Mentorshipprogramma

Hier kun je jouw aanmelding en motivatie indienen voor deelname aan het mentorshipprogramma. Je kan aanmelden als talent. Je krijgt dan aanvullende informatie en een persoonlijke uitnodiging. Door je aanmelding weten we dat je er graag bij zou zijn, maar je zit nog nergens aan vast. Lees onderaan deze pagina de uitleg over dit programma.

Talent ontwikkeling 2024. Je kunt al voorinschrijven!

Ook in 2024 starten we een nieuwe reeks voor het talenten ontwikkelingsprogramma. En jij kan erbij zijn! Uit alle inzendingen en aanmeldingen worden maximaal 8 talenten gekozen die in dit programma een jaar lang een avontuur aangaan met het mentorshipprogramma van Lilian Gijsbers van Lilianders.

Ben jij:

 • Een medium en leg je voor jouw cliënt graag contact met overledenen?
 • Een healer en vind je het prachtig om anderen energie te geven?
 • Helderwetend en wil je jouw boodschappen delen met het publiek?
 • Een trance medium en wil je graag dat er een publiek is om jouw kunst of muziek mee te delen?
 • Spirituele leraar en wil je graag anderen helpen groeien?
 • Channeler en wil je graag jouw boodschappen laten horen?
 • Sjamaan en wil je mensen in contact brengen met moeder aarde?
 • Een spirituele ondernemer en wil je bewustzijn brengen in de zakenwereld? 
 • Lichtwerker en wil je mensen in contact brengen met engelen en de lichtwereld?
 • Een ET-healer en wil je mensen laten ervaren dat je contact kan maken met ET leven?
 • Een lichtmeester en wil je jouw meditaties delen met een publiek?
 • Gewoon enthousiast om het talent wat je hebt te gaan leven?

Schrijf je dan op deze pagina in als talent bij het mentorshipprogramma! We nemen dan contact met je op en daarbij vertellen we je alle ins en outs van dit programma. Heb je er net zoveel zin in als wij? Vul dan onderstaand jouw gegevens in!

Ja ik doe mee! 

Vink hier jouw keuze voor deelname aan:

Uw gegevens

Aanhef*
Typ de onderstaande 4 cijfers van de anti-spam-code over en klik op Versturen om het formulier te versturen.

captcha

Talent ontwikkeling 2024

Wij gaan weer starten met de selectie voor nieuwe talenten en ervaren rotten in het vak voor de reeks van het Lilianders talenten ontwikkelingsprogramma. En jij kan er ook bij zijn! Uit alle inzendingen en aanmeldingen worden maximaal 8 talenten gekozen die in dit mentorprogramma een jaar lang een avontuur aangaan met Lilian Gijsbers van Lilianders en de andere talenten. De eerste deelnemers zijn al toegetreden en er is nog plaats als jij er ook bij wilt zijn. 

Een reactie van een talent die jou voor ging:

Jörgen: Ik heb me dankzij het mentorshipprogramma (en andere cursussen bij Lilian) ontwikkeld tot iemand die veel meer vanuit zijn hart leeft, iemand die steeds meer inzicht heeft gekregen in wat overgave is, iemand die steeds meer vertrouwen heeft gekregen in wie hij echt is, iemand die alles wat hij leert in zijn dagelijks leven probeert toe te passen, en iemand die tegelijkertijd voelt dat spirituele ontwikkeling nooit eindigt. Het mentorshipprogramma is daarbij een fantastisch proces geweest, waarbij iedereen steeds meer naar elkaar toe groeide en waarbij er echt heling heeft plaatsgevonden.
En of het nu het begin of het vervolg van iets is, alles wordt geleid door goddelijke timing. Als je dit geschenk aan jezelf geeft, zul je er geen spijt van hebben!

We komen samen als gelijkgestemden op spiritueel gebied. We gaan healings geven, boodschappen vanuit spirit en misschien heb jij als talent ook je sjamanendrum of klankschaal mee. Alles mag samenvloeien in deze groep! Voel je iets kriebelen en denk je, dat wil ik ook? meld je dan aan, er is ruimte voor mooie talenten, maar ook voor degene die al gestart is en een verdieping zoekt! Artiesten krijgen zomaar een podium om hun talent te mogen laten zien, maar voor mediums en healers werkt dat net even anders. Daarom gaan wij jou helpen om jouw ruimte in te nemen en jouw talent verder te ontplooien! En daarbij word je in alles gesteund, je doet het niet alleen! Ik deel al mijn kennis en ervaring met je en er ontstaat hierin een mooie en vertrouwde band om helemaal jouw eigen werkwijze te ontdekken. Zelf had ik graag een mentor gehad toen ik me ging ontwikkelen op spiritueel vlak. Ik weet als geen ander waar je doorheen gaat als je spiritueel ontwaakt en ontwikkelt. En de groei houdt nooit meer op. Je hoeft het niet meer allemaal alleen te doen, voel je gesteund.

Ben jij gewoon enthousiast om het talent wat je hebt te gaan leven of het nog verder te ontwikkelen? Wil je jouw spirituele achtergrond verder ontdekken en ervaren hoe je daarvan je werk kan maken? Of ben je al een tijd aan het werk en voel je dat er een vervolgstap mag komen in jouw werk en dat het grootser mag? Wat dacht je van cocreatie? Het samen uitbouwen van een groter veld van energie en helende kracht? Ook als dat jouw talent is, ontmoeten we je graag! 

Meld je dan hierboven aan en we nodigen je uit voor een eerste gesprek, waarin we je alle ins en outs gaan vertellen. Misschien ben jij 1 van de talenten die in dit programma gaat meedoen! In het totaal zijn er 18 talentendagen waarbij je begeleid wordt en er volgen altijd een tweetal terugkom dagen waarop we onze ontwikkeling samen gaan delen en vieren. Wil jij ook je talent ten volle inzetten, ontwikkelen en benutten? Meld je dan nu aan. Deelname aan dit programma is € 4719,00 inc. BTW oftewel 3900,00 ex. BTW. Als bedrijf krijg je de BTW namelijk terug en je kan de cursus ook als bedrijfskosten opgeven bij de belasting aangifte. Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

En lees je dit bericht en wil je dit ervaren en meemaken? Ook dan kan je jezelf aanmelden, kijk eens bij The Spirit Adventure om te zien wat dit programma voor jou kan betekenen!

Zó enthousiast werd dit concept de vorige jaren ontvangen, dat we nu beseffen, dat dit plan de volledige steun van de spirituele wereld krijgt. Het voelt magisch, want het werd al die tijd echt helemaal "geleid". Schroom niet als je wilt aanmelden, ook al denk je nog niet goed genoeg te zijn of twijfel je nog regelmatig aan jezelf. Wij kijken niet “hoe goed je bent”, wij willen weten HOE GRAAG JE JOUW TALENT WILT NEERZETTEN! De rest komt vanzelf. Motivatie is leading bij ons. Door jouw aanmelding in te sturen, zit je nog nergens aan vast of ben je tot niets verplicht! Dus voelt het goed, stuur jouw motivatie dan in!
Locatie waar het programma plaatsvindt: de cursusruimte van Lilianders, Helenastraat 31, Uden