Coaching

Lilian Gijsbers

Enkele jaren geleden begon Lilian met Lilianders na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als mediaspecialist. Zij volgde een roeping om haar gaven te gebruiken en voelde een enorme steun vanuit de spirituele wereld. Ondertussen werkt ze met Diana, Edith en Tahir samen om steeds meer mensen te kunnen helpen. De privésessies zijn voor Lilian altijd erg belangrijk geweest. De vraag ernaar was echter zo groot, dat Lilian nu alleen nog sessies geeft in de groepen waar ze cursus geeft. Dit gebeurt bij de cursus van Tahir en Lilian, Trance en Spiritueel gezinscoach. Bij deze en andere workshops werkt ze in kleine en grote groepen om healing en spirituele inzichten te brengen.

Diana Oostrom

Zij heeft zich toegelegd op het geven van kundalini healings, waarbij blokkades in het bekkengebied worden aangekeken en opgelost. Diana geeft Yoni en Lingham release sessies. Denk hierbij aan het verwerken van traumatische ervaringen op het gebied van seksualiteit, basisveiligheid en zelfvertrouwen. Hierop wordt energetisch gewerkt op een liefdevolle en zachte manier, zodat jouw levensenergie weer volop kan gaan stromen. De technieken die Diana heeft geleerd komen voort uit de-armouring, kundalini healing en Yoni en Lingham release. Je zult Diana ontmoeten als gastvrouw bij cursussen, workshops en evenementen en zij is eerste aanspreekpunt bij vragen.

Tahir Oppier

Hij is een trance medium, hij geeft healings en maakt contact met overleden dierbaren, opgestegen meesters en engelen. Van Oorsprong is Tahir Indonesisch en spiritualiteit zit hem in het bloed. Als arts uit de reguliere zorg, combineert hij zijn medische achtergrond met healings vanuit een diepe trance staat. Een cursus Reiki was de inleiding naar zijn spiritueel ontwaken. Zijn hele kennis werd geopend en hij raakt sindsdien in zeer diepe trances. Samen met Lilian geeft hij energetische behandelingen tijdens trancecirkels en bij de cursus Tahir en Lilian.