Inspiratie

Beetje verlegen

  • door Lilian Gijsbers

Als ik zo even kijk naar de reacties van de afgelopen twee weken, dan word ik een beetje verlegen....
"Ik ben erg blij dat ik jou op mijn pad mag treffen om van te leren en mezelf op te ruimen en ontwikkelen"
"Ik ben erg energiek en voel me happy, bedankt voor de bak energie"
"Dankjewel voor een hele fijne, inspirerende, energieke week."
"Ik vond je analyse van mijn zoon heel scherp voor de korte tijd die je met hem gehad hebt. Als we in de buurt van de markt zijn herkent hij ook nog heel
duidelijk waar we zijn geweest die ene keer en vraagt dan of we nog een keertje bij je op bezoek kunnen. Daarom wil ik nu een nieuwe afspraak maken"
"Wil jij niet mijn 'lerares' zijn, mijn coach en mij opleiden en dat ik dan weer iets voor jou kan
betekenen. Volgens mij heb je het hartstikke druk."
"Was vanmorgen al vroeg op en las een boek. Al gauw stroomden de waterlanders over mijn gezicht. Mijn buik borrelde alle kanten in en tintelingen van mijn kruin tot in mijn voeten. Zo herkenbaar maar ook onbekend. Daarna heb ik de folder opgezocht die ik eerder van je heb gekregen en ben naar de site gegaan. Nadat ik deze bestudeerd had staat voor mij vast dat ik de cursus wil gaan doen. Ik vind dit dood eng maar ik voel wel dat ik meer moet doen."
"Wat is het toch fijn om met je te sparren en in gesprek te zijn. Ik merk dat ik er altijd weer dingen uit oppik. Weet je dat we energie hebben gestuurd naar de kantoortuin? Ik had vorige week maandag een gesprek met 2 personen die op die plek zitten en het voelde zo goed en anders aan!!! Echt fijn! Met werk voel ik dat het goed gaat komen! 
Ik wil de techniek van liefdevolle energie doorsturen vaker toe gaan passen. Vind hem zo mooi!
Ga door met je mooie werk!"
En dat laatste.... Ga ik zeker doen. Jullie hartverwarmende reacties steunen me om dit werk te kunnen doen! Dank jullie voor het vertrouwen dat je in me hebt.

Reactie toevoegen