Cursussen

Tahir en Lilian

Een spiritueel avontuur tussen twee zielen die in verbondenheid samenwerken. Hun samenwerking is gericht op het brengen van heling, van inzichten over jouw leven en om je opnieuw te verbinden met jouw kern en zielenpad.

Een spiritueel avontuur

11 dagen gedurende een jaar, elke maand komen we bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. Vanwege de input uit de groep, is de 11e dag eraan toegevoegd, voorheen was het 10 dagen. Tahir en Lilian reiken meditaties aan, werken met energie om toegespitst op de groep of een individu uit de groep healing en inzicht te brengen. De dagen volgen de energie en liggen niet vooraf vast qua onderwerp of thema. Er wordt gewerkt met trance boodschappen, die per keer worden doorgegeven door engelen, overleden dierbaren en spirits.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze bijeenkomsten wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. Wij hebben geen verwachtingen van jouw vooropleiding, noch van ervaring in het spirituele vakgebied.

Onderwerpen:

 • jouw persoonlijke ontwikkeling
 • meditaties
 • het doorbreken van angsten die jou tegen houden
 • healing van vorige levens en traumatische ervaringen
 • boodschappen van engelen, gidsen en overleden dierbaren
 • herkennen van jouw zielenpad

De docenten

In 2017 ontmoetten Tahir en Lilian elkaar en beseften direct, dat hun zielen verbonden waren. Herkenning was er vanaf het eerste moment en via trance boodschappen werd duidelijk dat zij zich verbonden hadden om samen te werken in dit aardse leven, zoals zij ook in voorgaande levens regelmatig hadden gedaan. Een flink aantal ontmoetingen volgde, waarbij ze steeds beter inzicht kregen in hoe zij elkaar aanvulden en hoe diepgaand de healingen zijn, die ze samen kunnen brengen. Lilian werkte al als docent en spiritueel coach, zij is van kinds af aan verbonden geweest met de spirituele wereld en heeft haar gaven in de loop der tijd steeds verder ontwikkeld. Haar helende gaven hebben al diverse malen tot wonderlijke genezingen geleid. Tahir is als arts uit de reguliere zorg in de trance healing gerold. Dat gebeurde na een cursus Reiki, waarbij universele kennis werd geopend en hij voortaan in zeer diepe trances raakte. Lilian en Tahir zijn hun zielenmissie aangegaan. Steeds dieper ging de verbondenheid tussen deze twee mensen en steeds meer werd duidelijk, dat hun gidsen inspireerden om te gaan samenwerken. Deze cursus is de tweede reeks die ze samen geven. In verschillende opleidingen en trance cirkels hebben er levensveranderende sessies plaatsgevonden. Ook in deze cursusreeks is dat weer de intentie van Tahir en Lilian.

Zij is van kinds af aan verbonden geweest met de spirituele wereld en heeft haar gaven in de loop der tijd steeds verder ontwikkeld. Haar helende gaven hebben al diverse malen tot wonderlijke genezingen geleid.


Een transformatieproces

Van diverse deelnemers heb ik gezien en gehoord, dat ze in een prachtige ontwikkeling zijn gekomen tijdens en na de cursus. Nieuwe banen, verzachting van pijn, verdriet, een verbetering in relaties met partners, ouders en kinderen. Het gebeurt erg vaak, dat alles in een stroomversnelling komt. Het diepere contact met gidsen en hoger zelf, maar ook het besef dat je jezelf kan genezen door een nieuwe bewustwording, het besef dat je in trance kan raken, dat je niet alleen overledenen waar kan nemen, maar ook andere bewustzijnsvormen zoals buitenaardse zielen die jou kunnen helpen in je groei. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen. De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Inschrijven cursus najaar 2019

 • Data op vrijdagen: 2019: 11/10, 8/11, 6/12 en 2020: 10/1, 24/1, 14/2, 13/3, 10/4, 8/5, 5/6 en 3/7
 • Locatie Lilianders in het Handelshuys, Udenseweg 2 Uden.
 • Van 10.00 - 16.00 uur
 • De bijeenkomsten bestaan uit 11 dagen
 • Grootte van de groep is minimaal 7 en maximaal 15 personen
 • Deze cursus kun je los van alle andere cursussen van Lilianders volgen
 • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist
 • € 1.850,- inc. 21% BTW
 • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk