Referenties

Sommige klanten sturen mij een reactie over behandelingen, workshops en cursussen. Onderstaande reacties zijn soms om privacyredenen zonder afzender of persoonlijke informatie geplaatst. De referenties hebben toestemming gegeven om hun reactie te plaatsen.

"Ik voel dat jij mij uitnodigde voor een diep proces"

Jij hebt mij op korte tijd zoveeeeeeel geleerd en vooral ook laten ervaren, dat ik nu nog steeds alles aan het verwerken en integreren ben.

Ik kan nog steeds niet in woorden uitdrukken wat jij mij liet ervaren en wat een gevolgen dit nu al heeft maar vooral ook in de toekomst zal hebben, want ik weet en ik voel dat jij mij uitnodigde voor een diep proces. Een heel mooi helingsproces en alhoewel oude angsten mij nu nog triggeren en mij op die momenten heel erg uitdagen en laten twijfelen, weet ik dat ik niet meer terug kan maar ook niet terug wil. 

Door jouw wijze lessen heb ik ook geleerd veel milder te zijn voor mijzelf, met meer compassie te kijken naar mijzelf en te begrijpen waar mijn voor mij soms onbegrijpelijke gedrag vandaan komt. Hierdoor besef ik nu meer en meer hoe de schaamte en de schuld over dit gedrag mij steeds gevangen hield en blokkeerde in mijn ontplooiing, terwijl dit eigenlijk zeer moedige overlevingstechnieken waren, die ik als onschuldig kind had opgebouwd om te kunnen doorgaan na zeer tramatische gebeurtenissen waarvan ik het slachtoffer was geweest in mijn kindertijd.

Door jouw bijzondere maar zeer begrijpende en liefdevolle begeleiding, waarbij jij mij begeleidde naar mijn onderbewustzijn, bracht jij deze onderdrukte traumatische gebeurtenissen in mijn bewustzijn, waardoor ik mijzelf en vooral dit onbegrijpelijke overlevingsgedrag beter kon plaatsen en begrijpen. Hierdoor ervaar ik een diepe, innerlijke transformatie waarbij ik evolueer van onbetrouwbare schuldige naar moedig en krachtig slachtoffer. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat een gigantisch verschil dit is voor mijn innerlijke beleving en zelfperceptie. Mijn automatische overlevingspatronen zijn nu ook nog steeds zo sterk onbewust in mij geactiveerd, dat ik heel goed begrijp dat mijn familie en vrienden zich nog steeds ongerust maken over mij, want ik ben nu nog steeds niet in staat deze innerlijke transformatie te laten weerspiegelen in mijn gedrag.

Maar ik kreeg van jou veel handvaten aangeboden en veel inzichten, nu is het aan mij om deze langzaam maar zeker te gaan integreren.

Ja, lieve Lilian, jij bracht mij van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam. En heel eerlijk met mijn veeleisende en strenge innerlijke criticus is dit bij momenten een nog moeilijkere en frustrerendere situatie, maar ik besef heel goed dat het de enige weg is naar onbewust bekwaam en tot slot bewust bekwaam. En ja, dat laatste is mijn grote droom. Vroeger veroordeelde ik mijzelf om mijn grote dromen, ik vond mijzelf te naief en te idealistisch. Nu zie ik dat die dromer in mijzelf ook mijn grote kracht en motivator is. Dus ja, ik heb besloten om te blijven dromen want dat is ook hetgeen mij diepe levensvreugde geeft en telkens opnieuw de veerkracht om na elke val ook weer op te staan en krachtiger en bewuster door te gaan.

Alles begon met onze ontmoeting waar je mij vastberaden en liefdevol begeleidde tijdens mijn spontane kundalini ontwaking. Ik wist toen niet wat mij overkwam, maar jij wel, en jij was er voor mij en begeleidde mij hierdoor. Deze ervaring staat sindsdien genoteerd als een mijlpaal in mijn leven. Het werd de start van onze bijzondere reis samen. Een reis waarbij jij mijn derde oog opende, mij dingen liet ervaren, die ik daarvoor niet voor mogelijk had gehouden, en mij later zelfs meenam naar heel bijzondere plaatsen in Roemenie. Ja het is heel moeilijk om in woorden te beschrijven wat jij bij mij losmaakte en liet ervaren. Maar ik weet een ding dat het mij diep heelde en mooie kansen biedt. Het is nu aan mij om daar iets mee te doen. Dat is en blijft mijn verantwoordelijkheid en mijn keuze. 

An Poot

"Alles wat je zei resoneerde"

Lieve Lilian,
Wat was het weer een mooie dag gisteren. Dank je wel dat je dit in de wereld zet. Fijn om je weer te ontmoeten. En te zien dat je nog steeds zo enthousiast je wijsheid deelt. Alles wat je zei resoneerde.
Echt fijn dus.
Veel liefs, 

Vic (deelnemer oefencirkel)

"bedankt voor de mooie dagen"

Goedemorgen Lilian,

Ik wil langs deze weg jou heel erg bedanken voor de mooie dagen die ik heb mogen beleven bij jou en met de groep.

Ik vond de opleidingsdagen heel bijzonder en prettig.
Het overlijden van mijn moeder heb ik nu een plek kunnen geven, de ontmoeting met mijn biologische vader, tijdens een sessie met een mede cursist. Zo bijzonder en verhelderend. En de sessie met jou dat ik een zeemansgraf heb. Wij zijn een paar weken geleden op vakantie geweest naar het hoge noorden. Het laatste stukje met een cruiseschip van Oslo naar Kiel. Heerlijk geslapen en genoten zonder angst. Ik besef me ook dat ik veel zachter ben geworden.
Dus dank, voor jouw manier van kennisoverdracht, ons meenemen met magische reizen. Ik luister nog geregeld naar de sessies. En dank voor de gezelligheid.

Petra (deelneemster "energetische opstellingen en regressie"

"dit had ik niet zien aankomen"

Ik had al veel gehoord over de cursussen van Lilian en dat wekte mijn aandacht omdat ik wel geïnteresseerd ben in het spirituele. Jaren geleden heb ik een cursus healing gedaan en zo leren werken met energie. Na wat zoeken op internet ben ik op de site van Lilianders terecht gekomen en me aangemeld voor een Powersessie. Op die dag zaten we met acht cursisten in de ruimte voor de sessie. Ik had geen verwachtingen en dus open minded er in gegaan. Na het kennismaking rondje, begonnen we met een zeer mooie meditatie en daarna begon Lilian met healing van alle aanwezigen. Op een gegeven moment kwam ze bij mij en ik dacht nergens “last” van te hebben, maar het tegendeel bleek waar. Iemand die al jaren geleden was overleden maar die persoon wist zelf niet dat hij was overleden zei Lilian omdat hij nog steeds druk aan het werk was. Deze persoon was heel dominant in zijn aardse leven en ik bleek daar nog steeds last van te hebben.
Lilian heeft hem verteld dat hij gestorven was en hem mijn probleem uitgelegd. Hij was zich daar niet van bewust en vroeg of ik hem dat kon vergeven hij dacht dat hij het goed voor had met mij en alles voor mij had gedaan. Ik heb hem dat eigenlijk al lang vergeven en nu kan hij ook doorgaan. Dit was dus een blokkade in mijn kruinchakra die nu verder open gaat. Al met al was dit een emotionele maar mooie ervaring en zei tegen Lilian “dit had ik niet zien aankomen”. Die nacht slecht geslapen omdat ik alles aan het overdenken was. De dag erna nogmaals de opname beluisterd en daar kwamen de tranen. Er viel nog meer van mij af. Healing voltooid, ik kan het nu een plekje geven.
Lilian bedankt voor deze power sessie, het was TOP.

Peter

"Iedereen heel erg bedankt voor gisteren."

Ik ben er nog een beetje beduusd van.
Het voelde gisteravond alsof ik kilo’s lichter was. Toen ik in bed lag voelde ik zoveel liefde stromen dat het voelde alsof mijn lijf ontplofte. Moet even aan dat gevoel wennen en leren doceren.
Was een beetje bang dat het gevoel vanochtend verdwenen zou zijn. Maar ik zat net bij de kapper en voelde voor iedereen die daar zat liefde. Heel bizar.
Dankjewel Lilian

Deelneemster workshop "Tweelingzielen".

Alice

"Zo heb ik het altijd gedroomd"

Ja, ik ben onder de indruk van de vanzelfsprekendheid waarmee we zijn samengekomen, ik was er even stil van ‘s avonds. Zo heb ik het altijd gedroomd en zoveel mogelijk gecreëerd onder vrienden en familie. Soms samen, ook wel vaak in 1 richting dus vrijdag voelde als een geschenk.


Vond 't een mooie dag vrijdag en wil jullie danken voor de veilige setting.

Was inderdaad een hele fijne dag. 

Cursisten Mentorship programma 2023

"een beetje verlicht zelfs"

Lieve Lilian, ik voel me goed, een beetje verlicht zelfs. Dank je wel 

Toos

"Bedankt voor 't prachtige boek!"

Dankjewel Lillian!! voor "t prachtige boek,
ik heb het hier in Kos uitgelezen, ook veel over nagedacht en gevoeld ...zoveel herkenning ook ...superdankbaar!!!!!
Blij dat het zo fijn en makkelijk leesbaar is heb er echt van genoten.
Liefs × 

Gijsje

"Een positief gevoel over de toekomst van onze zoon!"

