Coaching

Spiritueel leraar Lilian Gijsbers

Enkele jaren geleden begon Lilian met Lilianders na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Zij volgde een roeping om haar gaven te gebruiken en voelde een enorme steun vanuit de spirituele wereld. Er blijven nieuwe ontwikkelingen komen en de krachten van Lilian ontwikkelen zich nog steeds. Haar talent is vooral het trance mediumschap, hier ligt haar hart. Van een praktijk groeide ze uit naar een gerenommeerd opleidingsinstituut voor spirituele coaches, energetisch kindercoaches, healers en mediums. Al meer dan 100 spirituele (kinder) coaches vanuit heel Nederland en België zijn onder haar bezielende begeleiding een eigen bedrijf gestart. De cursussen worden steevast hoog gewaardeerd, iets waar Lilian ook altijd voor blijft staan. Lilianders staat voor kwalitatieve opleidingen die door cursisten gemiddeld met een 9 worden gewaardeerd. Kleine groepen, intensieve begeleiding, eerlijk en open in de communicatie. En toch blijft het kriebelen om nog meer mooie mensen te kunnen begeleiden. En daarom heeft Lilian vanaf begin 2020 een talentenprogramma georganiseerd. Een heel jaar lang worden talenten door Lilian en Mireille begeleid in dit programma. Ondertussen is er een team van prachtige mensen samengesteld om steeds meer mensen te kunnen helpen. Ze worden hier aan je voorgesteld.

Trance medium Tahir Oppier

Hij is een trance medium, hij geeft healings en maakt contact met overleden dierbaren, opgestegen meesters en engelen. Van Oorsprong is Tahir Indonesisch en spiritualiteit zit hem in het bloed. Als arts uit de reguliere zorg, combineert hij zijn medische achtergrond met healings vanuit een diepe trance staat. Een cursus Reiki was de inleiding naar zijn spiritueel ontwaken. Zijn hele kennis werd geopend en hij raakt sindsdien in zeer diepe trances. Samen met Lilian geeft hij energetische behandelingen tijdens trancecirkels en bij de cursus Tahir en Lilian.

Energetisch kindercoach Patricia Van de Moosdijk

Als energetisch kindercoach neemt Patricia op een vrolijke en energieke manier kinderen aan de hand mee om de diepste gesprekken te voeren. Alles kunnen ze met haar bespreken. Patricia ondersteunt met oefeningen en haar helende gave om het kind te helpen in vertrouwen te zijn, om rust te vinden en om te gaan met uitdagingen als een scheiding, verlies, problemen op school, ziekte en pijn. Bij Lilianders zijn we voorstander om ook de ouders te spreken en ze handvatten te geven om hun kind beter te kunnen ondersteunen. Het hele gezin neemt Patricia in haar sessies mee, waardoor er thuis weer een liefdevolle, hechte band kan zijn die gebaseerd is op wederzijds begrip en steun. Haar praktijk heet Kinderkunst en sinds 2019 geeft Patricia 2 dagen per week persoonlijke sessies bij Lilianders in het Handelshuys. daarnaast geeft Patricia ook de cursus Energetisch kindercoach.