Coaching

De privésessies door Lilian zijn een combinatie van helderziende waarneming, energetische behandeling en altijd toegespitst op dat wat nodig is. Vanwege het grote aantal aanvragen, is het noodzakelijk gebleken om samen te werken. Daarom verwijst Lilian in de meeste gevallen de sessie door naar door haar opgeleide coaches, die op dezelfde wijze werken als zij. Deze namen zijn op aanvraag beschikbaar.

Er zijn echter gevallen bij, waarbij Lilian aanvoelt, dat zij degene is die bij die situatie hoort. Daarom kan je altijd jouw situatie aan haar voorleggen, zodat zij een advies kan geven bij wie je het beste terecht kan met jouw vraag. Een privésessie met Lilian is € 80,00 inclusief 21% BTW. Soms wordt geadviseerd om een dubbel consult te nemen om meer tijd te kunnen hebben.
Lilian heeft voor deze oplossing moeten kiezen, om zo toch zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Sessies bij Diana Oostrom

Hallo, Ik ben Diana Oostrom. Misschien heb je me al eens ontmoet bij Lilianders.
Ik ondersteun Lilian met heel veel plezier bij Lilianders op de Schaapshoeve.

Toen ik vast liep in mijn leven en niet wist hoe hieruit te komen, kwam Lilian op mijn pad.
Ik heb bij Lilianders de cursus “Zet jezelf in het Licht” gevolgd. Een cursus die me bewust heeft gemaakt hoe vanuit mijn hart te gaan leven en hoe ik in mijn kracht kan komen.
In 2016 ben ik mezelf gaan richten op werken met kundalini-energie. Ik heb hiervoor workshops gevolgd, geassisteerd tijdens workshops en veel sessies gegeven.

Het activeren van deze levensenergie kan een verhoogde energiestroom opleveren wat een zeer prettig gevoel kan geven. Ook kan het emotionele blokkades naar de oppervlakte brengen die aangekeken en geheeld mogen worden.
Dit laatste heb ik in vele sessies mogen ervaren en heeft me veel dichter bij mezelf gebracht.
En al deze ervaringen kan ik ook jou laten ervaren.

Ben je nou ook benieuwd hoe een kundalini sessie gaat? In de sessie krijg jij de mogelijkheid om vanuit overgave te zijn en te ervaren wat dit je brengt. Graag wil ik dit met een liefdevolle intentie en open hart met je ervaren.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten bij Lilianders!