Toen je Jim voor het eerst zag was hij een onzekere jongen. Een jongen die niet in balans was en het moeilijk vond om met zijn hooggevoeligheid om te gaan en daardoor vaak gedrag vertoonde wat voor anderen als negatief bestempeld werd. Tevens zat hij op een nieuwe school waar hij het lastig vond om nieuwe vriendjes te maken. Hij vertrouwde jou vrij snel en hij ging graag naar jou toe. Gaandeweg merkten wij als ouders, en hijzelf ook, dat hij aan het veranderen was. Hij kwam beter in zijn vel te zitten en ook de omgeving begon opmerkingen te maken over zijn positieve gedrag. Hij werd rustiger, minder snel boos en was gemakkelijker uit zijn boosheid te halen als er iets gebeurde wat hij niet fijn vond. Jij zei tegen mij dat het Jim kon helpen als ik mezelf op spiritueel gebied zou ontwikkelen. Ik ben nu bezig met de opleiding mediumschap en Trance healing en ik voel me er erg goed bij. Het lijkt of we als gezin meer in balans zijn. Jim is nu een jongen waarmee je een goed gesprek kunt voeren, een jongen die je aan kunt spreken op zijn gedrag, een jongen die goed in de groep ligt in z'n nieuwe klas, een jongen die zelfs nieuwe vrienden heeft gemaakt. We zijn er nog niet, dat zou ook te mooi zijn, maar we zijn op de goede weg met elkaar. Lilian wij zijn jou hartstikke dankbaar voor wat jij allemaal met Jim voor elkaar hebt gekregen. Ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt geven wat jij ons hebt gegeven, een positief gevoel over de toekomst!

Sylvie

"Samen afstemmen & ervaren."

Een heel fijne bijzondere ochtend. Toch bijzonder hoe zo'n groep bij elkaar komt en linkjes worden gelegd en met en van elkaar wordt 'geleerd'.

Samen afstemmen & ervaren.

Er kabbelt iets...wat aandacht vraagt ontdekt te worden.

Wij gaan elkaar zien!

Mocht een ander behoefte hebben aan contact dan mag mijn nummer gedeeld worden.

Ik zou het fijn vinden om met anderen ook na te praten over ervaringen.

Super bedankt voor je inzichten en openheid.

Mooi hoe jij je in de groep beweegt en een ieder zich gezien laat voelen. 

Deelnemers "Powersessie met Lilian"

"Prachtige vrouwen stuk voor stuk."

Bedankt voor alle ervaringen, het delen van jouw waarheid en de vele inzichten die je ieder van ons hebt gegeven. Voor de liefde, de steun en jouw luisterend oor. En vooral de lieve zussen die ik heb ontmoet bij jou. Stuk voor stuk pareltjes die ik heel graag zie 


Prachtige vrouwen stuk voor stuk. Zo dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht en mag zijn!!! 


Ik was al echt zo moe gisteren. Voel me heel anders weer na de stenen opstelling. Lieve Lilian bedankt. 


Lieve meisjes, bedankt voor alles, ik vond het heel fijn  en bijzonder met jullie. 


Heel dankbaar voor al onze ontmoetingen We spreken zeker nog af.

Deelnemers 2023 cursus Spiritueel therapeut

"Lilian leerde me te vertrouwen op wat ik voel en op mijn krachten."

De cursus heeft me geleerd beter met het “voelen” wat ik al heel mijn leven heb, om te gaan en te gaan gebruiken om andere mensen te helpen. Ook leerde Lilian me te vertrouwen op wat ik voel en op mijn krachten. 

Tenslotte heb ik zelf heel veel heling mogen ondervinden tijdens al de oefeningen.

En last but not least het contact met de andere ‘zussen’ in de opleiding was echt ook een prachtige aanvulling op het gegeven.

Kelly

"Een wonderlijke ervaring"

Ik kwam bij Lilian om de pijn die in of op mijn hart zat los te laten en weer te laten stralen zoals het hart bedoeld is. Toen wij ons afstemden en vroegen waar deze pijn vandaan kwam, bleek dit teleurstelling te zijn. Lilian vroeg alle personen die mij in mijn leven teleur hadden gesteld en mij een gevoel van verlating hadden laten beleven, voor mij te komen staan. Het waren allerlei verschillende mensen. Toen gingen wij terug in de tijd waar ik dat voor het eerst had beleefd en kwamen uit bij een klein jongentje met een groot hart dat zich verlaten voelde. In eerste instantie kon hij ons alleen voelen en ons niet horen of zien. Toen Lilian aangaf dat hij zich niet eenzaam hoefde te voelen, dat ik altijd bij hem zou zijn, begreep hij het in eerste instantie niet. Het kleine jongentje wist niet wat hij met zo’n groot hart aan moest. Toen ik zei dat ik het zelf ook niet wist en daarna het hart langzaam opende en de liefde stroomde, konden we contact maken. We konden eindelijk samensmelten, na jaren lang gescheiden te zijn geweest. Dat voelde erg fijn en liefdevol. We maakten een reis naar het verleden en kwamen uiteindelijk uit in een prachtige wereld. WOW, wat een liefdevolle en fijne energie en rust viel er over mij heen. Mijn hele lichaam begon te tintelen en vulde zich met die liefdevolle energie. Na een tijdje kwam er een hele fijne energie bij ons. Het bleek Jezus te zijn en hij vulde mij op met zijn fijne goddelijke energie. Hij maakte een connectie tussen het hart en de hersenen (het ego), zodat het leven verder vanuit het hart geleid zou kunnen worden. Ik vroeg ook hoe ik deze energie voor altijd kon blijven voelen en mee kon nemen naar de aarde. Hij zei, “Door Liefde te Zijn”. Ik bedankte hem voor zijn fijne energie en alles wat hij voor mij gedaan had. Hierop zei Jezus, “je hebt het zelf gedaan”. Na een afscheid daalden wij weer af naar de Aarde. 
Alles voelde zo fijn! Ik was zo gelukkig en verbaasd wat mij allemaal was overkomen. Lilian en ik kletsten nog wat na, gaven elkaar een knuffel en toen ging ik weer terug naar huis. 

De dagen erna voelde ik nog steeds een fijne energie rondom mij al was het niet meer zo aanwezig als tijdens de sessie. En bij bepaalde liedjes over liefde, gedachtes aan de sessie of Jezus of toen ik toevallig een stukje las over Jezus voelde ik die verfijnde energie weer eventjes over mij heen vallen. Ook het kruin chakra is gevoeliger geworden. Heerlijk!
Bedankt Lilian, ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en mij begeleidt op mijn spirituele pad.

R.

"De cursus was erg warm en liefdevol"

De cursus spiritueel gezinscoach verrijkt je. Daarnaast zorgt de veiligheid die je voelt in de groep ervoor dat je jezelf openstelt. Ik heb beter leren (in)voelen. Ik vond de cursus erg warm en liefdevol, maar ook omgeven met oprechte, mooie, goede mensen. Daarnaast zorgt de veiligheid die je voelt in de groep ervoor dat je jezelf openstelt. Ik heb beter leren (in)voelen. Ik vond de cursus erg warm en liefdevol, maar ook omgeven met oprechte, mooie, goede mensen.

Ad

"Je healing was echt top"

Hela Lilian. Wil je nog bedanken voor afgelopen week. Je healing was echt top. Ik had twee weken last gehad van mijn darmen en mijn maag.. Hoopte dat de healing mij verlichting zou geven: de dag na de healing waren mijn klachten weg..!! Ben ik heeel blij mee. Vond het een hele fijne ervaring. Superbedankt!! Dikke xx

 

Soraya

"Het is ongelooflijk wat jij in twee sessies bij mij teweeg hebt gebracht."

Lieve Lilian,

Het is lastig te begrijpen wat het is om universele liefde te voelen als je dit gevoel niet kent. Alles is één wordt altijd gezegd, maar hoe leg je dat uit? Ruim 13 jaar geleden kwam ik in aanraking met mensen die "meer voelden, zagen of hoorden" dan anderen. Mensen met een gave. Mensen die mij op verschillende manieren hebben geholpen met de vraagstukken in mijn leven. Altijd begreep ik wat ze zeiden en altijd ging het over inzichten en gevoelens. Voor mij zijn de contacten met hen zeer waardevol geweest en nog steeds.

De afgelopen paar maanden ben ik met vraagstukken geconfronteerd welke mij een diep gevoel van eenzaamheid gaven en waar ik geen weg mee wist. Wij kennen elkaar uit een grijs verleden, vanuit een zakelijke kant. Ik wist al een aantal jaren dat jij jouw kracht op een andere manier in bent gaan zetten. De tijd was daar dat ik me tot jou wendde. Het is ongelooflijk wat jij in twee sessies bij mij teweeg hebt gebracht. Begrijpen is één ding, maar het echt voelen of beter gezegd echt doorleven is een ander ding. Door jouw kracht heb ik mijn pijnpunten kunnen (of moeten?) doorleven en inzichten gekregen die een doorbraak teweeg hebben gebracht die ik niet voor mogelijk had gehouden. Gevoelens van boosheid en teleurstelling zijn omgebogen in een gevoel van liefde dat dieper en verder gaat dan hetgeen menigeen hieronder verstaat. Het is onvoorwaardelijk, zelfs voor de mensen die mij mijn grootste pijn hebben bezorgd. Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring. Ik voel me bevrijd, ik voel me blij, of ik nu alleen ben, met een ander of met meerderen. Dankjewel voor hetgeen je hebt gedaan. Ik wens voor jou dat jij dit niet makkelijke, maar o zo dankbare werk, nog lang mag doen. Ik wens anderen dat zij ook de weg naar jou weten te vinden. Als er al scepsis is dan wil ik mensen meegeven dat ik nog steeds een zeer nuchter mens ben (baat het niet dan schaadt het niet) met daarnaast een rijk(er wordend) gevoelsleven.

