Coaching

Medium en spiritueel therapeut Lilian Gijsbers

Een sessie voor jezelf, waar je echt stappen door gaat maken. Dat is wat Lilian biedt. Tijdens privésessies healing en spirituele coaching kan je met diverse uitdagingen in je leven ondersteund worden. In de sessie kan je ook privélessen ontvangen op het gebied van meditatie, kundalini ontwaking, ontspanning, contact maken met gidsen en overleden dierbaren. En zoek je op zakelijk gebied naar een sparringpartner, ook daarvoor is Lilian de aangewezen coach. Wil je graag zo’n sessie afspreken, vul dan via onderstaande link jouw gegevens in en we stellen je zo snel mogelijk een afspraak datum voor. Ook als je interesse hebt in een cursus, kan je deze sessie gebruiken om alvast te ervaren hoe Lilian werkt. De duur van de sessie kan je zelf bepalen, een uur, twee uur, maar ook een halve of hele dag is mogelijk. Via deze link kan je een afspraak aanvragen.

Trance medium Tahir Oppier

Hij is een trance medium, hij geeft healings en maakt contact met overleden dierbaren, opgestegen meesters en engelen. Van Oorsprong is Tahir Indonesisch en spiritualiteit zit hem in het bloed. Als arts uit de reguliere zorg, combineert hij zijn medische achtergrond met healings vanuit een diepe trance staat. Een cursus Reiki was de inleiding naar zijn spiritueel ontwaken. Zijn hele kennis werd geopend en hij raakt sindsdien in zeer diepe trances. 

Energetisch kindercoach Patricia Van de Moosdijk

Als energetisch kindercoach neemt Patricia op een vrolijke en energieke manier kinderen aan de hand mee om de diepste gesprekken te voeren. Alles kunnen ze met haar bespreken. Patricia ondersteunt met oefeningen en haar helende gave om het kind te helpen in vertrouwen te zijn, om rust te vinden en om te gaan met uitdagingen als een scheiding, verlies, problemen op school, ziekte en pijn. Bij Lilianders zijn we voorstander om ook de ouders te spreken en ze handvatten te geven om hun kind beter te kunnen ondersteunen. Het hele gezin neemt Patricia in haar sessies mee, waardoor er thuis weer een liefdevolle, hechte band kan zijn die gebaseerd is op wederzijds begrip en steun. Ook ondersteunt ze samen met Tahir mensen om een mooie band binnen het gezin te kunnen ervaren in de nieuwe cursus: Loving care for yourself and by yourself. Haar praktijk heet Kinderkunst en sinds 2019 geeft Patricia 2 dagen per week persoonlijke sessies bij Lilianders. Daarnaast geeft Patricia ook de cursus Energetisch kindercoach.