Referenties

Sommige klanten sturen mij een reactie over behandelingen, workshops en cursussen. Onderstaande reacties zijn soms om privacyredenen zonder afzender of persoonlijke informatie geplaatst. De referenties hebben toestemming gegeven om hun reactie te plaatsen.

"dit had ik niet zien aankomen"

Ik had al veel gehoord over de cursussen van Lilian en dat wekte mijn aandacht
omdat ik wel geïnteresseerd ben in het spirituele. Jaren geleden heb ik een
cursus healing gedaan en zo leren werken met energie. Na wat zoeken op
internet ben ik op de site van Lilianders terecht gekomen en me aangemeld
voor een Powersessie. Op die dag zaten we met acht cursisten in de ruimte
voor de sessie. Ik had geen verwachtingen en dus open minded er in gegaan.
Na het kennismaking rondje, begonnen we met een zeer mooie meditatie en
daarna begon Lilian met healing van alle aanwezigen. Op een gegeven moment
kwam ze bij mij en ik dacht nergens “last” van te hebben, maar het tegendeel
bleek waar. Iemand die al jaren geleden was overleden maar die persoon wist
zelf niet dat hij was overleden zei Lilian omdat hij nog steeds druk aan het werk
was. Deze persoon was heel dominant in zijn aardse leven en ik bleek daar nog
steeds last van te hebben.
Lilian heeft hem verteld dat hij gestorven was en hem mijn probleem uitgelegd.
Hij was zich daar niet van bewust en vroeg of ik hem dat kon vergeven hij dacht
dat hij het goed voor had met mij en alles voor mij had gedaan. Ik heb hem dat
eigenlijk al lang vergeven en nu kan hij ook doorgaan. Dit was dus een blokkade
in mijn kruinchakra die nu verder open gaat. Al met al was dit een emotionele
maar mooie ervaring en zei tegen Lilian “dit had ik niet zien aankomen”. Die
nacht slecht geslapen omdat ik alles aan het overdenken was. De dag erna
nogmaals de opname beluisterd en daar kwamen de tranen. Er viel nog meer
van mij af. Healing voltooid, ik kan het nu een plekje geven.
Lilian bedankt voor deze power sessie, het was TOP.

Peter

"Mijn hart is op deze dag open gegaan"

Heel heel hartelijk dank voor de bijzondere en mooie powersessie die ik samen met mijn zoon heb mogen ervaren. Het is een geruststelling voor hem om te weten dat zijn overleden vader het goed maakt en dat er weer liefdevolle ruimte om de band met zijn broer te herstellen. 

Alle thema’s van de andere mensen in de kring waren herkenbaar en raakte ook mijn hart. Zo bijzonder! 

En weet wat mij zo enorm gelukkig heeft gemaakt? 
Mijn hart is op deze dag open gegaan. En het voelde als thuiskomen! 

Dank je wel lieve Lilian en ook alle andere andere liefdevolle aanwezigen!

sandra

"Heerlijk geslapen"

Dank je wel Lilian. Ik heb vannacht heerlijk geslapen en de pijn is een stuk minder. Het was een waardevolle sessie en ik kijk er naar uit met de opleiding te gaan beginnen. Ik wens je alle goeds voor het nieuwe jaar.

(Deze dame had al meer dan een jaar last van hevige pijn in haar stuit, na een tijd bedlegerig te zijn geweest.)

F.

"Dit is wie ik oorspronkelijk ben"

In mijn leven heb ik al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en proceswerk. Door opleidingen en therapieën. Lilian pakt net 'n andere laag door met de Licht energieën te werken. Via haar gidsen en met het veld om haar heen.
Het bracht eenn verrassende heling op een stuk waar ik niet op bedacht was. Ik liet mijn hoofd er niet tussen komen. Ik voelde gewoon aan mijn energie en lijf dat er iets bevrijd werd.
En mijn licht ging veel meer schijnen daarna.
Een magisch gevoel. En ook een gevoel van: "maar dit is wie ik oorspronkelijk ben."

Mirjam

"Wonderbaarlijk"

Ik weet niet wat jij hebt gedaan, maar ik ben van mijn rugpijn af. Wonderbaarlijk.

J

"Je raakt me in mijn ziel"

Als ik jou in de ogen aankijk dan springen de tranen in mijn ogen. Maar goed dat weet jij ook.
Jij raakt me echt meteen zo diep in mijn ziel. Ik voel dan echt dat ik weer thuis kom. Waar ik zolang heimwee naar heb gehad. Dat is natuurlijk prachtig mooi, maar doet me ook wel zeer omdat het hier op aarde zo hard kan zijn

N.

"Alles kon gedeeld worden met alle cursisten"

Lieve Patricia, ik heb de cursus energetisch kindercoach gevolgd bij jou. Wat heb ik genoten van deze cursus. Er was al snel een liefdevolle, veilige sfeer. Zodat alles gedeeld kon worden met alle cursisten. Alles waar we doorheen gingen, oude stukken en ook alle nieuwe ervaringen. Alles mocht er zijn. Hele mooie ervaring!!! Ook de  praktische oefeningen hebben me veel geleerd, praktisch gezien maar ook het vertrouwen hebben in mijzelf. Heel dankbaar dat ik deze cursus heb mogen doen bij Patricia nu op naar de volgende!!!

Wendy

"Onvoorwaardelijke liefde ontwikkelen"

Als ik voor mezelf spreek, ik heb 't gevoel dat ik door mijn omgang met jou stap voor stap onvoorwaardelijke liefde leer te ontwikkelen, maar dat zullen anderen ook hebben. Soms wel lastig want bij mij kan dat best wel met heftige gevoelens gepaard gaan. Op die momenten voel ik me ook heel diep verbonden in mezelf, anders kan ik het ook niet voelen denk ik. Ik laat 't allemaal maar lekker toe en zie 't dus als een fase op weg naar onvoorwaardelijke liefde. Ook naar mezelf toe. Echte liefde en tederheid naar mezelf. Misschien is dat eigenlijk wel de natuurlijke staat van de mens, die drang naar verbinding vanuit liefde ipv lust, waarbij je alle schroom afwerpt en alleen maar voelt en diep van jezelf en elkaar houdt. Ik probeer die diepe gevoelslagen ook thuis te bereiken en dat lukt soms al heel goed. Dat is zo mooi. Elkaar voelen en zien voorbij de angsten en beschermingslagen.
Tedere kusjes heb ik al regelmatig aan mijn vrouw en de kids gegeven, juist als ze het 't hardst nodig hebben, het werkt veel beter dan woorden.

Jorgen

"Je hebt me weer kleuren laten zien"

Als je van de reizigers die meededen aan "The spirit adventure" boodschappen ontvangt, kunstwerkjes en lieve reacties, dan deel ik ze graag hier: 
“Wat het voor mij persoonlijk heeft betekend, is dat ik een ‘beter’ mooier en milder mens ben geworden. De harmonie van de groep heeft gezorgd voor heling”

Of “het is zo heerlijk, dat er geen gekozen woorden nodig zijn. Bedankt voor de liefde, wijsheid en pret”

“Het was super fijn! De heerlijke nuchtere, heel erg humoristische en duidelijke manier waarop jij over spiritualiteit praat! Dit geeft zo’n sfeer van verbondenheid! Ik hang aan jouw lippen en geniet van alle dingen die je vertelt”

“Dankjewel dat je me uit het zwarte gat hebt getrokken en me weer kleuren hebt laten zien❤️”

Deelnemers Spirit adventure

"Door de cursus ben ik meer op mezelf gaan vertrouwen"

"De vijfde dag vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ik heb nooit gesnapt wat de bedoeling was voor mij, nu denk ik een richting gevonden te hebben dankzij Lilian." 

"Voor mijn gevoel ben ik zo enorm gegroeid door de cursus spiritueel coach. Het is zo fijn om te leren hoe je in je eigen gevoel kan komen en daarop te leren vertrouwen."

"de healing en intuitie ontdekken vond ik erg fijn, ik ga deze zeker gebruiken in mijn dagelijks leven en hierop veel meer vertrouwen" 

"voor het eerst ervaarde ik mijn "sterrenafkomst", dat heeft me erg veel gebracht"

"Het paranormale ontdekken en er mee kunnen oefenen om vertrouwen op te bouwen heeft ertoe geleid dat het er in mijn leven nu gewoon mag zijn. Ik hoef mijn spirituele kant nu niet meer te verbergen en ik mag vertrouwen op wat ik voel/zie/weet/doorkrijg. Een waardering met een dikke 10!"  

cursisten van de cursus spiritueel coach

"Zo enorm dankbaar"

Ha Lilian, ik ben je echt zo enorm dankbaar. Ik vond de sessie heel fijn. Tot de volgende keer.

Nikita

"In 1 sessie van een jarenlang trauma af"

Hoi Lilian, Ik wil je nog een keer bedanken voor de sessie die je mij gegeven hebt. Ik vind het heel bijzonder hoe je de vinger op de zere plek kan leggen en direct kan ombuigen naar iets positiefs. Dat is echt een ongelofelijke gave!
Voor mijn gevoel ben ik nu in 1 sessie van mijn jarenlange trauma af. Fantastisch!!!

Ellen

"Tahir en jij voelden heel vertrouwd"

Lieve Lilian,
Het was voor mij de eerste ervaring met een trance cirkel. Toch voelde het heel natuurlijk allemaal. Ook Tahir en jij voelden heel vertrouwd en vloeiend voor mij. Raar woord misschien maar zo voelde het.
Ik weet dat ik energetisch alles heb opgenomen. Er is naderhand vanalles losgekomen. herinneringen aan dingen die ik als kind heb doorstaan. 

Jolanda

"Oude energie en blokkades zijn weggehaald"

Ik ben erg blij dat ik met de workshop contact met overledenen heb meegedaan. Al vanaf mijn vierde jaar heb ik dagelijks veel last van mijn nek en schouders. Ik ben erg gevoelig en pik snel dingen op van anderen. Lilian heeft bij mij tijdens de cursus veel oude energie en blokkades weggehaald. Ze heeft me dus goed behandeld en daarna heb ik bijna geen last meer van mijn nek en (schouders) gehad. Ik ben gelukkig dat ik dit mee mag maken, 39 jaar ben ik ondertussen, ik ken mezelf niet meer terug en heb een nieuw leven gekregen. En dat is precies het goede moment nu ik een kindje verwacht. Vol vertrouwen. Dankjewel Lilian!

Marlie

"Bedankt voor het teruggeven van mijn zelfvertrouwen"

Lieve Lilian,
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken.
Dank je wel voor alles de afgelopen paar maanden. Voor het aanwakkeren van mijn spirituele interesse (naja meer oplaaien), voor het mij meegeven dat ik al zoveel verder ben dan ik besef (bijzonder dat Patricia mij dat gisteren ook meegaf. Hoe ‘zien’ jullie dat toch).
Het wordt mij inmiddels ook steeds duidelijker, nu nog verder gaan ontwikkelen en dieper in mijn hart gaan.

Maar waar ik je boven alles voor wil bedanken is voor het teruggeven van (een heel groot deel van) mijn zelfvertrouwen! Ik heb de afgelopen maanden heel bewust voor mezelf gedaan en voor niemand anders en het voelde goed.
Ik heb mezelf aan kunnen kijken en volmondig kunnen zeggen ‘ik hou van jou’.
Ik kan foute nootjes accepteren tijdens een muzieksolo en dan nog het gevoel hebben dat het goed ging, een no-go enkele maanden geleden.
Make-uploos de straat op, ja nu wel.
Meer tijd voor mezelf pakken, meer tijd met de kindjes doorbrengen en zonder schuldgevoel de boel de boel laten; heerlijk nu!
Zij-instroom Pabo, (nagenoeg) geen twijfel meer, ik wil kijken hoe en waar ik al mijn kennis kan implementeren.
Het lijken kleine dingen, maar voor mij zo groots! En ze worden ook al opgemerkt door mijn grootste rots in de branding.....hij is er zo blij mee!

Super super super bedankt voor alles!
(reactie n.a.v. de cursus energetisch kindercoach.) 

Lieke

"Het brengt een kracht in mij naar boven"

De lichtkamers en prachtige meditaties uit de cursus waren zo fijn. Het brengt een kracht in mij naar boven die ik alleen in de groep met jou kan voelen: "ZIJN". Ik vond het een prachtig Kado! (over Multidimensionaal bewustzijn).

Edith

"Fijn dat contact met gelijkgestemden"

De cursus Multidimensionaal bewustzijn deed ik voor de tweede keer. Ik neem er toch weer iets nieuws uit mee. Het is fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en samen de ervaring te delen. De laatste dag les in een graancirkel was heel mooi, ik heb de energiën goed kunnen voelen.

A.

"Een enorme bevrijding"

Bij Tahir en Lilian kan je aan jezelf werken en dingen los laten. De laatste healing die ik met jullie doorleefde voelde als een enorme bevrijding.

Ruurd

"Het was heerlijk"

De cursus Tahir en Lilian is een mooie ervaring. Het ruimte op en je krijgt zicht op je pad. Gewoon zo doorgaan, helemaal top! Dank jullie wel lieverds! Ik vond het heerlijk om bij de groep te zijn.

Loes

"Ongelofelijk maar toch is het zo"

Al jaren loop ik bij fysiotherapie, masseur en acupuncturisten. In mijn rug is er slijtage en mijn schouder is zo vaak uit de kom geweest, dat mijn arm niet meer volledig functioneert. Drinken gaat alleen met gestrekte arm, de draaibeweging kan ik niet meer maken. Of beter gezegd, KON ik niet meer maken. Want na enkele healings bij Lilian ben ik niet alleen pijnvrij, maar begint ook langzaam meer bewegingsvrijheid terug te keren. Ik kan nu weer drinken zoals ik 10 jaar niet heb gekund. De fysio kon het niet geloven, "Hoe is je dat gelukt?" "ik heb een aantal healings ondergaan", zei ik.  Ongelofelijk, maar toch is het zo! 

H.

"Hemelse ervaring"

Het litteken in mijn rechterborst was nog een beetje hard en gevoelig. Er zat al twee jaar littekenweefsel en ik was er ondertussen aan gewend geraakt. Ik had er niet echt pijn aan maar het voelde ook niet zo als voor de borstoperatie...
In een oefensessie bij een cursus van Lilianders heb ik een enorm mooie en bijzondere ervaring beleefd. Lilian vroeg me aan welke kant ik ook alweer het litteken had, ‘rechts he?’, zei ze. En of ik er nog pijn voelde. 
‘Nee, niet echt pijn, maar het is wel hard en gevoelig bij druk/aanraking en op de buik slapen doe ik bijvoorbeeld niet meer..’, gaf ik aan. 
‘Jouw ziel heeft het nog niet helemaal losgelaten’, zei Lilian. ‘En wil nog wat laten zien’. Een healing volgde, waarbij ze haar handen gebruikte om energie te geven. Ook de emoties rondom de operatie en het herstel werden besproken. Deze emoties vormden het littekenweefsel en daarom kon het niet volledig genezen. De sessie eindigde met ‘Laat het maar los’. 
Op het einde van de cursusdag gaven een mede cursist en ik elkaar een ‘dikke hug’.  ‘Wil je me nog eens een hug geven?’, vroeg ik uitgelaten. De tweede knuffel was nog steviger.... 