Dean

"Mijn ommekeer"

Zo lang ik me herinner, ben ik al op zoek naar iets. Al weet ik zelf niet wat dat is.
Ik kan rondlopen en om me heenkijken, maar ik zie niks. Ik hoor van alles, maar weet niet wat het betekent. 
Mijn hoofd gonst, mijn hart gaat tekeer en dan is er een explosie van emotie, maar alles voelt hetzelfde, ik kan het niet aan elkaar koppelen. Wat is dit? Niemand begrijpt me. Zie je wel. Ik hoor hier niet thuis. Op een gegeven moment hoorde ik iemand een verhaal vertellen. Dit trok mijn aandacht. Toen stond voor mij vast, met die persoon wil ik wel eens praten. Ook nu besefte ik, dat dit mijn eigen keuze was. Na enige weken was de afspraak gemaakt. Bloednerveus. En daar was ze dan, degene die me zou gaan helpen. Een warm onthaal, een kopje thee en een gemakkelijke stoel. Het was net een huiskamer. Vanalles gierde door mijn hoofd en lijf. Lilian liet het zo zijn. Haar hand op mijn schouder veranderde veel, wat ik toen nog niet begreep. 
Ik stelde m'n leven als een gesloten cirkel voor. Als ik dacht hem te hebben doorbroken, sloot hij zich weer en voelde ik me weer terug bij af. Nu stel ik hem anders voor, hij is nog steeds gesloten, maar bestaat nu uit stukjes en deze kunnen vallen,om daarna niet meer terug te komen. Een paar stukjes zitten al los. Dat geeft een goed gevoel. Lilian helpt me om bij mezelf terug te komen. Eindelijk word ik  begrepen. Onlangs een hele fijne ervaring gehad. Voor het eerst kon ik een gedachte aan een gevoel koppelen. Een omhelzing waaruit een warmte mijn lijf in vloeide, ik schrok ervan, maar het voelde geweldig. Later besefte ik pas dat dit iets was wat klopte.
Als ik nu rondloop, zie ik vanalles. Als ik nu iets hoor, begint de betekenis tot me door te dringen. Mijn hoofd gonst nog steeds, mijn hart gaat nog steeds tekeer en de explosie vindt ook nog plaats, maar wordt minder heftig.
De valkuilen liggen nog steeds op de loer. Ik was erin gevallen en alles was donker. Nu... Als ik ga staan en omhoog kijk, vang ik een glimp van licht op en dat is waar ik naar toe wil. Er is ook nog veel verwarring, maar mijn besluit staat vast. Ik ga niet opgeven. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt en naar Lilian ben gegaan om te vragen of ze me wil helpen. Maar nog blijer dat ze ja zei en met me mee wil lopen.
Dan kan ik eindelijk genieten en gelukkig zijn.
Dan ben ik wie ik ben.
Dank je wel,topper.

Nicolien

"Ik kan weer lachen"

Op internet heb ik een armband besteld en vandaag is hij binnen gekomen. Ben erg blij met deze armband. De bedeltjes die eraan hangen, hebben alle 6 een betekenis. Veel mensen zetten een tattoo, maar ik kies voor een armband die ik bij me ga dragen met mooie herinneringen. Ik was nooit op dit idee gekomen als ik niet bij Lilianders was geweest, ik ben echt na gaan denken en ik moet meer met leuke dingen bezig zijn. Deze bedeltjes hebben alle 6 een betekenis, ze vertellen wat bij me hoort en herinneren me aan de mooie dingen. Ik ben bezig met een nieuwe start met mooie en leuke dingen die ik graag wil doen en niet meer met mijn gedachten overal zijn waar ik niet wil zijn door wat ik heb meegemaakt de afgelopen maanden. Ik wil weer vrolijk zijn net zoals eerst. Ik kan nu al beter met mijn ziekte en moeilijke tijden omgaan, ik lach weer vaker! Je hebt me nu al wat geholpen met een nieuwe start, heel erg bedankt Lilian ik kom vlug weer terug! (Lilian: Jaimy is een jonge dame die op de middelbare school zit. Ze heeft een vervelende ziekte en vorig jaar verloor ze haar vriendin. Ik voel me vereerd dat ik haar mag helpen om deze dingen te verwerken)

Jaimy

"Mooie kinderen die niet begrepen worden"

Lilian helpt sinds een paar maanden onze dochter van 7 jaar. Vrij snel na de geboorte van onze dochter viel het ons al op dat ze erg “open” is. Ze keek met grote heldere ogen de wereld in alsof ze eigenlijk veel ouder was. Op het consultatiebureau werd ook altijd opgemerkt dat ze erg open stond voor prikkels. We merkten dat ze baat had bij veel rust en regelmaat. Ze groeide op tot een enthousiast, vrolijk, slim en energiek meisje. Ook op het kinderdagverblijf verliep alles heel goed. We verwachtten dus allemaal dat ze het ook heel goed zou gaan doen op school. Ze begon met veel enthousiasme in groep 3, maar na een paar weken vond ze het niet meer leuk en wilde ze het liefst niet meer naar school. Dat was echt niets voor haar. Ze was juist altijd erg leergierig. Het duurde ook lang voordat ze de stof onder de knie kreeg. Uiteindelijk is het met de schoolresultaten in groep 3 goed gekomen. In groep 4 lukte het haar echter helemaal niet meer om mee te komen. Ze vertoonde heel druk gedrag, had concentratieproblemen en wij kregen thuis steeds moeilijker contact met haar. Op enig moment kon ze zelfs niet meer in slaap komen vóór 23:00 u. Ze werd steeds drukker en drukker. Ze werd ook steeds minder vrolijk. Ze voelde zich overduidelijk niet lekker. Nadeel was dat ze niet kon uitleggen wat er scheelde en waar het door kwam. Wat ze nog wel kon vertellen is dat ze niet kon slapen omdat het zo druk was in haar hoofd. Verder vertelde ze dat ze entiteiten op haar kamer zag, die haar treiterden. Wij waren bang dat ze ADHD zou hebben, maar voelden tegelijkertijd dat er iets anders aan de hand was. Na veel zoeken op internet kwamen we in contact met de term hoogsensitiviteit. Er zijn vele lijstjes met kenmerken te vinden op internet. Het ene lijstje sloot wel aan en het andere niet. We wisten hierdoor niet zeker of ze hoogsensitief zou zijn. Toch wisten we ergens wel dat we op het juiste spoor zaten. Vervolgens zijn we gaan zoeken naar een therapeut. We wilden niet naar een psycholoog, aangezien wij onze dochter niet wilden belasten met de diagnose ADHD. Wij denken dat het labellen van kinderen (hoewel dit vanuit goede bedoelingen gebeurt) een negatieve uitwerking heeft op het zelfvertrouwen van een kind en de diagnose ADHD te snel wordt gesteld. Na wat zoekwerk vonden we Lilian. Dat bleek midden in de roos, want onze dochter bloeit helemaal op! Na 1à 2 sessies was ze al weer bijna haar oude zelf. Ze slaapt weer, van de entiteiten heeft ze geen last meer, ze is weer enthousiast en vrolijk en gaat niet meer met tegenzin naar school. Onze dochter bleek inderdaad hoogsensitief en zelfs helderziend en heldervoelend te zijn. Ze had op school enorme last van de herrie en van gevoelens van andere kinderen. Ze was hierdoor zwaar overprikkeld. Lilian heeft ervoor gezorgd (en is daar nog mee bezig) dat onze dochter met deze gaven om kan gaan en dat het haar niet langer belemmert. Ze laat haar zien dat het geen zwakte maar juist een kracht is en het positief in te zetten. Wij denken ook dat de erkenning en het gezien worden alleen al haar goed heeft gedaan. Ze voelde zich niet begrepen. Daar werd ze verdrietig van. Wij zijn erg blij dat we uit onze comfortzone zijn gestapt door niet te kiezen voor de wetenschap (psycholoog), maar naar Lilian zijn gegaan. Het heeft onze dochter en indirect ook onszelf veel gebracht. De betrokkenheid en gedrevenheid die Lilian toont bij het helpen van al deze mooie kinderen die niet begrepen worden, ontroert ons. Wij hopen voor al deze kindjes dat hun ouders wakker worden, gaan vertrouwen op hun intuïtie en niet klakkeloos aannemen wat een psycholoog zegt, hoe goed de bedoelingen ook zijn.

Tamara

"Meer vertrouwen om me open te stellen"

Toen ik bij Lilian kwam was ik boos, bang, verdrietig en gefrustreerd, maar vooral ontzettend afgesloten van mezelf en de mensen om me heen. Met haar gaven heeft Lilian me het vertrouwen gegeven om me open te stellen. Om me weer te helpen voelen, te aarden en in contact te komen met wie ik ben. Ik heb tijdens sommige sessies heftiger gehuild dan ooit tevoren, om vervolgens met een gevoel van letterlijke verlichting weer de deur uit te gaan. Lilian heeft me hele bijzondere dingen laten ervaren, voelen en zien (met mijn ogen dicht) die ik vooraf nooit had verwacht. Ze gaven me rust en energie tegelijk, maakten me nieuwsgierig en hoopvol. Ik heb de energie ook letterlijk door mijn lijf voelen stromen, waardoor ook mijn lichamelijke klachten steeds minder zijn geworden. Door de sessies bij Lilian ben ik eindelijk echt begonnen om te leren vergeven, te accepteren, van mezelf te houden en open te staan voor alle energie om me heen. Ik ben er misschien nog niet helemaal, maar gelukkig wel weer op de goede weg.

Floris

"Voor mij uit de hemel komen vallen, een engel op aarde"

Mijn eerste ontmoeting met Lilian was in het spiritueel centrum in Eindhoven. Ik ging naar de open dag en wilde graag naar een lezing van Lilian, dat gaf mijn gevoel me aan zonder dat ik wist wie ze was.
Ik voelde me zenuwachtig, maar het moment dat Lilian ging praten waren de zenuwen zo weg en voelde ik herkenning en daar werd ik zo blij van. Eindelijk iemand die me begreep en er eerlijk voor uit kwam wat ze allemaal meemaakte. Ik wist op dat moment dat ik niet gek aan het worden was.

Ik heb me meteen opgegeven voor de cursus Mediumschap en Trancehealing. Het moment dat ik daar buiten stapte vergeet ik nooit meer. Ik begon spontaan te huilen en kreeg het nummer 'Home' in mezelf te horen. Wauw, dit was het teken dat ik bij Lilian mezelf weer terug zou vinden en dat ik bij haar op de juiste plek ben.

