Cursussen

Multidimensionaal bewustzijn

Dimensies in tijd en ruimte

We leven op aarde in een wereld van tijd en ruimte. Soms ervaren we heel even, dat we ook buiten de tijd en zelfs buiten de ruimte kunnen treden. In de spiritualiteit noemen we dat een transcendent bewustzijn. Via deze trance staat kan je in verbinding treden met verleden, heden en zelfs de toekomst. Ook kan je ervaren dat je buiten het lichaam treedt en als het ware een zogenaamde "uittreding" beleeft.

Hogere dimensionale zelven

In deze vijf daagse cursus gaan we de dimensies ervaren en onze hogere dimensionale zelven weer koppelen aan ons aardse voertuig, ons lichaam. Naarmate je meerdere energetische lichamen activeert en integreert, wordt het steeds gemakkelijker om tussen tijd en ruimte te kunnen functioneren. Dit is de energie van de Nieuwe Tijd waarin we leven en waarmee mensen kunnen worstelen. Sommigen voelen het wel, dat er iets aan het veranderen is, maar kunnen niet begrijpen wat er nu werkelijk gebeurt. Deze workshop zal door middel van transmissies, meditaties en uitleg meer inzicht geven in het proces. Ook zal het een groei kunnen bewerkstelligen in jouw persoonlijke ontwikkeling en ascensie. Maar houdt er ook rekening mee, dat er voor jou heftige ervaringen, diepe emoties en oude herinneringen kunnen worden aangeraakt. Spirituele groei gaat vaak gepaard met de bijbehorende groeipijnen. Als je aanmeldt voor deze cursus, zorg dan dat je tijd en ruimte hebt om de ervaringen te integreren en te laten bezinken.

Oude tijden herleven

In de oude beschavingen waren mensen zich veel meer bewust van hun hogere dimensionale zelven, je ziet dit ook terug in de kennis van o.a. Atlantis, Lemurie, Egypte en de Maya's. Deze kennis is door omstandigheden vergeten geraakt, maar is niet verloren gegaan. Jouw ziel heeft deze informatie nog altijd beschikbaar. Tijdens de workshop zullen we contact maken met deze oude kennis, om deze voor jou opnieuw beschikbaar te maken. Het kan zijn, dat jouw energetische systeem nog niet overal klaar voor is, waardoor sommige kennis zich via je onderbewuste zal ontplooien en niet direct in je bewuste brein.

Groepsenergie

We maken gebruik van de kracht van synergie. De groep is belangrijk om tot een hogere energie frequentie te komen. Er wordt gewerkt met de kracht van het groepsenergieveld en we zullen leren reizen door de dimensies. Daarom wordt veel aandacht besteed aan de juiste zitplaats en de integriteit van de deelnemers. De groep wordt bewust klein gehouden. We gaan uit van minimaal 4 en maximaal 9 deelnemers. Het gaat niet om wie beter is of verder in het proces, het gaat erom dat je persoonlijk en als groep kan groeien.

Wat gaan we doen

Door middel van transmissies laten we je ervaren welke dimensies er zijn en hoe je hier mee kan werken. In de 5 dagen, die we bewust met enkele tussenweken hebben gepland, ga je ervaren dat de hogere dimensies reeds voelbaar zijn en ook inwerken op jouw dagelijkse realiteit.
De indeling en opbouw zijn altijd afhankelijk van wat de groep nodig heeft, maar heeft in elk geval wel een opbouw die er als volgt uit ziet:

Dag 1: de nieuwe aarde, uitleg en transmissie. Deze dag openen we ook de energie van Lemurie en Atlantis.
Dag 2: Lemurie, transmissie en ophalen oude kennis voor jouw energetische systeem
Dag 3: Atlantis, transmissie en ophalen oude kennis voor jouw energetische systeem
Dag 4: communicatie met de nieuwe aarde gidsen en lichtmeesters
Dag 5: hoe de energie van de workshop optimaal te integreren in jouw energie. Wat kan je met de opgedane kennis. Tevens is er deze laatste dag veel ruimte om jouw ervaringen te delen. Indien de energetische poort van 12/12 het toelaat, maken we ook direct contact met de bijbehorende energie zodat je goed voorbereid 2018 kan beginnen.

Door Edith Nijhuis en Lilian Gijsbers

Deze workshop is een samenwerking tussen Edith Nijhuis van EarthCrystal en Lilian Gijsbers van Lilianders. Als duo zullen zij de lesdag verzorgen. Beiden hebben een eigen groeiproces doorgemaakt in de dimensies en zowel Edith als Lilian zullen hun ervaring, uit eerste hand, met jullie delen. Edith heeft vele ervaringen gehad in de dimensies en onderwijs ontvangen van haar eigen gidsen en begeleiders. Hieruit is een geheel eigen methode ontstaan van reizen in de dimensies die te leren is voor iedereen. Haar energie maakt de frequenties en dimensies bewust voelbaar. Lilian heeft door middel van lessen in de dimensies grote kennis opgedaan en is ook iemand die er graag de wetenschappelijke achtergronden bij haalt, het verbaast haar altijd dat wetenschap en spiritualiteit elkaar in het midden vinden. Deze prachtige zoektocht gaat ze graag met jullie aan.

Planning

  • dinsdagen: 3/10, 31/10, 14/11, 28/11 en 12/12 2017
  • Locatie De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a Langenboom
  • van 10.00 - 16.00 uur
  • Docenten: Edith Nijhuis en Lilian Gijsbers
  • Lunch zelf meebrengen
  • koffie/thee en wat lekkers zijn inbegrepen
  • € 750,- inc. 21% BTW
  • Je kan de factuur zakelijk boeken en de BTW terugvragen als je een bedrijf hebt
  • Grootte van de groep is minimaal 4 deelnemers en maximaal 9.