Cursussen

Multidimensionaal bewustzijn

Manifestatiekracht

We leven op aarde in een wereld van tijd en ruimte. Soms ervaren we heel even, dat we ook buiten de tijd en zelfs buiten de ruimte kunnen treden. In de spiritualiteit noemen we dat een transcendent bewustzijn. Via deze trance staat kan je in verbinding treden met verleden, heden en zelfs de toekomst. Ook kan je ervaren dat je buiten het lichaam treedt en als het ware een zogenaamde "uittreding" beleeft. Ook wordt de kundalini energie geactiveerd. Hiermee herinner je kennis uit je onderbewuste en ontdek je de mogelijkheden om je eigen realiteit te veranderen door middel van manifestatiekracht. Hierin ga ik je helemaal meenemen in dit groepsproces. Wat is er mogelijk? Hoe werkt het? Een boeiende materie! En de kracht van de groep maakt het effect zelfs groter! Ik deel graag al mijn kennis over deze materie uit eerste hand. Mijn kundalini energie is reeds volledig opgestegen en mijn hoger zelf is ingedaald. Ik help nu anderen in dit proces.

Hogere dimensionale zelven

In deze zesdaagse cursus gaan we de dimensies ervaren en onze hogere dimensionale zelven weer koppelen aan ons aardse voertuig, ons lichaam. Naarmate je meerdere energetische lichamen activeert en integreert, wordt het steeds gemakkelijker om tussen tijd en ruimte te kunnen functioneren. Dit is de energie van de Nieuwe Tijd waarin we leven en waarmee mensen kunnen worstelen. Sommigen voelen het wel, dat er iets aan het veranderen is, maar kunnen niet begrijpen wat er nu werkelijk gebeurt. Deze workshop zal door middel van channeling, meditaties en uitleg meer inzicht geven in het proces. Door middel van Pleiadisch lichtwerk zullen we jouw energiesysteem een boost geven, wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft. Je kundalini energie activeren zal de basis zijn van dit avontuur. De diverse lichtkamers laten jou kennismaken met de dimensies. Ook zal het een groei kunnen bewerkstelligen in jouw persoonlijke ontwikkeling en ascensie. Maar houd er ook rekening mee, dat er voor jou heftige ervaringen, diepe emoties en oude herinneringen kunnen worden aangeraakt. Mensen die deze cursus bezoeken hebben ook geleefd in oude beschavingen van Atlantis, Lemurië en Egypte. Ook herinneren mensen zich vaak levens op andere planeten, zoals de Pleiaden, Sirius, Arcturius of Andromeda. De oude kennis van destijds kan opnieuw in jou gaan stromen, je gaat je herinneren wie je in Essentie bent en wat jou nu tegenhoudt om vanuit de essentie te leven. Spirituele groei gaat vaak gepaard met de bijbehorende groeipijnen. Als je aanmeldt voor deze cursus, zorg dan dat je tijd en ruimte hebt om de ervaringen te integreren en te laten bezinken.

Oude tijden herleven

In de oude beschavingen waren mensen zich veel meer bewust van hun hogere dimensionale zelven, je ziet dit ook terug in de kennis van o.a. Atlantis, Lemurië en Egypte. Deze kennis is door omstandigheden vergeten geraakt, maar is niet verloren gegaan. Jouw ziel heeft deze informatie nog altijd beschikbaar. Tijdens de workshop zullen we contact maken met deze oude kennis, om deze voor jou opnieuw beschikbaar te maken. Het kan zijn, dat jouw energetische systeem nog niet overal klaar voor is, waardoor sommige kennis zich via je onderbewuste zal ontplooien en niet direct in je bewuste brein.

