Cursussen

Een spirituele reis naar innerlijke kracht

Ga jouw unieke transformatieproces aan en je zult zien, dat het je leven een hele nieuwe wending geeft. We laten je opnieuw verbinden met je ziel, je ontdekt je diepere wezen en leert de wet van manifestatie toepassen om jouw eigen leven te kunnen scheppen naar het zielsplan waarvoor je geboren bent. Een half jaar lang gaan we in een vaste groepssamenstelling samen op een spirituele reis langs vorige levens, universele kennis en lichtwezens uit de hogere dimensies. Wil je dit ervaren? Lees dan snel verder!

Een spiritueel avontuur

Via de diverse thema's die de spirituele wereld ons heeft aangereikt, gaan we een avontuur beleven wat jouw verbeeldingskracht ver te boven gaat. Elke dag dat we bij elkaar komen, staat namelijk een ander magisch thema centraal.

dag 1: relaties
Hoe was het vroeger in jouw gezin en welke levenslessen zitten daarin? Hoe kan je loskomen uit de oude overtuigingen en patronen die je van thuis meekreeg en weer volledig jezelf zijn. Vanuit deze inzichten kan je weer in liefdevolle verbinding (nieuwe) relaties aangaan, zowel met vrienden als met levenspartners en (eigen) kinderen. 

dag 2: vorige levens
Welke vorige levens heb je meegemaakt en waar kan je het verleden nog helen? We gebruiken de inzichten om in het heden te kunnen verbinden met je ziel zonder de (soms onbewuste) angsten, pijn en verdriet die je vaak vele levens achtervolgen. 

dag 3: buitenaards leven 
Deze dag maken we contact met de spirituele begeleiding van buitenaardse volkeren, zoals van de Pleiaden en Sirius. Ook zal er een verbinding zijn met de Galactische Federatie van het licht. Via lichttaal wordt helende energie doorgegeven die jou diep zal raken en die uitwerkt tot op het fysieke niveau. Bij fysieke klachten zal deze dag zeker verzachting en heling brengen.

dag 4: karma oplossen
De wet van oorzaak en gevolg, Karma, kan ons soms lange tijd gevangen houden in dezelfde cirkel van ervaringen. Door inzicht te krijgen in het waarom van jouw levenslessen, doorbreek je oude verbindingen en kan je verder in je groei naar een volledig bewustzijn.

dag 5: Jezus en de Christusenergie
Door verbinding te maken met de Christus energie ontvangen we een boodschap van Jezus en/of Maria over de nieuwe tijd en de ontwikkelingen van de Nieuwe aarde. Ook leer je zelf verbinding te maken met het Christusbewustzijn om zo je hart te kunnen openen voor onvoorwaardelijke liefde.

dag 6: contact met overleden dierbaren
De wereld van overledenen komt vandaag dichterbij. Je ontvangt boodschappen van dierbaren die reeds over zijn gegaan en we begeleiden je ook naar hoe je zelf een liefdevol contact met ze kan maken en onderhouden.

Dag 7: Atlantis
Door contact te maken met de hogere dimensies van licht, kunnen oude kennis en krachten uit de tijd van Atlantis in jou geactiveerd worden. Vandaag gaan we met deze oude cultuur verbinding maken en ontvang je de herinneringen vanuit de Akasha kronieken, waar alle geschiedenis van de aarde in zuivere vorm bewaard is gebleven.

Dag 8: contact met de ziel
Wanneer je meer en meer in verbinding komt met je ware zelf en in de stilte de stem van je ziel gaat horen, zul je merken dat er duidelijkheid komt in het doel van jouw leven. Elke ziel heeft een zielsplan, er is een reden waarom jij op deze aarde bent. Deze reden is via het contact met de ziel te voelen en te ervaren.

Dag 9: tweelingzielen
In de nieuwe tijd komen steeds meer mensen door een spiritueel ontwaken hun tweelingziel tegen. Deze verbinding is intens en zeer liefdevol, maar kan ook talloze uitdagingen met zich meebrengen. Vandaag maken we energetisch contact met jouw tweelingziel en jouw zielenfamilie, een liefdevol weerzien!

