Cursussen

Terug naar jezelf

Ben je al tijden op zoek naar een methode waar je jezelf beter door voelt? Pijn, verdriet, woede, familie problemen, stress, gewoonweg emoties, kunnen je leven beheersen. We praten erover in therapie, maar ook dat helpt niet echt. In onze maatschappij lijkt het alsof hard aan jezelf werken de oplossing is. Toch merk je vaak, dat het niet brengt wat je eigenlijk zoekt. Vaak wordt zelfs medicatie voorgeschreven. Of het nu gaat om medicatie voor een chronische ziekte, chemotherapie of je neemt antidepressiva of pijnstillers, het brengt vaak ook veel bijwerkingen teweeg of het helpt gewoonweg niet. Het is van belang dat je weet dat in jou een kracht verborgen zit om jezelf beter te gaan voelen. Niet de snelle weg van pillen of operaties, niet keihard ervoor werken, maar juist de weg die rustig naar binnen leidt en in jou de oplossing zoekt, dat is wat deze workshopreeks jou gaat bieden. Wanneer jij tot rust en balans weet terug te keren, kan het namelijk zomaar gebeuren, dat jouw lichaam gaat helen en jouw leven positief gaat veranderen. Zo kunnen angst, pijn en vervelende klachten en alle drukke gedachten in je hoofd langzaam minder worden en hopelijk zelfs verdwijnen. Het mijn dagelijkse ervaring, dat je lichaam oneindig wijs is en je dus antwoorden en heling kan vinden door het transformatieproces in jezelf aan te gaan. Ik nodig je uit om dit samen te komen doen in deze prachtige workshopreeks.

Stap voor stap op weg naar heling

Via de diverse thema's die in ieder leven spelen, gaan we terug naar jouw kern. Op deze weg reikt Lilian je tal van mogelijkheden aan om jouw leven te kunnen helen op een diepgaand niveau. 

dag 1: uit je hoofd in je gevoel
gedachten in je hoofd komen wellicht nooit tot rust. Deze dag gaan we ontdekken hoe het stil wordt en je weer naar je gevoel kan leren luisteren. We maken gebruik van meditaties en visualisaties die je ook thuis kan blijven doen. Je zal zien dat je hierdoor rust in je hoofd krijgt. 

dag 2: loslaten
In ieders leven zijn er dingen gebeurd, die je achteraf liever anders had gehad. Je werd ziek, je verloor iemand, je bent door een crisis gegaan, elk leven kent uitdagingen. Hoe ga je om met het verleden en hoe kan je dat ombuigen en het loslaten, zodat je een bevrijding ervaart en je met een schone lei kan beginnen. Vandaag werken we hieraan. 

dag 3: familie
Binnen families gebeurt er altijd enorm veel, iets waar je mee moet omgaan, maar wat vaak toch veel invloed heeft op de werkelijkheid zoals je die vandaag ervaart. Hoe kom je los uit familie patronen? Wat kan je doen om niet dezelfde fouten te maken? Wat triggert jou in het dagelijks leven, waardoor je terugvalt in oude gedragingen uit je jeugd? We gaan vandaag flink de diepte in en vinden daar een nieuwe manier om met het verleden om te gaan.

dag 4: pijn de baas worden
Wat je ook hebt doorstaan, we dragen allemaal pijn met ons mee. Pijn in de vorm van fysieke klachten, maar ook pijn in de vorm van angst, verdriet of zwaarte. Deze dag helpen we elkaar om deze pijn om te keren, door ervan te leren. Alles wat je is overkomen biedt een kans om ervan te leren en als je dat doet, kan elke pijn worden omgezet naar een kracht en kan je ervan groeien. Zo stijg je uit boven slachtofferschap of opgekropte boosheid en wanhoop. 

dag 5: voelen
Echt voelen betekent dat er liefde kan stromen in je hart. Door je hart weer te openen, jezelf te bevrijden van oud zeer, kan de energie weer stromen en kan jij helen. We maken samen deze grote stap en je zult zien dat je er krachtig uit kan komen. Op weg naar veiligheid en geborgenheid in je eigen gevoel gaan staan, het is een cadeau aan jezelf.

dag 6: angst overwinnen
Vaak genoeg wil je vooruit, je wilt veranderen, maar iets in jou houdt je tegen. In 9 van de 10 gevallen is het nodig om een angst te overwinnen die jou tegenhoudt werkelijk in jezelf en jouw kunnen te geloven. Misschien ben je alle vertrouwen in je lijf, in jezelf, in de liefde, in je talenten, helemaal kwijt. We gaan de angst vandaag in de ogen kijken en ontdekken daar, dat er niets is wat jou tegen kan houden. Een dag van groei komt je tegemoet.

