Cursussen

Spiritueel coach

Een basisopleiding

In deze basisopleiding spiritueel coach leer je hoe je op een mooie, liefdevolle manier mensen kunt begeleiden in hun leven. We gaan in op diverse thema's uit het leven van alledag. Op een heldere, energetische wijze maken we het werken met de spirituele wereld eigen. Met thema's als energetisch werk, healing, reading en contact met je gidsen en overleden dierbaren heb je een uitgebreide basis gelegd voor een integer coach gesprek. Deze cursus wordt afgerond met een certificaat Spiritueel coach.

Wat gaan we doen?

In deze cursus leer je in 6 dagen de basis van het werken als spiritueel coach. Ook als je in de zorg of op school werkt, is deze opleiding een unieke aanvulling. Er is tijdens de opleiding ruimte voor verwerking van je eigen emoties, omdat je zult merken dat het zich als vanzelf aandient. Je wordt gaandeweg helemaal terug gebracht naar je gevoel. In de cursus worden diverse technieken eigen gemaakt en leer je om deze zelf toe te passen in de praktijk. Het kan desgewenst aangevuld worden met spiritueel therapeut en Energetisch kindercoach, van ieder 6 dagen, om zo een compleet overzicht van mogelijkheden te krijgen. Samen vormen deze 18 dagen een gedegen basis voor op het werk of in je praktijk als leraar, coach of therapeut. De afzonderlijke delen zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Op deze manier bepaal je zelf de richting die je kiest vanuit jouw interesses.

Ook voor jezelf en jouw leven

Uiteraard is deze cursus niet alleen bedoeld als je coach wilt worden, maar ook als je aan jezelf wilt werken of merkt dat jouw kinderen een andere aanpak nodig hebben. Veel deelnemers zijn hooggevoelig (HSP) en op dat thema worden diverse tools en ontwikkelmogelijkheden aangeboden, om het beter te begrijpen wat het is en om ermee te werken als coach of in je eigen omgeving. Jij bent de beste spiritueel coach die je voor jezelf en je familie kan vinden. Alle technieken zijn ook op jezelf toe te passen. Dat is de reden dat deze opleiding je ook echt helpt bij je eigen ontwikkeling. Ook als je merkt dat thuis, in de familie, op school of op het werk wel wat extra inzicht nodig is, dan is deze opleiding geschikt ter ondersteuning in jouw leven.

Planning
 • de cursus wordt gegeven op 6 hele dagen
 • Op een bruisende locatie: Het Handelshuys in Uden.
 • 30 minuten rijden vanaf Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch
 • Grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.
 • De dagen duren van 10.00 tot circa 16.00 uur.
een transformatie proces

Spiritueel ontwaken is wat in deze tijd nodig is en ook vaak door de ziel als zeer gewenst wordt aangegeven, maar we zijn ook nog altijd gewend aan met het hoofd dingen te willen begrijpen. En het hoofd heeft moeite met energetische vormen van werken. Dus houd er rekening mee als je aan de cursus deelneemt, dat ook jouw transformatieproces in gang gezet kan worden of een versnelling kan doormaken. Van diverse deelnemers heb ik gezien en gehoord, dat ze in een prachtige ontwikkeling zijn gekomen tijdens en na de cursus. Nieuwe banen, genezing of verzachting van pijn, ziektes, verdriet, een verbetering in relaties met partners, ouders en kinderen. Het gebeurt erg vaak, dat alles in een stroomversnelling komt. Het diepere contact met gidsen en hoger zelf, maar ook het besef dat je echt niet de enige bent die kan genezen door middel van handoplegging, het besef dat je in spirituele taal kan spreken, dat je niet alleen overledenen waar kan nemen, maar ook andere bewustzijnsvormen zoals buitenaardse zielen die jou kunnen helpen in je groei. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen. De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding. Je kan uiteindelijk ook alleen maar een goede coach, healer of trainer zijn als je zelf alle energie hebt doorleefd en ervaren. Daarom werken we tijdens de cursus veel met het zelf ondergaan van de diverse technieken. Daarna is er ruimte om wat je hebt meegemaakt, met andere deelnemers en mij in de groep te delen. Hierdoor gaan we samen het proces aan, wat het draaglijker en ook heel geborgen en liefdevol maakt. Ik houd ervan om als leraar en coach diepe processen in gang te zetten, uiteindelijk is dat voor mij ware spirituele bewustwording. Heel aards, heel erg verbonden met jouw diepste wezen. En dat diepste wezen heeft pijn en verdriet ervaren op de weg door het leven. Die pijn en verdriet aankijken, doorvoelen en opruimen, dat is waar deze cursus over gaat. En we beginnen bij jeZelf.

Dag 1 >
Dag 1: op je gevoel vertrouwen

De basis van energetisch werken zit hem in het vertrouwen en leren begrijpen van de taal van je gevoel. Deze werkt via het zesde zintuig door middel van beelden, gevoelens en soms zelfs geluiden en geuren. Al deze informatie vormen de richting van je consult. Deze eerste dag gebruiken we om daar mee te leren werken.

Dag 2 >
Dag 2: in je kracht staan

Lange tijd gebruikten we ons gevoel niet meer op de oorspronkelijke manier, waardoor blokkades en soms zelfs fysieke klachten konden ontstaan. Vandaag gebruiken we om deze blokkades op te leren sporen en oude emoties te verwerken. Ook oefenen we met aarding en energetisch beheer van je eigen energiesysteem. Je komt in de dagelijkse praktijk als spiritueel coach behoorlijk wat emoties en uitdagingen tegen, je zult daarom goed voor jezelf moeten leren zorgen, zodat je krachtig overeind blijft.

Dag 3 >
Dag 3: spirituele bewustwording

Vandaag maken we contact met onze gidsen, leren de basis van onze eigen spiritualiteit vanuit de ziel en ervaren we hoe we een healing kunnen geven en ontvangen. Wanneer één persoon uit het gezin vastloopt door blokkades, kan het invloed hebben op de sfeer en geluk in het gezin. Daarom is het belangrijk om dergelijke blokkades te kunnen oplossen.

Dag 4 >
Dag 4: de healing opbouwen

Diverse technieken voor healing worden deze dag uitgebreid besproken. We werken met het innerlijk kind en verbinden deze weer met het hier en nu. Ook leren we diepergaand blokkades op te sporen en de energie daar weer te laten stromen. Ook het Chakrasysteem komt aan bod, een eeuwenoude wijsheid die we aan het Oosten te danken hebben.

Dag 5 >
Dag 5: reading

Deze dag leren we de basis van een mediamieke reading. We bouwen aan het woordenboek van onze waarnemingen. Elk beeld, gevoel en elke kleur heeft betekenis als je communiceert met de spirituele wereld. Deze taal beheersen is de basis van een goed consult.

Dag 6 >
Dag 6: mediumschap

We maken contact met overleden dierbaren, leren hoe we daarmee helderheid en duidelijkheid kunnen scheppen voor nabestaanden en werken toe naar een spirituele ondersteuning bij rouwverwerking. Een dag ervaren dat ook in jou een medium schuilgaat. Je leert te coachen op het thema verdriet en het uiten ervan na momenten van verlies.

Inschrijven "spiritueel coach"

 • 6 dagen
 • vrijdag 17/1, 31/1, 21/2, 6/3, 20/3 en 3/4 2020
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
 • € 725,00 (inc. BTW)
 • Betaling in termijnen is mogelijk
Locatie: het Handelshuys

Udenseweg 2
Uden (noord-brabant)

In een bruisende omgeving, vol van creatieve geesten.
Met de auto 30 minuten vanaf Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch

Ga terug