Cursussen

The spirit adventure

Ervaar de kracht van Spirit

Een kwartaal lang gaan 6 tot 8 talenten samen met docent en healer Lilian Gijsbers alles uit de kast halen om jou te ondersteunen, te inspireren, te helen en te laten groeien. Zij helpen je door een proces van bewustworden heen en laten je kennis maken met de kracht van Spirit. Energetische sessies wisselen elkaar af met prachtige boodschappen uit de spirituele wereld, we laten je ervaren wat spirituele artiesten jou kunnen brengen door middel van sjamanendrums, ze staan allemaal op jouw komst te wachten!

Een spiritueel avontuur

Trek eens een paar maanden uit helemaal voor jezelf en ontdek wat er mogelijk is om jouw leven een hele nieuwe wending te geven. Wie ben je eigenlijk? Wat is jouw doel in het leven? Hoe kan je werkelijk contact en diepgang voelen met jezelf en de mensen om je heen? Het proces van dit spirituele avontuur brengt je een gevoel van welbehagen, een gevoel van vrede en je krijgt weer overzicht in wat werkelijk belangrijk is in het leven. Lilian Gijsbers neemt je samen met de mentorgroep vol prachtige talenten graag mee op deze reis naar je ware Zelf!
Deze groep zielen werkt in verbondenheid samen om jou heling te brengen, om inzichten te geven over jouw leven en je opnieuw te verbinden met jouw kern het het pad van jouw ziel.

Een transformatieproces

Door middel van o.a. tranceboodschappen en (onzichtbare) energieën uit de spirituele wereld gaan we op zoek naar jouw innerlijke blokkades die jou belemmeren om écht gelukkig en vrij te kunnen zijn. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes. We gaan dit proces natuurlijk aan met Spirit samen en daarom brengt het ook magische momenten van ontroering en inspiratie, zo wordt het transformeren een feest van nieuwe energie, waar je zeker weten als een ander mens uitkomt.

De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Wat kan je verwachten

Gedurende een periode van 4 maanden komen we gemiddeld elke twee weken bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. En dat alles onder de bezielende begeleiding van Lilian en de 6 tot 8 geselecteerde toptalenten.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze bijeenkomsten wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. En wil je meer weten? Mail dan naar info@lilianders.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische bespreking van jouw wensen en vragen. Zo weet je zeker, dat je op de juiste plek bent.

Herken je jezelf hierin:

 • je voelt dat jouw leven iets MEER heeft te brengen, iets groots wil via jou de wereld in,
 • jouw heldere kijk op de wereld kan mensen helpen, je hebt inspiratie om iets liefdevols neer te zetten,
 • Door een gevoel van eenzaamheid heb je niet altijd die kracht goed kunnen inzetten, je zoekt verbinding,
 • Je voelt pijn van anderen, van de aarde, je wilt je bijdrage leveren aan verlichting daarvan,
 • Je hebt uitdagingen op fysiek, mentaal of emotioneel vlak en wilt daar heling in vinden,
 • Jouw gaven wachten erop om volledig te ontwaken, om zo vervulling van jouw zielsmissie te kunnen ervaren.

Dan is deze cursus voor jou een geschenk uit de hemel.

Overzicht van kosten

Ga mee op avontuur met de wereld van Spirit

Het programma van the spirit adventure is vanaf 10 maart 2022.
Dag 1 is op donderdag 10 maart met Lilian en daarna 5 bijeenkomsten met de talenten uit de mentorgroep.
De investering bedraagt daarvoor € 795.- incl 21% btw

 • Start donderdag 10 maart met Lilian van 10:00 - 16:00 uur
 • Op vrijdag van 10.00-16.00 uur: in 2022 25/3, 15/4, 13/5, 3/6 en 17/6.
 • Samen met Lilian + het team van toptalenten uit het mentorshipprogramma
 • Locatie Lilianders in het Podiumhuys, Udenseweg 2 Uden.
 • Uden is centraal gelegen en bereikbaar binnen 30 minuten vanaf Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.
Inschrijven voorjaar 2022
 
Ja, ik doe mee met "The Spirit Adventure"