Cursussen

Tweedaagse workshop Nederland

Voordat de reis naar Roemenie vertrekt, komt Flaviu ook 4 dagen naar Nederland. Hij zal op 1 en 2 oktober een weekend workshop Kundalini Healing 1 geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater en voedselbos en kan je jouw eigen campertje of matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De workshop is € 525,- incl. BTW. voor 2 dagen. Ook Lilian zal die dagen aanwezig zijn om haar kennis en vaardigheden in te zetten. Ook is het mogelijk om zaterdag avond in de grote ruimte te blijven slapen. Wij regelen een eenvoudige maaltijd en gezelligheid. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Daarnaast kan je los van de workshop ook een sessie met Flaviu boeken op vrijdag of maandag. Een sessie is 150 euro. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan, maar je kan ervoor kiezen om een massage te ondergaan, dat is uiteraard ongekleed.

Kundalini healing 2 in Nederland

dit najaar komt Flaviu Pop ook voor deel 2 van de kundalini healing workshop. Dit keer gaan we dieper in op trauma therapie en de-armouring door middel van energetische massage van opgeslagen trauma in het lichaam. Deze workshop is 2 1/2 dag op zaterdag, zondag en maandag. Hij zal op 26, 27 en 28 nov. de workshop Kundalini Healing 2 geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater en voedselbos en kan je jouw eigen campertje of matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De workshop is € 725,- incl. BTW. voor 2,5 dagen. Ook Lilian zal die dagen aanwezig zijn om haar kennis en vaardigheden in te zetten. Ook is het mogelijk om zaterdag en zondag avond in de grote ruimte te blijven slapen Of met een campertje in het veld. Wij regelen een eenvoudige maaltijd en gezelligheid. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Daarnaast kan je los van de workshop ook een sessie met Flaviu boeken op vrijdag of maandag avond. Een sessie is 150 euro. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan, maar je kan ervoor kiezen om een massage te ondergaan, dat is uiteraard ongekleed.

Pure power en rust

Waar word jij blij van?

Het hart volgen, zo logisch, maar soms ook zo’n grote uitdaging. Deze week gaan we op reis, op reis terug naar ons hart. De kundalini energie is onze oorspronkelijke levensenergie, onze diepste kracht en ook het punt waar je een enorme rust ervaart. Terug naar jouw essentie voorbij aan blokkades. Flaviu leert je technieken van kundalini healing en Lilian neemt je mee in regressies, opstellingen en diep helend werk. Waar word ik ook alweer blij van? Hoe kan ik terug komen bij mijn basis? Wat heb ik nodig om mijn keuzes te laten bepalen door mijn intuïtie, door wat mijn hart me ingeeft? Dat is waar we deze week naar op zoek gaan. Flaviu Pop is een Roemeen en neemt ons mee in zijn cultuur, hij weet de prachtige plekken te vinden waar we ongerepte natuur ervaren, heerlijke authentieke recepten kunnen proeven (de keuken van Roemenie is fantastisch) en ook het bezoek aan de watervallen zullen je raken. Het wordt een combinatie van helen, genieten, cultuur en samenzijn met gelijkgestemden. Behalve de vlucht is alles inbegrepen, overnachten, workshops, excursies, vervoer en entree van de diverse excursies. Er zijn geen corona maatregelen meer en je kan vrij van testen vliegen. We willen deze reis in 2023 opnieuw organiseren, wil je erbij zijn? Meld je dan op voorinschrijving aan, je bent dan vast verzekerd van een plekje als de data bekend zijn. Je kan dan natuurlijk nog altijd afzeggen als de data je niet passen. 

Door Flaviu en Lilian

De coaches zijn voor sommigen al bekenden, maar voor jou misschien nog nieuw.

Lilian Gijsbers is de oprichter van Lilianders, zij is spiritueel coach en healer. Zij is helderziend en heldervoelend.
Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Deze twee hebben elkaar ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al 8 jaar geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij al met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Deze reis gaan we andersom werken, we gaan naar zijn thuisbasis toe. En ik geloof dat het een prachtig avontuur gaat worden.
In het programma van de week zal je afwisselend door één van deze coaches worden meegenomen op avontuur. Ook ontvang je op aanvraag een privésessie door één van de coaches in de spirituele reis.

Planning

 • nieuwe datum in 2023 op voorinschrijving 
 • Locatie Scrind-Frasinet 70 km. Van Cluj (Roemenie)
 • Ontbijt, Lunch, diner en overnachting in een tweepersoons kamer inbegrepen
 • Een luxe en totaal nieuw gebouwd pension op het platteland met prachtige omgeving
 • koffie/thee zijn inbegrepen
 • Excursies naar watervallen en de historische opgraving
 • Transfers naar vliegveld en de excursies
 • Prijs is € 1350,- inc. 21% BTW
 • Vlucht vanaf Eindhoven Airport - Cluj-Napoca niet inbegrepen, meestal tussen €180 en € 600 euro per retour.
 • Extra te boeken: Prive sessie met Lilian of Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt
 • Grootte van de groep is minimaal 10 deelnemers en maximaal 18.