De cursus heeft mij meer inzicht gebracht over mezelf, maar ook over de wereld om me heen. Dat heeft Lilian mij gebracht door haar vermogen om mensen bij elkaar te brengen. Ze voelt direct vertrouwd en veilig aan. Dat is voor mij erg belangrijk.

Lilian heeft mij geleerd om in mezelf te blijven geloven, wat andere mensen er ook van vinden. Je eigen kracht laten zien en dat met liefde en licht in de wereld te laten schijnen. Ze is voor mij een voorbeeld om een zelfverzekerde vrouw te worden met een missie!! Zoveel mogelijk mensen te helpen met liefde.

Dit jaar ben ik gestart met haar nieuwe cursus gericht op gezins/kindercoach vanuit haar eigen visie en ik heb het geluk dat ik daar bij mag zijn. Zo blij dat ik haar ontmoet heb!!!!

Voor mij is ze een ENGEL op aarde
Bedankt lieve Lilian

Nienke

"Super hoe je iedereen hebt leren voelen wat ze voor kwaliteiten bezitten"

Lilian ik wil je complimenteren met jouw opleidingscentrum.  Als je kijkt hoe iedereen zich heeft neergezet mag je heel trots zijn. Super hoe je iedereen hebt leren voelen wat ze voor kwaliteiten bezitten en hoe daar mee om te gaan. Ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren maar had het gevoel dat iedereen dat voelde. De groep voelde volgens mijn man als een eenheid.  Dankjewel  voor alles en je hebt een goede keus gemaakt om het op jouw manier te doen. 

Henriette

"Ik heb geleerd de diepte in te gaan"

In de cursus Spiritueel gezinscoach heb ik geleerd te diepte in te gaan, op de overtuiging, de pijn en de emotie. Dat vond ik echt heel fijn om te leren. Ik heb de cursus als heel plezierig ervaren en heb er van genoten. Een dikke 10.

H.

"Wat een opluchting, dat jij op mijn pad bent gekomen."

ILieve Lilian,
 
Altijd heb ik me anders gevoeld, de dingen in mijn leven liepen zo anders dan bij de meeste mensen. Keer op keer gebeurden er de raarste (negatieve) dingen, het leek niet op te houden.Toch bleef ik positief want hoe moeilijk ook, ik zou dit aan kunnen. Ik voelde geen erkenning en mij hierin erg alleen. Ik voelde dat er iets meer was maar wist niet wat. Ik was er ook bang voor, want misschien had ik het wel mis en moest ik gewoon niet zo raar doen en net als een ander ''een normaal leven leiden''.
 
Wat is het een opluchting, dat jij op mijn pad bent gekomen. Eindelijk iemand die me begrijpt, iemand die me echt antwoord op heeeel veel vragen geeft. (ik zit nog vol met vragen). Stapje voor stapje krijg ik door hoe de dingen werken, al begrijp ik maar de halve tijd wat er met me gebeurt.
 
Neem nu gisteren, eerder gaf ik al mijn boosheid en verdriet terug aan die ene persoon, ik wist dat ik dit moest doen maar niet hoe. Ik deed het waarschijnlijk alleen met mijn verstand. Gisteren heb ik dit echt met jou samen kunnen doen en mijn kindje ook. Het was geweldig, eindelijk kwam het los en kon ik het loslaten. De boodschap erna, dat er iets moois, groots voor ons aan zou komen, raakte me diep!!! Ik kon het eigenlijk niet geloven, voor mij en mijn kindje? Ik had me erbij neergelegd en we zouden er mee moeten leven dat dingen niet liepen zoals ik hoopte en dan krijg je te horen dat er iets moois en positiefs mag gebeuren, dat raakt me! Een wens die in vervulling gaat! 
Graag zou ik nog wat dingen op willen ruimen die omhoog komen, ik wil het niet langer meer bij me dragen. 
Daarnaast zou ik me heel graag verder willen verdiepen in ''wat er met mij gebeurt"' en wat ik ermee zou kunnen voor mijn kindje, mijzelf en een ander.
Een healing cursus? Op je website zag ik de 3 cursussen gezinscoach en kindercoach beschreven staan.
Altijd heb ik gedacht dat ik me zoveel als mogelijk alleen maar op de kinderen moest richten, omdat ik me daar het best bij voelde, maar nu heeft het werken met de biosensor me laten inzien dat het werken met volwassenen voor het eerst ook goed voelt en het een mooie afwisseling is.  Ik heb me aangemeld en het voelt goed.

W.

"Oude emoties opruimen"

De reacties over de cursus energetisch kindercoach:

"het is een mooie manier om oude emoties op te ruimen"
"top locatie"
"voor iemand die met kinderen werkt is het eigenlijk onmisbaar"
"van het begin tot het eind kan ik alles gebruiken in de praktijk"
"de ervaring is alleen in een gevoel uit te drukken: een warm hart"
"Ik heb geleerd om gewoon er te mogen Zijn"
"een prachtige pure werkwijze als je met kinderen wilt werken"
"vele inzichten hebben mij inmiddels al geholpen in situaties"
"ik zou het iedereen aanraden, elke ouder of professional"

Van diverse deelnemers

"Zeker een aanrader"

Diverse reacties over de cursus therapeutisch gezinscoach:

"zeker een aanrader"
"eigenlijk kan deze cursus nooit lang genoeg duren"
"het brengt een stuk zelfontwikkeling op gang"
"ik heb aan elk onderdeel veel gehad"
"wat me het meeste aansprak was het thema nieuwetijdskinderen"
"Lilian is een uitstekende coach"
"ik vind het fijn om naar binnen te keren en het gevoel aan te raken"
"ik heb contact gemaakt met iets in mij waar ik heel nieuwsgierig naar ben"
"het met elkaar oefenen bracht zoveel moois, je weet ook wat je in de praktijk kan tegenkomen"
"het helpt om in het dagelijks leven 'sterk in je schoenen te staan', ik raad het iedereen aan"
"de begeleiding tijdens de oefeningen is fijn"
"de meditaties waren super mooi, die ga ik vaker gebruiken"

Van diverse deelnemers

"Dankbaar. De beste 'ZET" ooit"

Het heeft met vele nieuwe inzichten gebracht om met Zet Jezelf in het Licht mee te doen, het was met recht de beste ZET ooit. Ik leerde hoe ik met negatieve gevoelens/personen om kan gaan of de situatie kan ombuigen en hoe je met de spirituele wereld kan samenwerken als je in je kracht of het licht gaat staan. Alle dagen waren bijzonder en leerzaam. Ik zou de cursus zeker aan een ander aanraden, omdat ik geleerd heb volledig mezelf te zijn. Het is een feest van verlichting. Een cursus die boven mijn verwachting was. Het is een transformatie van een ellendige ik naar een vrouw die compleet voor zichzelf gaat staan.

Susan

"echt genoten"

De diverse reacties op de cursus spiritueel gezinscoach:

"Ik heb het als heel plezierig ervaren. Echt genoten"
"Ik vind het heel fijn dat ik geleerd heb de diepte in te gaan, diep op de overtuiging, pijn, emotie."
"healing en reading past goed bij mij"
"het is goed voor je ontwikkeling"
"aarden, negatieve energie loslaten, energie laten stromen, je gids vragen stellen, pijn opruimen.... ik heb er veel aan gehad om dit te leren"
"een hele goede opbouw"
"ik kan nu de wereld mooier maken"
"het is leuk, laagdrempelig, gezellig en je wordt goed ondersteund"
"healing ligt me het best"
"wat je doet is indrukwekkend, wie je bent is indrukwekkend.... en dan zo jezelf blijven!"
"de weg terug naar vertrouwen"
"alles wat ik heb geleerd kan ik gebruiken"
"je leert jezelf beter kennen"
"De drie delen samen heb ik wel nodig om echt te gaan werken in de praktijk, dus ik ga ook Therapeutisch gezinscoach en energetisch kindercoach volgen."
"ik vind dit de fijnste cursus die ik ooit in mijn leven heb gehad"

van diverse deelnemers

"Ik kan en mag weer zijn wie ik werkelijk ben"

Lieve Lilian,

Ik kijk zo vlak voor de zomervakantie terug op 7 mooie leerzame cursusmaanden. Wil je nog even laten weten dat ik echt heel blij ben dat ik aan dit avontuur ben begonnen!
Als klein kind werd ik niet begrepen door de omgeving, mensen die wat verder weg stonden maar ook mensen die dichtbij stonden, soms begon ik mijzelf ook niet meer te begrijpen. Voelde me zo anders en daardoor eenzaam en op "de normale manier" leven maakte me ongelukkig en letterlijk meerdere keren flink ziek. Er volgden een aantal ziekenhuisopnames op verschillende leeftijden met verschillende diagnoses en een behandelplan, zoals de spierziekte MS.
Ik trok de ene gekke situatie na de andere aan en begreep het totaal niet. Keer op keer dacht ik na een nare situatie dat de anderen inderdaad gelijk hadden en ik mijzelf maar eens snel moest gaan veranderen, het standaard leven moest gaan leiden precies zoals men zei en van me verwachtte.
Dit maakte me ongelukkig en ik voelde me eenzaam. Terwijl ik dan een "wenselijk/standaard leven" leidde, besefte ik goed dat dit alleen de buitenkant was die ik voor de ander veranderde. De binnenkant kreeg ik niet volledig ondergestopt, hoe ik soms ook geprobeerd heb. Ik bleef emoties en pijn van anderen voelen. Bleef doorkrijgen wanneer er iets ging gebeuren met bepaalde mensen, kon dingen voorspellen, bleef de aanwezigheid van overledenen voelen en soms zien, etc. Dit kreeg ik niet volledig ondergestopt.
Wel heb ik mijn mond er destijds maar over gehouden, begrepen werd ik toch niet, werd er enkel op afgerekend en kreeg opmerkingen als; ben je soms mensenschuw dat je niet van een "gezellig" bezoek aan de markt houdt? (de drukte/ alle emoties en pijn van al die mensen op zo'n markt kon ik voelen, en van afsluiten had ik nog nooit gehoord)

Ook de hele schoolperiode was zo'n opgave, de kids, de leerkrachten, het onderwijssysteem. Ik moest mij meer laten horen en zien terwijl wanneer ik dat dan deed, werd afgekeurd om wie ik was. Het was zo'n gevecht. Ik besloot om enkel maar voor de hoge cijfers te gaan en de voorbeeldige leerling te zijn en dan was "alleen" het aandachtspunt mijn mond vaker open trekken en dat werd dan op verlegenheid gegooid. Dat was 't meest wenselijke voor de ander en voor mij al die jaren. Het was alleen geen verlegenheid, ik durfde gewoon niet meer te zijn wie ik werkelijk was.

