Winterzonnewende special

Vrijdag 21 december
Een bijzonder evenement op de dag van de winter zonnewende in een schitterende kapel in Uden. Tahir Oppier en Lilian Gijsbers brengen een avond vol van spirituele energie en heling. Zij zijn gevraagd door hun spirituele team om deze avond te organiseren. Ook Tahir en Lilian weten niet waarom, maar voelen dat het iets heel bijzonders mag worden. Zij geven samen boodschappen van engelen en opgestegen meesters door via een diepe trance. Je wordt ontvangen door onze gastvrouw Diana Oostrom, zij staat deze avond garant voor een gastvrij onthaal.

Tijd:
20.00 -22.00 uur met een programma vol van magie opgeluisterd door een zangoptreden van Marianne van Oorschot.

Locatie: de Kruisherenkapel, Lieve vrouwenplein 44, Uden
Parkeren kan gratis bij de sporthal en de grote kerk.
Deelname aan deze avond is € 37,50
Meld je HIER aan.

Moira een hemels sprookje

Moira
Moira een hemels sprookje

Debuutroman van Lilian Gijsbers: Moira

Noot van de schrijfster: Het heeft lang geduurd, voordat Moira als boek echt het leven kon zien. Ik was er zelf niet aan toe, had het te druk of ik durfde simpelweg niet. Velen van jullie hebben wel ooit gehoord dat ik een boek had geschreven, maar ik was er nogal geheimzinnig over. Het was alsof ik mezelf helemaal bloot zou geven als ik het liet lezen. Van tijd tot tijd heb ik het aan iemand gegeven. Gewoon, omdat ik het graag wilde. En deze lezers, waaronder Carla Blom, hebben me aangemoedigd om er echt een boek van te maken. Sommige mensen uit mijn leven, zullen zich ergens in een figurantenrol terug zien. Zo gaat dat nu eenmaal met een boek. Het is letterlijk uit het leven gegrepen. Ik hoop dat het jullie ook gaat grijpen. Want het boek is puur, echt en heel dichtbij het hart.

Bestel hem nu via het bestelformulier voor € 25,00 (inclusief verzendkosten)
Op afspraak is het boek ook verkrijgbaar bij Centrum 3C en het boek wordt uitgeleend in de bibliotheek in Uden.

Lees hier het eerste deel van het boek: Moira

Cursussen

Gedurende het jaar biedt Lilianders diverse cursussen en opleidingen. De thema's healing, spiritualiteit, lichtwerk en bewustwording staan centraal. Klik hieronder voor uitgebreide informatie over de cursus of opleiding van je keuze. 

Coachopleiding

De coachopleiding bestaat uit drie delen: Spiritueel gezinscoach, Therapeutisch gezinscoach en Energetisch kindercoach. Deze vormen samen een gedegen basis voor jouw praktijk als therapeut of coach voor nieuwetijdsmensen en hun gezinnen. Ook is deze cursus geschikt voor leraren, ouders, artsen, therapeuten en (kinder)coaches om te leren omgaan met gevoelige mensen en paranormale gaven bij kinderen en volwassenen. Je kan alle delen volgen of slechts 1 deel dat jou het meeste aanspreekt, de volgorde is niet van belang. Een vooropleiding is niet nodig.

Spiritueel gezinscoach

In deze basisopleiding spiritueel gezinscoach leer je hoe je op een mooie, liefdevolle manier ouders en kinderen kunt begeleiden in hun leven. We gaan in op diverse thema's uit het leven van alledag. Op een heldere, energetische wijze maken we het werken met de spirituele wereld eigen. Met thema's als rouwverwerking, healing, reading en contact met je gidsen en overleden dierbaren, heb je een uitgebreide basis gelegd voor een rijk gezinsleven.

Lees meer...

Therapeutisch gezinscoach

Deze opleiding is gericht op de technieken die ons geboden worden vanuit diverse therapeutische vakgebieden. Het gezin vraagt altijd om inzichten om in de basis goed te functioneren. Zo is er ruimte voor familiedynamiek, sjamanistische filosofie, psychologie en kindercoaching in deze module van de opleiding.

