Cursussen

Pure power en rust

Waar word jij blij van?

Het hart volgen, zo logisch, maar soms ook zo’n grote uitdaging. Deze week gaan we op reis, op reis terug naar ons hart.  Terug naar jouw essentie voorbij aan blokkades. Flaviu leert je technieken van kundalini healing en Lilian neemt je mee in regressies, meditaties en diep helend werk. Waar word ik ook alweer blij van? Hoe kan ik terugkomen bij mijn basis? Wat heb ik nodig om mijn keuzes te laten bepalen door mijn intuïtie, door wat mijn hart me vertelt. Dat is waar we deze week naar op zoek gaan. Flaviu Pop is een Roemeen en leidt ons naar een aantal verbazingwekkende plaatsen: het Bucegi gebergte, een plek vol speciale energie en magie en de Tempel van wensen van Sinca Veche. We zullen voelen hoe het gebergte onze transformatieprocessen kan ondersteunen, we zullen verbazingwekkende plaatsen bezoeken en Roemeens fantastisch en heerlijk eten proeven. Deze retraite zal een combinatie zijn van helende en transformerende processen, genieten van ongerepte natuur, cultuur en samenzijn met gelijkgestemde mensen.

Inbegrepen zijn 8 overnachtingen, workshops, uitstapjes in de natuur en meditatieoefeningen. Elke dag hebben we 2 eenvoudige maar heerlijke maaltijden en in de prijs is ook vervoer van en naar het vliegveld van Boekarest inbegrepen (als je met het vliegtuig komt). De vlucht zelf is niet inbegrepen. Alle andere extra's (frisdranken, drankjes etc) zijn voor eigen rekening.

De reisdata voor 2024 volgen. Vanaf 8 aanmeldingen gaat de reis definitief door.

Ervaren en beleven

De kundalini-energie is onze oorspronkelijke levensenergie, onze diepste en grootste kracht. Tijdens deze retraite verbinden we ons ermee en leren we hoe we het kunnen gebruiken in ons dagelijks leven. Flaviu gebruikt Kundalini als het belangrijkste instrument om blokkades op te heffen en veel aspecten van je leven te veranderen. Door deel te nemen aan deze retraite vind je misschien antwoorden op vragen die je al lang hebt. Wat maakt mij gelukkig? Wat moet ik doen om mijn keuzes te laten leiden door mijn intuïtie, door wat mijn hart me vertelt? Dat is wat we tijdens deze reis willen doen. 

Als het voor jouw ziel de bedoeling is, mag je zelfs een volledige opstijging van de energie meemaken. Voor ieder is dit proces noodzakelijk om weer volledig in jouw oorspronkelijke bewustzijn te komen. Ook is de opstijging van de kundalini onderdeel van de opstijging naar de vijfde dimensie. Over al deze zaken zullen we tijdens de reis uitleg geven en oefeningen en healings aanrijken.

In deze intensieve reis gaan we voelen, ervaren en genieten. Om terug in je hart te komen, is het van belang (opnieuw) echt te genieten. Daarom bieden we een programma met afwisselende onderwerpen waar jij blij van wordt.

8 dagen vol van:

 • Kundalini Healing
 • Meditatie
 • Plezier
 • Lekker eten
 • Wandelingen
 • Energie
 • Cultuur
 • Bezinning
 • Vrijheid

Het programma

We vliegen naar Boekarest vanaf Eindhoven Airport, een vlucht van ca. 3 uur. Samen beginnen we met transfer met de bus, daarna elkaar leren kennen, jouw kamer betrekken, een kamergenoot kiezen, kennis maken met de omgeving. Het zijn tweepersoons kamers en we worden op gevoel ingedeeld met een kamergenoot. Er zijn twee maaltijden per dag. Indien je een dieet volgt vernemen we dat graag. De Roemeense keuken bevat wel vlees, sterker nog, daarin zijn ze juist heel goed. Maar uiteraard gaan we rekening houden met jouw speciale wensen.

De volgende ochtend begint het programma met ontbijt en meditatie. Laat je maar lekker verrassen, meenemen, geef je maar over aan dat wat je mag ervaren. Op verschillende dagen bieden we een programma met daarin de volgende elementen: energetisch werk, kundalini healing, contact maken met je hoger zelf en de bron, ontdekken wat jou echt blij maakt, leren vertrouwen op je gevoel en oefeningen met verbinden met je ware zelf als doel. Uiteraard hebben we ook rustmomenten ingepland, waarop je even helemaal kan terugtrekken of iets voor jezelf doen. Ook wandelen we door de ongerepte natuur van Roemenië.

 

Door Flaviu en Lilian

De coaches zijn voor sommigen al bekenden, maar voor jou misschien nog nieuw.

Lilian Gijsbers is de oprichter van Lilianders, zij is spiritueel coach en healer. Zij is helderziend en heldervoelend.
Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Deze twee hebben elkaar ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al jaren geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Deze reis gaan we andersom werken, we gaan naar zijn thuisbasis toe. En ik weet zeker dat het wederom een prachtig avontuur gaat worden.
In het programma van de reis zal je afwisselend door één van deze coaches worden meegenomen op avontuur. Ook ontvang je op aanvraag een privésessie door één van de coaches in de spirituele reis.

Planning

 • Deze reis gaat in 2024 opnieuw gepland worden, je kunt voorinschrijven.
 • Twee maaltijden per dag en overnachting in een tweepersoons kamer inbegrepen.
 • Transfers van- en naar vliegveld.
 • Prijs is € 1.350,- BTW vrij voor 8 nachten.
 • Retourvlucht Eindhoven Airport - Boekarest niet inbegrepen.
 • Extra te boeken: Prive sessie met Lilian of Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt. (BTW is 0% ivm bijzondere regeling reisbureau's)
 • De grootte van de groep is minimaal 8 deelnemers en maximaal 18.