Dag 7: jezelf zijn
Ongemerkt heb je jezelf gedurende je leven aangepast aan wat je ouders, school, vrienden en partners van jou verwachtten. Ondertussen weet je amper meer waar je werkelijk blij van wordt en waartoe je in staat bent als je echt helemaal vrij zou zijn. Niemand kan jou meer tegenhouden als je werkelijk in jezelf gelooft en in je kracht komt staan, je wordt weer jezelf zoals je bedoelt was te zijn. Een heerlijk gevoel van vrijheid!

Dag 8: wat kan je doen voor jezelf?
Soms moet je keuzes maken om meer tijd aan jezelf te besteden en echt toe te passen wat je in deze cursus hebt geleerd. Wat kan je doen om thuis ook echt de lessen van deze cursus door te voeren? Hoe zorg je ervoor dat je niet terug valt in oude patronen? Hoe doorbreek je de sleur en welke keuze mag je maken om echt gelukkig te zijn? 

Dag 9: patronen doorbreken
Als je doet wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg. Niks verandert als jij niet kiest voor wat jou gelukkig maakt, maar al te vaak wachten we tot iets verandert om dan pas keuzes te maken. Maar wat nou als je leert echt naar je ziel te luisteren en te stoppen met je aan te passen of klein te houden? Het is tijd om datgene wat jou inperkt echt te gaan doorbreken. Vandaag gaan we met een beperkende overtuiging aan de slag en je zal ontdekken, dat jij in staat bent de verandering door te voeren waardoor je stappen maakt.

Dag 10: Welke stap maak jij?
We gaan aan de slag met een stappenplan. Wat ga je doen? Hoe pas jij de lessen van de cursus in om niet terug te vallen maar echt vooruit te gaan? Vandaag maak je het besluit, "ik ga boven mezelf uitstijgen". En daarmee sluiten we de cursus af in een blije, enthousiaste instelling met een rugzak vol tools en mooie meditaties om door te blijven groeien, ook nadat de cursus al lang voorbij is. Je maakt een ommekeer in je leven mee, dat is wat we voor ogen hebben. 

Lilian Gijsbers neemt je graag mee op deze zoektocht naar jouw innerlijke kracht en je ware Zelf! Hiermee brengt ze heling aan elke deelnemer in deze groep.

Er zal veel ruimte zijn voor wat er binnen de groep nodig is, ieder komt met een eigen uitdaging, een eigen verhaal. Dit verhaal delen en oplossingen zoeken zal in een fijne en veilige setting leiden tot mooie veranderingen in jouw leven. Lilian heeft al meer dan 10 jaar ervaring met healing en zij reikt al haar kennis en ervaring aan om jou te laten groeien. Samen met de groep zal dit een intens, maar prachtig proces zijn.

Een transformatieproces

Door middel van o.a. meditatie en boodschappen en helende energieën uit de spirituele wereld ontdekken we de innerlijke blokkades die jou belemmeren om werkelijk jezelf te kunnen zijn. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes.

Van diverse deelnemers hebben we gezien en gehoord, dat ze in een prachtige ontwikkeling zijn gekomen tijdens en na de cursus. Nieuwe banen, verzachting van pijn, verdriet, een verbetering in relaties met partners, ouders en kinderen. Het gebeurt erg vaak, dat alles in een stroomversnelling komt.

Het diepere contact met de ongeziene wereld, de manier waarop je beter naar je gevoel leert luisteren, de spirituele inzichten. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen.

De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Wat kan je verwachten

Verspreid over een langere periode komen we 10 dagen bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. En dat alles onder de bezielende begeleiding van Lilian.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze bijeenkomsten wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. En wil je meer weten? Mail dan naar info@lilianders.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische bespreking van jouw wensen en vragen. Zo weet je zeker, dat je op de juiste plek bent.

Inschrijven cursus

  • 10 dagen
  • 2024. De cursus is net gestart en gaat najaar 2024 opnieuw gepland worden. Voorinschrijven kan
  • Locatie Lilianders, Helenastraat 31 Uden
  • Van 10.00 - 16.00 uur
  • De bijeenkomsten bestaan uit 10 dagen verspreid over enkele maanden
  • Grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 10 personen
  • Deze cursus kun je los van alle andere cursussen van Lilianders volgen
  • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist
  • € 1.650,- inc. 21% BTW
  • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk
 

Healer Lilian Gijsbers

Zij is van oorsprong onderneemster, ze werkte jarenlang in de reclame en media branche. Maar vanaf haar kindertijd ervaarde zij de spirituele wereld en uiteindelijk vond ze daarin ook haar roeping. Ondertussen runt Lilian meer dan 10 jaar met succes haar bedrijf Lilianders en heeft ze honderden mensen gecoacht en opgeleid in spirituele ontwikkeling en coaching. Lilian is vanaf haar kindertijd al helderziend en kan in een staat van trance helende energie geven, die regelmatig tot bijzondere resultaten heeft geleid. Door haar kundalini ontwaking is zij ook in staat mensen door hun kundalini proces te begeleiden op een liefdevolle en steunende wijze.