Cursussen

Gedurende het jaar biedt Lilianders diverse cursussen en opleidingen. De thema's healing, spiritualiteit, lichtwerk en bewustwording staan centraal. Klik hieronder voor uitgebreide informatie over de cursus of opleiding van je keuze. 

Coachopleiding

De coachopleiding bestaat uit drie delen: Spiritueel gezinscoach, Therapeutisch gezinscoach en Energetisch kindercoach. Deze vormen samen een gedegen basis voor jouw praktijk als therapeut of coach voor nieuwetijdsmensen en hun gezinnen. Ook is deze cursus geschikt voor leraren, ouders, artsen, therapeuten en (kinder)coaches om te leren omgaan met gevoelige mensen en paranormale gaven bij kinderen en volwassenen. Je kan alle delen volgen of slechts 1 deel dat jou het meeste aanspreekt, de volgorde is niet van belang. Een vooropleiding is niet nodig.

Spiritueel gezinscoach

In deze basisopleiding spiritueel gezinscoach leer je hoe je op een mooie, liefdevolle manier ouders en kinderen kunt begeleiden in hun leven. We gaan in op diverse thema's uit het leven van alledag. Op een heldere, energetische wijze maken we het werken met de spirituele wereld eigen. Met thema's als rouwverwerking, healing, reading en contact met je gidsen en overleden dierbaren, heb je een uitgebreide basis gelegd voor een rijk gezinsleven.

Lees meer...

Therapeutisch gezinscoach

Deze opleiding is gericht op de technieken die ons geboden worden vanuit diverse therapeutische vakgebieden. Het gezin vraagt altijd om inzichten om in de basis goed te functioneren. Zo is er ruimte voor familiedynamiek, sjamanistische filosofie, psychologie en kindercoaching in deze module van de opleiding.

Lees meer...

Energetisch kindercoach

De basis van deze opleiding is gericht op het werken met kinderen, zowel in een groep als individueel. Je krijgt uitdagende en leuke oefeningen aangereikt waarmee je kinderen kan begeleiden om vanuit rust en concentratie te kunnen leven. Met thema's als talent, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, vriendschappen en energetisch ontwikkelen, bied je kinderen een krachtige basis voor de toekomst.

Lees meer...

Verdiepingscursussen

In de verdiepingscursussen is er ook ruimte voor gevorderden in het werken met energie en de spirituele wereld.

Healing

De cursus healing is bedoeld als verdiepingscursus gevorderden met energetisch werk. Bijvoorbeeld als je als healer of energetisch therapeut werkt. Ook voor de reiki-master is deze cursus een mooie verdieping. We werken met onderwerpen als de energetische operatie, multi-dimensionale healing, het gebruik van lichtkamers, maar maken ook ruimte voor een stuk intervisie om te leren van elkaar.

Lees meer...

Rouwverwerking

De cursus rouwverwerking biedt een spirituele basis voor therapeuten en coaches die mensen begeleiden in het rouwproces of tijdens een sterfproces. Door het contact met overleden dierbaren tot een helend proces te maken, draag je bij aan een nieuw bewustzijn en verwerking van pijn en verdriet. Deze cursus gaat verder dan het traditionele mediumschap, doordat vooral aan het therapeutische stuk een bijdrage wordt geleverd.

Lees meer...

Trance

Tijdens de cursus trance gaan we op avontuur in de diepere lagen van het bewustzijn om zo een diepgaand contact te leggen met de spirituele wereld. Trance ervaren biedt oneindige mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling. Je leert channeling, diepe healings en automatisch schrift vanuit de trance.

Lees meer...

Workshops

In de workshops komen diverse docenten hun specialiteit delen. Lilianders haalt unieke docenten erbij om jou nog meer dingen te laten ontdekken en ontwikkelen.

Kookworkshop 5 elementen

In deze workshop gaan we leren koken volgens de Oosterse filosofie van de 5 elementen. We maken een ontbijt voor 3 dagen en eten gezamenlijk een heerlijke, biologische lunch. De workshop wordt gegeven door Chi Neng Qigong kenner Emy Kremers.

Lees meer...

Kundalini healing

In deze workshop gaan we de samensmelting van het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke ervaren in een diepe helende kracht die door het hele lichaam voelbaar is. De oude technieken die door de tantra worden ervaren en met de Kundalini energie werken, zullen in deze workshop de basis vormen. De sessies zijn gericht op een diepe energetische ervaring.  

Lees meer...

Kundalini healing 2

In deze vervolgworkshop gaan we de diepte in met het geleerde uit de vorige cursus van Flaviu Pop. Oude technieken die door de tantra worden ervaren en met de de-armouring (blokkades losmaken) werken, zullen in deze workshop de basis vormen. De sessies zijn gericht op een diepe energetische ervaring.  

Lees meer...

Workshop hogere zintuigen

Deze workshop duurt 1 dag en is speciaal bedoeld voor degenen die hun hogere zintuigen, zoals Helderzien en Heldervoelen, willen ontdekken en ontwikkelen. De workshop wordt gegeven met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. De cursus wordt gegeven door Edith Nijhuis van Earthcrystal en Lilian Gijsbers van Lilianders.

Lees meer...

Workshop tweelingzielen

Deze workshop duurt 1 dag en is speciaal bedoeld voor degenen die zich aangetrokken voelen door het thema tweelingzielen. De workshop wordt gegeven met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. De cursus wordt gegeven door Edith Nijhuis van Earthcrystal en Lilian Gijsbers van Lilianders.

Lees meer...

Persoonlijke ontwikkeling

De onderstaande cursussen zijn gericht op jouw eigen ontwikkeling en spirituele bewustwording.

6 daagse bewustwordingsreis Roemenie

Een reis naar Roemenië om weer in je kracht te komen en plezier te maken. We gaan in deze workshop op zoek naar patronen en ervaringen die onzelf belemmeren en deze helen. Zodat we meer van het leven kunnen genieten. En dat willen we ook tijdens de 6-daagse: genieten en het leven leven.

Lees meer...

Zet jezelf in het licht

We gaan allemaal mee in een stroom van dagelijkse beslommeringen. Dat is druk, geeft spanning en vergt veel van je. Wanneer de druk oploopt in je werk, gezondheid, levensomstandigheden of relatie, wordt het leven opeens een flinke uitdaging. Je merkt dat alle veranderingen invloed hebben op jouw gemoedstoestand. Je voelt wel dat het anders moet, maar hoe? Zet jezelf in het licht zorgt ervoor dat je de uitdaging aangaat in plaats van ontloopt of ertegen vecht. Alleen wanneer je leert omgaan met jouw mentale en emotionele patronen krijg je weer grip op de situatie. Jij neemt de touwtjes weer in handen! Wat wil jij? Waar word jij gelukkig van? Hoe zou jij de dingen om je heen willen zien?

Lees meer...

Oefencirkels

De oefenavonden bieden jou de mogelijkheid om te ervaren en ervaring te delen. 

Als je wilt blijven oefenen nadat je een cursus hebt gevolgd, maar ook als je verdieping zoekt in jouw spirituele ontwikkeling, dan is de oefencirkel daarvoor zeer geschikt. We werken met mediumschap, healing en trance om op die manier een waardevolle ervaring te krijgen, die jou kracht en energie geeft.

Lees meer...