Zo kan ik nog wel een tijdje verder gaan. Hoe ik ook probeerde ik zat vast tussen twee werelden.

Toen kwam jij een jaar geleden op mijn pad, nu na 7 maanden cursus en hele mooie ontwikkeling, ben ik zo ontzettend blij en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Ik kan en mag weer zijn wie ik werkelijk ben, elke dag een stukje meer! Ik leef! Al deze mooie ontwikkelingen mag ik gaan delen met anderen mensen, zo mooi!

Nu wil ik graag jou nog een keer bedanken. Dank je wel lieve Lilian!

Wendy

"Ik heb veel nieuwe ontdekkingen gedaan"

Wow, echt bijzonder deze cursus Spiritueel gezinscoach bij Lilian. Veel praktische oefeningen.
Ik heb veel nieuwe ontdekkingen gedaan, weer andere stukjes van mezelf ontdekt.

Ik weet nu weer iets meer van wie ik in werkelijkheid echt ben. Sommige oude, overbodige overtuigingen heb ik mogen loslaten. Ik sta open voor de volgende dingen die op mijn pad gaan komen om me weer verder helpen.

Het moment dat ik in een oefening echt kon voelen hoe groots wij mensen eigenlijk allemaal zijn, heeft een blijvende indruk op me gemaakt. Ik weet nog dat ik toen zei: "als alle mensen weer kunnen voelen wat ik nu voel, hebben we een paradijs op aarde".

Natuurlijk is deze cursus bedoeld om een goede spirituele coach te worden, maar ik heb hem gebruikt om meer van mezelf te ontdekken en zo meer te zien van mijn eigen onbegrensde mogelijkheden.

Lilian bedankt voor wie je bent.

Vic Lamboo

"Er ging een wereld voor me open"

Graag deel ik mijn ervaring wat betreft de cursus energetisch kindercoach. Als gediplomeerd kindercoach was ik nog zoekende naar “iets”….. Een aanvulling op mijn vorige opleiding kindercoach. Een vriendin gaf me de tip om eens te kijken op de site van Lilianders. Mijn oog viel direct op de cursus energetisch kindercoach en ik heb me meteen aangemeld. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Er ging een wereld voor me open. Nooit geweten dat er op energetisch gebied zoveel te leren en te ervaren valt! Wat fijn dat door de begeleiding van Lilian, ieder op eigen wijze en tempo deze ontwikkeling mag ervaren. Nu kan ik de nieuwetijdskinderen nog beter begrijpen en begeleiden. Door een goede balans te vinden in mezelf ben ik gaan groeien. Hierdoor ben ik nog bewuster geworden van alles en iedereen om me heen. Ik ben het de 3 B’s gaan noemen: Balans ,  Bewustwording ,  Begeleiding. Deze begrippen hebben voor mij een belangrijke rol gespeeld in de cursus. Dankbaar ben ik voor de mede cursisten waar ik veel van heb geleerd. Ook dank ik Lilian met haar liefdevolle lessen, de fijne begeleiding en haar humor. En niet te vergeten dat ze goed geaard is. Dat is voor mij belangrijk, lekker met beide benen op de grond! Ik ga zeker meer lessen volgen bij Lilian en nog fijn nagenieten van alle mooie momenten, ervaringen  die ik heb meegemaakt. 

Patricia

"Een mooi sieraad in mijn ziel"

Lieve Lilian, ik hoop dat ik je zo mag noemen, want ik wil je graag bedanken voor onze bijzondere ontmoeting. Ik voelde me gisteren bij jou omringt door licht en liefde. Heel bijzonder, emotioneel maar ook bevrijdend. Ik voel mij intens gelukkig met de overtuiging dat mijn moeder haar angsten heeft durven loslaten en haar ziel mag opgaan in het eeuwig licht van liefde. Ipv angst voel ik kracht en blijdschap, ik leef nu weer in mijzelf. Ik ben er nog niet en zal nog veel hobbels tegenkomen, maar ik weet zeker dat liefde groter is dan angst. Ik wil dit graag een vervolg geven, om ooit zo sterk te zijn dat ik anderen kan helpen. Jij hebt mij ervaren en vertrouw op jouw advies hierin. Vanmiddag ga ik naar mijn lieve buuf, want zonder haar had ik jou gisteren nooit ontmoet. Er zijn veel sieraden gestolen bij de inbraak, maar ik heb daarvoor in de plaats een mooi sieraad terug dat ik nu voor altijd in mijn ziel draag. Ik kan je hiervoor in woorden onvoldoende bedanken wat dit voor mij betekent. Laat mij jou iets geven waardoor je dat altijd zult weten. De mooiste boeken zijn die je ontvangt! lieve groetjes van

Bernadette

"Trance verdieping heeft mij veel positiefs gebracht"

Ontmoeting met Lilian en haar boek “MOIRA”.

Wat ben ik blij dat ik in januari van 2015 naar de open dagen van Aquamarijn ben gegaan. Daar ontmoette ik Lilian en maakte een praatje met haar.

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om enkele lezingen van Lilian bij te wonen, waarna ik besloot om het door haar geschreven boek “Moira” te kopen en om een van opleidingen bij haar te volgen: Trance Verdieping.

In haar boek staan heel veel situaties beschreven die ik ook in mijn leven heb meegemaakt. Dat was dus een stukje herkenning. Tevens was dit een bevestiging dat de situaties die mij waren overkomen dus niet “vreemd of raar” waren. Het werkte ook bevrijdend voor mij dat ik nu iemand ontmoette die hetzelfde had meegemaakt en de belevenissen in een boek verwoordde en waarmee ik over die dingen kan praten als ik daar behoefte aan heb. Het merendeel van de mensen die ik in mijn leven heb ontmoet, weten niet waarover ik het heb en doen alsof ze je begrijpen…..

De opleiding Trance heeft mij veel positiefs gebracht. De groep was niet al te groot, waardoor iedereen volop aandacht kreeg van Lilian. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en ontwikkelde een gave erbij: “Trance Speaking”.

Ik vond het een fantastische ervaring om samen een trance tekening te maken. Het thema was: “EENHEID”. Elke cursist maakte in trance zelfstandig op hetzelfde moment een tekening. Toen iedereen klaar was met tekenen, bleek,dat wij ieder een deel van een grotere tekening hadden gemaakt. We vielen bijna van onze stoel van verbazing. Dat was lachen!

Elke tekening sloot bijna naadloos aan de andere tekening aan, zodat er één tekening ontstond. De geleide meditaties zijn hele fijne mooie ervaringen en verruimen je blik op het universum. Ik heb hele fijne mooie mensen mogen ontmoeten, die ik in mijn hart heb gesloten.

Door mijn positieve ervaringen en het goede lesgeven van Lilian en door de persoonlijke aanpak, besloot ik nog een opleiding bij haar te volgen: Spiritueel gezinscoach. Deze heb ik nu afgerond. Ik kijk er met plezier op terug.

Nu is het wachten wanneer de dagopleiding van Therapeutisch gezinscoach door Lilian wordt gestart, waarin ik heel erg geïnteresseerd ben. Ik heb vooral belangstelling voor mediamieke regressie.

Aty

"Ik zal het altijd in mijn hart bij me dragen"

De cursus "Zet jezelf in het licht" is een spiritueel proces van een jaar, waarin we samen een proces doormaken. Om je een idee te geven, wat cursisten ervaren, hier enkele reacties:

"Bedankt voor alles wat je me hebt laten inzien en ervaren, ik zal het altijd in mijn hart bij me dragen en nooit vergeten. De workshop heeft me echt laten zien dat de kracht om iets te kunnen veranderen, al die tijd al gewoon in mezelf zat."
"De workshopreeks was een mooi avontuur waarin ik mijzelf heb gevonden.... Een Nieuwe ik!"
"Mijn ervaringen waren bijzonder. Ik ben opnieuw geboren, ik heb nogmaals de keuze gekregen om wel of niet te blijven leven."
"Het was een geweldig avontuur met veel ups en downs. Heb zoveel nieuwe levensinzichten en wijheden mogen ontvangen, die ik voor geen goud had willen missen. Ondanks dat het af en toe moeilijk en zwaar was."
"Er zitten meer licht en vrijheid in mij dan ik dacht. Het was een fijne groep en fijne begeleiding van Lilian."
"Het was een mooie, bijzondere ervaring, waardoor ik met veel vertrouwen de toekomst in ga. Ik mag nu naar mijn gevoel luisteren en erop vertrouwen."

Cursisten "zet jezelf in het licht".

"Ik wil gewoon even Dank je wel zeggen."

Hoi Lilian,

Ik wil gewoon even Dank je wel zeggen.

Wat je ons gisteren geleerd hebt met de ruimte zuiveren, gevoelens transformeren in je hartchakra, dat heeft me nu al zo geholpen! Ook mijn man vond het zo fijn om te horen dat je je als gevoelig mens niet hoeft af te sluiten, maar dat wat je oppikt kunt transformeren.

N.