En ja,  het was echt zo, ik voelde bij de omhelzing geen pijn meer... De volgende dag heb ik op mijn werk met iedereen gedeeld, dat het veel beter met mijn borst ging, ik heb wel honderd keer gevoeld, maar het weefsel was echt anders, zachter... 
Ook voelt het litteken zelf nu veel soepeler aan en bovendien kan ik weer op mijn buik slapen! Lilian, heel erg bedankt voor deze mooie en bijzondere healing! Dankjewel!

Tjesca

"Als iemand wil groeien is hij aan het juiste adres"

De cursus Tahir en Lilian heeft me laten groeien. Elke keer neem je iets anders mee of maak je een klein stapje. Al die stapjes zijn nodig en het is mooi om te zien hoe je na een jaar zoveel verder bent. Ik ben dankbaar dat ik dat niet alleen hoefde te doen. Als iemand wil groeien is hij aan het juiste adres bij jullie.

Deelnemer van Tahir en Lilian

"wat een gave ervaring weer"

Vanmorgen in het bos de meditatie van de oefencirkel van gisteravond nog eens gedaan...wat een gave ervaring weer..zo anders..ik was totaal ontspannen..lag heerlijk op mijn dekentje in het zonnetje..mijn lichaam was in totale rust..en de energie stroomde goed ..nadat ik de verbinding gemaakt had van hoofd .hart ..buik..ontstonden er vele kleuren..begon met oranje / rood...zo fel..ogen begonnen te trillen..op het laatst wit licht met daarin allerlei transparante figuurtjes...mijn benen trilden enorm de laatste minuut of 10...kon ze gewoon niet stil houden..
Dit was het ongeveer...ik vond het super...voelde me super..Dit gun je iedereen.zo gaaf..zo zijn..

Nicolien

"Wat heb jij een fijn boek geschreven"

... wat heb jij een fijn boek geschreven!
Bijna in 1 ruk uitgelezen! 
Mooi.

Mirjam

"Dan wordt het toch nóg mooier"

Momenteel volg ik 3 cursussen bij Lilian en elke les denk ik “mooier dan dit kan het gewoon niet worden, maar elke keer mag ik nóg meer voelen, ervaren, loslaten, ontdekken en leren en wordt het toch nóg mooier! Ik heb nog nooit met zoveel vreugde aan mezelf gewerkt! Zo is het dus bedoeld. En het allermooiste is: dit houdt gewoon nooit op! Het magisch kind in mij is helemaal aan het thuis komen. Dank je wel lieve Lilian.

Maaike

"De bijeenkomsten van Tahir en Lilian"

De bijeenkomsten van de cursus Tahir en Lilian vond ik heerlijk, ik keek er telkens echt naar uit. Mijn ervaring is dat er veel diepe stukken zijn opgeruid en de ziel nu weer aan het roer staat.

Carmen

"Een groentje in de energetische wereld"

Lieve Lilian, net je reader gelezen. Je hebt me in mijn hart geraakt. Ik heb mijn intuïtie gevolgd om de cursus energetisch kindercoach bij jou te doen... ook al moet ik er 2,5 uur voor rijden. En weet dat ik bij jou op mijn plek ben.
Ik voel me nog een groentje in de energetische wereld. Ook nu in de groep. Het te graag willen, het goed willen doen zit me regelmatig in de weg. Ik probeer het los te laten. En er op de vertrouwen dat ik nu datgene leer wat goed voor me is. Ik kom steeds beter in mijn eigen energie. Voel sinds de cursus een rust in mij.
Ik zou graag willen leren hoe ik beter contact met mijn gids kan maken. 

Verder geniet ik elke keer van jouw sprankelende energie!!
Kijk uit naar maandag... en dinsdag!!
Liefs

Hilleke

"De meditatie vertaald in een tekening"

Graag wil ik iets met je delen over de cursusdag bij Tahir en Lilian. Ik heb een beeld dat ik had tijdens de eerste meditatie vertaald in een tekening. Ten minste het begon met een schets maar al snel heb ik deze op de computer bewerkt, dat is toch het medium waarmee ik het creatiefst kan zijn. Bekijk hier de tekening.

Het is niet zo dat ik het zo zag, meer een interpretatie. Tussen mijn gidsen voelde of zag ik een glimp van een nieuwe gids met een heel lang lijf en een prachtig blauw gewaad dat pas uitliep bij de grond. Deze viel echt op tussen de andere energie! Toen jij zei dat ik ze dichterbij mocht uitnodigen, voelde ik dat het de bedoeling was dat deze energie door mij heen ging zodat het uiteinde van de jurk in de aarde zat. Of dit gelukt is weet ik niet meer. Ik voelde me in ieder geval geborgen, maar daar waren volgens mij meerdere energien bij betrokken. Het beeld van de energie door mij heen heb ik geprobeerd na te maken.

En ik wilde ook nog even zeggen dat ik de woorden in de trance boodschap over het ‘hoe’ zo briljant vind! Dat is het missende puzzelstukje voor mij. Al die maanden heb ik alleen maar energie gestopt in naDENKEN over HOE ik nu echt van betekenis kan zijn als zelfstandige. Ik wist al dat ik moest zoeken naar de dingen waar ik blij van werd, zo had ik al veel dingen geschrapt. Maar als ik dan iets vond waar ik blij van werd dan ging ik nadenken over wat dat dan betekende, en HOE ik dit kon omzetten naar diensten voor mijn bedrijfje. Niet te doen, en ja dan word je gefrustreerd. Ik zag de eerste stapjes wel, maar dacht dat het geen nut had om te beginnen zolang ik het grote geheel niet zag. Gewoon een denkfoutje dus, waar ik achteraf eigenlijk enorm om moet lachen. Als het me van te voren verteld was had ik het niet geloofd, door het te ervaren weet ik nu dat het zo is. Ik voel me opgelucht, en wil jou bedanken voor jouw bijdrage hieraan.

Roselinde

"Zó ontzettend waardevol"

De cursus energetisch kindercoach is zó ontzettend waardevol. Eigenlijk een must voor een ieder die werkt met kinderen. Het is een cadeau om met deze handvatten kinderen tegemoet te kunnen treden. Ik ben van mening dat er in de 6 lesdagen veel is aangeboden, veel verschillende manieren om met kinderen in contact te komen, om verbinding te creëren en vanuit daar te gaan helpen. Een groter geschenk had ik niet kunnen krijgen. Een 10+!

Antoinette

"Veel minder klachten"

Het was helemaal te gek de 1e dag trance! Ik heb veel minder klachten nu en voel me echt veel fijner in mijn lijf. Ik kan nu lekker wegkruipen in mijn buik en er toch gewoon ZIJN voor mezelf en iedereen om me heen. Mijn lijf heeft nu ook door dat wanneer ik consulten geef, ik vanuit mijn buik moet werken... heel grappig.. !
 

E.

"Superbedankt"

Nogmaals superbedankt voor deze meer dan bijzondere ervaring, fijn dat ik erbij mocht zijn (Over de cursus energetisch kindercoach)

A.

"Thuiskomen"

Dank je voor de mooie, indrukwekkende, prachtige en niet te omschrijven laatste dag, vorige week donderdag… De cursus heb ik ervaren als thuiskomen en dat komt vooral door jou. Je bent zo open en eerlijk dat het voor mij heel veilig voelde om de dingen die er naar boven komen te laten komen en aan te gaan. Door de combinatie van jouw spirituele begeleiding en aardse humor vond ik de cursus keigaaf J. Dank je wel daarvoor!

S.

"Het heeft veel indruk gemaakt"

De cursus, de sfeer, de groep, alles was uitstekend. Maar de healing op de eerste dag en het neerdalen van de energie van Jezus in de zaal hebben toch de meeste indruk op me gemaakt.

Deelnemer van Tahir en Lilian

"De cursus was erg warm en liefdevol"

De cursus spiritueel gezinscoach verrijkt je. Daarnaast zorgt de veiligheid die je voelt in de groep ervoor dat je jezelf openstelt. Ik heb beter leren (in)voelen. Ik vond de cursus erg warm en liefdevol, maar ook omgeven met oprechte, mooie, goede mensen.

Ad

"Veel herkenning"

Gisteravond je boek uitgelezen,
Heb regelmatig herkenning gevoeld.
Dat was fijn.

Anja

"Trance bracht mij heelheid en inzichten"

De reizen tijdens de cursus trance brachten mij heelheid en inzichten. Ik sloot het overleden meisje uit een vorig leven in mijn hart. De ontspanning die ze mee bracht heb ik in mezelf verankerd. De spierspanning in mijn lichaam is vele vele malen minder dan een paar dagen geleden. Dank voor ieders bijdrage aan dit mooie proces gedurende de afgelopen maanden! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel dankbaar ben dat jullie op mijn pad kwamen. Ik heb intens genoten, veel geleerd en grote sprongen gemaakt. Daar heeft de hele groep aan bijgedragen. Mijn dank aan jullie!

J.

"Vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen"

Zo blij met alles wat we met elkaar gedeeld en ervaren hebben. Gisteren voelde ik me een beetje down toen ik thuis kwam. Ik onderzocht wat het was en ik had de gedachte/overtuiging dat ik niet veel verder ben gekomen. Vooral omdat ik nog niet bewust contact ervaar met de andere dimensies. Vandaag merk ik dat ik in een enorme flow werk en vanavond een kei mooie avond neerzet van een training die ik gegeven heb in een klas. Ik heb de ouders zo veel te bieden in bewustwording. En dan denk ik.... dit is ook resultaat dame, dat dit stroomt en de woorden zo uit je mond rollen. Toch weer blij dus. Vertrouwen , vertrouwen, vertrouwen. (over de cursus trance)

M.

"Fijne stapjes gezet in mijn bewustwording"

Ik heb intens genoten en kleine, fijne stapjes gezet in mijn bewustwording en er is nog heel veel groei mogelijk. Mede dankzij de cursus trance. Ik heb zin om uit te delen!

C.

"Er kwam veel los"

Lieve Lilian, Afgelopen donderdagavond was weer een hele bijzondere avond. Bij binnenkomst raakte ik al gelijk in een ander bewustzijn, zonder er ook maar enige moeite voor te hoeven doen. Toen jij en Tahir eenmaal begonnen met de trancecirkel leek het wel of de avond om mijn thema's was opgezet. Er kwam weer heel veel los in ieder geval. Heel onwerkelijk allemaal. Ik wil jou nogmaals heel hartelijk bedanken voor alles!
warme groet, 

Sander

"dikke knuffel"

Lieve Lilian, Edith en Diana, dank jullie wel voor alle begeleiding, hulp en liefde voor mij gisteren. Een hele, hele dikke knuffel voor jullie van mij . MWAH  !!! 

L.

"Mooie ervaring"

Dankjewel! Een heel erg mooie dag gehad gisteren bij de cursus.
Ontzettend bijzondere, mooie ervaring.

T.

"Feels like home"

Wat een fantastisch mooi nieuws gaven jullie ons!! Bij de aanblik van het klooster, kriebelde het in mijn lijf van top tot teen. Een klooster feels like home voor mij. Ik kijk er nu al naar uit om de volgende Trance les mijn eerste voetstappen te zetten op jullie nieuwe, mooie en serene locatie!!
Graag wil ik toevoegen dat ik na de les van vorige week dinsdag een diep gevoel van zelfliefde in mijn lichaam voel zodra ik ook maar 1 seconde met mijn aandacht naar binnen ga. Voor het eerst in mijn leven hou ik van mezelf. Een groter cadeau kon ik niet krijgen!
Lilian, maar ook Diana, Edith en Tahir, mijn dank is groot!  Ik ben een gelukkig mens

Een cursist

"WAUW"

Lieve Lilian, 
Ik vond het zo bijzonder gisteren. Dat jullie je zo open durven stellen. En dan de groepsenergie. En wat het doet voor de aarde, mensen, universum alles. Dus: wauw. 
En het was ook nog eens zo luchtig en grappig, terwijl het soms over hele zware dingen gaat. 
Nouja ik ben dus enthousiast en dacht dat ga ik ff appen.

Deelnemer trance cirkel

"Thuis na een lange reis."

Onlangs volgde ik mijn derde cursus bij Lilian, na deze cursus kwam voor mij in één keer alles samen.

Mijn halve leven zat mijn intuïtie mij in de weg. Ik wist dat dit handig was, voelde wel de kracht ervan, maar ik kon er niets mee. Het paste niet in onze maatschappij. Ik was absoluut geen stil en verlegen meisje, groeide op als mijn vrolijke zelf, maar van binnen zat het niet goed. Ik onderdrukte een wezenlijk deel, dat er niet mocht en kon zijn. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten en bovendien paniekaanvallen. Op een gegeven moment ging het gewoon niet meer, ik was toen 20. Ik besloot tijdelijk te stoppen met school en maakte een reis naar Afrika. Daar in de natuur, met al die dieren, gebeurde er iets: er werd een klein zaadje geplant voor de weg omhoog, de weg naar Lobke. De paniekaanvallen ben ik zelf te boven gekomen en heb ik nooit met iemand gedeeld. (Verdrietig eigenlijk..)
Rond mijn 35ste werd ik zwanger van mijn zoon en had ik al veel aan mezelf gewerkt. Ik zat goed in mijn vel. Tot de geboorte. De bevalling was traumatisch en raakte een diepere laag aan. Ik had inmiddels geleerd van het verleden en wist ‘dit ga ik niet meer alleen doen’. Ik zocht hulp bij een levenscoach en vroeg hulp aan mijn engelen en gidsen. En zo werd ik naar Lilian gestuurd. De eerste keer op de Schaapshoeve vergeet ik niet snel, ik voelde me er direct thuis. Die energie, wauw. Ik volgde cursussen en leerde dat alles al in jezelf aanwezig is. Alles. En dat dat voor iedereen geldt en dat je die kracht maar hoeft aan te boren en te laten gloeien en groeien. (Zo eenvoudig? Ja!) Ik mocht wakker worden en aan vorige levens werken. In al die levens stond ik niet in mijn kracht. Werd ik vermoord, belazerd en klein gehouden. Ik ging terug naar die levens en vertelde: 'Ik vind het niet fijn als je mij klein houdt, mijn licht afpakt'. Ik ging letterlijk staan voor mezelf, in het licht, in liefde. Ik ben nu 40 en het voelt alsof ik thuis ben gekomen in mezelf. Thuis na een lange reis.

