Cursussen

Tweedaagse workshop Nederland

Flaviu komt weer 4 dagen naar Nederland. Hij zal op 1 en 2 oktober een weekend workshop Kundalini Healing 1 geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater en voedselbos en kan je jouw eigen campertje of matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De workshop is € 525,- incl. BTW. voor 2 dagen. Ook Lilian zal die dagen aanwezig zijn om haar kennis en vaardigheden in te zetten. Ook is het mogelijk om zaterdag avond in de grote ruimte te blijven slapen. Wij regelen een eenvoudige maaltijd en gezelligheid. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Daarnaast kan je los van de workshop ook een sessie met Flaviu boeken op vrijdag of maandag. Een sessie is 150 euro. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan, maar je kan ervoor kiezen om een massage te ondergaan, dat is uiteraard ongekleed.

Kundalini healing 2 in Nederland

Dit najaar komt Flaviu Pop ook voor deel 2 van de kundalini healing workshop. Dit keer gaan we dieper in op trauma therapie en de-armouring door middel van energetische massage van opgeslagen trauma in het lichaam. Deze workshop is 2 1/2 dag op zaterdag, zondag en maandag. Hij zal op 26, 27 en 28 nov. de workshop Kundalini Healing 2 geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater en voedselbos en kan je jouw eigen campertje of matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De workshop is € 725,- incl. BTW. voor 2,5 dagen. Ook Lilian zal die dagen aanwezig zijn om haar kennis en vaardigheden als medium en healer in te zetten. Ook is het mogelijk om zaterdag en zondag avond in de grote ruimte te blijven slapen Of met een campertje of tent in het veld. Wij regelen een eenvoudige maaltijd en gezelligheid. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Daarnaast kan je los van de workshop ook een sessie met Flaviu boeken op vrijdag of maandag avond. Een sessie is 150 euro. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan.

oefenavond voor cursisten

Indien je eerder een workshop kundalini healing hebt gevolgd of je volgt het dit weekend, kan je ook vrijdag 30 september meedoen aan de oefenavond vanaf 19:30 uur. Deelname hieraan biedt ieder de gelegenheid om te oefenen. Er is een vrijwillige bijdrage. Ook mag je iets lekkkers meebrengen om samen te delen. Voel je jezelf geroepen? Meld je dan aan via de site van Lilianders.

Ervaren en beleven

De kundalini energie is een enorme krachtige levensenergie die opgeslagen ligt in je bekken. Als deze energie weer gaat stromen, gaat er een enorm helende werking vanuit. Sommige mensen ervaren dat zelfs als een spiritueel ontwaken, een terugkeren naar het ware Zelf. Flaviu en Lilian zijn ervaren in het begeleiden van dergelijke ontwakingen en kunnen je dan ook ondersteunen in dit diepgaande proces van transformatie. Als het voor jouw ziel de bedoeling is, mag je zelfs een volledige opstijging van de energie meemaken. Voor ieder is dit proces noodzakelijk om weer volledig in jouw oorspronkelijke bewustzijn te komen. Ook is de opstijging van de kundalini onderdeel van de opstijging naar de vijfde dimensie. In het workshop weekend leer je zelf deze helende technieken en ga je ervaren hoe je zelf deze sessies kan geven. Ook mag je de sessie zelf ondergaan met 1 van de cursisten onder de bezielende begeleiding van Flaviu en Lilian. 

Indien je voelt, dat je de workshop opnieuw wilt doen of je wilt aanhaken na een eerdere cursus of reis bij Flaviu of Lilian, dan krijg je 150 euro korting op de deelname prijs. Dit geldt voor iedereen die dus eerder een cursus of workshop bij Flaviu of Lilian heeft gevolgd.

De locatie

De plek waar we neerstrijken is een heerlijk plekje in de natuur. Er is een voedselbos en een zwemvijver. Ook is er in de avond de mogelijkheid tot sauna gebruik voor de cursisten die blijven overnachten. Wij bereiden een eenvoudige maaltijd op zaterdag avond. Ook de lunch op zaterdag en zondag wordt voorzien. De locatie is Rukven 2a in Heeswijk Dinther, 20 minuten vanaf Eindhoven en Den Bosch. Indien je een massagetafel hebt, breng hem dan mee! Werken op de tafel is erg handig namelijk. 

Door Flaviu en Lilian

De coaches zijn voor sommigen al bekenden, maar voor jou misschien nog nieuw.

Lilian Gijsbers is de oprichter van Lilianders, zij is spiritueel coach en healer. Zij is helderziend en heldervoelend.
Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Deze twee hebben elkaar ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al jaren geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij al met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Deze reis gaan we andersom werken, we gaan naar zijn thuisbasis toe. En ik geloof dat het wederom een prachtig avontuur gaat worden.
In het programma van de week zal je afwisselend door één van deze coaches worden meegenomen op avontuur. Ook ontvang je op aanvraag een privésessie door één van de coaches in de spirituele reis.Planning

 • deel 1 op zaterdag en zondag 1 en 2 oktober 2022
 • deel 2 op zaterdag, zondag en maandag 26, 27 en 28 november 2022
 • Oefenavond 30 september 2022 19:30 uur
 • Locatie Rukven 2a Heeswijk Dinther (20 minuten vanaf eindhoven en Den Bosch).
 • zaterdag lunch en eenvoudige maaltijd in de avond (we koken samen) inbegrepen
 • zondag ontbijt en lunch inbegrepen.
 • bij deel 2 is maandag ontbijt en lunch inbegrepen deze dag eindigt rond 14:00 uur.
 • overnachting in camper, tent of in de grote ruimte is mogelijk en zit bij de prijs inbegrepen.
 • Een prachtige plek op het platteland met prachtige zwemvijver, sauna voedselbos en buitenkeuken.
 • koffie/thee zijn inbegrepen.
 • Taal is Engels, maar Lilian kan altijd wat vertalen indien nodig.
 • Prijs is € 525,- inc. BTW voor kundalini 1 voor 2 dagen
 • Prijs is € 725,- incl. BTW. voor kundalini 2 voor 2,5 dagen
 • Extra te boeken: Prive sessie met Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt
 • Grootte van de groep is minimaal 6 deelnemers en maximaal 18.