"Gevoel van overwinning"

Lieve Lilian, het consult was weer bijzonder. Het gevoel daarna voelt als overwinning en een gevoel van rust. Mijn zoon is vooral heel vrolijk geweest bij mijn thuiskomst, liefdevol en zorgzaam. Hij lijkt mee te veren op dit mooie level. Super bedankt, zo dankbaar voor jou in mijn leven

Anoniem

"twee werelden"

Als een klein meisje incest meemaakt en door haar moeder nooit geloofd wordt. Hoe zou dat meisje zich dan ontwikkelen? Ik weet het uit ervaring, want ik ben dat meisje.

Jaren droeg ik de last bij me, want ik wist niet beter. Ik had mijn leven positief opgebouwd, werkte hard aan mezelf, ging in therapie en ook had ik een leuke baan gecreëerd. Uiteindelijk kwam ik bij Lillian terecht, ik ben bij haar de cursus energetisch kindercoach gaan doen. Andere mensen helpen die hetzelfde overkomt, dat is wat ik wil. Ik voelde me sterk, heb mezelf uit mijn verleden losgemaakt, heb zelfs een mooie zoon gekregen waar ik het beste voor wil. En in die cursus begonnen heel veel puzzelstukjes op zijn plek te vallen. We deden een energetische familieopstelling samen, opeens stond ik tegenover mijn moeder en kon haar zeggen hoe ik me voelde, wat me was aangedaan en vooral hoeveel pijn het deed. En er gleed een last van mijn schouders, ik werd vrijer en voelde me blij. Er volgde een verwarrende tijd, want alles werkte energetisch door. Patronen verschuiven, maar in mij is een leegte ontstaan die zo fijn en puur voelt. Ik begin tot rust te komen, mijn talenten op energetisch niveau worden beter gevoeld, mijn innerlijke kracht brandt steeds groter, ik voel haarfijn aan wat niet meer van mijzelf is. Dit alles is een natuurlijk proces. Ik heb de keus gemaakt geen slachtoffer meer te willen zijn van wat of wie dan ook, ik ben vrij van alle misvormingen die mij zijn aangedaan en als kind waren overkomen. In de cursus was ik mega verbaasd, toen ik ontdekte dat wat mijn leven lang gewoon was eigenlijk niet ‘normaal’ is, maar paranormaal: ik voel de sferen in huizen en pijn en verdriet bij mensen, ik “weet” allerlei dingen die zich afspelen bij mensen, ik kan in de toekomst kijken. Dan zijn er niet langer twee werelden, maar de wereld die jij kiest en waarin jij jezelf kan en mag zijn. Vanwege privacy redenen is de naam weggelaten. Wil je het volledige verhaal van deze dappere dame lezen? Klik dan hier.

Dappere dame

"Ze gaven me veiligheid en geborgenheid"

Na een healing sessie bij iemand anders en een samenloop van omstandigheden in mijn leven (veel veranderingen op het gebied qua werk en wonen) kreeg ik last van paniekaanvallen. Ik had het gevoel dat ik mezelf en mijn thuis verloren was. Ik had het gevoel dat niemand echt begreep wat er in me om ging, en ikzelf begreep het ook totaal niet. Ik wilde heel graag weten wat er aan de hand was, of het goed ging komen, en of ik op de juiste manier voor mezelf zorgde om beter te worden. Ik kreeg last van een drukkende hoofdpijn, veranderigen in zicht, smaak en reuk en tast. Het was allemaal zo overweldigend, dat het als ondraagbaar voelde. Vooral ook omdat ik niet wist wat er met me aan de hand was. Via via hoorde ik van Lilian en ik besloot om haar te bellen om te kijken of zij mij verder zou kunnen helpen. Ik twijfelde of het misschien een kundalini ontwaking was, maar het rare was dat ik die energie niet persé in mijn ruggengraat voelde. Lilian is nadat ik haar belde meteen met een vriendin van haar (die expert in kundalini ontwakingen is) bij mij thuis langs gekomen. Toen ik ze aan zag komen lopen voelde ik al meteen zoveel vertrouwen, omdat ik een sterk gevoel had dat ik in goede handen was en zij precies wisten wat er aan de hand was. Ze hadden op mij ingevoeld en vertelden mij dat ik een multidimensionale ontwaking had gehad, wellicht in combinatie met burn-out klachten. Hun energie voelde zo fijn aan dat ik me echt geholpen voelde. Ze gaven me wat uitleg over dit proces en ook gaf ze mij het boek Moira, wat ze zelf heeft geschreven. Ze gaven mij het stukje veiligheid en geborgenheid en hoop, precies wat ik op dat moment nodig had. Vanaf dat moment heb ik me minder op de klachten gefocust, omdat ik wist wat het was, en dat heeft er voor gezorgd dat het allemaal wat draaglijker werd. Ik denk dat alleen al hun aanwezigheid en hun pure energie helend heeft gewerkt.

Marleen

"Thuis na een lange reis."

Onlangs volgde ik mijn derde cursus bij Lilian, na deze cursus kwam voor mij in één keer alles samen.

Mijn halve leven zat mijn intuïtie mij in de weg. Ik wist dat dit handig was, voelde wel de kracht ervan, maar ik kon er niets mee. Het paste niet in onze maatschappij. Ik was absoluut geen stil en verlegen meisje, groeide op als mijn vrolijke zelf, maar van binnen zat het niet goed. Ik onderdrukte een wezenlijk deel, dat er niet mocht en kon zijn. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten en bovendien paniekaanvallen. Op een gegeven moment ging het gewoon niet meer, ik was toen 20. Ik besloot tijdelijk te stoppen met school en maakte een reis naar Afrika. Daar in de natuur, met al die dieren, gebeurde er iets: er werd een klein zaadje geplant voor de weg omhoog, de weg naar Lobke. De paniekaanvallen ben ik zelf te boven gekomen en heb ik nooit met iemand gedeeld. (Verdrietig eigenlijk..)
Rond mijn 35ste werd ik zwanger van mijn zoon en had ik al veel aan mezelf gewerkt. Ik zat goed in mijn vel. Tot de geboorte. De bevalling was traumatisch en raakte een diepere laag aan. Ik had inmiddels geleerd van het verleden en wist ‘dit ga ik niet meer alleen doen’. Ik zocht hulp bij een levenscoach en vroeg hulp aan mijn engelen en gidsen. En zo werd ik naar Lilian gestuurd. De eerste keer op de Schaapshoeve vergeet ik niet snel, ik voelde me er direct thuis. Die energie, wauw. Ik volgde cursussen en leerde dat alles al in jezelf aanwezig is. Alles. En dat dat voor iedereen geldt en dat je die kracht maar hoeft aan te boren en te laten gloeien en groeien. (Zo eenvoudig? Ja!) Ik mocht wakker worden en aan vorige levens werken. In al die levens stond ik niet in mijn kracht. Werd ik vermoord, belazerd en klein gehouden. Ik ging terug naar die levens en vertelde: 'Ik vind het niet fijn als je mij klein houdt, mijn licht afpakt'. Ik ging letterlijk staan voor mezelf, in het licht, in liefde. Ik ben nu 40 en het voelt alsof ik thuis ben gekomen in mezelf. Thuis na een lange reis.

En daarvoor bedankte ik Lilian in mijn mail. Want natuurlijk doe je het uiteindelijk zelf, maar niet zonder hulp van anderen en niet zonder hulp van het universum! Ondertussen, terwijl ik zelf opnieuw geboren werd, beviel ik van ons tweede kindje. Dit kleine meisje gaf mij een prachtige badbevalling cadeau.

Lobke

"WAUW"

Lieve Lilian, 
Ik vond het zo bijzonder gisteren. Dat jullie je zo open durven stellen. En dan de groepsenergie. En wat het doet voor de aarde, mensen, universum alles. Dus: wauw. 
En het was ook nog eens zo luchtig en grappig, terwijl het soms over hele zware dingen gaat. 
Nouja ik ben dus enthousiast en dacht dat ga ik ff appen.

Deelnemer Trancecirkel

"Feels like home"

Wat een fantastisch mooi nieuws gaven jullie ons!! Bij de aanblik van het klooster, kriebelde het in mijn lijf van top tot teen. Een klooster feels like home voor mij. Ik kijk er nu al naar uit om de volgende Trance les mijn eerste voetstappen te zetten op jullie nieuwe, mooie en serene locatie!!
Graag wil ik toevoegen dat ik na de les van vorige week dinsdag een diep gevoel van zelfliefde in mijn lichaam voel zodra ik ook maar 1 seconde met mijn aandacht naar binnen ga. Voor het eerst in mijn leven hou ik van mezelf. Een groter cadeau kon ik niet krijgen!
Lilian, maar ook Diana, Edith en Tahir, mijn dank is groot!  Ik ben een gelukkig mens

Een cursist

"Mooie ervaring"

Dankjewel! Een heel erg mooie dag gehad gisteren bij de cursus.

Ontzettend bijzondere, mooie ervaring.

T.

"dikke knuffel"

Lieve Lilian, Edith en Diana, dank jullie wel voor alle begeleiding, hulp en liefde voor mij gisteren. Een hele, hele dikke knuffel voor jullie van mij . MWAH  !!! 

L.

"Er kwam veel los"

Lieve Lilian, Afgelopen donderdagavond was weer een hele bijzondere avond. Bij binnenkomst raakte ik al gelijk in een ander bewustzijn, zonder er ook maar enige moeite voor te hoeven doen. Toen jij en Tahir eenmaal begonnen met de trancecirkel leek het wel of de avond om mijn thema's was opgezet. Er kwam weer heel veel los in ieder geval. Heel onwerkelijk allemaal. Ik wil jou nogmaals heel hartelijk bedanken voor alles!
warme groet, 

Sander

"Fijne stapjes gezet in mijn bewustwording"

Ik heb intens genoten en kleine, fijne stapjes gezet in mijn bewustwording en er is nog heel veel groei mogelijk. Mede dankzij de cursus trance. Ik heb zin om uit te delen!

C.