En daarvoor bedankte ik Lilian in mijn mail. Want natuurlijk doe je het uiteindelijk zelf, maar niet zonder hulp van anderen en niet zonder hulp van het universum! Ondertussen, terwijl ik zelf opnieuw geboren werd, beviel ik van ons tweede kindje. Dit kleine meisje gaf mij een prachtige badbevalling cadeau.

Lobke

"Ze gaven me veiligheid en geborgenheid"

Na een healing sessie bij iemand anders en een samenloop van omstandigheden in mijn leven (veel veranderingen op het gebied qua werk en wonen) kreeg ik last van paniekaanvallen. Ik had het gevoel dat ik mezelf en mijn thuis verloren was. Ik had het gevoel dat niemand echt begreep wat er in me om ging, en ikzelf begreep het ook totaal niet. Ik wilde heel graag weten wat er aan de hand was, of het goed ging komen, en of ik op de juiste manier voor mezelf zorgde om beter te worden. Ik kreeg last van een drukkende hoofdpijn, veranderigen in zicht, smaak en reuk en tast. Het was allemaal zo overweldigend, dat het als ondraagbaar voelde. Vooral ook omdat ik niet wist wat er met me aan de hand was. Via via hoorde ik van Lilian en ik besloot om haar te bellen om te kijken of zij mij verder zou kunnen helpen. Ik twijfelde of het misschien een kundalini ontwaking was, maar het rare was dat ik die energie niet persé in mijn ruggengraat voelde. Lilian is nadat ik haar belde meteen met een vriendin van haar (die expert in kundalini ontwakingen is) bij mij thuis langs gekomen. Toen ik ze aan zag komen lopen voelde ik al meteen zoveel vertrouwen, omdat ik een sterk gevoel had dat ik in goede handen was en zij precies wisten wat er aan de hand was. Ze hadden op mij ingevoeld en vertelden mij dat ik een multidimensionale ontwaking had gehad, wellicht in combinatie met burn-out klachten. Hun energie voelde zo fijn aan dat ik me echt geholpen voelde. Ze gaven me wat uitleg over dit proces en ook gaf ze mij het boek Moira, wat ze zelf heeft geschreven. Ze gaven mij het stukje veiligheid en geborgenheid en hoop, precies wat ik op dat moment nodig had. Vanaf dat moment heb ik me minder op de klachten gefocust, omdat ik wist wat het was, en dat heeft er voor gezorgd dat het allemaal wat draaglijker werd. Ik denk dat alleen al hun aanwezigheid en hun pure energie helend heeft gewerkt.

Marleen

"twee werelden"

Als een klein meisje incest meemaakt en door haar moeder nooit geloofd wordt. Hoe zou dat meisje zich dan ontwikkelen? Ik weet het uit ervaring, want ik ben dat meisje.

Jaren droeg ik de last bij me, want ik wist niet beter. Ik had mijn leven positief opgebouwd, werkte hard aan mezelf, ging in therapie en ook had ik een leuke baan gecreëerd. Uiteindelijk kwam ik bij Lillian terecht, ik ben bij haar de cursus energetisch kindercoach gaan doen. Andere mensen helpen die hetzelfde overkomt, dat is wat ik wil. Ik voelde me sterk, heb mezelf uit mijn verleden losgemaakt, heb zelfs een mooie zoon gekregen waar ik het beste voor wil. En in die cursus begonnen heel veel puzzelstukjes op zijn plek te vallen. We deden een energetische familieopstelling samen, opeens stond ik tegenover mijn moeder en kon haar zeggen hoe ik me voelde, wat me was aangedaan en vooral hoeveel pijn het deed. En er gleed een last van mijn schouders, ik werd vrijer en voelde me blij. Er volgde een verwarrende tijd, want alles werkte energetisch door. Patronen verschuiven, maar in mij is een leegte ontstaan die zo fijn en puur voelt. Ik begin tot rust te komen, mijn talenten op energetisch niveau worden beter gevoeld, mijn innerlijke kracht brandt steeds groter, ik voel haarfijn aan wat niet meer van mijzelf is. Dit alles is een natuurlijk proces. Ik heb de keus gemaakt geen slachtoffer meer te willen zijn van wat of wie dan ook, ik ben vrij van alle misvormingen die mij zijn aangedaan en als kind waren overkomen. In de cursus was ik mega verbaasd, toen ik ontdekte dat wat mijn leven lang gewoon was eigenlijk niet ‘normaal’ is, maar paranormaal: ik voel de sferen in huizen en pijn en verdriet bij mensen, ik “weet” allerlei dingen die zich afspelen bij mensen, ik kan in de toekomst kijken. Dan zijn er niet langer twee werelden, maar de wereld die jij kiest en waarin jij jezelf kan en mag zijn. Vanwege privacy redenen is de naam weggelaten. Wil je het volledige verhaal van deze dappere dame lezen? Klik dan hier.

Dappere dame

"Gevoel van overwinning"

Lieve Lilian, het consult was weer bijzonder. Het gevoel daarna voelt als overwinning en een gevoel van rust. Mijn zoon is vooral heel vrolijk geweest bij mijn thuiskomst, liefdevol en zorgzaam. Hij lijkt mee te veren op dit mooie level. Super bedankt, zo dankbaar voor jou in mijn leven

anoniem

"Ik wil gewoon even Dank je wel zeggen."

Hoi Lilian,
Ik wil gewoon even Dank je wel zeggen.
Wat je ons gisteren geleerd hebt met de ruimte zuiveren, gevoelens transformeren in je hartchakra, dat heeft me nu al zo geholpen! Ook mijn man vond het zo fijn om te horen dat je je als gevoelig mens niet hoeft af te sluiten, maar dat wat je oppikt kunt transformeren.

N

"Ik zal het altijd in mijn hart bij me dragen"

De cursus "Zet jezelf in het licht" is een spiritueel proces van een jaar, waarin we samen een proces doormaken. Om je een idee te geven, wat cursisten ervaren, hier enkele reacties:

"Bedankt voor alles wat je me hebt laten inzien en ervaren, ik zal het altijd in mijn hart bij me dragen en nooit vergeten. De workshop heeft me echt laten zien dat de kracht om iets te kunnen veranderen, al die tijd al gewoon in mezelf zat."
"De workshopreeks was een mooi avontuur waarin ik mijzelf heb gevonden.... Een Nieuwe ik!"
"Mijn ervaringen waren bijzonder. Ik ben opnieuw geboren, ik heb nogmaals de keuze gekregen om wel of niet te blijven leven."
"Het was een geweldig avontuur met veel ups en downs. Heb zoveel nieuwe levensinzichten en wijheden mogen ontvangen, die ik voor geen goud had willen missen. Ondanks dat het af en toe moeilijk en zwaar was."
"Er zitten meer licht en vrijheid in mij dan ik dacht. Het was een fijne groep en fijne begeleiding van Lilian."
"Het was een mooie, bijzondere ervaring, waardoor ik met veel vertrouwen de toekomst in ga. Ik mag nu naar mijn gevoel luisteren en erop vertrouwen."

cursisten Zet jezelf in het licht

"Er ging een wereld voor me open"

Graag deel ik mijn ervaring wat betreft de cursus energetisch kindercoach. Als gediplomeerd kindercoach was ik nog zoekende naar “iets”….. Een aanvulling op mijn vorige opleiding kindercoach. Een vriendin gaf me de tip om eens te kijken op de site van Lilianders. Mijn oog viel direct op de cursus energetisch kindercoach en ik heb me meteen aangemeld. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Er ging een wereld voor me open. Nooit geweten dat er op energetisch gebied zoveel te leren en te ervaren valt! Wat fijn dat door de begeleiding van Lilian, ieder op eigen wijze en tempo deze ontwikkeling mag ervaren. Nu kan ik de nieuwetijdskinderen nog beter begrijpen en begeleiden. Door een goede balans te vinden in mezelf ben ik gaan groeien. Hierdoor ben ik nog bewuster geworden van alles en iedereen om me heen. Ik ben het de 3 B’s gaan noemen: Balans ,  Bewustwording ,  Begeleiding. Deze begrippen hebben voor mij een belangrijke rol gespeeld in de cursus. Dankbaar ben ik voor de mede cursisten waar ik veel van heb geleerd. Ook dank ik Lilian met haar liefdevolle lessen, de fijne begeleiding en haar humor. En niet te vergeten dat ze goed geaard is. Dat is voor mij belangrijk, lekker met beide benen op de grond! Ik ga zeker meer lessen volgen bij Lilian en nog fijn nagenieten van alle mooie momenten, ervaringen  die ik heb meegemaakt. 

Patricia

"Een mooi sieraad in mijn ziel"

Lieve Lilian, ik hoop dat ik je zo mag noemen, want ik wil je graag bedanken voor onze bijzondere ontmoeting. Ik voelde me gisteren bij jou omringt door licht en liefde. Heel bijzonder, emotioneel maar ook bevrijdend. Ik voel mij intens gelukkig met de overtuiging dat mijn moeder haar angsten heeft durven loslaten en haar ziel mag opgaan in het eeuwig licht van liefde. Ipv angst voel ik kracht en blijdschap, ik leef nu weer in mijzelf. Ik ben er nog niet en zal nog veel hobbels tegenkomen, maar ik weet zeker dat liefde groter is dan angst. Ik wil dit graag een vervolg geven, om ooit zo sterk te zijn dat ik anderen kan helpen. Jij hebt mij ervaren en vertrouw op jouw advies hierin. Vanmiddag ga ik naar mijn lieve buuf, want zonder haar had ik jou gisteren nooit ontmoet. Er zijn veel sieraden gestolen bij de inbraak, maar ik heb daarvoor in de plaats een mooi sieraad terug dat ik nu voor altijd in mijn ziel draag. Ik kan je hiervoor in woorden onvoldoende bedanken wat dit voor mij betekent. Laat mij jou iets geven waardoor je dat altijd zult weten. De mooiste boeken zijn die je ontvangt! lieve groetjes van

Bernadette

"Ik heb veel nieuwe ontdekkingen gedaan"

Wow, echt bijzonder deze cursus Spiritueel gezinscoach bij Lilian. Veel praktische oefeningen.
Ik heb veel nieuwe ontdekkingen gedaan, weer andere stukjes van mezelf ontdekt.

Ik weet nu weer iets meer van wie ik in werkelijkheid echt ben. Sommige oude, overbodige overtuigingen heb ik mogen loslaten. Ik sta open voor de volgende dingen die op mijn pad gaan komen om me weer verder helpen.

Het moment dat ik in een oefening echt kon voelen hoe groots wij mensen eigenlijk allemaal zijn, heeft een blijvende indruk op me gemaakt. Ik weet nog dat ik toen zei: "als alle mensen weer kunnen voelen wat ik nu voel, hebben we een paradijs op aarde".

Natuurlijk is deze cursus bedoeld om een goede spirituele coach te worden, maar ik heb hem gebruikt om meer van mezelf te ontdekken en zo meer te zien van mijn eigen onbegrensde mogelijkheden.

Lilian bedankt voor wie je bent.

Vic Lamboo

"Ik kan en mag weer zijn wie ik werkelijk ben"

Lieve Lilian,

Ik kijk zo vlak voor de zomervakantie terug op 7 mooie leerzame cursusmaanden. Wil je nog even laten weten dat ik echt heel blij ben dat ik aan dit avontuur ben begonnen!
Als klein kind werd ik niet begrepen door de omgeving, mensen die wat verder weg stonden maar ook mensen die dichtbij stonden, soms begon ik mijzelf ook niet meer te begrijpen. Voelde me zo anders en daardoor eenzaam en op "de normale manier" leven maakte me ongelukkig en letterlijk meerdere keren flink ziek. Er volgden een aantal ziekenhuisopnames op verschillende leeftijden met verschillende diagnoses en een behandelplan, zoals de spierziekte MS.
Ik trok de ene gekke situatie na de andere aan en begreep het totaal niet. Keer op keer dacht ik na een nare situatie dat de anderen inderdaad gelijk hadden en ik mijzelf maar eens snel moest gaan veranderen, het standaard leven moest gaan leiden precies zoals men zei en van me verwachtte.
Dit maakte me ongelukkig en ik voelde me eenzaam. Terwijl ik dan een "wenselijk/standaard leven" leidde, besefte ik goed dat dit alleen de buitenkant was die ik voor de ander veranderde. De binnenkant kreeg ik niet volledig ondergestopt, hoe ik soms ook geprobeerd heb. Ik bleef emoties en pijn van anderen voelen. Bleef doorkrijgen wanneer er iets ging gebeuren met bepaalde mensen, kon dingen voorspellen, bleef de aanwezigheid van overledenen voelen en soms zien, etc. Dit kreeg ik niet volledig ondergestopt.
Wel heb ik mijn mond er destijds maar over gehouden, begrepen werd ik toch niet, werd er enkel op afgerekend en kreeg opmerkingen als; ben je soms mensenschuw dat je niet van een "gezellig" bezoek aan de markt houdt? (de drukte/ alle emoties en pijn van al die mensen op zo'n markt kon ik voelen, en van afsluiten had ik nog nooit gehoord)

Ook de hele schoolperiode was zo'n opgave, de kids, de leerkrachten, het onderwijssysteem. Ik moest mij meer laten horen en zien terwijl wanneer ik dat dan deed, werd afgekeurd om wie ik was. Het was zo'n gevecht. Ik besloot om enkel maar voor de hoge cijfers te gaan en de voorbeeldige leerling te zijn en dan was "alleen" het aandachtspunt mijn mond vaker open trekken en dat werd dan op verlegenheid gegooid. Dat was 't meest wenselijke voor de ander en voor mij al die jaren. Het was alleen geen verlegenheid, ik durfde gewoon niet meer te zijn wie ik werkelijk was.

Zo kan ik nog wel een tijdje verder gaan. Hoe ik ook probeerde ik zat vast tussen twee werelden.

Toen kwam jij een jaar geleden op mijn pad, nu na 7 maanden cursus en hele mooie ontwikkeling, ben ik zo ontzettend blij en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Ik kan en mag weer zijn wie ik werkelijk ben, elke dag een stukje meer! Ik leef! Al deze mooie ontwikkelingen mag ik gaan delen met anderen mensen, zo mooi!

