Inspiratie

De kracht van liefde

  • door Lilian Gijsbers

De kracht van liefde

Vrijdag 14 juni 2013

Jullie mensen denken dat je de wereld niet kan veranderen. Wij vertellen jullie dat dit wel kan. Jullie bezitten een kracht om met liefdevolle gedachten situaties te veranderen.

Elk mens komt op aarde om iets te brengen, iets te delen en achter te laten. Elk mens kan werken met de kracht van liefde. Een mens is geneigd dingen af te wijzen. Elkaar, geweld of situaties in het leven. Je oordeelt erover. Het zou heel eenvoudig kunnen zijn, wanneer jullie beseffen dat liefdevolle gedachten situaties kunnen veranderen. Wanneer je boze gedachten over een situatie laat gaan, versterken deze de kracht van de dingen die je eigenlijk had willen voorkomen.

Op deze manier werken oordelen, boosheid, afstandelijkheid in principe de groei van negatieve zaken in de hand.  Zou een mens zich bewust zijn, dan zou het louter liefdevolle gedachten sturen.

Elk mens kan een fout begaan. Liefdevolle gedachten komen bij deze mens aan, deze geven hem de kracht om in te zien, naar buiten te treden. Dat is waarom Jezus riep dat je zelfs van een moordenaar moest houden, niet omdat je goedkeurt wat de moordenaar doet, maar omdat jouw liefdevolle gedachten hem tot het bewustzijn kunnen brengen en tot inkeer kunnen brengen.  Wanneer we deze kennis doortrekken is een gevangenis een verkeerde oplossing. Beter zou het zijn om gevangenen in een liefdevolle omgeving te plaatsen. Alleen op zo’n plek zullen zij tot inkeer komen. Op deze manier draagt iedereen op aarde de verantwoordelijkheid om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk liefdevolle gedachten krijgt.

Wat jullie doen in deze trancegroep werkt ook alleen maar, omdat jullie liefdevolle gedachten sturen naar het medium dat aan het werk is. Jullie zien dus de kracht van liefdevolle gedachten hier in deze ruimte al aanwezig. Besef dat je liefdevolle gedachten niet hoeft te beperken tot deze ruimte, maar dat je ze mag meenemen overal waar je gaat. Niet voor niets had Jezus het over vriendelijkheid. Een lach is een blijk van liefdevolle gedachten. Een vriendelijke lach kan iemand het sprankje hoop of de energie geven, om de juiste beslissing te nemen.

In principe mag je ervan uitgaan dat elke liefdevolle gedachte kracht geeft aan een ander. Ook wanneer je liefdevolle gedachten geeft aan jezelf, kan dat effect hebben op de keuzes die je in het leven maakt. Positief effect, zoals dat op aarde wordt genoemd. Al deze zaken zijn zo eenvoudig, dat wij soms niet begrijpen waarom de mensheid het niet begrijpt. Wij hebben mensen gestuurd om deze boodschap te verkondigen. We hebben mensen opgeleid om deze boodschap te verkondigen. Nog altijd maakt elk mens, hoe goed opgeleid ook, de fout om te oordelen. Om degene die iets doet, waarvan jij vindt dat het niet goed is, met niet-liefdevolle gedachten te overladen. Wees je ervan bewust, dat datgene wat je in de ander afwijst, juist versterkt met elke gedachte die je in negatieve zin wijdt aan deze persoon. Zie daar de verantwoordelijkheid van de mens. De verantwoordelijkheid om vooral daden uit liefde te verrichten. Daarmee verander je wel degelijk de hele wereld. Het begint altijd bij het eerste stapje. Het stapje dat elk mens kan en mag maken.

De aarde is erop gericht om de mensheid deze simpele les te leren. Maak er gebruik van. Laat deze wijze les tot je doordringen, tot in de kern van jouw wezen. De kern wist dit al. Je hoefde er alleen maar naar te luisteren. Dank jullie wel voor jullie liefdevolle gedachten. Wees je ervan bewust, dat je er zelfs de spirituele wereld mee laat groeien. Zo ontwikkelt zich de aarde, tot een nieuwe planeet. Een mooie, nieuwe, liefdevolle planeet. Waarin iedereen zijn plaats inneemt. Dat is de bedoeling. Dat is wat wij nooit uit het oog verliezen. Elke gelegenheid zullen wij aangrijpen om deze kennis te benadrukken. En wederom sturen wij mensen naar de aarde, die opnieuw deze boodschap gaan verkondigen. Dank jullie. Mijn dierbaren. Wees gegroet. Sjalom. 

Reacties

Reactie door Ernst Verweij |

Hoi Lilian
Ik ben het helemaal eens met het ontvangen schrijven dat je over de Kracht van Liefde geschreven hebt. Bij een tekening die ik eens gemaakt heb waarop je een boedha ziet boven een Lotus bloem met daar tussen een traan.
Bij de vraag wat de betekenis was kreeg ik te horen "wat is het juweel in de lotus, dat is de TRAAN van MEDEDOGEN.
Dit is denk ik op een andere manier het zelfde wat jij met meer woorden ontvangen hebt.
PS ik heb je boekje voor vaderdag gevraagd ik ben er benieuwd naar.
Wie weet zien of horen we nog van elkaar daar ik denk om de cursus van trans medium te gaan volgen om toch op m'n 64 ste nog een stap te kunnen zetten. Want ik denk dat het toeval me niet voor niets geholpen heft.
Groetjes Ernst

Reactie toevoegen