Inspiratie

Een nieuwe manier van leven

  • door Lilian Gijsbers

In feite is er geen toekomst meer, alleen de potentie van een nieuwe manier van leven. Deze potentie wordt gecreëerd door alle mensen samen, die in een heel nieuw energieveld een nieuwe ervaring gaan opdoen. Wanneer ik zeg dat de toekomst niet bestaat, bedoel ik daarmee dat jullie nieuwe levenswijze nooit meer lineair is. Dus is er geen verleden, heden, toekomst, maar een eeuwig nu wat zich ontvouwt in jouw dagelijkse realiteit. Dit betekent ook dat er diverse realiteiten tegelijkertijd plaatsvinden.

Eigenlijk was dit altijd al zo, maar jullie aardse realiteit was verbonden aan tijd, waardoor het multidimensionale bewustzijn werd beperkt. Hierdoor kregen jullie informatie van ons over een toekomst die wij vanuit multidimensionaal bewustzijn konden waarnemen. De meest logische toekomst voor de aarde die we eeuwenlang voorzagen, het einde van de aarde, is door het groeiende bewustzijn van de mens echter totaal veranderd. Hierdoor is jullie bewustzijn nu in staat zelf een toekomst te creëren.

Als het ware staan jullie in directe verbinding met de bron en de manier waarop je denkt en handelt, verandert in het moment hoe de externe wereld zich aan je manifesteert. Dit concept is voor jullie totaal anders dan ooit tevoren en naarmate jullie bewustzijn zich erin bekwaamt, merk je dat de aarde elke dag heelt. En als de aarde heelt, heelt elk wezen wat op de aarde leeft. Dus de toekomst heeft in elk geval één ding in petto: heling van het geheel. Naarmate meer mensen zich herverbinden met de bron, zullen zaken als ziekte, oorlog pijn en verdriet langzaam verdwijnen en een hele nieuwe, liefdevolle toekomst vol van eenheid zal zich ontvouwen.

Op dit moment weten wij, noch jullie, hoe deze toekomst zich ontwikkelt, omdat deze nooit meer vastligt. Je kan de ene dag wakker worden in een wereld vol geweld en de volgende dag besluiten dat deze versie van de toekomst je niet past. Daardoor kom je de volgende dag uit bed in een hele andere wereld. Want: het hier en nu voegt zich naar jouw bewustzijn. Het NU wordt vloeibaar. Naarmate jouw gedachten bewuster zijn, zal jouw wereld zich liefdevoller en vreugdevoller aan je presenteren. Jouw buurman kan een totaal andere beleving van de werkelijkheid hebben dan jij. Het is moeilijk deze vorm van leven aan jullie over te brengen. Wij noemen het multidimensionaal bewustzijn. En dat…….. Is de toekomst die er zal zijn.
(Lilian: uit ervaring weet ik, dat het zelfs mogelijk is, dat je twee realiteiten tegelijk kan waarnemen. Bij wijze van spreken, met het ene oog neem je de aardse huidige realiteit waar en met het andere oog de potentiële toekomst van de plek waar je op dat moment bent of het verleden van de plek waar je nu bent (tijd bestaat niet). Als kind probeerde ik dat uit te leggen met de woorden: “het leek net of ik een nachtmerrie had, maar dan overdag, ik was op twee plekken tegelijk en wat ik zei voelde niet alsof het uit mijn mond kwam en toch kon ik het horen.” Er zijn kinderen en volwassenen, die deze ervaring ook nu nog hebben en er niks van begrijpen. Het leren van gerichte aandacht, focus, op de werkelijkheid waarin je op dat moment bent, is dan zeer belangrijk om te leren. Je kan hier ook echt heel angstig van worden en zelfs flauwvallen. Er wordt natuurlijk in de huidige reguliere zorg niks van begrepen. Kenmerken zijn: evenwichtstoornis, angstaanvallen, hyperventilatie, het gevoel dat je de grip op de werkelijkheid kwijt raakt en wellicht nog meer van dergelijke symptomen, ook tijdelijke uitval van ledematen hoort hierbij. In wezen is begrip voor wat hier gebeurt al een eerste stap naar weer rustig worden en normaal kunnen functioneren. Indien je over een genezende kracht beschikt, kan het zijn dat je deze ervaringen, die vaak ook gepaard gaan met een vreemd Dejà Vu gevoel, krijgt om de mogelijk belastende energie kan helen en zo een potentieel mooiere, liefdevollere toekomst te creëren. Voor jezelf en voor anderen.)

Reactie toevoegen