Lees meer...

Energetisch kindercoach

De basis van deze opleiding is gericht op het werken met kinderen, zowel in een groep als individueel. Je krijgt uitdagende en leuke oefeningen aangereikt waarmee je kinderen kan begeleiden om vanuit rust en concentratie te kunnen leven. Met thema's als talent, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, vriendschappen en energetisch ontwikkelen, bied je kinderen een krachtige basis voor de toekomst.

Lees meer...

Verdiepingscursussen

In de verdiepingscursussen staat het werken met energie en de spirituele wereld centraal. We werken met nieuwetijdsenergie van de 5de dimensie en hoger. Je voelt vanzelf of je energetisch aangetrokken wordt door de cursus, bepaal vooral jouw deelname aan de hand van je eigen intuïtie. Als je het gevoel is, dat je hier naar toe geleid bent of je voelt direct dat je hier op de goede plek bent, dan weet je ook dat je past in de aangeboden cursus. De verdiepingscursussen worden gegeven door Lilian Gijsbers

Healing in de 5de dimensie

Healing verandert in deze tijd, omdat we steeds meer vanuit de vijfde dimensie gaan leven. In deze cursus maken we contact met de Pleiaden en werken met de door hun aangeboden vormen van healing. Onderwerpen als de energetische operatie, healing van de vijfde dimensie, het gebruik van lichtkamers komen aan bod, maar we maken ook ruimte voor een stuk intervisie om te ontwikkelen en delen met gelijkgestemden.

Lees meer...

Multidimensionaal bewustzijn

Een vijfdaagse cursus waarin we het hogere dimensionale bewustzijn gebruiken om kennis en herinneringen uit oude tijden van jouw hogere zelven op te halen. Hierdoor word je jezelf meer bewust van jouw zielentaak en jouw rol voor de nieuwe Aarde. De cursus wordt gegeven door Lilian Gijsbers.

Lees meer...

Trance

Tijdens de cursus trance gaan we op avontuur om een diepgaand contact te leggen met de spirituele wereld. Trance ervaren biedt oneindige mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling. Je oefent met channeling, diepe healings en automatisch schrift vanuit de trance. Je leert hoe je antwoorden op jouw eigen levensvragen over werk, gezondheid en relaties kan krijgen, direct uit de wereld van engelen en opgestegen meesters.

Lees meer...

Workshops

Diverse korte cursussen worden gegeven door Lilian, maar ook door andere docenten. Deze zijn altijd gericht op spirituele ontwikkeling, intuïtie en energetisch werk. Je vindt het actuele aanbod in deze rubriek workshops.

Workshop contact met overledenen

Deze workshop duurt 2 dagen en is speciaal bedoeld voor degenen die de mogelijkheden om contact te maken met overledenen willen ontdekken en ontwikkelen. Het leren ontvangen en interpreteren van de boodschap zijn vaardigheden die we gaan oefenen. De workshop wordt gegeven met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. De cursus wordt gegeven door Lilian Gijsbers van Lilianders.

Lees meer...

Persoonlijke ontwikkeling

De onderstaande cursussen zijn gericht op jouw eigen ontwikkeling en spirituele bewustwording.

Oefencirkels

De oefenavonden bieden jou de mogelijkheid om te ervaren en ervaring te delen.  Als je wilt blijven oefenen nadat je een cursus hebt gevolgd, maar ook als je verdieping zoekt in jouw spirituele ontwikkeling, dan is de oefencirkel daarvoor zeer geschikt. We werken met mediumschap, healing en trance om op die manier een waardevolle ervaring te krijgen, die jou kracht en energie geeft.

Lees meer...

Trance cirkel

De trance cirkel is een avond waarbij je mag ontvangen. Tahir en Lilian zorgen voor een mooie, liefdevolle sfeer waarin ruimte wordt gegeven aan engelen, opgestegen meesters en de Elohim om jou onder te dompelen in een bad van liefde. We geven boodschappen door, geven healing aan de groep, je kan zelf een diepe trance ervaren. Voor deze trance cirkel is het van belang, dat je enige ervaring hebt in meditatie en energie werk.

Lees meer...