Cursussen

spiritueel therapeut

Energetisch werken

In deze opleiding spiritueel therapeut leer je hoe je op een mooie, liefdevolle manier anderen energetisch kunt begeleiden in hun leven. Met thema's als familiekarma, energetische opstellingen, hoger zelf verbindingen, het verleden verwerken en loslaten, psychologie, kindercoaching en lichtwerk heb je een uitgebreide basis gelegd voor je bestaande of nieuwe praktijk als energetisch therapeut of life coach. De basis van energetisch werken wordt wel verwacht als je deelneemt aan deze cursus. Deze module is los te volgen van de andere en wordt afgesloten met een certificaat spiritueel therapeut.

Wat gaan we doen?

Deze module biedt een verdieping als je reeds energetisch werkt. Je leert in 6 dagen diverse technieken om jouw werk meer diepgang en kracht te geven. Voorafgaand aan deze module kan je ook eerst de cursus Spiritueel coach volgen, om de basis met energetisch werken eigen te maken. Dan leer je contact maken met je gidsen en overleden dierbaren. In totaal bestaat de cursus uit 3 delen van ieder 6 dagen en daarin worden diverse technieken eigen gemaakt en leer je om deze zelf toe te passen in de praktijk. Het derde deel is gericht op het werken met kinderen. Samen vormen deze 18 dagen een gedegen basis voor jouw praktijk als spiritueel coach, kindercoach of (gezins)therapeut. De afzonderlijke modules zijn in de door jou gewenste volgorde te volgen. Uiteraard is deze cursus ook geschikt als je aan jezelf wilt werken en bewuster wilt leren leven. Je bent zelf de beste coach die je jezelf kan wensen

Planning
 • de cursus wordt gegeven op 6 hele dagen
 • Op een inspirerende locatie in Uden
 • Grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.
 • De dagen duren van 10.00 tot circa 16.00 uur.
Een transformatie proces

Spiritueel ontwaken is wat in deze tijd nodig is en ook vaak door de ziel als zeer gewenst wordt aangegeven, maar we zijn ook nog altijd gewend aan met het hoofd dingen te willen begrijpen. En het hoofd heeft moeite met energetische vormen van werken. Dus houd er rekening mee als je aan de cursus deelneemt, dat ook jouw transformatieproces in gang gezet kan worden of een versnelling kan doormaken. Van diverse deelnemers heb ik vernomen, dat de energie in de groep zo hoog kan zijn, dat het soms als heftig wordt ervaren. Wat energie doet, is jou in contact brengen met onverwerkte emoties, pijn, verdriet en woede. Soms komen bij deelnemers ook diepe trauma's aan het licht. Dit kan soms heel vervelend en heftig zijn en daarom zou ik je vooraf willen meegeven weloverwogen voor deelname aan de cursus te kiezen. Je kan uiteindelijk ook alleen maar een goede coach, healer of trainer zijn als je zelf alle energie hebt doorleeft en ervaren. Daarom werken we tijdens de cursus veel met het zelf ondergaan van de diverse technieken. Daarna is er ruimte om wat je hebt meegemaakt, met andere deelnemers en mij in de groep te delen. Hierdoor gaan we samen het proces aan, wat het draaglijker en ook heel geborgen en liefdevol maakt. Ik houd ervan om als leraar en coach diepe processen in gang te zetten, uiteindelijk is dat voor mij ware spirituele bewustwording. Heel aards, heel erg verbonden met jouw diepste wezen. En dat diepste wezen heeft pijn en verdriet ervaren op de weg door het leven. Die pijn en verdriet aankijken, doorvoelen en opruimen, dat is waar deze cursus over gaat. En we beginnen bij jeZelf.

