Over mij

Als je als kind al een roeping voelt om mensen te helpen en je ziet de energie van overleden mensen, engelen en de spirituele wereld, dan weet je dat je een beetje anders bent dan anderen. Heel lang vond ik anders zijn moeilijk en zelfs eenzaam. Maar juist daardoor kon ik een hele mooie, liefdevolle band opbouwen met mijn vrienden uit de ongeziene wereld, zoals ik ze vaak noem. En vrienden zijn het, want ze stonden al die tijd aan mijn zijde en hielpen mij om die roeping die ik voelde, steeds duidelijker te krijgen en me inzicht te geven in hoe ik daarmee anderen kon helpen.

Mijn handen leg ik op pijnlijke plekken, om pijn en verdriet te verlichten. De boodschappen die ik mag ontvangen van overleden dierbaren, zijn helend en helpend. Ik geef lessen en nu ik meer dan 10 jaar met Lilianders mensen mag steunen, kijk ik terug op zoveel wonderen, zoveel mooie en liefdevolle momenten, dat ik ze via deze site en in de cursussen die ik geef, graag met je deel. Mijn weg hier naar toe was hobbelig, maar wat heb ik er veel van geleerd. En zo gun ik het jou ook, dat je ondanks alle hobbels die je moet nemen, toch uitkomt bij jouw ware kern en de missie die je voelt hier op onze mooie planeet. Een leven waarin je jouw talenten voluit kan leven, waar je werkt op een manier die werkelijk vervullend is en relaties kan opbouwen die jou liefdevolle steun bieden. Daarin loop ik als spiritueel leraar, healer en medium graag een stukje met je mee. Het lijkt me mooi om samen op pad te gaan. Kom gerust een keer voelen en ervaren wat we doen. Want uitleggen wat we doen valt niet mee.

Hoe kan je uitleggen, dat er mensen zijn die met pijn de deur binnen komen en zonder pijn weer naar huis gaan? Of wat kan ik zeggen over de mensen die me niets vertelden, maar waar ik binnen korte tijd zoveel details over wist te melden, dat het tot mooie inzichten en diepe transformaties heeft geleid? Dat is niet wat ik kan, het is waartoe mijn gidsen me leiden om te doen en te zeggen. Soms is er de Sjamanistische werkwijze als mijn twee prachtige indianen gidsen komen. Maar even zo goed, kan het zijn dat de helende gidsen komen als er een fysieke klacht is. Soms worden er zelfs pijnen weg genomen, waardoor iemand weer kan lopen of zelfs kan bewegen waar dat eerder niet kon. En ik vind dit de mooie momenten, die mij bijblijven. Die me in mijn hart hebben geraakt. Zeggen ze iets over mij? Nee, eigenlijk zeggen ze vooral iets over mijn gidsen. Die weten waarmee ze bezig zijn. Kan ik het verklaren? Nee, dat kan niemand. Het is een natuurlijk verschijnsel en soms gebeurt er een wonder. Het vervult mij in elk geval met grote dankbaarheid dat ik dit werk mag doen. En mocht je voelen dat ik iets voor je kan doen? Kom dan eens langs bij een evenement of cursus, dan kan je ervaren wat ik hier probeer te zeggen. Uit ervaring weet ik, dat het de enige manier is om je te laten zien wat er met spirituele ontwikkeling nou eigenlijk wordt bedoeld. Je leert dat namelijk niet uit een boekje, je kan het alleen maar ervaren en ondergaan. Dan raakt het je in je hart en zul je WETEN wat er diep in jou leeft, het is de weg naar bewustwording en naar innerlijke kracht. 

Lilian

Lid van...

Lilianders staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

tl_files/afbeeldingen_in_pagina/crkbo.gif

Publicaties

Ik zweefde boven mijn bed

De eerste keer dat Lilian Gijsbers een lichtgevend figuur naast haar bed ziet staan, wordt ze overweldigd door zijn aanwezigheid en vraagt ze aan de verschijning later in haar leven terug te keren. Dat gebeurt en deze ontmoetingen maken een diepe indruk op Lilian, evenals de contacten met onder andere Jezus en Einstein.

Lees het hele artikel (PDF)

Reden tot feesten

Veellichtwerkers ervaren dat de intensiteit in de samenwerking met hun gids of spirituele team toe- neemt. De trilling op aarde verhoogt hierdoor in snel tempo en het licht verspreidt zich als een olievlek. Het kan zijn dat je tekenen van vermoeidheid, irritatie en lichamelijke pijn ervaart. Ook zijn er momenten van totale euforie, liefde en blijdschap.

Lees het hele artikel (PDF)

In gesprek met… 'healing medium' Lilian Gijsbers, Udens Weekblad, 2013 week 51

"Als je het officieel zegt, ben ik een healing medium", vertelt Lilian Gijsbers uit Uden. "Dat is wat ik doe en waarin ik geschoold ben, maar ik gebruik er allerlei anderen technieken bij. Stop het niet in een hokje, want dat gaat niet."

Lees het hele artikel (PDF)

'Verder kijken dan je neus lang is', Udens Weekblad, 2014 week 23

"Het was een avontuur. Slapen in een hangmat, rijden door de jungle in jeeps, veel modder, hitte, maar mooi", vertelt Lilian Gijsbers uit Uden enthousiast. Ze heeft het over de training Beyond the Borders, een bedenksel van Udenaar en zakenman Ronald van Grunsven. Voor de eerste keer is vorige maand een expeditie naar Suriname vertrokken. Er volgen er dit jaar nog meer.

Lees het hele artikel (PDF)

'Het gevoel van urgentie bij een nieuwetijdskind, waar dient dat voor?', Blog Nieuwetijdskind.com, 25 september 2011

Bij nagenoeg alle (volwassen) nieuwetijdskinderen is er een gevoel van urgentie aanwezig. Een gevoel dat er iets moet gebeuren, dat het snel moet gebeuren en dat het alle aandacht verdient. Ik heb mezelf afgevraagd of ik kon verklaren wat die urgentie inhoudt, want als het zo urgent is, dan is het belangrijk om te weten waarom.

Lees het hele artikel

Video-interview door TV Land van Cuijk, augustus 2014