Nu wil ik graag jou nog een keer bedanken. Dank je wel lieve Lilian!

wendy

"echt genoten"

De diverse reacties op de cursus spiritueel gezinscoach:

"Ik heb het als heel plezierig ervaren. Echt genoten"
"Ik vind het heel fijn dat ik geleerd heb de diepte in te gaan, diep op de overtuiging, pijn, emotie."
"healing en reading past goed bij mij"
"het is goed voor je ontwikkeling"
"aarden, negatieve energie loslaten, energie laten stromen, je gids vragen stellen, pijn opruimen.... ik heb er veel aan gehad om dit te leren"
"een hele goede opbouw"
"ik kan nu de wereld mooier maken"
"het is leuk, laagdrempelig, gezellig en je wordt goed ondersteund"
"healing ligt me het best"
"wat je doet is indrukwekkend, wie je bent is indrukwekkend.... en dan zo jezelf blijven!"
"de weg terug naar vertrouwen"
"alles wat ik heb geleerd kan ik gebruiken"
"je leert jezelf beter kennen"
"De drie delen samen heb ik wel nodig om echt te gaan werken in de praktijk, dus ik ga ook Therapeutisch gezinscoach en energetisch kindercoach volgen."
"ik vind dit de fijnste cursus die ik ooit in mijn leven heb gehad"

van diverse deelnemers

"Dankbaar. De beste 'ZET" ooit"

Het heeft met vele nieuwe inzichten gebracht om met Zet Jezelf in het Licht mee te doen, het was met recht de beste ZET ooit. Ik leerde hoe ik met negatieve gevoelens/personen om kan gaan of de situatie kan ombuigen en hoe je met de spirituele wereld kan samenwerken als je in je kracht of het licht gaat staan. Alle dagen waren bijzonder en leerzaam. Ik zou de cursus zeker aan een ander aanraden, omdat ik geleerd heb volledig mezelf te zijn. Het is een feest van verlichting. Een cursus die boven mijn verwachting was. Het is een transformatie van een ellendige ik naar een vrouw die compleet voor zichzelf gaat staan.

susan

"Zeker een aanrader"

Diverse reacties over de cursus therapeutisch gezinscoach:

"zeker een aanrader"
"eigenlijk kan deze cursus nooit lang genoeg duren"
"het brengt een stuk zelfontwikkeling op gang"
"ik heb aan elk onderdeel veel gehad"
"wat me het meeste aansprak was het thema nieuwetijdskinderen"
"Lilian is een uitstekende coach"
"ik vind het fijn om naar binnen te keren en het gevoel aan te raken"
"ik heb contact gemaakt met iets in mij waar ik heel nieuwsgierig naar ben"
"het met elkaar oefenen bracht zoveel moois, je weet ook wat je in de praktijk kan tegenkomen"
"het helpt om in het dagelijks leven 'sterk in je schoenen te staan', ik raad het iedereen aan"
"de begeleiding tijdens de oefeningen is fijn"
"de meditaties waren super mooi, die ga ik vaker gebruiken"

van diverse deelnemers

"Oude emoties opruimen"

De reacties over de cursus energetisch kindercoach:

"het is een mooie manier om oude emoties op te ruimen"
"top locatie"
"voor iemand die met kinderen werkt is het eigenlijk onmisbaar"
"van het begin tot het eind kan ik alles gebruiken in de praktijk"
"de ervaring is alleen in een gevoel uit te drukken: een warm hart"
"Ik heb geleerd om gewoon er te mogen Zijn"
"een prachtige pure werkwijze als je met kinderen wilt werken"
"vele inzichten hebben mij inmiddels al geholpen in situaties"
"ik zou het iedereen aanraden, elke ouder of professional"

van diverse deelnemers

"Ik heb geleerd de diepte in te gaan"

In de cursus Spiritueel gezinscoach heb ik geleerd te diepte in te gaan, op de overtuiging, de pijn en de emotie. Dat vond ik echt heel fijn om te leren. Ik heb de cursus als heel plezierig ervaren en heb er van genoten. Een dikke 10.

H.

"Super hoe je iedereen hebt leren voelen wat ze voor kwaliteiten bezitten"

Lilian ik wil je complimenteren met jouw opleidingscentrum.  Als je kijkt hoe iedereen zich heeft neergezet mag je heel trots zijn. Super hoe je iedereen hebt leren voelen wat ze voor kwaliteiten bezitten en hoe daar mee om te gaan. Ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren maar had het gevoel dat iedereen dat voelde. De groep voelde volgens mijn man als een eenheid.  Dankjewel  voor alles en je hebt een goede keus gemaakt om het op jouw manier te doen. 

Henriette

"Voor mij uit de hemel komen vallen, een engel op aarde."

Mijn eerste ontmoeting met Lilian was in het spiritueel centrum in Eindhoven. Ik ging naar de open dag en wilde graag naar een lezing van Lilian, dat gaf mijn gevoel me aan zonder dat ik wist wie ze was.
Ik voelde me zenuwachtig, maar het moment dat Lilian ging praten waren de zenuwen zo weg en voelde ik herkenning en daar werd ik zo blij van. Eindelijk iemand die me begreep en er eerlijk voor uit kwam wat ze allemaal meemaakte. Ik wist op dat moment dat ik niet gek aan het worden was.

Ik heb me meteen opgegeven voor de cursus Mediumschap en Trancehealing. Het moment dat ik daar buiten stapte vergeet ik nooit meer. Ik begon spontaan te huilen en kreeg het nummer 'Home' in mezelf te horen. Wauw, dit was het teken dat ik bij Lilian mezelf weer terug zou vinden en dat ik bij haar op de juiste plek ben.

De cursus heeft mij meer inzicht gebracht over mezelf, maar ook over de wereld om me heen. Dat heeft Lilian mij gebracht door haar vermogen om mensen bij elkaar te brengen. Ze voelt direct vertrouwd en veilig aan. Dat is voor mij erg belangrijk.

Lilian heeft mij geleerd om in mezelf te blijven geloven, wat andere mensen er ook van vinden. Je eigen kracht laten zien en dat met liefde en licht in de wereld te laten schijnen. Ze is voor mij een voorbeeld om een zelfverzekerde vrouw te worden met een missie!! Zoveel mogelijk mensen te helpen met liefde.

Dit jaar ben ik gestart met haar nieuwe cursus gericht op gezins/kindercoach vanuit haar eigen visie en ik heb het geluk dat ik daar bij mag zijn. Zo blij dat ik haar ontmoet heb!!!!

Voor mij is ze een ENGEL op aarde
Bedankt lieve Lilian

 

Nienke

"Meer vertrouwen om me open te stellen"

Toen ik bij Lilian kwam was ik boos, bang, verdrietig en gefrustreerd, maar vooral ontzettend afgesloten van mezelf en de mensen om me heen. Met haar gaven heeft Lilian me het vertrouwen gegeven om me open te stellen. Om me weer te helpen voelen, te aarden en in contact te komen met wie ik ben. Ik heb tijdens sommige sessies heftiger gehuild dan ooit tevoren, om vervolgens met een gevoel van letterlijke verlichting weer de deur uit te gaan. Lilian heeft me hele bijzondere dingen laten ervaren, voelen en zien (met mijn ogen dicht) die ik vooraf nooit had verwacht. Ze gaven me rust en energie tegelijk, maakten me nieuwsgierig en hoopvol. Ik heb de energie ook letterlijk door mijn lijf voelen stromen, waardoor ook mijn lichamelijke klachten steeds minder zijn geworden. Door de sessies bij Lilian ben ik eindelijk echt begonnen om te leren vergeven, te accepteren, van mezelf te houden en open te staan voor alle energie om me heen. Ik ben er misschien nog niet helemaal, maar gelukkig wel weer op de goede weg.

Floris

"Een positief gevoel over de toekomst van onze zoon!"

Toen je Jim voor het eerst zag was hij een onzekere jongen. Een jongen die niet in balans was en het moeilijk vond om met zijn hooggevoeligheid om te gaan en daardoor vaak gedrag vertoonde wat voor anderen als negatief bestempeld werd. Tevens zat hij op een nieuwe school waar hij het lastig vond om nieuwe vriendjes te maken. Hij vertrouwde jou vrij snel en hij ging graag naar jou toe. Gaandeweg merkten wij als ouders, en hijzelf ook, dat hij aan het veranderen was. Hij kwam beter in zijn vel te zitten en ook de omgeving begon opmerkingen te maken over zijn positieve gedrag. Hij werd rustiger, minder snel boos en was gemakkelijker uit zijn boosheid te halen als er iets gebeurde wat hij niet fijn vond. Jij zei tegen mij dat het Jim kon helpen als ik mezelf op spiritueel gebied zou ontwikkelen. Ik ben nu bezig met de opleiding mediumschap en Trance healing en ik voel me er erg goed bij. Het lijkt of we als gezin meer in balans zijn. Jim is nu een jongen waarmee je een goed gesprek kunt voeren, een jongen die je aan kunt spreken op zijn gedrag, een jongen die goed in de groep ligt in z'n nieuwe klas, een jongen die zelfs nieuwe vrienden heeft gemaakt. We zijn er nog niet, dat zou ook te mooi zijn, maar we zijn op de goede weg met elkaar. Lilian wij zijn jou hartstikke dankbaar voor wat jij allemaal met Jim voor elkaar hebt gekregen. Ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt geven wat jij ons hebt gegeven, een positief gevoel over de toekomst!

Sylvie

"Het is ongelooflijk wat jij in twee sessies bij mij teweeg hebt gebracht."

Lieve Lilian,

Het is lastig te begrijpen wat het is om universele liefde te voelen als je dit gevoel niet kent. Alles is één wordt altijd gezegd, maar hoe leg je dat uit? Ruim 13 jaar geleden kwam ik in aanraking met mensen die "meer voelden, zagen of hoorden" dan anderen. Mensen met een gave. Mensen die mij op verschillende manieren hebben geholpen met de vraagstukken in mijn leven. Altijd begreep ik wat ze zeiden en altijd ging het over inzichten en gevoelens. Voor mij zijn de contacten met hen zeer waardevol geweest en nog steeds.

De afgelopen paar maanden ben ik met vraagstukken geconfronteerd welke mij een diep gevoel van eenzaamheid gaven en waar ik geen weg mee wist. Wij kennen elkaar uit een grijs verleden, vanuit een zakelijke kant. Ik wist al een aantal jaren dat jij jouw kracht op een andere manier in bent gaan zetten. De tijd was daar dat ik me tot jou wendde. Het is ongelooflijk wat jij in twee sessies bij mij teweeg hebt gebracht. Begrijpen is één ding, maar het echt voelen of beter gezegd echt doorleven is een ander ding. Door jouw kracht heb ik mijn pijnpunten kunnen (of moeten?) doorleven en inzichten gekregen die een doorbraak teweeg hebben gebracht die ik niet voor mogelijk had gehouden. Gevoelens van boosheid en teleurstelling zijn omgebogen in een gevoel van liefde dat dieper en verder gaat dan hetgeen menigeen hieronder verstaat. Het is onvoorwaardelijk, zelfs voor de mensen die mij mijn grootste pijn hebben bezorgd. Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring. Ik voel me bevrijd, ik voel me blij, of ik nu alleen ben, met een ander of met meerderen. Dankjewel voor hetgeen je hebt gedaan. Ik wens voor jou dat jij dit niet makkelijke, maar o zo dankbare werk, nog lang mag doen. Ik wens anderen dat zij ook de weg naar jou weten te vinden. Als er al scepsis is dan wil ik mensen meegeven dat ik nog steeds een zeer nuchter mens ben (baat het niet dan schaadt het niet) met daarnaast een rijk(er wordend) gevoelsleven.

Deanne

"Trance verdieping heeft mij veel positiefs gebracht"

Ontmoeting met Lilian en haar boek “MOIRA”.

Wat ben ik blij dat ik in januari van 2015 naar de open dagen van Aquamarijn ben gegaan. Daar ontmoette ik Lilian en maakte een praatje met haar.

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om enkele lezingen van Lilian bij te wonen, waarna ik besloot om het door haar geschreven boek “Moira” te kopen en om een van opleidingen bij haar te volgen: Trance Verdieping.

In haar boek staan heel veel situaties beschreven die ik ook in mijn leven heb meegemaakt. Dat was dus een stukje herkenning. Tevens was dit een bevestiging dat de situaties die mij waren overkomen dus niet “vreemd of raar” waren. Het werkte ook bevrijdend voor mij dat ik nu iemand ontmoette die hetzelfde had meegemaakt en de belevenissen in een boek verwoordde en waarmee ik over die dingen kan praten als ik daar behoefte aan heb. Het merendeel van de mensen die ik in mijn leven heb ontmoet, weten niet waarover ik het heb en doen alsof ze je begrijpen…..

De opleiding Trance heeft mij veel positiefs gebracht. De groep was niet al te groot, waardoor iedereen volop aandacht kreeg van Lilian. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en ontwikkelde een gave erbij: “Trance Speaking”.

Ik vond het een fantastische ervaring om samen een trance tekening te maken. Het thema was: “EENHEID”. Elke cursist maakte in trance zelfstandig op hetzelfde moment een tekening. Toen iedereen klaar was met tekenen, bleek,dat wij ieder een deel van een grotere tekening hadden gemaakt. We vielen bijna van onze stoel van verbazing. Dat was lachen!

Elke tekening sloot bijna naadloos aan de andere tekening aan, zodat er één tekening ontstond. De geleide meditaties zijn hele fijne mooie ervaringen en verruimen je blik op het universum. Ik heb hele fijne mooie mensen mogen ontmoeten, die ik in mijn hart heb gesloten.

Door mijn positieve ervaringen en het goede lesgeven van Lilian en door de persoonlijke aanpak, besloot ik nog een opleiding bij haar te volgen: Spiritueel gezinscoach. Deze heb ik nu afgerond. Ik kijk er met plezier op terug.

Nu is het wachten wanneer de dagopleiding van Therapeutisch gezinscoach door Lilian wordt gestart, waarin ik heel erg geïnteresseerd ben. Ik heb vooral belangstelling voor mediamieke regressie.

Aty

"Wat een opluchting, dat jij op mijn pad bent gekomen."

Lieve Lilian,
 
Altijd heb ik me anders gevoeld, de dingen in mijn leven liepen zo anders dan bij de meeste mensen. Keer op keer gebeurden er de raarste (negatieve) dingen, het leek niet op te houden.Toch bleef ik positief want hoe moeilijk ook, ik zou dit aan kunnen. Ik voelde geen erkenning en mij hierin erg alleen. Ik voelde dat er iets meer was maar wist niet wat. Ik was er ook bang voor, want misschien had ik het wel mis en moest ik gewoon niet zo raar doen en net als een ander ''een normaal leven leiden''.
 
Wat is het een opluchting, dat jij op mijn pad bent gekomen. Eindelijk iemand die me begrijpt, iemand die me echt antwoord op heeeel veel vragen geeft. (ik zit nog vol met vragen). Stapje voor stapje krijg ik door hoe de dingen werken, al begrijp ik maar de halve tijd wat er met me gebeurt.
 