Dag 1 >

Informatie dag 1

 • dinsdag 29 oktober 2019
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
Inschrijven >
Dag 1: familiedynamiek

De verhoudingen en genetische achtergronden van families zijn een belangrijke factor die de loop van jouw leven bepalen. We maken gebruik van energetische opstellingen. Je leert technieken om ruzies op te lossen binnen de familie, maar ook kijken we naar verhoudingen in het gezin en hoe je de sfeer kunt veranderen zonder over de ander te oordelen. Familiedynamiek is een boeiend onderwerp, waar je veel mee zult gaan werken in de praktijk. Je brengt er hechtheid mee in het gezin. Uit ervaring weet ik, dat het ook binnen je eigen gezin, maar ook op je werk of in de vriendengroep tot hele mooie, nieuwe en hechtere relaties leidt. We oefenen met elkaar, dus ook jouw leven ondergaat deze positieve verandering, die je aan anderen wilt bieden.

Dag 2 >

Informatie dag 2

 • dinsdag 12 november 2019
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
Inschrijven >
Dag 2: terug naar de oorsprong

Veel lichamelijke en geestelijke klachten hebben een oorsprong in het verleden. Op deze dag werken we met regressietherapie. Het is mogelijk om het verleden te veranderen in je onderbewuste door de oorsprong van situaties in je leven te ontdekken en transformeren. We leren de kracht van vergeving, een hele mooie sjamanistische methode uit Hawaii die ervoor zorgt dat ons ego op 1 lijn komt met ons Ware Zelf.

Dag 3 >

Informatie dag 3

 • dinsdag 26 november 2019
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
Inschrijven >
Dag 3: psychologiedag

Op deze dag gebruiken we technieken uit de psychologie op een mediamieke wijze om zo inzicht te krijgen in de problematiek of uitdaging van de cliënt. De oefeningen zijn gericht op het transformeren van overtuigingen en gedragspatronen die niet langer werken. Ook voor jezelf mag je ervaren hoe het is als een oude overtuiging wordt opgeruimd. Zelf zal je deze dag ook een stuk "lichter" naar huis gaan.

Dag 4 >

Informatie dag 4

 • dinsdag 10 december 2019
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
Inschrijven >
Dag 4: nieuwetijdskinderen

Steeds meer kinderen zijn hooggevoelig en diagnoses als autisme, ADHD, ADD PDD-NOS en andersoortige aandoeningen zijn aan de orde van de dag in onze maatschappij. In plaats van deze kinderen met een rugzakje uit te rusten, bieden we vandaag oplossingen om deze kinderen beter in hun vel te leren zitten. Door ze oefeningen, uitleg en oplossingen aan te reiken, zul je zien dat je tot veel in staat bent. De basis van deze dag is uit mijn eigen praktijk gekomen, waar ik veel kinderen gebukt zie gaan onder een last die niet nodig is.

Dag 5 >

Informatie dag 5

 • dinsdag 14 januari 2020
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
Inschrijven >
Dag 5: lichtwerk

Licht en duister, positieve en negatieve energie, we gaan de wereld van lichtwerkers ontdekken. Hoe breng je zielen naar het licht? Wat is er nodig om licht in de duisternis te brengen? Welke symptomen zijn er te herkennen bij de aanwezigheid van negatieve energie en hoe reinig je het aura en het huis.

Dag 6 >

Informatie dag 6

 • dinsdag 28 januari 2020
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
Inschrijven >
Dag 6: het consult opbouwen

Deze laatste dag gebruiken we om alle voorgaande lessen samen te laten komen in een volledig consult. We leren gesprekstechnieken en werken toe naar een proefconsult. In de middag oefenen we namelijk met een mysterieguest om de geleerde technieken te kunnen toepassen op iemand die de groep nog niet kent. Laat je uitdagen!

Inschrijven "spiritueel therapeut"

 • 6 dagen op dinsdag
 • 2019: 29/10, 12/11, 26/11, 10/12 en 2020: 14/1, 28/1
 • Docent Lilian Gijsbers
 • 10.00 - 16.00 uur
 • Incl. Koffie / Thee
 • € 725,00 (inc. BTW)
 • Betaling in termijnen is mogelijk
Locatie: het Handelshuys

Udenseweg 2
Uden (noord-brabant)

In een bruisende omgeving, vol van creatieve geesten.
Met de auto 30 minuten vanaf Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch

Ga terug