Inspiratie

Een reis vol verwondering ten einde

  • door Lilian Gijsbers

Wat een prachtige en intense week mochten we beleven! De laatste dag van “the spirit adventure” was een emotioneel afscheid in een prachtig veld van eenheid. De helende kracht was voelbaar aanwezig in de ruimte. De talenten straalden een bak kracht uit! Met sjamanendrums en de prachtige stem van onze deelnemers, werden we gigantisch opgetild❤️

Tahir en Patricia kwamen ons vergezellen en we mochten via channeling prachtige boodschappen van licht ontvangen. Onze reizigers waren emotioneel en de liefdevolle dankbaarheid in hun ogen raakte me enorm❤️ Ook al is er nu zoveel chaos in de wereld, je kan je focus verleggen naar dat wat er in de energie al is, de nieuwe wereld van onvoorwaardelijke liefde is al aanwezig in de energie van de aarde. Door je daarop te focussen, schep je deze nieuwe wereld voor jezelf en de mensen om je heen.

Als je van de reizigers dan boodschappen ontvangt, kunstwerkjes en lieve reacties:
“Wat het voor mij persoonlijk heeft betekend, is dat ik een ‘beter’ mooier en milder mens ben geworden. De harmonie van de groep heeft gezorgd voor heling”

Of “het is zo heerlijk, dat er geen gekozen woorden nodig zijn. Bedankt voor de liefde, wijsheid en pret”

“Het was super fijn! De heerlijke nuchtere, heel erg humoristische en duidelijke manier waarop jij over spiritualiteit praat! Dit geeft zo’n sfeer van verbondenheid! Ik hang aan jouw lippen en geniet van alle dingen die je vertelt”

“Dankjewel dat je me uit het zwarte gat hebt getrokken en me weer kleuren hebt laten zien❤️”

Reactie toevoegen