Inspiratie

Studiereis Arthur Findlay College

  • door Lilian Gijsbers

Van 9 juni tot 16 juni ga ik voor een studiereis naar Engeland. Tijdens deze studiereis krijg ik les van gecertificeerde mediums en healers uit heel Europa.

In Engeland is een medium een beschermd beroep, waarvoor je een studie kunt volgen aan het Arthur Findlay College. Healing is een vorm van mediumschap, waar ik me deze week met name verder in wil verdiepen. Ik kijk enorm uit naar deze reis naar dit bijzondere instituut waar ik een week lang lessen mag volgen. Geloof mij dat dit absoluut geen straf is, want het is een prachtig landgoed middenin de natuur. Bezoek gerust de site eens.

Het landgoed is nagelaten door de wetenschapper Arthur Findlay, die onderzoeken liet verrichten naar paranormale mogelijkheden bij mensen. Op het instituut wordt les gegeven in paranormale kennis en vaardigheden. Na mijn reis zal ik een blog maken over mijn belevenissen. Geniet van het EK, voor degenen die daarvan houden. Ik ben blij dat ik het een weekje kan ontlopen, zal ik maar zeggen. En het is voor een heel goed doel, want ik weet zeker dat het mijn klanten naderhand ook weer ten goede komt dat ik mijn kennis heb vergroot. Hoe meer ik weet, hoe beter ik kan helpen.

Reactie toevoegen