Cursussen

Wil jij spiritueel coach worden of energetisch met kinderen werken? Heb je gemerkt, dat je paranormale ervaringen hebt en wil je die ontwikkelen? Dan ben je bij Lilianders aan het juiste adres. Gedurende het jaar biedt Lilianders diverse cursussen en opleidingen. De thema's healing, spiritualiteit, lichtwerk en bewustwording staan centraal. Klik hieronder voor uitgebreide informatie over de cursus of opleiding van je keuze.

Coachopleiding

De coachopleiding bestaat uit drie delen: Spiritueel coach, Spiritueel therapeut en Energetisch kindercoach. Deze vormen samen een gedegen basis voor jouw praktijk als energetisch therapeut of coach. Ook is deze cursus geschikt voor leraren, ouders, artsen, therapeuten en (kinder)coaches om te leren omgaan met gevoelige mensen en paranormale gaven bij kinderen en volwassenen. Je kan alle delen volgen of slechts 1 deel dat jou het meeste aanspreekt, de volgorde is niet van belang. Een vooropleiding is niet nodig. Bij spiritueel therapeut wordt de basis van energetisch werken wel van je verwacht, deze gaat namelijk direct de diepte in.

Wat zou de overweging kunnen zijn om voor Lilianders te kiezen? Wij hebben tevredenheidonderzoeken gehouden onder onze cursisten en ontvangen van hen al jaren steevast een gemiddelde 9 voor alles wat we doen. Ook zijn al zeer veel cursisten onder onze bezielende begeleiding voor zichzelf begonnen of hebben een weg gevonden om de lessen in hun werk toe te passen. Dat is dus waarvoor je kiest als je bij Lilianders cursus volgt. Open en eerlijke communicatie, kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en ook krijg je de beste docenten die je jezelf in een opleidingstraject kan wensen. Dat is de basis waarop Lilianders groot is geworden.

Spiritueel coach

In de cursus spiritueel coach gaan we de basisvaardigheden eigen maken van helderziendheid, maar wist je dat je ook kan heldervoelen, helderhoren en zelfs helder ruiken? Je leert coachen door energetische waarneming van aura en chakra's en je past de steun van jouw gidsen toe en vertaalt dat in heldere boodschappen voor jouw cliënt. Ook maken we contact met de spirituele wereld en leren hoe we boodschappen van overleden mensen kunnen ontvangen en vertalen. Een spiritueel coach kan op diverse thema's coachen, geeft helende energie en maakt contact met overledenen. Deze uitgebreide coachtechnieken maak je jezelf helemaal eigen in deze cursus. 

Lees meer...

Spiritueel therapeut

Deze opleiding is gericht op de technieken die ons geboden worden vanuit diverse vakgebieden voor energetisch werk. Zo is er aandacht voor familiekarma, regressie, trauma verwerking, sjamanisme, energetische opstellingen en lichtwerk in deze module van de opleiding.

Lees meer...

Energetisch kindercoach

De basis van deze opleiding is gericht op het werken met kinderen, zowel in een groep als individueel. Je krijgt uitdagende en leuke oefeningen aangereikt waarmee je kinderen kan begeleiden om vanuit rust en concentratie te kunnen leven. Met thema's als talent, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, vriendschappen en energetisch ontwikkelen, bied je kinderen een krachtige basis voor de toekomst.

Lees meer...

Verdiepingscursussen

In de verdiepingscursussen staat het werken met energie en de spirituele wereld centraal. We werken met nieuwetijdsenergie van de 5de dimensie en hoger. Je voelt vanzelf of je energetisch aangetrokken wordt door de cursus, bepaal vooral jouw deelname aan de hand van je eigen intuïtie. Als je merkt, dat je hier naar toe geleid bent of je voelt direct dat je hier op de goede plek bent, dan weet je ook dat je past in de aangeboden cursus. De verdiepingscursussen worden gegeven door Lilian Gijsbers

Multidimensionaal bewustzijn

Een zesdaagse cursus waarin we het hogere dimensionale bewustzijn gebruiken om kennis en herinneringen uit oude tijden van jouw hogere zelven op te halen. Hierdoor word je jezelf meer bewust van jouw zielentaak en jouw rol voor de nieuwe Aarde. De cursus wordt gegeven door Lilian Gijsbers.

Lees meer...

Medium en healer

In de cursus mediumschap en healing gaan we de verdiepende vaardigheden eigen maken waarbij we gebruik maken van helderziende boodschappen, maar daarnaast ook van heldervoelen, ruiken, horen en helderweten. Je leert op een coachende wijze mensen te steunen in hun verlies van overledenen door er contact mee te maken en de boodschap zeer gedetailleerd door te geven. Ook leren we hoe we het verdriet van nabestaanden kunnen verzachten en helen door een proces van bewustwording.

Lees meer...

Energetische opstellingen en regressie

In de cursus energetische opstellingen en regressie ga je de diepte in op het gebied van energetische therapie. De technieken van energetische opstellingen worden toegepast in familiestukken en ook organisatie opstellingen maken deel uit van het programma. Daarbij koppelen we dit door naar vorige levens om inzicht te krijgen in karmische stukken en oude wonden, die in dit leven verder mogen helen. Doordat we samen de technieken gaan oefenen en toepassen, zal je ook voor jezelf flinke transformaties mogen doormaken. Dus of je deze cursus nu doet voor jezelf, of je doet het om het later in de praktijk te kunnen brengen in sessies of je eigen werk, je zult er altijd een enorme groei mee gaan maken. Gun het jezelf om het verleden aan te kijken en te helen, het zal je in het hier en nu zeker helpen!

Lees meer...

