Trance cirkels

Een samenzijn vol verwondering

Waarom deelnemen?

Goed nieuws! We zijn weer gestart met onze populaire "trance cirkels". Deze cirkels gaan gegeven worden door Lilian Gijsbers. Zij bereidt niets voor maar laat het doorkomen zoals het zich aandient op het moment zelf:

  • boodschappen uit de ongeziene spirituele wereld
  • helende energie behandelingen (individueel en met de groep)
  • boodschappen van overleden dierbaren
  • inzichten die jou vooruit helpen in je dagelijks leven, werk en gezin
  • meditaties om je tot innerlijke rust en vrede te brengen

De energie van de trance cirkels is vaak erg hoog. Dit betekent, dat er soms heel wat los kan komen en je ook een hele snelle transformatie kan doormaken. Graag willen we je daarop wijzen, zodat je erop voorbereid bent. Als je het prettig vindt, kan je ook op een matje gaan liggen als er voldoende ruimte is. Het is fijn als je deze zelf meebrengt. Een kussentje of dekentje kan ook fijn zijn als het fris is.

Planning

Geplande trance cirkels met Lilian 2023/2024. Deze zijn allemaal in de avond van 19:30 tot 22:00

  • vrijdag 26 april 2024. Deze avond is vol. Je kunt aanmelden, we nemen contact op als er iemand afmeld.
Healing en boodschappen

We gaan in trance om prachtige informatie door te kunnen geven uit de spirituele wereld en we sturen helende energie naar de mensen of situaties in de wereld die het nodig hebben. Soms komen ook overleden dierbaren met een persoonlijke boodschap. Als je zelf pijn, verdriet of spanningen ervaart, kan het deelnemen aan deze groep je enorm kracht geven. We hebben tijdens diverse cirkels mogen ervaren, dat heling die we in deze groep geven, ook daadwerkelijk tot verzachting van pijn en verdriet heeft mogen bijdragen. En heb je behoefte aan een intensief traject? Dan kan je ook eens kijken naar onze diverse cursussen. In deze cursussen en workshops krijg je naast de groepssessies ook de benodigde persoonlijke aandacht gedurende de vele bijeenkomsten.

Inschrijven trance cirkel

  • Locatie; Helenastraat 31, Uden
  • Deelname is € 30,00 per keer
 

Inschrijven >