Cursussen

Tweedaagse workshop Nederland

Voordat de reis naar Roemenie vertrekt, komt Flaviu ook 4 dagen naar Nederland. Hij zal op 25 en 26 juni een workshop Kundalini Healing geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater, sauna en kan je jouw eigen tentje opzetten of een matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De workshop is € 525,- incl. BTW. voor 2 dagen. Ook Lilian zal die dagen aanwezig zijn om haar kennis en vaardigheden in te zetten. Ook is het mogelijk om 25 juni in de grote ruimte te blijven slapen. Wij regelen een eenvoudige maaltijd en kampvuur. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Daarnaast kan je los van de workshop ook een sessie met Flaviu boeken op vrijdag 24 juni of maandag 27 juni 2022. Een sessie van anderhalf uur is 150 euro. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan, maar je kan ervoor kiezen om een massage te ondergaan, dat is uiteraard ongekleed.

Pure power en rust

Waar word jij blij van?

Het hart volgen, zo logisch, maar soms ook zo’n grote uitdaging. Deze week gaan we op reis, op reis terug naar ons hart. De kundalini energie is onze oorspronkelijke levensenergie, onze diepste kracht en ook het punt waar je een enorme rust ervaart. Terug naar jouw essentie voorbij aan blokkades. Flaviu leert je technieken van kundalini healing en Lilian neemt je mee in regressies, opstellingen en diep helend werk. Waar word ik ook alweer blij van? Hoe kan ik terug komen bij mijn basis? Wat heb ik nodig om mijn keuzes te laten bepalen door mijn intuïtie, door wat mijn hart me ingeeft? Dat is waar we deze week naar op zoek gaan. Flaviu Pop is een Roemeen en neemt ons mee in zijn cultuur, hij weet de prachtige plekken te vinden waar we ongerepte natuur ervaren, heerlijke authentieke recepten kunnen proeven (de keuken van Roemenie is fantastisch) en ook het bezoek aan de watervallen zullen je raken. Het wordt een combinatie van helen, genieten, cultuur en samenzijn met gelijkgestemden. Behalve de vlucht is alles inbegrepen, overnachten, workshops, excursies, vervoer en entree van de diverse excursies. Er zijn geen corona maatregelen meer en je kan vrij van testen vliegen.

Ervaren en beleven

De kundalini energie is een enorme krachtige levensenergie die opgeslagen ligt in je bekken. Als deze energie weer gaat stromen, gaat er een enorm helende werking vanuit. Sommige mensen ervaren dat zelfs als een spiritueel ontwaken, een terugkeren naar het ware Zelf. Flaviu en Lilian zijn ervaren in het begeleiden van dergelijke ontwakingen en kunnen je dan ook ondersteunen in dit diepgaande proces van transformatie. Als het voor jouw ziel de bedoeling is, mag je zelfs een volledige opstijging van de energie meemaken. Voor ieder is dit proces noodzakelijk om weer volledig in jouw oorspronkelijke bewustzijn te komen. Ook is de opstijging van de kundalini onderdeel van de opstijging naar de vijfde dimensie. Over al deze zaken zullen we tijdens de reis uitleg geven en oefeningen en healings aanrijken.

In deze twaalfdaagse intensieve reis gaan we voelen, ervaren en genieten. Om terug in je hart te komen, is het van belang (opnieuw) echt te genieten. Daarom bieden we een programma met afwisselende onderwerpen waar jij blij van wordt.

Een week vol van:

 • Kundalini Healing
 • Meditatie
 • Plezier
 • Lekker eten
 • Wandelingen
 • Energie
 • Cultuur
 • Bezinning
 • Vrijheid

Het programma

We vliegen op zaterdag vanaf Eindhoven Airport, een vlucht van 2 uur en 20 minuten. Samen beginnen we met transfer met de bus, daarna elkaar leren kennen, jouw kamer betrekken, een kamergenoot kiezen, kennis maken met de omgeving en een heerlijk diner. Het zijn tweepersoons kamers en we worden op gevoel ingedeeld met een kamergenoot. Er zijn drie maaltijden per dag. Indien je een dieet volgt vernemen we dat graag. De Roemeense keuken bevat wel vlees, sterker nog, daarin zijn ze juist heel sterk. Maar uiteraard wil de gastvrouw rekening houden met speciale wensen.