Groepsenergie

We maken gebruik van de kracht van synergie. De groep is belangrijk om tot een hogere energie frequentie te komen. Er wordt gewerkt met de kracht van het groepsenergieveld en we zullen trance reizen maken door de dimensies. Ook gaan we werken met lichtwerk van de Pleiaden, vormen van healing ervaren die zij hebben ontwikkeld. De groep wordt bewust klein gehouden. We gaan uit van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Het gaat niet om wie beter is of verder in het proces, het gaat erom dat je persoonlijk en als groep kan groeien. Als je jezelf aangetrokken voelt door deze cursus, je ervaart blijdschap, kippenvel of je weet gewoon dat je hier moet zijn, dan hoor je er gewoon bij. Twijfel niet aan jezelf op zo'n moment, maar ga af op waar je intuïtie je heen leidt. Je zal zien dat het dan gewoon past.

Wat gaan we doen

Door middel van channeling ontvangen we boodschappen van Engelen, gidsen en de Pleiadische afgezanten van licht, een sterrenvolk van de Pleiaden, waarmee Lilian graag samenwerkt. Sinds enkele jaren hebben deze buitenaardsen met hun mooie, blauwe gloed, Lilian begeleid en geholpen om hun kennis over spiritualiteit en healing te delen. In de 6 dagen, die we bewust met enkele tussenweken hebben gepland, ga je ervaren dat de hogere dimensies reeds voelbaar zijn en ook inwerken op jouw dagelijkse realiteit.
De indeling van de dagen zijn altijd afhankelijk van wat de groep nodig heeft, maar heeft in elk geval wel een opbouw die er als volgt uit ziet:

Dag 1: de nieuwe aarde, uitleg en trancereis naar de nieuwe aarde frequentie. 
Dag 2: contact maken met de Pleiadische afgezanten van licht, een eerste helende lichtkamer ervaren. Kundalini activatie.
Dag 3: karmische verbindingen opsporen en indien mogelijk loslaten. Opschonen kundalini kanaal
Dag 4: contact met jouw multidimensionale hogere zelf, integreren van kennis uit Egypte, Atlantis en Lemurië.
dag 5: lichttaal en hogere dimensies, jouw essentie ervaren
Dag 6: hoe de energie van de workshop optimaal te integreren in jouw energie. Wat kan je met de opgedane kennis. Tevens is er veel ruimte om jouw ervaringen te delen.

Door Lilian Gijsbers

Deze cursus wordt gegeven door Lilian Gijsbers van Lilianders. Lilian heeft door middel van lessen in de dimensies grote kennis verworven die in vorige levens door haar zijn opgedaan en die zij door haar multidimensionaal bewustzijn te openen weer is gaan herinneren. Ook heeft ze hierdoor talen van andere planeten (lichttaal) opnieuw leren spreken, die gecombineerd met energie een helende werking hebben op mens en dier. Ook jouw herinneringen liggen opgeslagen in je onderbewuste, waar we samen naar op zoek gaan. Deze prachtige reis brengt je in contact met wie jij in wezen bent.

reacties van deelnemers

"De perfecte manier om een andere kijk op de wereld te krijgen en te leren hoe je met moeilijke situaties om te gaan. Ik heb heel veel gehad aan alle healings en ik vond het fijn dat Lilian zo goed kan verwoorden wat ik wel VOEL, maar rationeel niet altijd kan plaatsen."

"Het is fijn hoe jij meevoelt met wat nodig is in de groep. Ik vond de Lichtkamers en de prachtige meditaties een heel groot kado. Het brengt een kracht in mij naar boven die ik alleen in de groep ooit heb kunnen voelen: ZIJN".

"Het contact met gelijkgestemden, de energie van de groep en het samen ZIJN was heerlijk. De laatste dag in de graancirkel was heel mooi, ik kon de energiën goed voelen. Ik deed deze cursus voor de tweede keer en telkens pik ik er weer iets anders uit mee."

Planning

  • planning 6 dagen 
  • Data 2024: op vrijdag 25/10, 8/11, 22/11, 29/11, 20/12 en 17/1 2025
  • Docent Lilian Gijsbers
  • van 10.00 - 16.00 uur
  • Lunch zelf meebrengen
  • koffie/thee en wat lekkers zijn inbegrepen
  • € 995,00 inc. 21% BTW
  • Grootte van de groep is minimaal 6 deelnemers en maximaal 10