Cursussen

Tweedaagse workshop Kundalini healing 1

Flaviu komt weer enkele dagen naar Nederland. Hij zal op woensdag 22 en donderdag 23 november 2023 een tweedaagse workshop Kundalini Healing 1 geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater en een voedselbos en kan je jouw eigen campertje of matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De prijs voord deze workshop is  € 525,- incl. BTW. voor 2 dagen.

Driedaagse workshop Kundalini healing 2

Dit najaar is Flaviu Pop ook aanwezig voor deel 2 van de kundalini healing workshop. Dit keer gaan we dieper in op trauma therapie en de-armouring door middel van energetische massage van opgeslagen trauma in het lichaam. Deze workshop is 3 dagen op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november 2023. Dezelfde locatie als Kundalini 1; het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. De prijs voor deze driedaagse workshop is € 725,- incl. BTW. 

Zowel bij Kundalini 1 als bij 2 zal Lilian regelmatig aansluiten om haar kennis en vaardigheden als medium en healer in te zetten.

Bij beide workshops is het mogelijk om na afloop van de cursusdag(en) in de grote ruimte of buiten te blijven slapen. Wij regelen eenvoudige maaltijden en gezelligheid. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Los van de workshops kun je een privé sessie met Flaviu boeken.Een sessie kost € 150,00. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan maar je kan ervoor kiezen om een massage te ondergaan, dat is uiteraard ongekleed. 

Oefenmiddag voor cursisten

Indien je eerder een workshop kundalini healing hebt gevolgd of je volgt het dit weekend, kan je ook dinsdag 21 november 2023 meedoen aan de oefenmiddag vanaf 14:00 uur. Deelname hieraan biedt ieder de gelegenheid om te oefenen. De bijdrage voor de oefenmiddag is € 20,00. Het is gezellig als je ook iets lekkers meebrengt om te delen. Voel je jezelf geroepen? Meld je dan aan via de site van Lilianders. Ook na afloop van de cursus worden er in Heeswijk iedere 1e zondag van de maand oefendagen gehouden, waar je tegen een kleine vergoeding aan kan deelnemen naar behoefte. Je stapt dus echt in een hele familie van energetisch werkers, het is een welkome sfeer van warmte en gezelligheid.

 

Ervaren en beleven

De kundalini energie is een enorme krachtige levensenergie die opgeslagen ligt in je bekken. Als deze energie weer gaat stromen, gaat er een enorm helende werking vanuit. Sommige mensen ervaren dat zelfs als een spiritueel ontwaken, een terugkeren naar het ware Zelf. Flaviu is ervaren in het begeleiden van dergelijke ontwakingen en kunnen je dan ook ondersteunen in dit diepgaande proces van transformatie. Als het voor jouw ziel de bedoeling is, mag je zelfs een volledige opstijging van de energie meemaken. Voor ieder is dit proces noodzakelijk om weer volledig in jouw oorspronkelijke bewustzijn te komen. Ook is de opstijging van de kundalini onderdeel van de opstijging naar de vijfde dimensie. In de workshop leer je zelf deze helende technieken en ga je ervaren hoe je zelf deze sessies kan geven. Ook mag je de sessie zelf ondergaan met 1 van de cursisten onder de bezielende begeleiding van Flaviu. 

Indien je voelt, dat je de workshop opnieuw wilt doen, krijg je een grote korting op je deelname prijs. Dit geldt voor iedereen die dus eerder een zelfde cursus of workshop bij Flaviu heeft gevolgd. Informeer naar de mogelijkheden.

De locatie

De plek waar we neerstrijken is een heerlijk plekje in de natuur. Er is een voedselbos en een zwemvijver. Ook is er in de avond de mogelijkheid tot sauna gebruik voor de cursisten die blijven overnachten. Wij bereiden een eenvoudige maaltijden als je besluit te blijven eten. Ook voor de lunch wordt gezorgd. De locatie is Rukven 2a in Heeswijk Dinther, 20 minuten vanaf Eindhoven en Den Bosch. Indien je een massagetafel hebt, breng hem dan mee! Werken op de tafel is erg handig namelijk. 

Flaviu Pop

Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Lilian heeft Flaviu ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al jaren geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij al met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Planning

 • Kundalini healing Level 1 op woensdag 22 en donderdag 23 november 2023.
 • Kundalini healing level 2 van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november 2023.
 • Locatie Rukven 2a Heeswijk Dinther (20 minuten vanaf eindhoven en Den Bosch).
 • Lunch en eenvoudige maaltijd in de avond (we koken samen) inbegrepen
 • Voor degene die blijven slapen wordt er voor ontbijt gezorgd.
 • Overnachting in eigen camper, tent of in de grote ruimte is mogelijk en zit bij de prijs inbegrepen.
 • Een heerlijke plek op het platteland met prachtige zwemvijver, sauna voedselbos en buitenkeuken.
 • Koffie/thee zijn inbegrepen.
 • Taal is Engels, maar andere cursisten kunnen altijd wat vertalen indien nodig.
 • Prijs is € 525,- incl. BTW. voor kundalini 1 voor 2 dagen.
 • Prijs is € 725,- incl. BTW. voor kundalini 2 voor 3 dagen.
 • Aanbieding voor 5 dagen € 1.125,00 incl. BTW of € 1.250,00 incl. een privé sessie door Flaviu.
 • Heb je eerder meegedaan zijn er kortingsplekken beschikbaar.
 • Extra te boeken: Prive sessie met Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt.
 • Grootte van de groep is minimaal 6 deelnemers en maximaal 18.