Coaching

Lilian Gijsbers

Enkele jaren geleden begon Lilian met Lilianders na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als mediaspecialist. Zij volgde een roeping om haar gaven te gebruiken en voelde een enorme steun vanuit de spirituele wereld. Ondertussen werkt ze met Tahir samen om steeds meer mensen te kunnen helpen. De privésessies zijn voor Lilian altijd erg belangrijk geweest. De vraag ernaar was echter zo groot, dat Lilian nu alleen nog sessies geeft in de groepen waar ze cursus geeft. Door sessies binnen groepen te geven, kunnen anderen en tevens van leren, iets wat Lilian van grote waarde vindt. Ben je echt op zoek naar een manier om jouw verleden te verwerken, jouw innerlijke proces aan te gaan en jezelf te gunnen weer vol in het leven te staan? Kom dan eens naar een trance cirkel of doe een jaar lang mee met de cursus Tahir en Lilian. Daar krijg je de volledige aandacht om aan jezelf te werken.

Tahir Oppier

Hij is een trance medium, hij geeft healings en maakt contact met overleden dierbaren, opgestegen meesters en engelen. Van Oorsprong is Tahir Indonesisch en spiritualiteit zit hem in het bloed. Als arts uit de reguliere zorg, combineert hij zijn medische achtergrond met healings vanuit een diepe trance staat. Een cursus Reiki was de inleiding naar zijn spiritueel ontwaken. Zijn hele kennis werd geopend en hij raakt sindsdien in zeer diepe trances. Samen met Lilian geeft hij energetische behandelingen tijdens trancecirkels en bij de cursus Tahir en Lilian.

Patricia Barendse

Als energetisch kindercoach neemt Patricia op een vrolijke en energieke manier kinderen aan de hand mee om de diepste gesprekken te voeren. Alles kunnen ze met haar bespreken. Patricia ondersteunt met oefeningen en haar helende gave om het kind te helpen in vertrouwen te zijn, om rust te vinden en om te gaan met uitdagingen als een scheiding, verlies, problemen op school, ziekte en pijn. Bij Lilianders zijn we voorstander om ook de ouders te spreken en ze handvatten te geven om hun kind beter te kunnen ondersteunen. Het hele gezin neemt Patricia in haar sessies mee, waardoor er thuis weer een liefdevolle, hechte band kan zijn die gebaseerd is op wederzijds begrip en steun. Haar praktijk heet Kinderkunst en vanaf 2019 geeft Patricia 2 dagen per week persoonlijke sessies bij Lilianders in het Handelshuys. vanaf oktober 2019 geeft Patricia daarnaast voortaan de cursus Energetisch kindercoach.