Op zondag ochtend begint het programma met ontbijt en meditatie. Laat je maar lekker verrassen, meenemen, geef je maar over aan dat wat je mag ervaren. Op 5 dagen bieden we een programma met daarin de volgende elementen: energetisch werk, kundalini healing, contact maken met je hoger zelf en de bron, ontdekken wat jou echt blij maakt, leren vertrouwen op je gevoel en oefeningen met verbinden met je ware zelf als doel. Uiteraard hebben we ook rustmomenten ingepland, waarop je even helemaal kan terugtrekken of iets voor jezelf doen. Ook is er een excursie gepland naar de Roemeense versie van Stonehedge, een eeuwenoude opgraving die naar schatting wel 3000 jaar geleden daar is gebouwd en waar een enorme energie te ervaren is. Ook wandelen we naar de prachtige waterval. De ongerepte natuur van het land is zeker de moeite waard. 

Alle corona maatregelen zijn van de baan, zowel in Nederland als in Roemenie, er is dus geen enkele uitdaging wat dat betreft. Er is dus niets meer wat een heerlijke reis als deze in de weg staat.

De locatie

De plek waar we neerstrijken zal je tot rust brengen, want het is op het platteland. We maken gebruik van gezellige pensions. Ontbijt, Lunch en avondeten worden in de eetzaal genuttigd. Er zijn ruimtes met slaapkamers, een workshopruimte die ook als woonkamer dienst doet en een fantastische tuin met mogelijkheid van saunagebruik. Ieder slaapt in een tweepersoonskamer met eigen badkamer. Vlakbij de locatie ligt prachtig wandelgebied, waar we met mooi weer ook zeker naar toe trekken. En de energie in het gebouw, zoals je mag verwachten, is fantastisch. Kortom, alle ingredienten voor een heerlijke vakantie zijn hier te vinden. Het Pension staat in het plaatsje Scrind-Frasinet, 70 kilometer vanaf Cluj Napoca waar we landen, transfer met de bus is geregeld.

Door Flaviu en Lilian

De coaches zijn voor sommigen al bekenden, maar voor jou misschien nog nieuw.

Lilian Gijsbers is de oprichter van Lilianders, zij is spiritueel coach en healer. Zij is helderziend en heldervoelend.
Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Deze twee hebben elkaar ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al 8 jaar geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij al met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Deze reis gaan we andersom werken, we gaan naar zijn thuisbasis toe. En ik geloof dat het een prachtig avontuur gaat worden.
In het programma van de week zal je afwisselend door één van deze coaches worden meegenomen op avontuur. Ook ontvang je op aanvraag een privésessie door één van de coaches in de spirituele reis.

Planning

 • Zaterdag 30 juli - donderdag 11 augustus 2022
 • Locatie Scrind-Frasinet 70 km. Van Cluj (Roemenie)
 • Ontbijt, Lunch, diner en overnachting in een tweepersoons kamer inbegrepen
 • Een luxe en totaal nieuw gebouwd pension op het platteland met prachtige omgeving
 • koffie/thee zijn inbegrepen
 • Excursies naar watervallen en de historische opgraving
 • Transfers naar vliegveld en de excursies
 • Prijs is € 1350,- inc. 21% BTW
 • Vlucht vanaf Eindhoven Airport - Cluj-Napoca niet inbegrepen, meestal tussen €150 en € 225 euro per retour.
 • Extra te boeken: Prive sessie met Lilian of Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken en de BTW terugvragen als je een bedrijf hebt
 • Grootte van de groep is minimaal 10 deelnemers en maximaal 18.