Cursussen

Pure power en rust

Waar word jij blij van?

Het hart volgen, zo logisch, maar soms ook zo’n grote uitdaging. Deze week gaan we op reis, op reis terug naar ons hart. De kundalini energie is onze oorspronkelijke levensenergie, onze diepste kracht en ook het punt waar je een enorme rust ervaart. Terug naar jouw essentie voorbij aan blokkades. Flaviu leert je technieken van kundalini healing en Lilian neemt je mee in regressies, meditaties en diep helend werk. Waar word ik ook alweer blij van? Hoe kan ik terug komen bij mijn basis? Wat heb ik nodig om mijn keuzes te laten bepalen door mijn intuïtie, door wat mijn hart me ingeeft? Dat is waar we deze week naar op zoek gaan. Flaviu Pop is een Roemeen en neemt ons mee in zijn cultuur, hij weet de prachtige plekken te vinden waar we ongerepte natuur ervaren, heerlijke authentieke recepten kunnen proeven (de keuken van Roemenie is fantastisch) en ook het bezoek aan de watervallen zullen je raken. Het wordt een combinatie van helen, genieten, cultuur en samenzijn met gelijkgestemden. Behalve de vlucht zijn 6 overnachtingen, workshops, 2 eenvoudige maaltijden, excursies, vervoer en entree van de diverse excursies inbegrepen. Eventuele frisdranken en versnaperingen voor tussendoor zijn voor eigen rekening. We willen deze reis in 2023 opnieuw organiseren, wil je erbij zijn? Meld je dan op voorinschrijving aan. Vanaf 6 aanmeldingen gaat de reis definitief door.

Het programma

We vliegen op vrijdag vanaf Eindhoven Airport, een vlucht van 2 uur en 20 minuten. Samen beginnen we met transfer met de bus, daarna elkaar leren kennen, jouw kamer betrekken, een kamergenoot kiezen, kennis maken met de omgeving en een heerlijk diner. Het zijn tweepersoons kamers en we worden op gevoel ingedeeld met een kamergenoot. Er zijn twee maaltijden per dag. Indien je een dieet volgt vernemen we dat graag. De Roemeense keuken bevat wel vlees, sterker nog, daarin zijn ze juist heel sterk. Maar uiteraard wil de gastvrouw rekening houden met speciale wensen.

Op zaterdag ochtend begint het programma met ontbijt en meditatie. Laat je maar lekker verrassen, meenemen, geef je maar over aan dat wat je mag ervaren. Op 5 dagen bieden we een programma met daarin de volgende elementen: energetisch werk, kundalini healing, contact maken met je hoger zelf en de bron, ontdekken wat jou echt blij maakt, leren vertrouwen op je gevoel en oefeningen met verbinden met je ware zelf als doel. Uiteraard hebben we ook rustmomenten ingepland, waarop je even helemaal kan terugtrekken of iets voor jezelf doen. Ook wandelen we naar de prachtige waterval en bezoeken we een zoutmijn. De ongerepte natuur van het land is zeker de moeite waard. Door Flaviu en Lilian

De coaches zijn voor sommigen al bekenden, maar voor jou misschien nog nieuw.

Lilian Gijsbers is de oprichter van Lilianders, zij is spiritueel coach en healer. Zij is helderziend en heldervoelend.
Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Deze twee hebben elkaar ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al jaren geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Deze reis gaan we andersom werken, we gaan naar zijn thuisbasis toe. En ik geloof dat het wederom een prachtig avontuur gaat worden.
In het programma van de week zal je afwisselend door één van deze coaches worden meegenomen op avontuur. Ook ontvang je op aanvraag een privésessie door één van de coaches in de spirituele reis.

Planning

 • Van 28 april tot 5 mei 2023 op voorinschrijving (reis definitief bij minimaal 6 deelnemers)
 • Locatie Scrind-Frasinet 70 km. Van Cluj (Roemenie)
 • Twee maaltijden per dag en overnachting in een tweepersoons kamer inbegrepen
 • Een luxe en totaal nieuw gebouwd pension op het platteland met prachtige omgeving
 • Koffie/thee zijn inbegrepen, eventuele andere dranken kan je zelf onderweg kopen naar behoefte.
 • Excursie naar watervallen en bezoek aan historische opgraving.
 • Transfers naar vliegveld en de excursies
 • Prijs is € 1350,- BTW vrij voor 6 nachten
 • Vlucht vanaf Eindhoven Airport - Cluj-Napoca niet inbegrepen, meestal tussen €180 en € 600 euro per retour.
 • Extra te boeken: Prive sessie met Lilian of Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt
 • Grootte van de groep is minimaal 6 deelnemers en maximaal 18.