"Trance bracht mij heelheid en inzichten"

De reizen tijdens de cursus trance brachten mij heelheid en inzichten. Ik sloot het overleden meisje uit een vorig leven in mijn hart. De ontspanning die ze mee bracht heb ik in mezelf verankerd. De spierspanning in mijn lichaam is vele vele malen minder dan een paar dagen geleden. Dank voor ieders bijdrage aan dit mooie proces gedurende de afgelopen maanden! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel dankbaar ben dat jullie op mijn pad kwamen. Ik heb intens genoten, veel geleerd en grote sprongen gemaakt. Daar heeft de hele groep aan bijgedragen. Mijn dank aan jullie!

J.

"Veel herkenning"

Gisteravond je boek uitgelezen,

Heb regelmatig herkenning gevoeld.

Dat was fijn.

Anja

"Zó ontzettend waardevol"

De cursus energetisch kindercoach is zó ontzettend waardevol. Eigenlijk een must voor een ieder die werkt met kinderen. Het is een cadeau om met deze handvatten kinderen tegemoet te kunnen treden. Ik ben van mening dat er in de 6 lesdagen veel is aangeboden, veel verschillende manieren om met kinderen in contact te komen, om verbinding te creëren en vanuit daar te gaan helpen. Een groter geschenk had ik niet kunnen krijgen. Een 10+!

Antoinette

"Het heeft veel indruk gemaakt"

De cursus, de sfeer, de groep, alles was uitstekend. Maar de healing op de eerste dag en het neerdalen van de energie van Jezus in de zaal hebben toch de meeste indruk op me gemaakt.

Deelnemer Trancecirkel

"Thuiskomen"

Dank je voor de mooie, indrukwekkende, prachtige en niet te omschrijven laatste dag, vorige week donderdag… De cursus heb ik ervaren als thuiskomen en dat komt vooral door jou. Je bent zo open en eerlijk dat het voor mij heel veilig voelde om de dingen die er naar boven komen te laten komen en aan te gaan. Door de combinatie van jouw spirituele begeleiding en aardse humor vond ik de cursus keigaaf J. Dank je wel daarvoor!

 

S.

"Superbedankt"

Nogmaals superbedankt voor deze meer dan bijzondere ervaring, fijn dat ik erbij mocht zijn (Over de cursus energetisch kindercoach)

A

"Veel minder klachten"

Het was helemaal te gek de 1e dag trance! Ik heb veel minder klachten nu en voel me echt veel fijner in mijn lijf. Ik kan nu lekker wegkruipen in mijn buik en er toch gewoon ZIJN voor mezelf en iedereen om me heen. Mijn lijf heeft nu ook door dat wanneer ik consulten geef, ik vanuit mijn buik moet werken... heel grappig.. !

E

"Wonderbaarlijk"

Ik weet niet wat jij hebt gedaan, maar ik ben van mijn rugpijn af. Wonderbaarlijk.

J.

"Je hebt me weer kleuren laten zien"

Als je van de reizigers die meededen aan "The spirit adventure" boodschappen ontvangt, kunstwerkjes en lieve reacties, dan deel ik ze graag hier: 
“Wat het voor mij persoonlijk heeft betekend, is dat ik een ‘beter’ mooier en milder mens ben geworden. De harmonie van de groep heeft gezorgd voor heling”

Of “het is zo heerlijk, dat er geen gekozen woorden nodig zijn. Bedankt voor de liefde, wijsheid en pret”

“Het was super fijn! De heerlijke nuchtere, heel erg humoristische en duidelijke manier waarop jij over spiritualiteit praat! Dit geeft zo’n sfeer van verbondenheid! Ik hang aan jouw lippen en geniet van alle dingen die je vertelt”

“Dankjewel dat je me uit het zwarte gat hebt getrokken en me weer kleuren hebt laten zien❤️

Deelnemers "Spirit Adventure"

"Je raakt me in mijn ziel"

Als ik jou in de ogen aankijk dan springen de tranen in mijn ogen. Maar goed dat weet jij ook.
Jij raakt me echt meteen zo diep in mijn ziel. Ik voel dan echt dat ik weer thuis kom. Waar ik zolang heimwee naar heb gehad. Dat is natuurlijk prachtig mooi, maar doet me ook wel zeer omdat het hier op aarde zo hard kan zijn

N.

"Onvoorwaardelijke liefde ontwikkelen"

Als ik voor mezelf spreek, ik heb 't gevoel dat ik door mijn omgang met jou stap voor stap onvoorwaardelijke liefde leer te ontwikkelen, maar dat zullen anderen ook hebben. Soms wel lastig want bij mij kan dat best wel met heftige gevoelens gepaard gaan. Op die momenten voel ik me ook heel diep verbonden in mezelf, anders kan ik het ook niet voelen denk ik. Ik laat 't allemaal maar lekker toe en zie 't dus als een fase op weg naar onvoorwaardelijke liefde. Ook naar mezelf toe. Echte liefde en tederheid naar mezelf. Misschien is dat eigenlijk wel de natuurlijke staat van de mens, die drang naar verbinding vanuit liefde ipv lust, waarbij je alle schroom afwerpt en alleen maar voelt en diep van jezelf en elkaar houdt. Ik probeer die diepe gevoelslagen ook thuis te bereiken en dat lukt soms al heel goed. Dat is zo mooi. Elkaar voelen en zien voorbij de angsten en beschermingslagen.
Tedere kusjes heb ik al regelmatig aan mijn vrouw en de kids gegeven, juist als ze het 't hardst nodig hebben, het werkt veel beter dan woorden.

Jörgen

"Dit is wie ik oorspronkelijk ben"

In mijn leven heb ik al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en proceswerk. Door opleidingen en therapieën. Lilian pakt net 'n andere laag door met de Licht energieën te werken. Via haar gidsen en met het veld om haar heen.

Het bracht eenn verrassende heling op een stuk waar ik niet op bedacht was. Ik liet mijn hoofd er niet tussen komen. Ik voelde gewoon aan mijn energie en lijf dat er iets bevrijd werd.

En mijn licht ging veel meer schijnen daarna.

Een magisch gevoel. En ook een gevoel van: "maar dit is wie ik oorspronkelijk ben."

Mirjam

"Mijn hart is op deze dag open gegaan"

Heel heel hartelijk dank voor de bijzondere en mooie powersessie die ik samen met mijn zoon heb mogen ervaren.
Het is een geruststelling voor hem om te weten dat zijn overleden vader het goed maakt en dat er weer liefdevolle ruimte om de band met zijn broer te herstellen. 

Alle thema’s van de andere mensen in de kring waren herkenbaar en raakte ook mijn hart. Zo bijzonder! 

En weet wat mij zo enorm gelukkig heeft gemaakt? 
Mijn hart is op deze dag open gegaan. En het voelde als thuiskomen! 

Dank je wel lieve Lilian en ook alle andere andere liefdevolle aanwezigen!

 

Sandra

"Heerlijk geslapen"

Dank je wel Lilian. Ik heb vannacht heerlijk geslapen en de pijn is een stuk minder. 

(Deze dame had al meer dan een jaar last van hevige pijn in haar stuit, na een tijd bedlegerig te zijn geweest.)

F

"Door de cursus ben ik meer op mezelf gaan vertrouwen"

"De vijfde dag vielen de puzzelstukjes op hun plek. Ik heb nooit gesnapt wat de bedoeling was voor mij, nu denk ik een richting gevonden te hebben dankzij Lilian." 

"Voor mijn gevoel ben ik zo enorm gegroeid door de cursus spiritueel coach. Het is zo fijn om te leren hoe je in je eigen gevoel kan komen en daarop te leren vertrouwen."

"de healing en intuitie ontdekken vond ik erg fijn, ik ga deze zeker gebruiken in mijn dagelijks leven en hierop veel meer vertrouwen" 

"voor het eerst ervaarde ik mijn "sterrenafkomst", dat heeft me erg veel gebracht"

"Het paranormale ontdekken en er mee kunnen oefenen om vertrouwen op te bouwen heeft ertoe geleid dat het er in mijn leven nu gewoon mag zijn. Ik hoef mijn spirituele kant nu niet meer te verbergen en ik mag vertrouwen op wat ik voel/zie/weet/doorkrijg. Een waardering met een dikke 10!"  

cursisten van de cursus spiritueel coach

Cursisten "Spiritueel coach"

"In 1 sessie van een jarenlang trauma af"

Hoi Lilian, Ik wil je nog een keer bedanken voor de sessie die je mij gegeven hebt. Ik vind het heel bijzonder hoe je de vinger op de zere plek kan leggen en direct kan ombuigen naar iets positiefs. Dat is echt een ongelofelijke gave!
Voor mijn gevoel ben ik nu in 1 sessie van mijn jarenlange trauma af. Fantastisch!!!

Ellen

"Bedankt voor het teruggeven van mijn zelfvertrouwen"

Lieve Lilian,
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken.
Dank je wel voor alles de afgelopen paar maanden. Voor het aanwakkeren van mijn spirituele interesse (naja meer oplaaien), voor het mij meegeven dat ik al zoveel verder ben dan ik besef (bijzonder dat Patricia mij dat gisteren ook meegaf. Hoe ‘zien’ jullie dat toch).
Het wordt mij inmiddels ook steeds duidelijker, nu nog verder gaan ontwikkelen en dieper in mijn hart gaan.

Maar waar ik je boven alles voor wil bedanken is voor het teruggeven van (een heel groot deel van) mijn zelfvertrouwen! Ik heb de afgelopen maanden heel bewust voor mezelf gedaan en voor niemand anders en het voelde goed.
Ik heb mezelf aan kunnen kijken en volmondig kunnen zeggen ‘ik hou van jou’.
Ik kan foute nootjes accepteren tijdens een muzieksolo en dan nog het gevoel hebben dat het goed ging, een no-go enkele maanden geleden.
Make-uploos de straat op, ja nu wel.
Meer tijd voor mezelf pakken, meer tijd met de kindjes doorbrengen en zonder schuldgevoel de boel de boel laten; heerlijk nu!
Zij-instroom Pabo, (nagenoeg) geen twijfel meer, ik wil kijken hoe en waar ik al mijn kennis kan implementeren.
Het lijken kleine dingen, maar voor mij zo groots! En ze worden ook al opgemerkt door mijn grootste rots in de branding.....hij is er zo blij mee!

