Cursussen

Tweedaagse workshop Nederland

Flaviu komt weer 4 dagen naar Nederland. Hij zal op 1 en 2 juli een weekend workshop Kundalini Healing 1 geven in het Brabantse Heeswijk Dinther op Rukven 2a. Daar is een heerlijke plek met natuurwater en voedselbos en kan je jouw eigen campertje of matje meenemen om zelfs te blijven overnachten. De workshop zal intens zijn en je mag zelf ontvangen en leren geven. Het is een methode waarbij energetisch wordt gewerkt en diepe transformaties mogelijk zijn. Kundalini healing sessies worden gegeven met kleding aan, het is echt energetisch werk. De workshop is € 525,- incl. BTW. voor 2 dagen. Het is ook mogelijk om zaterdag avond in de grote ruimte te blijven slapen. Wij regelen een eenvoudige maaltijd en gezelligheid. Deze mogelijkheid is bij de prijs inbegrepen. 

Daarnaast kan je los van de workshop een sessie met Flaviu boeken. Een sessie is 150 euro. Je kan hierbij kiezen uit kundalini healing, maar ook massage, chiropractie, relatietherapie en coachgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Flaviu spreekt duidelijk Engels en beheerst het Nederlands niet. Energetische sessies kunnen plaatsvinden met kleding aan, maar je kan ervoor kiezen om een massage te ondergaan, dat is uiteraard ongekleed.

oefenmiddag voor cursisten

Indien je eerder een workshop kundalini healing hebt gevolgd of je volgt het dit weekend, kan je ook vrijdag 30 juni 2023 meedoen aan de oefenmiddag vanaf 14:00 uur. Deelname hieraan biedt ieder de gelegenheid om te oefenen. Er is een vrijwillige bijdrage. Ook mag je iets lekkers meebrengen om samen te delen. Voel je jezelf geroepen? Meld je dan aan via de site van Lilianders. Ook na afgeloop van de cursus worden er in Heeswijk regelmatig oefendagen gehouden, waar je op vrijwillige basis aan kan deelnemen naar behoefte. Je stapt dus echt in een hele familie van energetisch werkers, het is een welkome sfeer van warmte en gezelligheid.

Ervaren en beleven

De kundalini energie is een enorme krachtige levensenergie die opgeslagen ligt in je bekken. Als deze energie weer gaat stromen, gaat er een enorm helende werking vanuit. Sommige mensen ervaren dat zelfs als een spiritueel ontwaken, een terugkeren naar het ware Zelf. Flaviu is ervaren in het begeleiden van dergelijke ontwakingen en kunnen je dan ook ondersteunen in dit diepgaande proces van transformatie. Als het voor jouw ziel de bedoeling is, mag je zelfs een volledige opstijging van de energie meemaken. Voor ieder is dit proces noodzakelijk om weer volledig in jouw oorspronkelijke bewustzijn te komen. Ook is de opstijging van de kundalini onderdeel van de opstijging naar de vijfde dimensie. In het workshop weekend leer je zelf deze helende technieken en ga je ervaren hoe je zelf deze sessies kan geven. Ook mag je de sessie zelf ondergaan met 1 van de cursisten onder de bezielende begeleiding van Flaviu. 

Indien je voelt, dat je de workshop opnieuw wilt doen, dan krijg je 150 euro korting op de deelname prijs. Dit geldt voor iedereen die dus eerder een zelfde cursus of workshop bij Flaviu heeft gevolgd.

De locatie

De plek waar we neerstrijken is een heerlijk plekje in de natuur. Er is een voedselbos en een zwemvijver. Ook is er in de avond de mogelijkheid tot sauna gebruik voor de cursisten die blijven overnachten. Wij bereiden een eenvoudige maaltijd op zaterdag avond. Ook de lunch op zaterdag en zondag wordt voorzien. De locatie is Rukven 2a in Heeswijk Dinther, 20 minuten vanaf Eindhoven en Den Bosch. Indien je een massagetafel hebt, breng hem dan mee! Werken op de tafel is erg handig namelijk. 

Flaviu Pop

Flaviu Pop is kundalini healer en werkt met tantra technieken en de-armouring. 

Lilian heeft Flaviu ontmoet nadat Lilian haar Kundalini ontwaking kreeg. Door de liefdevolle ondersteuning van Flaviu, kon deze energie bij Lilian prachtig worden geintegreerd en werd de band tussen deze twee mensen al jaren geleden gelegd. Direct erna is Flaviu al enkele malen door Lilian naar Nederland gevraagd en is hij al met diverse deelnemers van Lilianders als leraar aan de slag gegaan. Planning

 • deel 1 op zaterdag en zondag 1 en 2 juli 2023
 • Locatie Rukven 2a Heeswijk Dinther (20 minuten vanaf eindhoven en Den Bosch).
 • zaterdag lunch en eenvoudige maaltijd in de avond (we koken samen) inbegrepen
 • zondag ontbijt en lunch inbegrepen.
 • overnachting in camper, tent of in de grote ruimte is mogelijk en zit bij de prijs inbegrepen.
 • Een prachtige plek op het platteland met prachtige zwemvijver, sauna voedselbos en buitenkeuken.
 • koffie/thee zijn inbegrepen.
 • Taal is Engels, maar andere cursisten kunnen altijd wat vertalen indien nodig.
 • Prijs is € 525,- incl. BTW. voor kundalini 1 voor 2 dagen.
 • Prijs is € 725,- incl. BTW. voor kundalini 2 voor 2,5 dagen (gaat nog gepland worden)
 • Extra te boeken: Prive sessie met Flaviu: 150 euro.
 • Je kan de factuur zakelijk boeken als je een bedrijf hebt
 • Grootte van de groep is minimaal 6 deelnemers en maximaal 18.