Inspiratie

De hoge trilling

  • door Lilian Gijsbers

Op dit moment lees ik overal op internet over de liefdesenergie die stijgt, de Schumann resonantie zou veel hoger zijn, ik heb radarbeelden gezien van energie die over de aarde suist en vele malen hoger is dan een gemiddelde X-flare zonnevlam en wat ik daarbij allemaal voel is, dat we nog steeds niet precies weten wat er gaande is. Het is puur intuitief dat ik weet of voel, dat er iets groots aan de hand is. En daarover.... wil ik alles weten wat er te weten valt. Heb jij dat nou ook?

Wat ik bijvoorbeeld merk, is dat de mogelijkheid om samen te werken met de aarde gemakkelijker is geworden. De verbinding die je met de aarde kan maken, voelt veel steviger dan ooit tevoren. Daarbij voel ik me letterlijk gedragen en gesteund. Hierdoor kan ik ook weer gemakkelijker verbinding maken met het universum en contact maken met spirituele wezens die ons klaarblijkelijk komen helpen om door dit enorme groeiproces heen te komen. Er zijn de afgelopen paar maanden dingen gebeurd, die mijn stoutste verwachtingen hebben overtroffen. Ik kan er nauwelijks of eigenlijk helemaal geen woorden aan geven. Alsof je zo'n diep contact op zielsniveau met mensen en ongeziene wezens kan maken, dat het jou direct verandert. Alsof je diepere verbindingen met anderen kan maken, waardoor ook de diepere verbinding met je eigen Zelf veel krachtiger wordt. Is dit iets wat ik duidelijk uitleg? Begrijpen jullie de essentie van wat ik bedoel? We zijn meer één aan het worden, met de levende mensen en levende wereld om ons heen, maar ook met de spirituele wezens die ons dagelijks bijstaan.

Wanneer we in groepen werken, staat de ruimte vol met spirituele wezens en mogen we planeten helen, naar sterrren reizen, we halen oude zielsconnecties op en herkennen gezamenlijke zielendoelen. Daar waar we eerst kleine stapjes maakten, maken we nu reuzensprongen. En dat is volgens mij gekomen, sinds die trilling die overal gemeten wordt, is gestegen. Ook spontane genezingen van (ernstige) ziekten komen opeens veelvuldig voor. Alsof de sluier rond de aarde is opgetild en voor degenen die dat willen, er nu hele nieuwe mogelijkheden klaar liggen. Ik vind het soms akelig en eng, maar meestal boeit alles wat er aan mogelijkheden ligt me zo enorm, dat ik het avontuur aanga.

En dan kom je echt terecht in een wereld vol van prachtige ervaringen, heling, ontmoetingen met zielsverwanten, verbinding met onze planeet en planetenstelsels. Ik kan niet anders meer, dan deze dingen eerlijk delen. Niet door het met heel veel woorden proberen uit te leggen, maar door steeds meer samen met anderen deze avonturen aan te gaan. Want als je het zelf beleeft en meemaakt, is het heel wat anders, dan dat je het verhaal achteraf hoort vertellen. Woorden moet je interpreteren, woorden kunnen verkeerd worden uitgelegd, maar het gevoel..... liegt nooit. Dus ik daag iedereen uit om de nieuwe energie te gaan voelen en ermee te gaan werken. Met een zuivere intentie, nodig je deze energie uit om door je heen te komen stromen en dan brengt het meer licht, liefde en genezing voor jou en de mensen, de hele wereld, het universum om jou heen.

Wat je tegenkomt is niet alleen mooi! Gooi die verwachtingen overboord. Door de diepere connectie met jouw ziel, komen ook de pijnlijke herinneringen aan levens vol van verdriet en woede omhoog. De dingen waar je eerder voor wegliep, die kan je nu niet meer ontwijken. Maar door het aan te gaan en op te ruimen, kom je wél dichterbij jezelf. Het is dus noodzakelijk dat je deze dingen aangaat om te kunnen meegaan in de groeiversnelling die er nu hoe dan ook is. Verzetten is ook niet echt een aantrekkelijke optie, want de energie brengt het toch wel naar de oppervlakte en dan soms op een manier die je achteraf liever niet had, bijvoorbeeld door middel van ziekte of een crisis. Dat is waarom de wereld nu een beetje op zijn kop lijkt te staan. Om ons heen zien we vanalles loskomen wat daar honderden, soms zelfs duizenden jaren, heeft gezeten. Ze noemen dit ook wel: "Het komt aan het LICHT." We weten dat het iets positiefs is als dat gebeurt, toch? Maar wat je aan het licht ziet komen, brengt over het algemeen schokkende en vervelende beelden en informatie met zich mee. Maar daarna, kan het worden geheeld en opgeruimd, dus draagt het bij aan verandering en verbetering, soms moet je dus dwars door die zure appel heen. Ook jij kan dit, ook jij kan het verleden opruimen en vergeven wat te vergeven valt, het draagt bij aan meer licht en heling van jezelf en de mensen om je heen.

Want ik blijf het maar herhalen: de nieuwe aarde, dat ben JIJ! Het komt niet van buiten ons, niemand komt ons redden of ophalen, jij bent degene die de groei in de energie mag eigen maken om het vervolgens te delen met mensen om je heen. Vanuit je hart, zodat je ego de plek gaat innemen waar deze hoort. Want daden verricht uit het hart, veranderen de wereld. En dus begint elke verandering van de wereld om je heen, bij jou! Doe wat met die verantwoordelijkheid, doe wat met die prachtige kracht die ook jij in je draagt. Dat is hetgeen ik voor jou wens en hoop. En heel veel kracht toegewenst wanneer als neveneffect van die energie ook pijn en oud zeer naar bovenkomt, vraag om steun en hulp als het je teveel wordt!

Reactie toevoegen