Trance

Trance ervaren biedt oneindige mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling. Je oefent met channeling, diepe healings en automatisch schrift vanuit de trance. Je leert hoe je antwoorden op jouw eigen levensvragen over werk, gezondheid en relaties kan krijgen, direct uit de spirituele wereld.

Lees meer...

Workshops

Diverse korte cursussen worden gegeven door Lilian. Deze zijn altijd gericht op spirituele ontwikkeling, intuïtie en energetisch werk. Je vindt het actuele aanbod in deze rubriek workshops.

Workshop tweelingzielen

Deze workshop duurt 2 dagen en is speciaal bedoeld voor degenen die zich aangetrokken voelen door het thema tweelingzielen. De workshop wordt gegeven met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. De workshop wordt gegeven door Lilian Gijsbers van Lilianders.

Lees meer...

Eendaagse workshops (oefencirkels)

De oefencirkels zijn losse workshops van een dag (10.00-16.00 uur) die jou de mogelijkheid bieden om te ervaren en ervaring te delen.  Als je verdieping zoekt in jouw ontwikkeling als mens, ouder, ondernemer of coach, dan is de oefencirkel daarvoor zeer geschikt. We werken met thema dagen over familieopstellingen, healing, contact met overledenen (mediumschap), energetisch kinderen coachen, buitenaardsen en nog veel meer boeiende onderwerpen. Je kan het onderwerp van je keuze volgen om op die manier een waardevolle ervaring te krijgen, die jou kracht en energie geeft.

Lees meer...

Workshop kundalini healing

De workshop kundalini healing 1 brengt jou een krachtige werkwijze met de helende kracht van kundalini. Een energetische behandeling die je zowel gaat leren geven alsook mag ontvangen. De workshop wordt gegeven door de Roemeen Flaviu Pop in samenwerking met Lilian Gijsbers. De taal is Engels, maar Lilian kan eventueel vertalen. Bij kundalini 2 gaan we dieper in op de-armouring en leer je krachtige technieken voor o.a. trauma healing. Ook wordt ingegaan op de mogelijkheid van een full body orgasm. 

Lees meer...

Persoonlijke ontwikkeling

De onderstaande cursussen zijn gericht op jouw eigen ontwikkeling en spirituele bewustwording.

Intensieve Kundalini reis Roemenië

Deze prachtige reis gaat plaatshebben in Roemenie, een land met ongerepte natuur. Flaviu Pop is een Roemeen en leidt ons naar een aantal verbazingwekkende plaatsen: het Bucegi gebergte, een plek vol speciale energie en magie en de Tempel van wensen van Sinca Veche. Behalve kundalini sessies, oefenen we ook met meditaties en diep helend werk met spirit. De reis is 9 dagen. We gaan fijne dingen doen en ervaren met meditaties, de natuur, cultuur, samenzijn, healing en muziek. Alles in vrijheid en met gelijkgestemden. Een diepe helende reis helemaal voor jezelf! De begeleiding bestaat uit 2 coaches, Flaviu Pop en Lilian Gijsbers. Zij staan garant voor een fantastische ervaring. De taal is Engels.

Lees meer...

The spirit adventure

Alles wat de spirituele wereld aan mogelijkheden biedt, komt in deze cursus bij elkaar. En jij mag daar onderdeel van uitmaken, het ervaren, het voelen, ervan genieten, het doen. Wat dan? Stel je voor, een zaal vol met spirituele talenten, mediums, healers, spirituele artiesten met zang en kunst.... Ze nemen je mee op een avontuur "beyond imagination". Een belevenis, waar je nooit van had verwacht dat dit allemaal mogelijk is. Dat is wat er gaat gebeuren.

Lees meer...

Trance cirkel

De trance cirkel is een avond waarbij je mag ontvangen. Lilian zorgt voor een mooie liefdevolle sfeer waarin ruimte wordt gegeven aan jouw ziel. Ze geeft boodschappen door, en healing aan de groep, je kan zelf een diepe meditatieve staat ervaren. Je hoofd komt tot rust, er komt ruimte voor verwerking van emoties en uitdagingen. Een bad van liefde waarin jij mag zijn.

Lees meer...

Balans en rust workshopreeks

In de vele jaren dat ik als healer en spiritueel coach werk, heb ik gemerkt dat veel mensen het moe zijn om telkens in hun hoofd te zitten, het lijf wil niet mee, je voelt je vaak moe en een beetje uit het veld geslagen door alles wat maar MOET. Tijd voor een nieuwe weg, meer rust en balans. Gun je lijf innerlijke vrede, leer hoe je weer het gevoel krijgt dat je leven in balans komt. Je hebt dit echt zelf in de hand. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt, de groep wordt jouw plek om jouw verhaal te kunnen delen, om te ontdekken wat jou weer blij maakt en zelfs al heb je allerlei fysieke, emotionele of mentale uitdagingen, we vinden een manier om je weer op de been te krijgen. Samen staan we sterk!

Lees meer...

Power sessies met Lilian

Al vele jaren geeft Lilian privésessies die al honderden mensen inzichten en heling hebben kunnen bieden. Tijdens deze powersessies geeft Lilian sessies in kleine groepjes om je zo te ondersteunen in jouw proces. Bovendien is het werken aan jouw proces in een kleine groep sneller toegankelijk en hoef je niet zo lang op je privésessie te wachten. Wat wordt er in de Powersessies zoal gedaan? Denk aan energetische familie opstellingen, healing van pijn en/of verdriet, boodschappen van de spirituele wereld, inzicht in jouw proces, contact met jouw ziel maken en inzichten in werk en/of privesituaties. Ben je op zoek naar antwoorden en inzichten? Meld je dan nu aan!

Lees meer...