Inspiratie

Nieuwe blogs

  • door Lilian Gijsbers

De tijd verloopt vol spanning en indrukken. Ik kan me niet aan de gedachte onttrekken dat er hoogst merkwaardige dingen gebeuren, die niet anders gezien kunnen worden als het begin van iets groots. En dat terwijl het vaak om kleine dingetjes gaat. Zo komen er mensen op mijn pad die op dezelfde weg lopen, die mijn verhaal herkennen en die iets aan mijn verhaal naar hun toe blijken te hebben.

Ook al valt er nog veel te ontdekken, het lijkt erop dat ik ver gevorderd ben in mijn spirituele ontwikkeling. Ook ben ik erg verbaasd over mijn angsten, of eigenlijk meer het ontbreken ervan. Eerst was ik bang voor onbekende geluiden, voor donker, voor eenzaamheid, alleen over straat beangstigde me en ik liep weg voor veranderingen, maakte me overal druk over. Het is weg, gewoon allemaal weg! Ik voel alleen maar onmetelijke vrede en rust.
Als ik me zorgen maak, lijkt er op de achtergrond een soort repeterende CD mee te draaien met steevast hetzelfde zinnetje: "Maak je niet druk, alles komt goed." Dat wil niet zeggen dat er geen ‘slechte’ dingen meer zullen gebeuren, nee het betekent dat ik de kracht voel alles aan te kunnen. Al breekt de oorlog uit of een epidemie, ik weet nu dat ik de kracht in me heb om door te gaan, No Matter What.
 
Er verschijnen met enige regelmaat blogs van mij op de pagina denkmetjehart. Ik had jullie in de nieuwsbrief beloofd meer te gaan schrijven over Ascensie, de nieuwe aarde en de 5de dimensie. Deze artikelen passen beter op het blog van Cobie de Haan. Vandaar dat ze daar gepubliceerd worden. 

Reactie toevoegen