Neem nu gisteren, eerder gaf ik al mijn boosheid en verdriet terug aan die ene persoon, ik wist dat ik dit moest doen maar niet hoe. Ik deed het waarschijnlijk alleen met mijn verstand. Gisteren heb ik dit echt met jou samen kunnen doen en mijn kindje ook. Het was geweldig, eindelijk kwam het los en kon ik het loslaten. De boodschap erna, dat er iets moois, groots voor ons aan zou komen, raakte me diep!!! Ik kon het eigenlijk niet geloven, voor mij en mijn kindje? Ik had me erbij neergelegd en we zouden er mee moeten leven dat dingen niet liepen zoals ik hoopte en dan krijg je te horen dat er iets moois en positiefs mag gebeuren, dat raakt me! Een wens die in vervulling gaat! 
Graag zou ik nog wat dingen op willen ruimen die omhoog komen, ik wil het niet langer meer bij me dragen. 
Daarnaast zou ik me heel graag verder willen verdiepen in ''wat er met mij gebeurt"' en wat ik ermee zou kunnen voor mijn kindje, mijzelf en een ander.
Een healing cursus? Op je website zag ik de 3 cursussen gezinscoach en kindercoach beschreven staan.
Altijd heb ik gedacht dat ik me zoveel als mogelijk alleen maar op de kinderen moest richten, omdat ik me daar het best bij voelde, maar nu heeft het werken met de biosensor me laten inzien dat het werken met volwassenen voor het eerst ook goed voelt en het een mooie afwisseling is.  Ik heb me aangemeld en het voelt goed.

W

"Mooie kinderen die niet begrepen worden"

Lilian helpt sinds een paar maanden onze dochter van 7 jaar. Vrij snel na de geboorte van onze dochter viel het ons al op dat ze erg “open” is. Ze keek met grote heldere ogen de wereld in alsof ze eigenlijk veel ouder was. Op het consultatiebureau werd ook altijd opgemerkt dat ze erg open stond voor prikkels. We merkten dat ze baat had bij veel rust en regelmaat. Ze groeide op tot een enthousiast, vrolijk, slim en energiek meisje. Ook op het kinderdagverblijf verliep alles heel goed. We verwachtten dus allemaal dat ze het ook heel goed zou gaan doen op school. Ze begon met veel enthousiasme in groep 3, maar na een paar weken vond ze het niet meer leuk en wilde ze het liefst niet meer naar school. Dat was echt niets voor haar. Ze was juist altijd erg leergierig. Het duurde ook lang voordat ze de stof onder de knie kreeg. Uiteindelijk is het met de schoolresultaten in groep 3 goed gekomen. In groep 4 lukte het haar echter helemaal niet meer om mee te komen. Ze vertoonde heel druk gedrag, had concentratieproblemen en wij kregen thuis steeds moeilijker contact met haar. Op enig moment kon ze zelfs niet meer in slaap komen vóór 23:00 u. Ze werd steeds drukker en drukker. Ze werd ook steeds minder vrolijk. Ze voelde zich overduidelijk niet lekker. Nadeel was dat ze niet kon uitleggen wat er scheelde en waar het door kwam. Wat ze nog wel kon vertellen is dat ze niet kon slapen omdat het zo druk was in haar hoofd. Verder vertelde ze dat ze entiteiten op haar kamer zag, die haar treiterden. Wij waren bang dat ze ADHD zou hebben, maar voelden tegelijkertijd dat er iets anders aan de hand was. Na veel zoeken op internet kwamen we in contact met de term hoogsensitiviteit. Er zijn vele lijstjes met kenmerken te vinden op internet. Het ene lijstje sloot wel aan en het andere niet. We wisten hierdoor niet zeker of ze hoogsensitief zou zijn. Toch wisten we ergens wel dat we op het juiste spoor zaten. Vervolgens zijn we gaan zoeken naar een therapeut. We wilden niet naar een psycholoog, aangezien wij onze dochter niet wilden belasten met de diagnose ADHD. Wij denken dat het labellen van kinderen (hoewel dit vanuit goede bedoelingen gebeurt) een negatieve uitwerking heeft op het zelfvertrouwen van een kind en de diagnose ADHD te snel wordt gesteld. Na wat zoekwerk vonden we Lilian. Dat bleek midden in de roos, want onze dochter bloeit helemaal op! Na 1à 2 sessies was ze al weer bijna haar oude zelf. Ze slaapt weer, van de entiteiten heeft ze geen last meer, ze is weer enthousiast en vrolijk en gaat niet meer met tegenzin naar school. Onze dochter bleek inderdaad hoogsensitief en zelfs helderziend en heldervoelend te zijn. Ze had op school enorme last van de herrie en van gevoelens van andere kinderen. Ze was hierdoor zwaar overprikkeld. Lilian heeft ervoor gezorgd (en is daar nog mee bezig) dat onze dochter met deze gaven om kan gaan en dat het haar niet langer belemmert. Ze laat haar zien dat het geen zwakte maar juist een kracht is en het positief in te zetten. Wij denken ook dat de erkenning en het gezien worden alleen al haar goed heeft gedaan. Ze voelde zich niet begrepen. Daar werd ze verdrietig van. Wij zijn erg blij dat we uit onze comfortzone zijn gestapt door niet te kiezen voor de wetenschap (psycholoog), maar naar Lilian zijn gegaan. Het heeft onze dochter en indirect ook onszelf veel gebracht. De betrokkenheid en gedrevenheid die Lilian toont bij het helpen van al deze mooie kinderen die niet begrepen worden, ontroert ons. Wij hopen voor al deze kindjes dat hun ouders wakker worden, gaan vertrouwen op hun intuïtie en niet klakkeloos aannemen wat een psycholoog zegt, hoe goed de bedoelingen ook zijn.

Tamara

"Je healing was echt top"

Hela Lilian. Wil je nog bedanken voor afgelopen week. Je healing was echt top. Ik had twee weken last gehad van mijn darmen en mijn maag.. Hoopte dat de healing mij verlichting zou geven: de dag na de healing waren mijn klachten weg..!! Ben ik heeel blij mee. Vond het een hele fijne ervaring. Superbedankt!! Dikke xx

Soraya

"Een wonderlijke ervaring"

Ik kwam bij Lilian om de pijn die in of op mijn hart zat los te laten en weer te laten stralen zoals het hart bedoeld is. Toen wij ons afstemden en vroegen waar deze pijn vandaan kwam, bleek dit teleurstelling te zijn. Lilian vroeg alle personen die mij in mijn leven teleur hadden gesteld en mij een gevoel van verlating hadden laten beleven, voor mij te komen staan. Het waren allerlei verschillende mensen. Toen gingen wij terug in de tijd waar ik dat voor het eerst had beleefd en kwamen uit bij een klein jongentje met een groot hart dat zich verlaten voelde. In eerste instantie kon hij ons alleen voelen en ons niet horen of zien. Toen Lilian aangaf dat hij zich niet eenzaam hoefde te voelen, dat ik altijd bij hem zou zijn, begreep hij het in eerste instantie niet. Het kleine jongentje wist niet wat hij met zo’n groot hart aan moest. Toen ik zei dat ik het zelf ook niet wist en daarna het hart langzaam opende en de liefde stroomde, konden we contact maken. We konden eindelijk samensmelten, na jaren lang gescheiden te zijn geweest. Dat voelde erg fijn en liefdevol. We maakten een reis naar het verleden en kwamen uiteindelijk uit in een prachtige wereld. WOW, wat een liefdevolle en fijne energie en rust viel er over mij heen. Mijn hele lichaam begon te tintelen en vulde zich met die liefdevolle energie. Na een tijdje kwam er een hele fijne energie bij ons. Het bleek Jezus te zijn en hij vulde mij op met zijn fijne goddelijke energie. Hij maakte een connectie tussen het hart en de hersenen (het ego), zodat het leven verder vanuit het hart geleid zou kunnen worden. Ik vroeg ook hoe ik deze energie voor altijd kon blijven voelen en mee kon nemen naar de aarde. Hij zei, “Door Liefde te Zijn”. Ik bedankte hem voor zijn fijne energie en alles wat hij voor mij gedaan had. Hierop zei Jezus, “je hebt het zelf gedaan”. Na een afscheid daalden wij weer af naar de Aarde. 
Alles voelde zo fijn! Ik was zo gelukkig en verbaasd wat mij allemaal was overkomen. Lilian en ik kletsten nog wat na, gaven elkaar een knuffel en toen ging ik weer terug naar huis. 

De dagen erna voelde ik nog steeds een fijne energie rondom mij al was het niet meer zo aanwezig als tijdens de sessie. En bij bepaalde liedjes over liefde, gedachtes aan de sessie of Jezus of toen ik toevallig een stukje las over Jezus voelde ik die verfijnde energie weer eventjes over mij heen vallen. Ook het kruin chakra is gevoeliger geworden. Heerlijk!
Bedankt Lilian, ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en mij begeleidt op mijn spirituele pad.

R.

"Mijn ommekeer"

Zo lang ik me herinner, ben ik al op zoek naar iets. Al weet ik zelf niet wat dat is.
Ik kan rondlopen en om me heenkijken, maar ik zie niks. Ik hoor van alles, maar weet niet wat het betekent. 
Mijn hoofd gonst, mijn hart gaat tekeer en dan is er een explosie van emotie, maar alles voelt hetzelfde, ik kan het niet aan elkaar koppelen. Wat is dit? Niemand begrijpt me. Zie je wel. Ik hoor hier niet thuis. Op een gegeven moment hoorde ik iemand een verhaal vertellen. Dit trok mijn aandacht. Toen stond voor mij vast, met die persoon wil ik wel eens praten. Ook nu besefte ik, dat dit mijn eigen keuze was. Na enige weken was de afspraak gemaakt. Bloednerveus. En daar was ze dan, degene die me zou gaan helpen. Een warm onthaal, een kopje thee en een gemakkelijke stoel. Het was net een huiskamer. Vanalles gierde door mijn hoofd en lijf. Lilian liet het zo zijn. Haar hand op mijn schouder veranderde veel, wat ik toen nog niet begreep. 
Ik stelde m'n leven als een gesloten cirkel voor. Als ik dacht hem te hebben doorbroken, sloot hij zich weer en voelde ik me weer terug bij af. Nu stel ik hem anders voor, hij is nog steeds gesloten, maar bestaat nu uit stukjes en deze kunnen vallen,om daarna niet meer terug te komen. Een paar stukjes zitten al los. Dat geeft een goed gevoel. Lilian helpt me om bij mezelf terug te komen. Eindelijk word ik  begrepen. Onlangs een hele fijne ervaring gehad. Voor het eerst kon ik een gedachte aan een gevoel koppelen. Een omhelzing waaruit een warmte mijn lijf in vloeide, ik schrok ervan, maar het voelde geweldig. Later besefte ik pas dat dit iets was wat klopte.
Als ik nu rondloop, zie ik vanalles. Als ik nu iets hoor, begint de betekenis tot me door te dringen. Mijn hoofd gonst nog steeds, mijn hart gaat nog steeds tekeer en de explosie vindt ook nog plaats, maar wordt minder heftig.
De valkuilen liggen nog steeds op de loer. Ik was erin gevallen en alles was donker. Nu... Als ik ga staan en omhoog kijk, vang ik een glimp van licht op en dat is waar ik naar toe wil. Er is ook nog veel verwarring, maar mijn besluit staat vast. Ik ga niet opgeven. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt en naar Lilian ben gegaan om te vragen of ze me wil helpen. Maar nog blijer dat ze ja zei en met me mee wil lopen.
Dan kan ik eindelijk genieten en gelukkig zijn.
Dan ben ik wie ik ben.
Dank je wel,topper.

Nicolien

"Ik kan weer lachen"

Op internet heb ik een armband besteld en vandaag is hij binnen gekomen. Ben erg blij met deze armband. De bedeltjes die eraan hangen, hebben alle 6 een betekenis. Veel mensen zetten een tattoo, maar ik kies voor een armband die ik bij me ga dragen met mooie herinneringen. Ik was nooit op dit idee gekomen als ik niet bij Lilianders was geweest, ik ben echt na gaan denken en ik moet meer met leuke dingen bezig zijn. Deze bedeltjes hebben alle 6 een betekenis, ze vertellen wat bij me hoort en herinneren me aan de mooie dingen. Ik ben bezig met een nieuwe start met mooie en leuke dingen die ik graag wil doen en niet meer met mijn gedachten overal zijn waar ik niet wil zijn door wat ik heb meegemaakt de afgelopen maanden. Ik wil weer vrolijk zijn net zoals eerst. Ik kan nu al beter met mijn ziekte en moeilijke tijden omgaan, ik lach weer vaker! Je hebt me nu al wat geholpen met een nieuwe start, heel erg bedankt Lilian ik kom vlug weer terug! (Lilian: Jaimy is een jonge dame die op de middelbare school zit. Ze heeft een vervelende ziekte en vorig jaar verloor ze haar vriendin. Ik voel me vereerd dat ik haar mag helpen om deze dingen te verwerken)

Jaimy

"Wat een ontdekking dat je angst kan loslaten"

Ik ben Alex en woon sinds kort met mijn vrouw en dochter in het prachtige dorpje Zeeland. Al vele jaren heb ik "de gave" dat ik in mijn woning en/of omgeving soms schimmen zie of energieën waarneem. Dit ervaar ik al vele jaren en heb er nooit last van of mee gehad. Voorheen had ik altijd zo iets van: "als ze mij met rust laten dan mogen ze best bij mij in de buurt of thuis zijn." Zo had ik in het huis dat ik zo'n 6 jaar geleden van een vriend van mij huurde, steeds het gevoel dat er iemand meer woonde. Ik voelde zijn energie dan ook vaak op de overloop als ik in de badkamer stond. Of ik zag hem op de trap zitten als ik tv zat te kijken in de woonkamer.
Zoals ik al zei, ik ondervond er geen last van. Een enkele keer stond er wel eens een deur open of ging er een lamp aan of uit. Dit was voor mij vrij gewoon en ik stoorde mij er niet aan.
5 jaar geleden verhuisden we naar Uden. Daar hebben we altijd heerlijk gewoond.
Ook daar wemelde het soms van de energieën. Vooral op onze slaapkamer en wat later de baby kamer zou worden kon het wel eens "druk" zijn. Op 14 Januari 2014 werd onze dochter Joni geboren. Toen onze kleine meid geboren werd, is het qua energieën een tijdje erg rustig geweest. Totdat ik vond dat Joni in haar slaap toch regelmatig huilend wakker werd. Ik ben dit eens in de gaten gaan houden en als ze sliep de babyfoon met ingebouwde camera goed in de gaten gehouden.
Tot mijn verbazing kon ik via de babyfoon erg veel dingen waarnemen.
Zo zag ik dat Joni in haar bedje regelmatig vast gehouden werd. En als ze zich om wilde draaien lukte dit daarom niet en werd ze huilend wakker. Zo heb ik opnames gemaakt van de beelden die de babyfoon maakte. Tijdens het terugkijken van deze opnames zag je duidelijk handen die Joni daadwerkelijk aan de benen vasthield.
Dit heeft mij toen best wel boos/angstig gemaakt. Ik kan wel zeggen dat ik met mezelf geen raad wist op dat moment.

