Zakelijk

In het bedrijfsleven houd ik me o.a. bezig met leiderschapsontwikkeling en verandertrajecten. De focus ligt hierbij op communicatie en het gebruik van intuïtie. Iets waar managers en directieleden veel baat bij hebben. Daarnaast fungeer ik als klankbord voor ondernemers, zowel op zakelijk gebied als bij privézaken. Dit komt, doordat ik mijn achtergrond heb als manager en directeur in diverse mediabedrijven. 

In tijden van verandering is het nodig om je bedrijf op koers te houden. De reorganisaties die in veel bedrijven plaatsvinden, hebben hun weerslag op de medewerkers in het bedrijf. Het is van belang om duidelijke communicatie op gang te houden en de mensen te blijven inspireren en motiveren. Een individueel coachingstraject kan hierin een belangrijke bijdrage leveren. Lilianders heeft een uitgekiende samenwerking met diverse goed opgeleide mensen, waardoor ook in teamverband gewerkt kan worden. Continuïteit is dus gegarandeerd.

Ook op het gebied van langdurig verzuim kan ik van toegevoegde waarde zijn. Ik ben efficiënt en accuraat als het gaat om lichamelijke en mentale klachten in kaart brengen en deze door middel van coaching te verbeteren. Het is het dus zeker waard om deze vorm van reductie van ziekteverzuim in te passen in het huidige beleid.

Ik werkte reeds in opdracht van: Waterschap AA en Maas, Dichterbij, Henos Natuursteen en Het Tweede Spoor. Daarnaast heb ik diverse ondernemers bijgestaan, waarvan de persoonlijke gegevens anoniem gehouden worden. Op aanvraag zijn dergelijke referenties beschikbaar.

Neem direct contact op >