Super super super bedankt voor alles!
(reactie n.a.v. de cursus energetisch kindercoach.) 

Cursisten van de cursus "Spiritueel kindercoach"

"Het brengt een kracht in mij naar boven"

De lichtkamers en prachtige meditaties uit de cursus waren zo fijn. Het brengt een kracht in mij naar boven die ik alleen in de groep met jou kan voelen: "ZIJN". Ik vond het een prachtig Kado! (over Multidimensionaal bewustzijn).

Edith

"Vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen"

Zo blij met alles wat we met elkaar gedeeld en ervaren hebben. Gisteren voelde ik me een beetje down toen ik thuis kwam. Ik onderzocht wat het was en ik had de gedachte/overtuiging dat ik niet veel verder ben gekomen. Vooral omdat ik nog niet bewust contact ervaar met de andere dimensies. Vandaag merk ik dat ik in een enorme flow werk en vanavond een kei mooie avond neerzet van een training die ik gegeven heb in een klas. Ik heb de ouders zo veel te bieden in bewustwording. En dan denk ik.... dit is ook resultaat dame, dat dit stroomt en de woorden zo uit je mond rollen. Toch weer blij dus. Vertrouwen , vertrouwen, vertrouwen. (over de cursus trance)

M.

"Oude energie en blokkades zijn weggehaald"

Ik ben erg blij dat ik met de workshop contact met overledenen heb meegedaan. Al vanaf mijn vierde jaar heb ik dagelijks veel last van mijn nek en schouders. Ik ben erg gevoelig en pik snel dingen op van anderen. Lilian heeft bij mij tijdens de cursus veel oude energie en blokkades weggehaald. Ze heeft me dus goed behandeld en daarna heb ik bijna geen last meer van mijn nek en (schouders) gehad. Ik ben gelukkig dat ik dit mee mag maken, 39 jaar ben ik ondertussen, ik ken mezelf niet meer terug en heb een nieuw leven gekregen. En dat is precies het goede moment nu ik een kindje verwacht. Vol vertrouwen. Dankjewel Lilian!

Marlie

"Fijn dat contact met gelijkgestemden"

De cursus Multidimensionaal bewustzijn deed ik voor de tweede keer. Ik neem er toch weer iets nieuws uit mee. Het is fijn om gelijkgestemden te ontmoeten en samen de ervaring te delen. De laatste dag les in een graancirkel was heel mooi, ik heb de energiën goed kunnen voelen.

A

"Ongelofelijk maar toch is het zo"

Al jaren loop ik bij fysiotherapie, masseur en acupuncturisten. In mijn rug is er slijtage en mijn schouder is zo vaak uit de kom geweest, dat mijn arm niet meer volledig functioneert. Drinken gaat alleen met gestrekte arm, de draaibeweging kan ik niet meer maken. Of beter gezegd, KON ik niet meer maken. Want na enkele healings bij Lilian ben ik niet alleen pijnvrij, maar begint ook langzaam meer bewegingsvrijheid terug te keren. Ik kan nu weer drinken zoals ik 10 jaar niet heb gekund. De fysio kon het niet geloven, "Hoe is je dat gelukt?" "ik heb een aantal healings ondergaan", zei ik.  Ongelofelijk, maar toch is het zo! 

H

"Hemelse ervaring"

Het litteken in mijn rechterborst was nog een beetje hard en gevoelig. Er zat al twee jaar littekenweefsel en ik was er ondertussen aan gewend geraakt. Ik had er niet echt pijn aan maar het voelde ook niet zo als voor de borstoperatie...
In een oefensessie bij een cursus van Lilianders heb ik een enorm mooie en bijzondere ervaring beleefd. Lilian vroeg me aan welke kant ik ook alweer het litteken had, ‘rechts he?’, zei ze. En of ik er nog pijn voelde. 
‘Nee, niet echt pijn, maar het is wel hard en gevoelig bij druk/aanraking en op de buik slapen doe ik bijvoorbeeld niet meer..’, gaf ik aan. 
‘Jouw ziel heeft het nog niet helemaal losgelaten’, zei Lilian. ‘En wil nog wat laten zien’. Een healing volgde, waarbij ze haar handen gebruikte om energie te geven. Ook de emoties rondom de operatie en het herstel werden besproken. Deze emoties vormden het littekenweefsel en daarom kon het niet volledig genezen. De sessie eindigde met ‘Laat het maar los’. 
Op het einde van de cursusdag gaven een mede cursist en ik elkaar een ‘dikke hug’.  ‘Wil je me nog eens een hug geven?’, vroeg ik uitgelaten. De tweede knuffel was nog steviger.... 

En ja,  het was echt zo, ik voelde bij de omhelzing geen pijn meer... De volgende dag heb ik op mijn werk met iedereen gedeeld, dat het veel beter met mijn borst ging, ik heb wel honderd keer gevoeld, maar het weefsel was echt anders, zachter... 
Ook voelt het litteken zelf nu veel soepeler aan en bovendien kan ik weer op mijn buik slapen! Lilian, heel erg bedankt voor deze mooie en bijzondere healing! Dankjewel!

Tjesca

"wat een gave ervaring weer"

Vanmorgen in het bos de meditatie van de oefencirkel van gisteravond nog eens gedaan...wat een gave ervaring weer..zo anders..ik was totaal ontspannen..lag heerlijk op mijn dekentje in het zonnetje..mijn lichaam was in totale rust..en de energie stroomde goed ..nadat ik de verbinding gemaakt had van hoofd .hart ..buik..ontstonden er vele kleuren..begon met oranje / rood...zo fel..ogen begonnen te trillen..op het laatst wit licht met daarin allerlei transparante figuurtjes...mijn benen trilden enorm de laatste minuut of 10...kon ze gewoon niet stil houden..
Dit was het ongeveer...ik vond het super...voelde me super..Dit gun je iedereen.zo gaaf..zo zijn..

Nicolien

"Wat heb jij een fijn boek geschreven"

... wat heb jij een fijn boek geschreven!
Bijna in 1 ruk uitgelezen! 
Mooi.

Mirjam

"Dan wordt het toch nóg mooier"

Momenteel volg ik 3 cursussen bij Lilian en elke les denk ik “mooier dan dit kan het gewoon niet worden”, maar elke keer mag ik nóg meer voelen, ervaren, loslaten, ontdekken en leren en wordt het toch nóg mooier! Ik heb nog nooit met zoveel vreugde aan mezelf gewerkt! Zo is het dus bedoeld. En het allermooiste is: dit houdt gewoon nooit op! Het magisch kind in mij is helemaal aan het thuis komen. Dank je wel lieve Lilian.

Maaike

"Een groentje in de energetische wereld"

Lieve Lilian, net je reader gelezen. Je hebt me in mijn hart geraakt. Ik heb mijn intuïtie gevolgd om de cursus energetisch kindercoach bij jou te doen... ook al moet ik er 2,5 uur voor rijden. En weet dat ik bij jou op mijn plek ben.
Ik voel me nog een groentje in de energetische wereld. Ook nu in de groep. Het te graag willen, het goed willen doen zit me regelmatig in de weg. Ik probeer het los te laten. En er op de vertrouwen dat ik nu datgene leer wat goed voor me is. Ik kom steeds beter in mijn eigen energie. Voel sinds de cursus een rust in mij.
Ik zou graag willen leren hoe ik beter contact met mijn gids kan maken. 

Verder geniet ik elke keer van jouw sprankelende energie!!
Kijk uit naar maandag... en dinsdag!!

Hilleke

"De meditatie vertaald in een tekening"

Graag wil ik iets met je delen over de cursusdag bij Tahir en Lilian. Ik heb een beeld dat ik had tijdens de eerste meditatie vertaald in een tekening. Ten minste het begon met een schets maar al snel heb ik deze op de computer bewerkt, dat is toch het medium waarmee ik het creatiefst kan zijn. Bekijk hier de tekening.

Het is niet zo dat ik het zo zag, meer een interpretatie. Tussen mijn gidsen voelde of zag ik een glimp van een nieuwe gids met een heel lang lijf en een prachtig blauw gewaad dat pas uitliep bij de grond. Deze viel echt op tussen de andere energie! Toen jij zei dat ik ze dichterbij mocht uitnodigen, voelde ik dat het de bedoeling was dat deze energie door mij heen ging zodat het uiteinde van de jurk in de aarde zat. Of dit gelukt is weet ik niet meer. Ik voelde me in ieder geval geborgen, maar daar waren volgens mij meerdere energien bij betrokken. Het beeld van de energie door mij heen heb ik geprobeerd na te maken.

En ik wilde ook nog even zeggen dat ik de woorden in de trance boodschap over het ‘hoe’ zo briljant vind! Dat is het missende puzzelstukje voor mij. Al die maanden heb ik alleen maar energie gestopt in naDENKEN over HOE ik nu echt van betekenis kan zijn als zelfstandige. Ik wist al dat ik moest zoeken naar de dingen waar ik blij van werd, zo had ik al veel dingen geschrapt. Maar als ik dan iets vond waar ik blij van werd dan ging ik nadenken over wat dat dan betekende, en HOE ik dit kon omzetten naar diensten voor mijn bedrijfje. Niet te doen, en ja dan word je gefrustreerd. Ik zag de eerste stapjes wel, maar dacht dat het geen nut had om te beginnen zolang ik het grote geheel niet zag. Gewoon een denkfoutje dus, waar ik achteraf eigenlijk enorm om moet lachen. Als het me van te voren verteld was had ik het niet geloofd, door het te ervaren weet ik nu dat het zo is. Ik voel me opgelucht, en wil jou bedanken voor jouw bijdrage hieraan.

Roselinde