Inspiratie

Verbinden met je hoger zelf

  • door Lilian Gijsbers

De basis van alles wat er bij Lilianders gebeurt is gericht op heling (genezing), op spirituele bewustwording en op een groei in jouw mogelijkheden en talenten. Onderdeel van een spirituele groei is het laten ontstaan van een verbinding met je Hoger Zelf. Iets wat ik natuurlijk wel weet, maar wat ik niet altijd hardop benoem. Het is dan wel heel mooi om te zien, dat wanneer iemand toe is aan die verbinding, deze toch wel tot stand komt terwijl er tijdens de cursus niet specifiek over is gesproken. Dat is nu het mooie van energie en werken met de spirituele wereld, als jij eraan toe bent, dan dient een ontwikkeling zich vanzelf op natuurlijke wijze aan.

Zo kreeg ik een prachtige tekening van Roselinde, die ze maakte na een cursusdag bij Tahir en Lilian. Ze vroeg me wat ik bij deze tekening voelde. Ik werd helemaal warm van binnen. Roselinde had contact gemaakt met haar Hoger Zelf. Zo mooi hoe ze dat getekend heeft en wat ze erover heeft geschreven. Ik voel me wederom verwonderd en blij! Lees hier haar verhaal.

Mijn reactie was: Ik zie erin, dat je enorm en gigantisch aan het groeien bent. Multidimensionaal bewustzijn, verankerd in de aarde, die je ook nog tekent met ‘the flower of life’... wow!!!!

tl_files/headers/nieuwsbrief fotos/ervaring roselinde.jpg

Reactie toevoegen