jouw leven en om je opnieuw te verbinden met jouw kern en je zielenpad.

Een spiritueel avontuur

10 dagen gedurende een jaar, elke maand komen we bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. Tahir en Lilian reiken meditaties aan, werken met energie om toegespitst op de groep of een individu uit de groep healing en inzicht te brengen. De dagen volgen de energie en liggen niet vooraf vast qua onderwerp of thema. Er wordt gewerkt met trance boodschappen, die per keer worden doorgegeven door engelen en spirits. Lilian en Tahir zijn verbonden aan de engelen die ook wel de Elohim worden genoemd en brengen deze wereld dichter bij jou.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze bijeenkomsten wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. Wij hebben geen verwachtingen van jouw vooropleiding, noch van ervaring in het spirituele vakgebied. Hetgeen nodig is om bij deze groep aan te sluiten is een open houding, ontvankelijk en een beetje nieuwsgierig. Als je het gevoel hebt, dat deze cursus je kan helpen in jouw leven, dan sluit gerust aan!

Onderwerpen:

 • jouw persoonlijke ontwikkeling
 • meditaties
 • healing van vorige levens en traumatische ervaringen
 • boodschappen van engelen, gidsen en overleden dierbaren
 • herkennen van jouw zielenpad

De docenten

In 2017 ontmoetten Tahir en Lilian elkaar en beseften direct, dat hun zielen verbonden waren. Herkenning was er vanaf het eerste moment en via trance boodschappen werd duidelijk dat zij zich verbonden hadden om samen te werken in dit aardse leven, zoals zij ook in voorgaande levens regelmatig hadden gedaan. Een flink aantal ontmoetingen volgde, waarbij ze steeds beter inzicht kregen in hoe zij elkaar aanvulden en hoe diepgaand de healingen zijn, die ze samen kunnen brengen. Lilian werkte al als docent en spiritueel coach, Tahir is als arts uit de reguliere zorg in de trance healing gerold. Dat gebeurde na een cursus Reiki, waarbij zijn hele kennis werd geopend en hij voortaan in zeer diepe trances raakte. Lilian en Tahir zijn hun zielenmissie aangegaan. Steeds dieper ging de verbondenheid tussen deze twee mensen en steeds meer werd duidelijk, dat hun gidsen inspireerden om te gaan samenwerken. Deze cursus is de eerste reeks die ze samen geven. In verschillende opleidingen is Tahir een dag langsgeweest en hebben er levensveranderende sessies plaatsgevonden. En deze krachten bundelen, dat is wat in deze cursus wordt gedaan. Ook Edith Romme en Diana Oostrom spelen een belangrijke rol in deze samenwerking, die in de toekomst nog verder wordt uitgebouwd. Edith nam eerder al de cursus energetisch kindercoach van Lilian over en ook is zij als gastdocent aanwezig tijdens cursussen en geeft zij privésessies. Diana is de steun en toeverlaat van ons allemaal, zij is het eerste aanspreekpunt en organiseert de planning en mail. Zij is zich gaan specialiseren in kundalini energie en gaat steeds meer privésessies van Lilian overnemen.

Een transformatieproces

Van diverse deelnemers heb ik gezien en gehoord, dat ze in een prachtige ontwikkeling zijn gekomen tijdens en na de cursus. Nieuwe banen, genezing van pijn, ziektes, verdriet, een verbetering in relaties met partners, ouders en kinderen. Het gebeurt erg vaak, dat alles in een stroomversnelling komt. Het diepere contact met gidsen en hoger zelf, maar ook het besef dat je jezelf kan genezen door een nieuwe bewustwording, het besef dat je in trance kan spreken, dat je niet alleen overledenen waar kan nemen, maar ook andere bewustzijnsvormen zoals buitenaardse zielen die jou kunnen helpen in je groei. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen. De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Inschrijven opleiding najaar 2018

 • Data op vrijdagen: 2018: 21/9, 26/10, 16/11, 14/12 en 2019: 18/1, 8/2, 1/3, 29/3, 10/5 en 21/6
 • Locatie De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a Langenboom
 • Van 10.00 - 16.00 uur
 • De lessen bestaan uit 10 dagen
 • Grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 15 personen
 • Deze cursus kun je los van alle andere cursussen van Lilianders volgen
 • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist
 • € 1.750,- inc. 21% BTW
 • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk
 • Je kan de factuur zakelijk boeken en de BTW terugvragen als je een bedrijf hebt