Mijn zusje Tamara weet van mijn "gave" af en die heb ik hier over geïnformeerd.
Ze heeft toen voor mij op internet het een en ander uitgezocht en heeft op een avond Lilian gebeld. Via mijn zusje kreeg ik te horen dat er iemand of iets in huis mij iets wilde vertellen of kenbaar wilde maken. Ook zei mijn zusje dat Lilian had gezegd dat een energie mij of anderen geen kwaad zou kunnen doen. Wat ik eigenlijk nogal betwijfelde op dat moment, omdat ik vond dat mijn dochter kwaad aangedaan werd.
Om het wat rustiger te kunnen krijgen in huis zou ik de energieën rustig kunnen vragen om Joni met rust te laten en uit de kamer te verdwijnen. Dit heb ik ook gedaan. Diezelfde avond zag ik op de babyfoon hoe een hondje aan het voeteneind van het bedje van Joni zat. Het hondje keek steeds hulpeloos in de camera van de babyfoon waarop ook te zien was dat Joni alsnog aan haar voetje getrokken werd.
De avond erop hebben we besloten dat Joni op onze slaapkamer zou verblijven.
Dat ging de eerste nachten goed. Tot ik op een avond beneden film zat te kijken met de babyfoon op de leuning van de bank. Tot mijn grote verbazing zag ik hoe mijn vrouw aan het worstelen was met de dekens en dat die ook zomaar ineens van het bed getrokken werden. De energie rondom het bedje van Joni was zo sterk, dat camerabeelden van de babyfoon rood werden.
Kortom de energieën werden sterker en eerlijk gezegd ik banger.
De dag erna ben ik bij mijn zusje terecht gekomen en ben in huilen uitgebarsten.
Het kan toch niet zo zijn dat mijn gezin, alles wat mij lief is, geteisterd wordt door iets wat niet te bevatten valt?
Want ja was het stress? Want inmiddels hadden we een huis gekocht in Zeeland en waren we al enkele maanden aan het verbouwen. Was ik zelf misschien niet goed bij mijn hoofd? Of was er echt iets boven natuurlijks om het zo maar even te noemen? Die middag heeft mijn zusje nogmaals contact gehad met Lilian.
Lilian heeft geen seconde getwijfeld en heeft direct aangegeven er de volgende ochtend zaterdag 19 oktober 2014 om 10:00 te zijn. Op het adres aan de woning in Uden.
Na bijna een hele nacht wakker geweest te zijn van spanning en zorg voor mijn gezin was het dan eindelijk 10:00 uur. De deurbel ging en daar was Lilian.
Nadat ik voor koffie gezorgd had heb ik Lilian het hele verhaal uitgelegd en foto's en beelden van de afgelopen tijd laten zien. Lilian straalde helemaal want die vond deze energieën o, zo geweldig en omschreef ze als haar "vrienden". Ik stond er toen nog net iets anders tegenover. Lilian gaf aan dat mijn gave wel eens heel sterk zou zijn en dat energieën die verloren of vast geraakt zijn in deze wereld mij om aandacht vroegen, omdat ik diegene ben die ze waarschijnlijk verder kan helpen. En dat ik iets met deze "gave" moest doen. We hebben toen besloten een trance sessie te doen. Wat voor mij een hele andere kijk op dit alles heeft gegeven en een positieve draai aan mijn ervaringen/waarnemingen heeft gegeven.
Ik ben op een stoel gaan zitten en Lilian is als begeleider achter mij gaan staan om zo mijn reis door een wereld te maken die mooier is, dan ik verwacht zou hebben.
Als eerste zijn we in een soort trance de aarde in gezakt.
Diep de aarde in naar een grot (oord) waar alleen ik nog maar geweest was en verder niemand ooit kon komen. We hebben daar ook een bordje met mijn naam en datum van die dag de grond in geslagen.
Op die plek zweefde een lichtbol die voor mij rust uitstraalde en een blauw/paarse warme kleur gaf. Deze blauw/paarse lichtbol was mijn positieve energie.
Lilian vroeg mij deze lichtbol te pakken. Deze zette zich op mijn hoofd waarna er een warm enigszins tintelend gevoel over mij uitspreidde. Met deze energie bij mij zijn we afgedwaald naar het huis waar we toen nog woonden. Daar ben ik diverse energieën als lichtbollen tegen gekomen. Veel energieën waren positief maar er waren er 2 die donker en negatief aanvoelden. Deze energieën zijn we "te lijf" gegaan. Hiermee bedoel ik dat we de angst voor het negatieve opzij hebben gezet en dat ik toen duidelijk heb gemaakt dat in huis ik de baas ben en niet wil dat er iets gebeurt waar ik geen vat op heb.
Dit vergde even wat oefening, angst en tijd. Want één van de negatieve energieën liet zich niet zomaar benaderen en floepte steeds weg.  Maar uiteindelijk heb ik ook deze weten te benaderen en toespreken. Uiteindelijk heb ik alle energieën in het huis bijeen gekregen en gevraagd of ze mij wilden volgen naar ons nieuwe woonhuis in Zeeland. Daar hebben we ze voor even los gelaten en hebben toen ons oude huis kamer voor kamer voorzien van een positieve energie die ik met mij mee genomen had vanuit mijn plekje daar onder de aarde.
Daarna zijn we weer op reis terug gekeerd naar ons nieuwe nog in verbouwing zijnde woonhuis. Daar heb ik alle energieën wederom verzameld.
Ook hier zijn we kamer voor kamer weer af gegaan om positieve energie uit te zetten. Als laatste kwamen we op de zolder aan. Hier blijkt een "poort" te zijn waar ik alle energieën naar kan verwijzen als ze mij "tot last" zijn of te veel worden. Deze "poort" staat altijd open en het is een komen en gaan van energieën.  Positieve en Negatieve dingen voel ik hier. Nadat ik mijn verzamelde energieën de poort gewezen had, hebben we deze sessie afgesloten.
Ik moest echt even alles laten bezinken. Wat een bijzondere ervaring. En wat een mooie en minder mooie energieën hebben we om ons heen. Gelukkig weet ik nu hoe ik ermee om moet gaan. En om eerlijk te zijn neem ik nu veel meer waar om mij heen. Zelfs met mijn telefoon en video camera leg ik nu van alles vast. Veelal zijn het positieve energieën die als lichtbol (orb) verschijnen of voorbij flitsen. Maar soms ook maak ik nog steeds een foto of video waarop duidelijk het gelaat van een persoon zichtbaar is. Zo heb ik bij Joni op bed nogmaals een hondje waargenomen. Alleen deze lag lekker te slapen naast haar zij.
En op een dag dat ik me niet helemaal lekker in mijn vel voel zitten, keer ik weer even terug naar mijn speciale plekje in de aarde. Daar pak ik dan nog wat van mijn positieve energie en neem ik die weer terug mee omhoog.
Verder heb ik thuis nog 1 keer wat energieën de poort gewezen bij ons op zolder.
Maar voor mij is het leven er wel een stuk rustiger door geworden en heb ik de kans gekregen om mooie ervaring op te doen. Al is het denk ik wel zo dat je er voor open moet staan. Maar dat sta ik en ik voel iedere dag dat ik niet alleen ben en mijn "gave" niet opzij moet zetten of er bang voor moet zijn.
Voor mij is dit alles een bijzonder geweldige ervaring en ben mijn zusje ontzettend dankbaar dat ze jou ingeschakeld heeft. En natuurlijk gaat mijn dank ook naar jou uit.
Want ik wist dat er iets was, maar dat ik er zonder angst zo mee om zou kunnen gaan, dat had ik zonder dit alles niet geweten.
En volgens sommige mensen zal dit allemaal wel erg zweverig en ongeloofwaardig over komen. Misschien omdat er een taboe op rust of ze er niet voor open staan, maar mij heeft dit alles zeker geholpen en ben ik bezig mij beetje bij beetje verder te ontwikkelen hierin.

Alex van Gennip

"Het was in 1 woord “GEWELDIG!"

Ik ben naar je toe gekomen omdat ik heel erg graag contact wilde hebben met mijn onlangs overleden vader. Tijdens het consult heb jij contact gemaakt met mijn vader en kon je me zo antwoorden op mijn vragen geven. Helemaal bijzonder was dat ook ik contact heb kunnen maken met mijn vader! Wat een geweldig gevoel. Ik was helemaal overweldigd!
De ervaringen die ik bij jou heb opgedaan tijdens het eerste consult, antwoorden die ik heb gekregen en vooral het contact dat ik heb gehad met mijn overleden vader waren echt in 1 woord GEWELDIG!
Dank je wel!
Na dit eerste consult was ik helemaal voldaan door alle info en ervaringen. Ik heb er een heleboel leer uit kunnen halen voor mezelf en ben met een aantal dingen ook meteen aan de slag gegaan. Een van mijn ervaringen heb ik een dag later geschilderd. (Het schilderij is via deze link te bekijken) Voornaamste wat je mij tijdens dit consult geleerd hebt is om naar mijn gevoel te luisteren en mijn gevoel te volgen.
Ik ben nog twee keer meer bij je geweest. Een keer met mijn moeder samen, waarin het mij ook lukte om via jou contact te krijgen met mijn overleden vader èn met mijn overleden opa, de vader van mijn moeder. Tijdens dit consult heb ik veel van je geleerd over het contact maken met overledenen, wat de betekenis is van bepaalde dingen en heb energieën gezien en wat dingen leren begrijpen.
Tijdens het derde en laatste consult dat ik heb gehad bij je, zijn we dieper in gegaan op keuzes die ik maak, en we hebben gesproken over mijn werk waar ik nu geen voldoening meer uit haal. De ervaringen, kennis en gevoelens die ik heb opgedaan tijdens de 3 consulten hebben mij inzicht gegeven in waar ik nu sta in het leven, waar ik heen wil en hoe ik dit wil gaan doen: Door mijn gevoel te volgen!
Ik ben nu op meerdere vlakken bezig om andere wegen in te slaan die voor mij nu heel goed voelen.
Zo heb ik ook door mijn gevoel te volgen de stap gezet om een heel andere weg in te slaan qua werk. Dit voelt heel erg goed en ik heb er dankzij jou alle vertrouwen in dat ik binnen korte tijd weer veel plezier zal hebben in mijn werk!
Lilian, héél erg bedankt voor alle inzichten die je me hebt gegeven!!

Tamara

"Workshop vrouw en bedrijf"

Wij zijn VIBB - Vrouwen in Bedrijvig Bernheze - een leuke groep vrouwelijke
ondernemers. Elk jaar maakt een wisselend organisatiecomité een inspirerend
jaarprogramma. Eén van de vaste onderdelen van dat jaarprogramma is
'zelfreflectie'.
In het intake gesprek met Lilian hebben we haar de opdracht meegegeven een

specifieke workshop voor ons te ontwikkelen met als doel inzicht te krijgen
hoe we naast het intensief runnen van ons eigen bedrijf ook tijd en ruimte
konden creëren voor onze kinderen, onze partners en last but not least voor
onszelf. Sommigen waren wat sceptisch over het idee van deze workshop, maar ze waren
er tóch bij! 
Lilian legde uit dat het naast hard werken ook belangrijk is om dingen te
doen waar je gelukkig van wordt: 'Daar haal je veel positieve energie uit en
door jezelf die momenten te gunnen, word je niet alleen energieker als
ondernemer, partner, moeder en vrouw, maar ook een gezonder mens!
Voor een groot gedeelte heb je je eigen geluk zelf in de hand - het hangt af
van de manier waarop je jouw leven inricht. 'Waar word jij nu écht blij van,
naast je werk?' vroeg ze.
Oeps! 
Het werd even stil.
We kwamen gezamenlijk tot de conclusie, na diepgaande open en eerlijke
discussies, dat het onszelf gunnen van wat we graag zouden willen doen - ver
weggestopt was, omdat.........
Door bewust een lijstje te maken en het er met elkaar over te hebben hoe het
ook anders kan - is er iets moois in beweging gekomen! 
Toen kwamen de kleurtjes op tafel en een maagdelijk wit blaadje.
We kregen van Lilian de opdracht om of jouw droom, of je dagelijkse werk in
een kleurig beeld te tekenen. Hierna vroeg ze of ze de tekeningen 'in mocht
voelen' door middel van een reading. Ze gaf aan elke tekening een uitleg over het karakter, de sfeer en
de drive van de tekenares. We herkenden elkaar, maar ook heel vaak was het een verrassende nieuwe
ontmoeting. Wat mooi en bijzonder om elkaar op deze manier ook te mogen leren kennen.
Dank je wel Lilian! 

Hieke Stek

"In de zorg is een nieuwe invalshoek echt nodig"

Vorige week was ik bij jou. Wat was het een fijne en bijzondere ontmoeting!! Ik heb hetgeen er gezegd is letterlijk opgeslurpt! Fijn om te kunnen delen en sparren. Na afloop voelde ik me goed. De dag erop had ik een gesprek met mijn teamleider en ik barstte ineens in huilen uit. Ik moest namelijk op komen voor mezelf en bleef bij mijn standpunt. Apart omdat ik dit niet aan zag komen. Verder veel mooie dingen gebeurd en ik voel dat ik gestraald heb deze week. 2de tijdens de hardloopwedstrijd, tijdens een dansfeest 6 mannen die om me heen stonden te dansen (nog nooit meegemaakt in mijn leven), bijzondere gesprekken met patiënten en collega's tijdens mijn weekenddienst @ziekenhuis. Veel patiënten hebben hun verhaal bij mij gedaan en veel tranen gezien. Bijzonder!! Ik heb een student naar je doorverwezen. Verder heb ik het met een collega over jou gehad. Ze gaf aan dat als jij het ziekenhuis binnen wil komen dat je eigenlijk over een eigen een ruimte in het ziekenhuis moet beschikken waar patiënten/collega's bij jou kunnen komen. Ze dacht dat op dit moment alleen de patiënten de artsen kunnen bewegen om ook andere zorg aan te kunnen bieden. En nog niet andersom. Ik wil echt iets meer gaan doen om mensen te helpen want het is ZO nodig en ik voel dat ik dit een heel bijzondere taak vind. Ik vind het fijn om contact met je te houden. Fijne week, Lieve groet 

A.

"Het is je weer gelukt"

Ik weet dat het je doel is mensen blij te maken. Het is je weer gelukt. Dankjewel. 
De trance oefening was een geweldige ervaring. Mediteren was me bekend, maar dat je nog veel dieper kunt komen was me onbekend. Echt gaaf!

(over de workshop intuïtieve ontwikkeling) 

Willem

"Wat een fijne energie"

Ik ken Lilian nu ruim 1 jaar en bij de eerste ontmoeting voelde ik me al op m’n gemak. Heel enthousiast en met een grote lach werd ik met open armen ontvangen in haar praktijkruimte. Er viel gelijk een rust over me heen, ik voelde me verbonden. Wat een fijne energie! Eindelijk mocht ik gewoon “zijn” Lilian zag me, zonder dat ik daar m’n best voor hoefde te doen. Ze begreep wat ik bedoelde en al snel kwamen we bij de kern van mijn vraag. 

Ook ik was vroeger een gevoelig en eigenwijs meisje wat alles overzag en erg druk was. Wat vaak werd gezien als lastig. Lilian leert me hoe ik met deze hoge gevoeligheid kan omgaan. Ze geeft me zelfvertrouwen, door er gewoon te zijn, en dat is een heel fijn gevoel en precies wat ik nodig had.