Dag 10: de kundalini energie
In het midden van ons lichaam ligt de levensenergie opgeslagen. Vaak is deze energie door vele blokkades niet meer volledig beschikbaar. Vandaag nemen we je mee op een reis naar jouw kundalini energie en mag deze weer ontwaken in jouw bekken. Dit brengt heling en inzichten in wie jij werkelijk bent.

Dag 11: manifestatiekracht
Elk mens is in staat de wereld te scheppen naar het beeld van de ziel. In dit jaar ben je steeds meer afgestemd op de missie van jouw ziel in dit leven op aarde en vandaag passen we de kennis toe om jouw eigen werkelijkheid te scheppen. We leren je de kracht van zuivere intenties en werken aan een co-creatie om een hemel op aarde te manifesteren voor jou en je geliefden.

Tahir Oppier en Lilian Gijsbers nemen je graag mee op deze zoektocht naar jouw innerlijke kracht en je ware Zelf!
Deze twee zielen werken in verbondenheid samen om jou heling te brengen, om inzichten te geven over jouw leven en je opnieuw te verbinden met jouw kern het het pad van jouw ziel. Deze cursus gaat in een heel nieuw jasje nu voor de derde keer van start. Ook als je al eerder hebt deelgenomen aan een trance cirkel, kan deze groep een mooie verdiepende ervaring zijn.

Een transformatieproces

Door middel van o.a. meditatie, tranceboodschappen en (onzichtbare) energieën uit de spirituele wereld ontekken we de innerlijke blokkades die jou belemmeren om werkelijk jezelf te kunnen zijn. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes.

Van diverse deelnemers hebben we gezien en gehoord, dat ze in een prachtige ontwikkeling zijn gekomen tijdens en na de cursus. Nieuwe banen, verzachting van pijn, verdriet, een verbetering in relaties met partners, ouders en kinderen. Het gebeurt erg vaak, dat alles in een stroomversnelling komt.

Het diepere contact met de ongeziene wereld, de manier waarop je beter naar je gevoel leert luisteren, de spirituele inzichten. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen.

De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Opmerkingen van cursisten:
"Bij Tahir en Lilian kan je aan jezelf werken en dingen los laten. De laatste healing voelde als een enorme bevrijding."
"Ik wist niet dat ik dit in me had, wat fantastisch!"
"De liefdevolle energie van Jezus was duidelijk voelbaar in de ruimte. Sommigen zagen hem zelfs."
"Al dertig jaar volg ik spirituele cursussen, maar hier vond ik alle antwoorden! Dat doe je goed!"
"Altijd dacht ik dat ik het verleden een plekje had gegeven, maar ik ontdekte tijdens deze cursus dat ik me nog niet had losgebroken van het karma. Nu ik dat wel heb gedaan, voel ik me opgeruimd en vrij.
"Vanaf mijn 7de slikte in antidepressieva om angsten tegen te gaan, nu ben ik medicatievrij."
"Wat ik zocht zat al die tijd al in mij, maar ik wist niet hoe ik erbij kon komen."
"Thuis is alles anders, nu ik mijn man en zoon beter begrijp, voel ik me beter. Een scheiding is van de baan."

Wat kan je verwachten

Gedurende een jaar komen we elke maand bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. En dat alles onder de bezielende begeleiding van Tahir en Lilian.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze bijeenkomsten wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. En wil je meer weten? Mail dan naar info@lilianders.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische bespreking van jouw wensen en vragen. Zo weet je zeker, dat je op de juiste plek bent.

Inschrijven cursus 2021

  • Vanwege de Corona maatregelen zal de cursus later van start gaan in februari 2021.
  • Data op vrijdagen: 2021:  26/2, 19/3, 9/4, 30/4, 21/5, 11/6, 25/6, 9/7, 10/9, 24/9 en 1/10.
  • Locatie Lilianders in het Handelshuys, Udenseweg 2 Uden.
  • Van 10.00 - 16.00 uur
  • De bijeenkomsten bestaan uit 11 dagen
  • Grootte van de groep is minimaal 7 en maximaal 11 personen
  • Deze cursus kun je los van alle andere cursussen van Lilianders volgen
  • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist
  • € 1.950,- inc. 21% BTW
  • Betaling in termijnen is in overleg mogelijk