Coaching

Spiritueel leraar Lilian Gijsbers

Enkele jaren geleden begon Lilian met Lilianders na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Zij volgde een roeping om haar gaven te gebruiken en voelde een enorme steun vanuit de spirituele wereld. Er blijven nieuwe ontwikkelingen komen en de krachten van Lilian ontwikkelen zich nog steeds. Haar talent is vooral het trance mediumschap, hier ligt haar hart. Van een praktijk groeide ze uit naar een gerenommeerd opleidingsinstituut voor spirituele coaches, energetisch kindercoaches, healers en mediums. Al meer dan 100 spirituele (kinder) coaches vanuit heel Nederland en België zijn onder haar bezielende begeleiding een eigen bedrijf gestart. De cursussen worden steevast hoog gewaardeerd, iets waar Lilian ook altijd voor blijft staan. Lilianders staat voor kwalitatieve opleidingen die door cursisten gemiddeld met een 9 worden gewaardeerd. Kleine groepen, intensieve begeleiding, eerlijk en open in de communicatie. En toch blijft het kriebelen om nog meer mooie mensen te kunnen begeleiden. En daarom heeft Lilian vanaf begin 2020 een talentenprogramma georganiseerd. Een heel jaar lang worden talenten door Lilian en Mireille begeleid in dit programma. Ondertussen is er een team van prachtige mensen samengesteld om steeds meer mensen te kunnen helpen. Ze worden hier aan je voorgesteld.

Trance medium Tahir Oppier

Hij is een trance medium, hij geeft healings en maakt contact met overleden dierbaren, opgestegen meesters en engelen. Van Oorsprong is Tahir Indonesisch en spiritualiteit zit hem in het bloed. Als arts uit de reguliere zorg, combineert hij zijn medische achtergrond met healings vanuit een diepe trance staat. Een cursus Reiki was de inleiding naar zijn spiritueel ontwaken. Zijn hele kennis werd geopend en hij raakt sindsdien in zeer diepe trances. Samen met Lilian geeft hij energetische behandelingen tijdens trancecirkels en bij de cursus Tahir en Lilian.

Energetisch kindercoach Patricia Barendse

Als energetisch kindercoach neemt Patricia op een vrolijke en energieke manier kinderen aan de hand mee om de diepste gesprekken te voeren. Alles kunnen ze met haar bespreken. Patricia ondersteunt met oefeningen en haar helende gave om het kind te helpen in vertrouwen te zijn, om rust te vinden en om te gaan met uitdagingen als een scheiding, verlies, problemen op school, ziekte en pijn. Bij Lilianders zijn we voorstander om ook de ouders te spreken en ze handvatten te geven om hun kind beter te kunnen ondersteunen. Het hele gezin neemt Patricia in haar sessies mee, waardoor er thuis weer een liefdevolle, hechte band kan zijn die gebaseerd is op wederzijds begrip en steun. Haar praktijk heet Kinderkunst en vanaf 2019 geeft Patricia 2 dagen per week persoonlijke sessies bij Lilianders in het Handelshuys. vanaf oktober 2019 geeft Patricia daarnaast voortaan de cursus Energetisch kindercoach.

Energetisch therapeut Mireille Goedkoop

Mireille is energetisch therapeut, spiritueel coach en healer en is eigenaar van De Bewustzijn Yurt. Een prachtige stadsoase in Nijmegen waar vanuit ze mensen 1-op-1 begeleid met haar gave als helderwetende en heldervoelende. Ze staat bekend als een doortastend, liefdevol en krachtig mens dat zeer snel tot de kern weet door te dringen. Ze maakt gebruik van sjamanistische technieken, energy healing, sound en het krachtige InnerGuidance proces.

Mireille is ook een ondernemer pur sang en runde o.a. 15 jaar een marketing/communicatie bureau met haar echtgenoot. De drang naar avontuur en vrijheid bracht hen naar vele plekken op de wereld. Als een van de eerste digitale nomaden werkten en woonden ze met hun kinderen meerdere jaren in Thailand en Spanje.  Sinds Mireille terug is in Nederland en zich gesetteld heeft in Nijmegen, kwam Lilian op haar pad. Ze vinden elkaar in de vrije manier van werken, een hoog kwaliteitsbesef, openheid en zuiverheid en het ondernemerschap. De ontwikkeling van het talent mentorshipprogramma is spontaan ontstaan in een week van sterke geleiding door hun gidsen. Al hun afzonderlijke ervaringen kwamen ineens samen. Hun samenwerking voelt zeer krachtig en draagt een potentie in zich die hen beiden raakt. Deze kracht nemen ze mee in hun werk en de begeleiding van de talenten en deelnemers van het mentorshipprogramma dat in januari 2020 start.