Inspiratie

Ascensie, een prachtig proces

  • door Lilian Gijsbers

Je bent echt niet de enige hoor. Er zijn veel mensen die dezelfde "klachten" hebben. Ik denk (en met mij vele anderen) dat dit alles te maken heeft met de voorbereidingen op het verlaten van deze 3e dimensie om te groeien naar de 5e dimensie. Een prachtig proces, waarvan wij het nu werkelijk beleven. Wanneer je je verdiept in dit onderwerp, zal er een heleboel duidelijk voor je worden. Ik zie teveel mensen gebukt gaan onder de symptomen, terwijl het juist een bewust proces zou mogen zijn. Juist dan kan je veel beter begrijpen wat de betekenis is van alles wat je voelt. 

Een website waar ik zelf veel lees is van Cobie de Haan. Op denkmetjehart.blogspot.nl lees je alles over ascensie. Artikelen van over de hele wereld verzamelt Cobie op haar blog en ze doet dat zo goed, dat ik haar op mijn site wilde vermelden. Ze vond het goed dat ik haar blog ook in de nieuwsbrief zou zetten. Bekijk deze pagina vooral eens, als je op zoek bent naar diepgaande uitleg over deze materie.

Ik heb zelf nog weinig over dit onderwerp geschreven of gedeeld, behalve dan in mijn boek Moira. Toch heb ik het gevoel dat het tijd wordt om hier meer aandacht aan te besteden. Niet vanuit channelings of doorgegeven informatie, zoals je op veel plekken leest, maar echt vanuit ervaring. Dat wat ik al heb doorgemaakt is bijzonder, maar ook heel zwaar en onbegrijpelijk af en toe.  In de trainingen die ik geef, merk ik ook dat er steeds meer vragen komen over de 4e en 5de dimensie, en dat is alleen maar goed.

En natuurlijk is nog lang niet iedereen eraan toe om dit te begrijpen of te willen lezen, maar voor degenen die dat wel willen weten is er dus voldoende te vinden. Ga het proces bewust aan, want met tegenstand wordt het alleen maar steeds ongemakkelijker. Ik gun jou een mooie ontwikkeling, op naar de nieuwe tijd. En weet: "die nieuwe tijd is NU!"

Reacties

Reactie door Corrie |

Beste Lilliane,
Met enige schroom zet ik deze reactie neer, omdat ik de eerste lijk te zijn?... En ook die reacties van lezers zijn zo waardevol, denk ik.
Het is een feest der herkenning:) DANK JEWEL dus voor je blogs.
En ja, ik ben ook blij dat ik juist in deze periode leef om de overgang mee te mogen maken!
Warme groet & het ga je goed

Reactie toevoegen