Trance avonden

Een avond vol verwondering

Planning

De geplande winterzonnewende special voor najaar 2018:

  • vrijdag 21 december speciale locatie Kruisheren Kapel Uden.
De avond is van 20.00 - 22.00 uur.
Waarom deelnemen?

Er zijn verschillende thema's die afwisselend aan bod komen, zoals het zich aandient op de avond zelf:

  • boodschappen via channeling van Jezus, Maria, engelen, de Elohim en vele anderen
  • healing (individueel en met de groep)
  • boodschappen van overleden dierbaren
  • werken met de nieuwe aarde energie
  • energie van de hogere dimensies integreren in jouw ziel

De trilling van de trancecirkels is vaak erg hoog. Dit betekent, dat er soms heel wat los kan komen en je ook een hele snelle spirituele ontwikkeling kan doormaken. Het is daarom raadzaam om alleen aan te melden, als je eerder met energie hebt gewerkt of al een cursus bij Lilianders of elders hebt gedaan (bijvoorbeeld Reiki, reading, healing, mediumschap, trance en/of meditatie). Het gaat er niet om dat je ervaring hebt, maar dat je niet schrikt van wat tijdens een cirkel gebeurt. 

Healing en boodschappen

We gaan in trance om prachtige informatie door te kunnen geven uit de spirituele wereld (via channeling) en we sturen helende energie naar de mensen of situaties in de wereld die het nodig hebben. Soms komen ook overleden dierbaren met een persoonlijke boodschap.  Als je zelf pijn, verdriet of spanningen ervaart, kan het deelnemen aan deze groep je enorm kracht geven. We hebben tijdens diverse cirkels mogen ervaren, dat heling die we in deze groep geven, ook daadwerkelijk tot verzachting van pijn en verdriet heeft mogen bijdragen.

Winterzonnewende special

Op 21 december is de eerste dag van de winter. De trance cirkel wordt dan als een special gegeven in een prachtige kapel in Uden. Deze plek won niet voor niets ooit de prijs als beste locatie van Brabant. Deze plek is door de gidsen van Lilian aangewezen voor deze bijzondere avond. Wij weten niet wat er gaat gebeuren, maar voelen wel, dat het iets speciaals mag worden. Ook komt Marianne van Oorschot met haar bijzondere, helende zang aansluiten bij het team om nog meer verbinding te kunnen maken. Een avond vol magie, dat is wat het gaat zijn. Je kan deze avond los boeken voor € 37,50.

Tahir en Lilian

Twee trance mediums slaan de handen ineen, Tahir en Lilian werken in trance en nemen jou mee op diepe trance reizen en ontmoetingen met engelen en opgestegen meesters. Al vele levens werkten zij samen en hebben elkaar nu opnieuw gevonden. Hun energie is verbonden met de Elohim, de engelen die het dichtst bij de oorsprong staan van alle creatie. Tahir is verbonden met de Elohim van de blauwe straal en Lilian met de gouden straal. Via channeling geven zij beiden boodschappen door en geven healings aan de groep en soms ook het individu. Het kan dus zijn, dat je op een avond naar voren wordt gehaald om een healing te ontvangen. Dit wordt altijd door het team van spirit geleid. 

Inschrijven trancecirkel

  • Locatie De Kruisherenkapel
  • Speciaal event 21 december 2018 is de prijs € 37,50
 

Inschrijven >