Workshops

Workshop: tweelingzielen

Jouw tweelingziel ontmoeten
Het ontmoeten van je tweelingziel is een zeer intense, uitdagende ervaring. Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel, omdat het bijdraagt aan jouw hogere bewustzijn in deze nieuwe tijd. In deze workshop maken we connectie met jouw tweelingziel op energetische wijze. Hierdoor kunnen we zien welke thema's er spelen, wat jullie doel is op de nieuwe aarde, maar ook wat jij nog nodig hebt om optimaal gebruik te kunnen maken van de onmoeting. Niet voor iedereen is het overigens de bedoeling om de tweelingziel ook fysiek te ontmoeten, hierover zijn zielsafspraken gemaakt en ook daarin krijg je op deze dag inzicht. Ook gaan we op onderzoek uit wat het verschil is in de beleving tussen een zielenmaatje, tweelingziel en tweelingvlam. Er is nog veel onduidelijkheid over deze termen, maar 1 ding staat vast. Degene die je vanuit je ziel herkent, raakt je enorm en laat je een hele krachtige liefde, maar even zo goed ook een krachtig verdriet voelen. Hoe hiermee om te gaan, wat het doet met eventuele aardse relaties, laten we het vooral open en eerlijk samen delen. Samen weet je meer dan alleen. Het met niemand kunnen delen is al een deel van de uitdaging op zich, dus als je gelijkgestemden ontmoet helpt dat zeker.

Multidimensionaal
In deze workshop werken we vanuit multi-dimensionale velden. Je bent hier op aarde geboren in een fysiek lichaam, maar jouw hogere zelf is een spiritueel wezen en daarmee kan je connectie maken. Vanuit dit hogere bewustzijn, krijg je meer inzicht in jouw zielendoel en de gezamenlijke missie die je met jouw tweelingziel hebt.

Wat gaan we doen

Door middel van transmissies en diepe meditaties maken we connectie met de hogere spirituele velden van bewustzijn. Hierdoor ga je de energie ervaren van eenheid, verbondenheid en daarin speelt jouw tweelingziel een grote rol. Samen met hem of haar ben je één, daarvoor heb je vele levens samen doorgebracht en ook vele levens juist zonder elkaar moeten zijn, om zó zelf innerlijk te groeien. De ontmoeting heeft een belangrijk doel, namelijk dat de levensenergie die opgeslagen is in de basis van jouw lichaam, weer volledig mag ontwaken. Deze energie wordt ook wel de kundalini energie genoemd. We doen daarom ook energetische reinigingen van het kundalinikanaal.  Er is ook ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van (persoonlijke) vragen. We houden de groep bewust klein, namelijk maximaal 10 personen.

Door Lilian Gijsbers
Deze workshop wordt gegeven door Lilian Gijsbers van Lilianders. Enige jaren geleden heeft zij zelf haar tweelingvlam ontmoet en daarna is er een volledige kundalini ontwaking ontstaan. Naast haar eigen ervaring heeft Lilian ook verschillende mensen begeleid in deze spirituele ontmoeting, die behoorlijk intens is.

Planning
  • 2 dagen
  • Dinsdag 2024: 12/11 en 26/11
  • van 10.00 tot 16.00 uur
  • Docent: Lilian Gijsbers
  • Lunch zelf meebrengen
  • koffie/thee en wat lekkers zijn inbegrepen
  • Kosten: € 295,00 inc. BTW
  • Op de knusse locatie van Lilianders in het gezellige hart van Uden, Helenastraat 31.
  • Gemakkelijk bereikbaar 30 minuten vanaf Nijmegen, Eindhoven, Venray en Den Bosch
  • ook met de bus bereikbaar 10 minuutjes lopen vanaf het busstation in Uden.

Ga terug