Inspiratie

Een intens en mooi jaar 2022

  • door Lilian Gijsbers

Het is bijna niet te geloven, dat 2022 alweer op zijn einde loopt. Wat een enerverend jaar was dit. Ook voor mezelf kan ik zeggen dat ik zelden zo'n diep proces doormaakte op zoveel fronten tegelijk. Ik vind het altijd moeilijk om me kwetsbaar op te stellen, ik ben vooral gewend dat ik er altijd voor anderen moet zijn. Dat is mijn werk, dat is mijn roeping, maar ook ik heb natuurlijk mijn menselijke uitdagingen. Zo ben ik in dit jaar verhuisd, is mijn praktijkruimte ook mee verhuisd, dit jaar bestond Lilianders 10 jaar, we gingen op een super enerverende reis naar Roemenie met een groep van 14 reizigers, ook heb ik 3 nieuwe cursussen mogen ontwikkelen en geven, is er weer een mentorgroep afgerond en sta ik op het punt ook nog hele nieuwe dingen te gaan doen in 2023. En dan kijk je toch wel even verbaasd op als blijkt, dat dit jaar voorbij is gevlogen. 

Maar wat was het de moeite waard. Alsof de intensiteit naar een kookpunt kwam en dat merkte ik ook in de groepen en sessies. Alsof iedereen stappen maakt, waar voorheen jaren en jaren aan therapie en lichaamswerk vooraf gingen, zie ik nu transformaties in zeer korte tijd bij degene die aan zichzelf wil werken. Alsof je nu echt in een stroomversnelling alle oude stukken kan opruimen. En onder al die oude stukken, komen dan lang vergeten krachten, talenten en inzichten vandaan die mij af en toe stijl achterover laten slaan. Enkele voorbeelden die mij enorm zijn bijgebleven en heel diep hebben geraakt:

Een cursist leert contact te maken met de spirituele wereld en begint spontaan in Buitenlandse talen te spreken. Dit kwam wel ooit eerder voor, maar deze dame sprak zo helder en overtuigend dat we benieuwd waren naar de oorsprong van de taal. Uiteindelijk gaf Google antwoord: het was Chinees! Ga dit maar uitleggen, maar wij hebben het met enkele aanwezigen mogen aanschouwen en het was een moment van enorme kippenvel kan ik je melden. Misschien overbodig om te vertellen, maar ze spreekt normaal gesproken geen enkel woord Chinees, laat staan hele zinnen. Een ander moment sprak ze Italiaans en ook dat hebben we als heel speciaal ervaren.

In een andere cursus maakten we contact met een familielid die bij een auto ongeluk om het leven kwam. Het bleek dat zijn ziel nog altijd niet bewust was van wat er gebeurd was. Dit kan dus zomaar plaatshebben, ontdekten wij. De man in kwestie sprak zijn angst uit via de dame die in mijn cursus zat en ze werd eigenlijk even helemaal één met hem. Dit gebeurde in een diepe trance. Hierbij kon de overleden man precies door haar heen vertellen wat hem was overkomen en waren wij in staat hem gerust te stellen en los te laten. We hebben deze boodschap daarna kunnen doorgeven aan zijn vrouw die op het moment van zijn overlijden zwanger was. Je kan je voorstellen hoe speciaal dit was. Althans, dat was het zeker voor ons.

Ook mochten we op onderzoek uit naar een niet te verklaren ziekte van een cursist. Ze was al jaren lang onder behandeling in ziekenhuizen, artsen, zowel regulier als energetisch, maar een echte diagnose voor haar huidprobleem werd niet gevonden. Uiteindelijk bleek dat ze een vloek over de familie had uitgesproken gekregen en dat daardoor haar huidproblemen waren ontstaan. Deze vloek voerde ons terug naar de grote Piramide van Egypte, waar we uiteindelijk heel veel zielen heling mochten brengen die ooit met deze akelige energie in aanraking waren gekomen. We waren als groep allemaal met dezelfde ervaring betrokken en mochten een enorm groot helend veld neerzetten wat dwars door alle tijdlijnen heen ging. Het was zo bijzonder! En thuisgekomen begon de huid van de cursist los te laten en te helen! Hoe bijzonder is dat dan?

En zo kan ik uren door vertellen over alles wat er gebeurde, in Roemenie, waar we met 14 mensen de natuur in geleid werden en we een heel duister stuk mochten opruimen. Er is zoveel bijzonders gebeurd, dat we een boek aan het samenstellen wat we in 2023 gaan uitbrengen. Dat gebeurt samen met Jorgen van Drunen, die ook in de allereerste mentorgroep heeft deegenomen. En zo brengt de mentorship groep mooie dingen teweeg, zoals ook de eerste cursusgroep Balans en Rust, waar we zo mooi mee in connectie gingen, dat we samen besloten hebben in 2023 deze zelfde groep nog een jaar voort te zetten. Robert en ik zijn zo blij dat dit zo mooi is verlopen. En ja, Robert is nu ook bij Lilianders aan de slag gegaan. En samen met Patricia en Tahir proberen we zoveel mogelijk mensen te helpen en te steunen in hun proces. Ik voel een trots en een verbazing, dat ik dit allemaal in de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd. Ik voel zoveel liefde, zoveel verwondering en zoveel ontzag voor al de lieve mensen die op mijn pad mochten komen. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen, jullie steun als ik zelf even te diep ging en bovenal dankjewel voor de liefde. Ik geloof dat ik nu begrijp wat ze bedoelen met "Liefde overwint alles." Ik zie het dagelijks in mijn sessies en groepen gebeuren. En ik gun het jou, dat je het pad van je hart mag vinden en dat heling je daarbij ten deel mag vallen. Geloof in jezelf, geloof in spirit en de kracht van het universum. Op naar een nog mooier 2023! Hele fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!

Reactie toevoegen