Inspiratie

Heftige energie in familie

  • door Lilian Gijsbers

Bijzondere ochtend zeg! Gisteren werd ik gebeld door een familie die ten einde raad was. "Er zijn verschijningen in ons huis. We hebben ze zelfs kunnen filmen! Deuren gaan zomaar open en in de nacht worden de dekens zomaar weggetrokken. En echt, je kan het op de film zien." Daar ga je toch met een gemengd gevoel naar toe, kan ik je vertellen. Maar hoe mooi als je mensen hierbij mag helpen? 

Daar aangekomen, bleek het een heel gezellig gezin te zijn, met een baby van een paar maanden. Dozen stonden ingepakt voor de komende verhuizing. De man had zijn hele leven al verschijningen gezien, maar nu werd hij er echt door lastig gevallen. We hebben samen contact gelegd met de energie die er hing en het bleek dat ze hem opzochten om geholpen te worden. Ik leerde hem deze dolende geesten naar het licht te laten gaan en hij kwam hierdoor helemaal tot rust. We hebben samen de filmpjes gekeken en inderdaad was het duidelijk te zien dat er energieën waren. Deze man bleek een natuurtalent te zijn en reinigde zijn eigen huis, waarna we er een prachtige energie hebben neergezet. Ook alvast in het nieuwe huis, om te voorkomen dat het daar ook weer zou gebeuren. De zus van hem moest zelfs huilen, omdat ze het zo goed kon voelen en was ontroerd door de positieve energie.

En zo begint mijn dag weer heerlijk met een gelukkige familie die zich een stuk prettiger voelt nu. 
Wil je hier ook iets van ontwikkelen? Volg dan Mediumschap & Trance Healing 1 Basis. Hier leer je contact te maken met jouw energie, die van je huis en hoe je jouw huis in een prettige energie kan zetten. Heb je zin om mee te doen? Kijk dan op www.despiritueleacademie.nl voor cursussen door heel Nederland.

Reactie toevoegen