Tijdens de workshop healing gebeurde er iets heel bijzonders... Ik werd geholpen door de groep om in trance te gaan... Lilian stond achter me en zei precies wat ik op dat moment nodig had, ze gaf me het vertrouwen en ik zakte in diepe ontspanning... En wat was dat een prachtige ervaring… Alles was goed, eenheid, harmonie, rust. En als klap op de vuurpijl gaf ik de groep een gesproken boodschap vanuit mijn onderbewustzijn. Toen ik terugkwam uit de ontspanning, zag ik de verbazing in de ogen van de medecursisten. Zo machtig mooi dat ik me zo gesteund en vertrouwd voelde dat ik dit durfde. Wat een positieve energie wauw!

Lilian heeft me geholpen mezelf terug te vinden. De ervaringen uit m’n leven hebben me gemaakt tot wie ik ben, maar de overlevingsmechanismen van toen heb ik nu niet meer nodig. Ik heb veel inzichten mogen ontvangen en ik ben een stuk bewuster geworden van mezelf en hoe ik overkom naar anderen. Ook fijn te leven met het besef dat ik ’t niet alleen hoef te doen. Ja, mijn kwetsbaarheid is m’n grootste kracht!

En in deze wereld waar alles gebaseerd is op macht en kennis, is dat een heel mooi inzicht. Super bedankt lieve Lilian dat je bent wie je bent en de moed hebt om dat te laten zien. Jij bent mijn grote voorbeeld! En ja! Ik ga mee naar Suriname, wat super gaaf! En een perfecte timing. Dank je wel!

Je haalt het beste in de mens naar boven. Je bent een topper!

Linda

"De workshop healing was precies wat ik nodig had"

Wat ben ik blij dat ik heb deelgenomen aan je workshop "healing". En precies zoals je in je eerste mail zei 'soms heb je bevestiging nodig dat je op de juiste weg bent'. Zo bijzonder wat jij allemaal kunt zien en daardoor voor mij het een en ander hebt bevestigd.

De oefening waar ik het meest tegenop zag heeft me het meest gegeven: de trance. Ik weet niet wat jij hebt gedaan toen je bij me stond, maar ik voelde me daar zo goed bij, gekoesterd, ik mocht er zijn, mijn innerlijk kind werd omarmd. Dat, samen met de liefdevolle gedragenheid van de groep, gaf me de mogelijkheid me er ook aan over te geven, de controle los te laten met het mooie gevolg dat ik jullie een groepshealing gaf. Ik hoorde het jou zeggen maar was me daar zelf op dat moment niet van bewust. Toen ik naderhand mijn ogen opende, zag ik bij twee mensen de tranen in de ogen, zo bijzonder dat ik dat heb mogen doen.

Het was in ieder geval een geweldige dag die me veel gebracht heeft. Ik was doodmoe toen ik thuis kwam en heb eerst een uur op bed gelegen haha, het was dus hard werken.

Lilian, je bent een geweldig mooi mens, ik voel me heel erg met je verbonden en ik ben je dankbaar voor wat je me gegeven hebt. Ook de andere deelnemers waren ieder bijzonder met hun eigen kwaliteiten, het was fijn om dit samen met hen te mogen doen.

En wij.......wij komen elkaar zeker nog vaker tegen.
In liefdevolle omarming

Jolanda

"Ook een coach bezoekt wel eens een coach"

Zelf beschik ik over ruime mogelijkheden en methoden voor zelfhulp, en
tegelijk besef ik dat het goed voor me is om me over te geven aan de inbreng
van anderen als het gaat om persoonlijke ont-wikkeling. Iedereen heeft zo
zijn eigen specifieke kwaliteiten en mogelijkheden. En of het nu om coaching
of om healing gaat, ik heb ondervonden dat het goed voor me werkt als ook ik
me door anderen laat helpen en begeleiden.

Zo was ik toe aan een stukje verwerking en had daar zelf al een deel van

aangepakt. Lilian hielp me met een volgende stap. Dat deed ze op een hele
prettige manier. Wat ik in haar aanpak waardeer is de gemoedelijkheid en de
ondersteunende energie/sfeer; 'doe het maar', 'pak nu door', e.d.
(Onbewuste) weerstand overwinnen gaat gemakkelijker als er zo'n kanjer als
Lilian (letterlijk) achter je staat. Dat geeft vertrouwen. Al met al een
hele prettige ontmoeting en ik ging als een blij mens de deur weer uit. Weer
wat op mogen lossen. 
Lilian, dank je en tot een volgende ontmoeting.

Berry Manders

"Ik voel me vol energie en ben enorm vrolijk."

Wil je graag laten weten dat ik na dat ik de laatste keer bij je ben geweest, mezelf weer heel veel beter voel ! Echt, ik heb zoveel energie en ben echt happy !

Dank je wel voor je hulp. Ik wilde eigenlijk ook naar jouw workshop komen. Alleen kon ik de eerste maandag al meteen niet....

Maar wil wel mezelf graag verbreden en verder ontwikkelen ! 
Komt er nog meer ?

JL

"Beter in mijn vel zitten is heerlijk"

Lichamelijke klachten waar ik maar niet vanaf leek te komen waren de aanleiding om een gesprek met Lilian aan te gaan. Een kennis adviseerde mij om hiervoor een afspraak met Lilian te maken.
Ik had een drukkend en pijnlijk gevoel boven mijn maag en dat werd steeds erger. Vooral ’s nachts had ik er veel last van. Vaak hield ik mijn handen op de bewuste plek in de hoop de pijn wat te kunnen verzachten.
Lilian maakte samen met mij contact met mijn onbewuste en verwoordde de pijn en verdriet die aan mijn klachten ten grondslag lag. Ik heb een zware tijd achter de rug met nare tegenslagen en op eigen kracht lukte het mij maar niet om mezelf te herpakken en weer lekker in mijn vel te komen zitten.
Samen hebben we de blokkade weggewerkt en die volgende avond kon ik bijna niet geloven dat de pijn nagenoeg helemaal weg was. De pijn die ik al jaren voelde was helemaal weg. Het voelde licht en zacht en opgeruimd.
Lilian helpt mij om mijn onbewuste wensen, verlangens en drijfveren in begrijpbare taal te verwoorden zodat ik beter leer luisteren naar mijn eigen lichaam. Ze helpt mij op een praktische en professionele manier om weer beter in mijn vel te komen zitten.

A.

"Ik voelde me eindelijk veilig en welkom"

Soms neem je een beslissing op gevoel en ben je achteraf zo blij dat je dat gedaan hebt. Ik zocht naar iemand die me uit mijn verdriet en pijn kon halen. In mijn leven heb ik al zoveel meegemaakt waar ik niet meer uit kom, dat ik er soms moedeloos van word. Als je heftige dingen meemaakt, dan breek je gewoon ergens een keer. Bij mij is dat gebeurd. En ik heb al op verschillende plekken hulp gezocht, maar uiteindelijk hoorde ik dat ze het daar ook niet meer wisten. Bij Lilian ging het gesprek helemaal anders. Daar kreeg ik begrip, zonder dat ik me wilde gaan verdedigen of verantwoorden. Ik mocht gewoon even mezelf zijn en voelde me veilig. De liefdevolle aandacht deed me zo goed. En het klinkt gek, maar hierdoor kwam het verdriet los. Ik sliep al weken slecht, maar na de behandeling was ik zo uitgeput, dat ik heerlijk kon slapen. Ik ben er nog niet en ik ga nog een keer terug, maar ik heb iets doorbroken. Ik voel me weer hoopvol en weet nu dat ik er ook mag zijn. Andere mensen vinden dat gewoon, voor mij is het een hele bijzondere ervaring. 

LDM

"Hulp bij het afbreken van muurtjes waar je over struikelt"

Zelf ben ik me altijd bewust geweest van mijn onderbewustzijn en hoog sensitieve persoonlijkheid. Dit heeft voor veel vervelende problemen in mijn jeugd en ontwikkeling gezorgd. Maar ik wist niet waar het vanaf kwam.

Tot ik bij Lilian kwam. Na een kort gesprek je waarbij het energieniveau direct op elkaar werd afgestemd, merkte Lilian op dat ik altijd heel snel en veel verbindingen maak in mijn hoofd. Dus altijd wel bezig ben met informatie verwerken. Mijn denkprocessen passen bij een beelddenker.

Daarna kwam ze achter me staan. Legde haar handen op mijn schouders. Op datzelfde moment voelde ik mijn voeten de grond in zakken om te aarden. Mijn ogen sloten zich af van de buitenwereld.

Toen werd niet alles zwart, maar rood en opeens opende mijn onderbewustzijn zich. Lilian nam mij mee op reis in mijn verborgen onderbewustzijn. Ze ontdekte het grote trauma uit mijn jeugd, het pesten. Langzaam zat ik weer in de klas en ik zag alles levensecht voor me. Zo ontdekte ik waarom ik gepest werd. Omdat ik anders was. Ik werd gewoon verkeerd begrepen door de groep. Mijn energie niveau was niet gelijk aan de rest. Dit zorgde dat andere kinderen bang van mij werden en angstig,  net alsof ik ze bedreigde. Doordat ik dit gedurende lange tijd meemaakte, merkte ik dat ik iedereen steeds gemakkelijker kon lezen en aanvoelen. Dat was nodig om mezelf te beschermen.

Langzaam ging ik in kort gesprek met de oudere pestkoppen en werd er vrede gesloten en alles uitgesproken. Lilian begeleidde dit proces door woorden te geven aan de energie die op volwassen leeftijd nog steeds mijn beschermingsmechanisme vormde.

Toen gingen we naar de volgende blokkade. Dat was een erg unieke ervaring voor mij. Het verklaarde ook een paar dromen uit mijn jeugd. Dromen die mij nog altijd zo helder voor de geest staan. Daar kwam uit dat ik altijd bang ben geweest voor de dood.

Na afloop hebben we nog even rustig nagepraat. Daar vertelde ze nog over haar opleiding. Daardoor kwam het gesprek ook op mijn werk. In mijn werk gebruik ik mijn gave, maar ik was me nooit bewust van deze paranormale gave tot dat moment.  Dit verklaart ook waarom ik altijd snel en helder een observatie kan verrichten en sfeer aanvoel. Daarnaast voel ik ook snel aan of iemand wel of niet te vertrouwen is.

Lilian Gijsbers bedankt voor deze geweldig ervaring en ontdekking.

Ik hoop nog veel meer van jou te mogen lezen. Mijn zoektocht naar mijn onderbewustzijn en mijn paranormale begaafdheid zijn net gestart.

Met vriendelijke groet

Paul Gommans

"Sinds de healing geen pijn meer gehad"

Nadat ik had gehoord over een positieve wending bij iemands rugklachten besloot ik om Lilian ook om een healing te vragen voor een beknelde zenuw in mijn onderrug. Mijn afspraak voor een injectie stond 6 weken verder pas gepland en dat duurde me veeeeeel te lang.

Op de ochtend voor de eerste healing bij Lilian kon ik 's ochtends het eerste uur alleen maar kalmte ademen naar de rugpijn toe, terwijl ik een pijnstiller liet inwerken, dit was ondraaglijk ! Ik kon nauwelijks lopen.

's Middags deed Lilian wat haar ingegeven werd om mij te healen en sindsdien heb ik geen rugpijn meer gehad ! Voor mij en mijn dagelijkse leven is het fijn om weer te beseffen hoe kostbaar bewegingsvrijheid is, dus hierbij VEEL DANK dat je je helende vermogen ter beschikking wilde stellen Lilian.

Wilma

"Mijn hoge gevoeligheid bleek mijn grootste kracht"

Al na drie maanden basisschool mochten mijn ouders op gesprek bij de juf, het was beter als ik naar het speciaal onderwijs zou gaan. Achteraf is het hier begonnen.

Omdat ik niet wist hoe andere mensen zich voelen, kon ik ook niet weten dat mijn gevoel anders was dan dat van anderen. Ik heb het er altijd mee gedaan, ik wist niet beter. Achteraf gezien ben ik gewoon veel gevoeliger dan een gemiddeld mens, maar het heeft lang geduurd voordat ik daar achter kwam. Twee jaar geleden ging ik merken dat ik mijn gevoel steeds slechter onder controle had. Ik werd geraakt door de gekste dingen.

Ik vond dat deze emoties er niet mochten zijn, ik deed het af als onzin. Een gevecht waar ik letterlijk ziek van werd, vaak moe, enorme last van mijn nek en van de ene naar de andere ‘griep’.

Lilian heeft van mijn vijand mijn beste vriend gemaakt. Door niet te vechten, maar er naar te luisteren, is mijn gevoel mijn grootste kracht geworden. Ik word nog steeds geraakt, maar pijn doet het niet meer. Ik geniet er van! Ik durf er in mee te gaan en gebruik mijn gevoeligheid nu om anderen te laten vertellen wat ze eigenlijk willen vertellen. Mijn gevoeligheid helpt me om de juiste vragen te stellen. Ik merk dat gesprekken hierdoor veel meer diepgang krijgen. Ook merk ik dat ik mensen soms inzichten geef, waarmee ik ze echt vooruit help.

Willem

"Coaching maakt je bewuster van je keuzes"

Sinds 12 jaar had ik last van lage rugklachten met vooral uitstraling in het linker scheenbeen. Diagnose: slijtage aan de lage rugwervels, wervels L4 en L5, waardoor zenuwen bekneld en geïrriteerd raken. De pijn nam toe bij lang zitten en lang staan. In slaap komen was vaak een probleem door de zenuwpijn aan het linkerbeen.

Doordat ik zittend werk heb kostte het me vaak erg veel energie om de werkdag vol te houden.   Als het me vanwege de pijn echt niet meer lukte om mijn werk uit te voeren nam ik een dag vrij of meldde me ziek om weer enigszins te kunnen herstellen.

Ik had bijna alle behandelmethodes (fysiotherapie, manuele therapie,  caesar therapie, accupunctuur, chiropractor, ostheopaat, pijnbestrijding)   inmiddels geprobeerd, maar structureel had het geen resultaat.  Inmiddels bijna ten einde raad, bracht een goede vriend mij in contact met Lilian. “Ik ga jou proberen te helpen,” zei ze toen ik haar mijn situatie had uitgelegd. Ik dacht "nooit geschoten is altijd mis en wie weet kan Lilian mij daadwerkelijk helpen." In het begin van de behandelingen merkte ik nog weinig resultaat. Lilian gaf aan dat het in mijn geval een hardnekkig probleem was, waarbij het wat langer kon duren voordat ze resultaat kon boeken.

Op dit moment, na ongeveer 10 behandelingen, heb ik aanzienlijk minder pijn dan voorheen, slaap ik beter en merk ik dat het uitvoeren van mijn werk me veel minder energie kost dan enkele maanden geleden. De weg naar boven is gevonden, de zon begint weer te schijnen.

Tijdens de behandelingen heeft Lilian mij door de coachings gesprekken die ze met mij voerde, ook bewust gemaakt van mijn manier van communiceren met anderen. Ze heeft me gereedschappen aangereikt waardoor ik anderen ergens van kan overtuigen of iets duidelijk kan maken zonder dat ze zich aangevallen of gekwetst voelen. Bovendien heeft ze me bewust gemaakt van mijn tevredenheid bij mijn huidige werkgever. 

“Zit ik op mijn plaats bij mijn huidige werkgever? Past deze werkgever nog wel bij mij? Word ik gewaardeerd, zoals ik gewaardeerd zou willen worden? Kan ik bij mijn huidige werkgever mijn kwaliteiten ontplooien?”  

Wat betreft het bewust zijn van mijn manier van communiceren met anderen en mijn verbeterpunten hierin, is het begin gemaakt. Wat betreft mijn werkgever zal ik keuzes moeten maken om meer voldoening uit mijn werk te halen.

Ik heb dit verhaal geschreven omdat ik Lilian wil bedanken voor al haar inspanningen om mijn rugklachten te verminderen en voor haar coachende kwaliteiten. Bovendien wil ik haar enorm bedanken voor haar warme persoonlijkheid die ervoor zorgt dat je jezelf bij haar direct op je gemak voelt. Dit is volgens mij één van de redenen waarom haar behandelingen zo succesvol zijn.

"Hernia beheerst niet langer mijn leven"

Op mijn 19e kreeg ik last van vervelende en veel aandacht eisende pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn rechterbeen. Na een bezoek aan het ziekenhuis kreeg ik te horen dat een hernia de oorzaak was. Na deze uitslag ben ik eerst een tijd pijn vrij gehouden door energetische behandelingen die mijn moeder me gaf, totdat de pijn toch te hevig werd.

Vervolgens ben ik voor een second opinion naar een kliniek gegaan. Lopende het onderzoek in deze kliniek ben ik tevens in behandeling geweest bij Lilian. Ze heeft mij twee keer spiritueel geopereerd. In deze behandeling werd ook gekeken naar onderliggende problemen. Deze hebben we besproken terwijl zij de behandeling uitvoerde.

Sinds de behandelingen is de pijn opzienbarend afgenomen. Er is een last van mijn schouders afgevallen waardoor ik weer mezelf kan zijn. Het idee dat ik continue werd beperkt door de hernia, wat een grote invloed had op mijn levensstijl, is weg. Op dit moment is een operatie in de kliniek dan ook van de baan.

Ik ben Lilian heel dankbaar voor deze behandelingen. In het begin wist ik niet zeker wat ik kon verwachten, maar uiteindelijk is het alleen maar positief!

R.

"Ik heb meer rust en voel me vrolijker"

Ik ben een collega van Lilian en regelmatig sprak ik met haar en hoorde ik wat ze doet. Daar had ik niets mee gedaan totdat ze een keer vroeg of ik last van mijn rug, rechts onderin, had. Erg vreemd dat ze dit wist want dat klopte precies. Al een aantal jaren ga ik hiervoor naar de chiropracter, waar ik het op de zaak met niemand over had gehad. Lilian gaf aan dat ze mij verder kon helpen met die pijn.

Na drie behandelingen had ik geen last van mijn rug meer. Daarnaast heeft ze mij tijdens die sessies ook nog een stuk rust gegeven. Tijdens een behandeling vroeg ze mij of ik erg druk was in mijn werk en of ik het allemaal geregeld kreeg? Dat was confronterend. Met dat thema is ze tijdens dezelfde behandelingen ook aan de slag gegaan. Door haar behandeling gaat de energie weer door je lichaam stromen wat een ongelofelijk gevoel is. Na de behandeling vertelden mensen mij dat ik er vrolijker en uitgeruster uitzag en zo voelde ik mij ook.

Kortom het is bijzonder om te ervaren wat Lilian met haar gave kan. Mij heeft het erg geholpen.

Een collega

"Halve marathon zonder pijn gelopen"

Afgelopen zondag de halve marathon gelopen en met succes. We zijn in  2:24 uur over de streep gekomen.

Ik wil jou bedanken. Hoe het kan weet ik niet en of het zo is weet  ik ook niet, maar feit is dat ik gedurende de marathon geen last heb gehad van pijn in mijn rug, buik en knie. De maanden ervoor had ik daar wel veel last van en dat hinderde mij enorm tijdens het hardlopen.

Ik ga niet proberen het te verklaren, toeval bestaat niet zal ik maar zeggen. Ik ben in ieder geval blij met je en ik vind je een  heerlijk mens.

AH

"Mijn leven weer op de rit"

Lilian heeft me er binnen enkele weken weer bovenop weten te brengen. Van een dieptepunt in mijn leven, een periode met langdurige rechtzaken, enkele begrafenissen, trauma’s en slechte gewoontes als wiet roken en te veel koffie, naar iemand die de weg naar boven weer is gaan zien.

Nu, enkele weken later, ben ik los van alle slechte gewoontes. Ik ben weer energiek bezig om de draad in mijn leven op te pakken. Energie is wat Lilian mij gegeven heeft. Het is niet altijd even tastbaar maar wel duidelijk voelbaar! Ik ben van mening dat wij in de Westerse wereld te vaak denken, in plaats van voelen. Het ontvangen van energie is net als met tastbare zaken. Als je het niet aanneemt, zul je het ook nooit krijgen. Zit je er doorheen of sta je voor moeilijke zaken in je leven? Sta je open om nieuwe energie te ontvangen? Dan ben ik ervan overtuigd dat Lilian zeker iets voor jou kan betekenen.

In mijn beleving heeft ze onder andere blokkades uit de weg geholpen, door mij letterlijk in contact te brengen met mijn onderbewustzijn. Hierdoor functioneer ik nu vele malen beter!

Lilian bedankt voor al je inzet, betrokkenheid, nieuwe gedachten en energie!

Roel

"Even kwam ik weer in contact met mijn overleden vriendin"

Op mijn werk hoorde ik van iemand dat Lilian contact kon leggen met mensen die overleden zijn. Vorig jaar verloor ik een vriendin. Ze pleegde zelfmoord en de reden en omstandigheden waren onduidelijk. Mijn vriendin heeft namelijk geen bericht achtergelaten. Hierdoor liet de stituatie me niet los, ik had zoveel vragen.

Lilian kreeg al snel contact met haar en vertelde dingen die me hielpen om het verdriet te verwerken. Ook zag ze een zomerhoed met een blauwe strik, maar die herkende ik niet. Later heb ik een familielid van haar gevraagd of mijn vriendin ooit een hoed met een blauwe strik had gehad. Het bleek de hoed te zijn die ze op haar bruiloft had gedragen. Hierdoor kon ik de hoed achteraf dus toch herleiden. Lilian vertelde dat ze de hoed had gedragen op de gelukkigste dag van haar leven. Ik ben niet op de bruiloft geweest, maar weet dat het voor mijn vriendin belangrijk was om aan die fijne herinnering vast te houden. Haar relatie was namelijk erg slecht toen ze stierf.

Het was spannend om dit mee te maken. Maar wel heel fijn om op deze manier nog contact te kunnen hebben met iemand die je verloren hebt. Het heeft er bij mij voor gezorgd, dat mijn bezorgdheid is afgenomen. Ik kan het nu beter een plekje geven, omdat ik weet dat het mijn vriendin goed gaat.

N.d.L.

"Een lastige pijn kan toch verzacht worden"

Door een ongeluk met een paard heb ik enkele jaren geleden mijn rug ernstig geblesseerd. De onderzoeken in het ziekenhuis geven geen duidelijkheid. Ik heb eigenlijk bijna altijd pijn in mijn rug en mijn voet, waar het paard op heeft gestaan. Ondertussen ben ik een beetje gewend geraakt aan de pijn, maar ik ben nog jong en vind het vervelend om regelmatig dagen plat te moeten. Op sommige dagen is het namelijk zo erg, dat ik bijna niks kan. Twee keer hebben ze me geopereerd, maar het hielp niet. Ik heb daarna opnieuw moeten leren lopen, heel vervelend allemaal. Ze denken dat ik mijn voet destijds misschien zelfs gebroken heb, maar ze weten dat niet zeker. Ik heb er diverse zeer pijnlijke spuiten in gehad, maar dat hielp helemaal niets.

Toen ik hoorde dat er ook een alternatieve weg bestond, besloot ik dat te proberen. Lilian heeft me twee keer behandeld en daarna voelde ik twee dagen duidelijk dat het iets deed. Gelukkig was ik erop voorbereid door Lilian, dat de energie nu zou gaan stromen en dat het wat last kon veroorzaken. Eerst voelde het pijnlijker, maar daarna werd het al snel beter. Sterker nog, ik heb er bijna een maand veel minder last van gehad. Daarna moest ik terug voor een nieuwe behandeling. In principe heeft de behandeling bij Lilian beter geholpen dan de operatie en de spuiten. Bovendien moet je na een operatie maandenlang revalideren en na de healing behandelingen heb je hooguit twee dagen extra last, waarna het werkelijk iets goeds doet. We gaan er nu naar toe werken, dat ik langere tijd zonder pijn kan leven. Ik heb er goede hoop op dat het lukt.

W.vd.E

"Mijn lichaam reageerde duidelijk voelbaar op de behandeling van Lilian"

Altijd al had ik een moeilijke rug, en al dertig jaar liet ik me regelmatig behandelen door chiropractor, fysiotherapeut en sportmasseur. Bovendien bezocht ik al net zo lang sportscholen, oefentherapeuten enz., tot dat ik steeds meer problemen kreeg en in het ziekenhuis foto`s liet maken en door de scan ging. Uitslag versleten rug en nek, advies specialist: Leer er maar mee leven. Naar een ander ziekenhuis geweest voor second opinion zelfde uitslag. Door regelmatig 2 maal in de week onder begeleiding van een fysiotherapeut aangepaste oefeningen te doen bleef ik toch behoorlijk mobiel. Tot dat ik een half jaar terug verschrikkelijke pijn kreeg in mijn onderrug en later tot aan mijn voet toe, en hoofdzakelijk aan de linkerkant van mijn lichaam, het meeste pijn deed nog het stuk tussen knie en voet. Weer alle al genoemde instanties af, niemand kon me helpen. Lilian kwam toen in beeld, ik wil jou proberen te helpen was haar aanbod. Ik was in mijn leven al wel eens mensen tegen gekomen die bij brandwonden en bij een kind dat een topje van de vinger tussen de deur was kwijtgeraakt, pijn weg kon nemen, dus helemaal vreemd stond ik er niet tegenover, dus zo begon de behandeling. Van het begin af aan reageerde mijn lichaam duidelijk voelbaar op de behandeling, ik voelde stromingen van mijn onderrug tot helemaal in mijn voeten en later door mijn voetzolen heen wegtrekken uit mijn lichaam. Niet te geloven maar na ongeveer 6 behandelingen was de pijn weg, en nu ben ik nog in behandeling om te proberen de rug wat soepeler te krijgen, want als ik krom ga kom ik met mijn handen niet verder als net onder de knie. Ik heb dit stukje geschreven, omdat ik Lilian heel dankbaar ben en uit ervaring weet ik dat meer mensen dit soort klachten hebben die Lilian ook kan helpen.

Een tevreden man

"Ik stond sceptisch tegenover Healing maar na de eerste keer voelde ik mij echt goed"

Mijn probleem is dat ik in de buurt van een elektromagnetische bron, zoals een WiFi-netwerk en/of een zendmast, last krijg van hevige oorsuizingen. Het lijkt erop, dat als ik in de buurt kom van die velden, er in mijn hersens op duizenden plaatsen kortsluitingen ontstaan. Door die signalen ontstaat er een enorme onrust in mijn hoofd, wat mij verschrikkelijk irriteert, waardoor ik niet meer normaal kan nadenken. ‘s Nachts kan ik er niet van slapen. Deze ellende duurt al meer dan tien jaar. Ik ben er zelfs om gaan verhuizen , alhoewel ik toen nog niet exact wist wat de oorzaak van die voortdurende onrust in mijn hoofd was. Ik kan niet meer goed functioneren en voel mezelf doodongelukkig, ook omdat mijn wereld van vrienden en familieleden steeds verder afbrokkelt, omdat de irritatie door die straling mij volkomen uit mijn evenwicht brengt. Omdat ik dus ziek wordt van straling heb ik overal om medische hulp gevraagd, maar nergens erkenning voor mijn problemen gevonden. Toen ik van jouw bijzondere gaven hoorde, dacht ik laat ik het maar proberen. Ik stond wel enigszins sceptisch tegenover Healing als vorm van behandeling, maar na de eerste keer voelde ik mij een paar dagen echt goed, dat is gewoon zo. Daarom ben ik er een week later weer en hoop dat jouw energie mij sterk maakt. In ieder geval en hoe dan ook , dank voor je energie

M.

"Positief leren omgaan met pijn"

Sinds Januari 2004 ben ik al aan het tobben met mijn rug. Het begon met pijn in mijn onderrug en hevige pijn in mijn rechter been. Ik ga niet alles opsommen wat ik gedaan heb om van mijn pijn af te komen, want dan wordt het een lang verhaal. Inmiddels ben ik 2 keer geopereerd en heb tientallen spuiten gekregen, maar niets heeft geholpen.

Ik heb een versleten rug en nek en niemand kan er nog iets aan doen. Om de pijn een beetje te reduceren slik ik dagelijks 8 pijnstillers. Ik werd er een beetje down van en ik durfde bepaalde dingen ook niet meer te doen. Ook mijn sociaal leven leed eronder en ik zit sinds 2008 in de WAO. Op visite gaan of naar het theater vermeed ik zo veel mogelijk omdat ik het liefst thuis was zodat ik kon doen wat ik wilde.

Via mijn dochter ben ik bij Lilian terecht gekomen. Ik stond er eerst wel sceptisch tegenover omdat ik al alles uitgeprobeerd had. Lilian geeft energie en laat je ook anders denken. Ten gevolge van haar behandelingen ben ik toch anders met de met de hele situatie aan het omgaan. Ik durf meer en doe meer en zelfs mijn vrouw vindt dat ik veel actiever ben geworden sinds ik door Lilian behandeld word.

Natuurlijk ben ik niet pijnvrij maar ik ga er om de een of andere reden anders mee om zodat mijn leven toch wat meer waarde heeft gekregen. Ik heb er zelfs dagen bij dat ik me heel goed voel en dan achteraf denk, wat een fijne dag was dit toch. Ik ga nog steeds naar Lilian toe en ik weet ook nog niet hoelang dat nog moet, maar ik kan wel zeggen dat het voor mij zeker de moeite waard is.

Ik kan alleen maar zeggen dat zelfs als je er niet in gelooft het zeker de moeite waard is om je door Lilian te laten behandelen.

Een tevreden Ad