Inspiratie

Lichttaal raakt tot in elke vezel

  • door Lilian Gijsbers

Opeens komen er woorden uit mijn mond. Een mooie cursiste begint spontaan te huilen als ze deze taal hoort. Alsof haar kern wordt geraakt en ze zichzelf daar vindt. Het is lichttaal en deze raakt tot in elke vezel van je lichaam en ziel.

"Toen ik je voor het eerst zag, dacht ik dat je weer zo'n medium was dat een cursusje hier en daar had gevolgd en toen voor jezelf bent begonnen. Maar jeetje, Lilian, je bent zoveel meer." De woorden van deze man raakten me. Het is ook zo, dat ik zoveel jaren mezelf klein heb gehouden. Hij weet dat natuurlijk niet, maar ik heb zo mijn best gedaan een beetje "normaal" over te komen, om maar niet teveel op te vallen. Wat als ze het ontdekken wat mijn dagelijkse realiteit is? Niemand weet of ziet, dat mijn ontwikkeling al vanaf mijn kindertijd in heel rap tempo is gegaan. Dat ik op mijn negende levensjaar voor het eerst in trance ben geraakt. Dat ik in de nacht trance reizen maak naar andere werelden, andere dimensies, andere planeten.... Nee, dat zie je niet aan mij. Ik heb geleerd zo weinig prijs te geven over deze achtergrond.

Maar als ik werkelijk in mijn element ben, als ik even helemaal los kan en mag gaan van mezelf. Dan pas komt de ware kracht eruit. En dat doe ik nog steeds niet zo vaak. Ik ben zoveel afgewezen, zo vaak niet goed begrepen. Als ik zelf ergens cursus volg, dan word ik daar toch argwanend bekeken, voel ik me nooit op mijn gemak. Ik pas niet in het gewone beeld van een healer, van een sjamaan of van een medium, voor mij is alles één en ik heb het allemaal bij elkaar gebracht. De laatste cursus trance die ik ergens volgde, werd ik er bijna uitgezet... Pfff. En waarom? Tijdens een trance ging mijn kundalini energie volledig opstijgen, iets wat me met enige regelmaat overkomt. Een zeer intens, liefdevol en krachtig energieveld bouwt zich op en dan ga ik volledig in de overgave en stroomt de kracht door mijn hele lichaam. Het lijkt een beetje op een bevalling, waarbij je ritmisch ademt en je lichaam zich in bochten wringt om de energie te geleiden. In zo'n energie komt het wel eens voor dat er bijzondere talen in trance zomaar over mijn lippen komen. We noemen dat "lichttaal". Indien deze taal zich openbaart in een cursus en ik richt deze op mijn cursisten, zie ik vaak dat de tranen bij sommigen over de wangen rollen. Het raakt de ziel, het is de hoge trilling die resoneert en die mensen herinnert wie ze werkelijk zijn.

Het opent deuren naar andere dimensies en werkelijkheden, het is helend op zich. "Lilian, kan je niet een heel bandje volspreken met die taal? Het is zo mooi," zei een dame uit de groep laatst. Ja, ik heb besloten dat 2020 het jaar is dat ik in mijn kracht mocht gaan staan. Niks meer verbergen, nooit meer mezelf klein houden. En weet je, ik geniet ervan. De ontroering, de warmte, de kwetsbare momenten, ze voeden de ziel. Geven mij en de deelnemers nieuwe kracht. De vijfde dimensie.... dat is waar we zijn gekomen en ik wil er voortaan in blijven. In mijn kielzog neem ik mensen mee, til ze op in de hoge trilling. Dat is wat een roeping voor mij is geworden. Ik hoop jou in deze energie lekker te mogen omarmen. En spreek gerust jouw lichttaal terug, zoals velen ondertussen doen. De vrolijkheid spat er dan vanaf, want spirituele hoogontwikkelde zielen hebben een humor, dat is ongelofelijk. Je voelt dat ook echt in de ruimte. Heerlijk is dat!

Dus dank je lieve cursisten, door jullie kan ik steeds meer laten zien wie ik werkelijk ben, zodat ik de energie ook meer en meer op de hoogste trilling met jullie kan delen. En die lieve man die me de feedback gaf, ik ben je dankbaar! En wil je deze lichttaal zelf beter begrijpen of spreek je ook wel eens deze taal? Doe eens mee met de cursus healing in de vijfde dimensie, dan kunnen we het samen verder ontdekken en ontwikkelen.

Reacties

Reactie door E. |

God Lilian wat beschrijf je dit weer treffend.
Ik ben zo dankbaar dat ik al googelend je site 3 jaar geleden trof en dat ik je boek heb besteld. Al lezend vond ik mezelf daarin terug. Gaandeweg enkele cursussen heb ik stapsgewijs van je geleerd en ben, dat wat en wie ik ben, gaan openen. Onlangs heb ik mezelf toestemming geven dit volledig te gaan leven. Voelt soms nog spannend en kwetsbaar.
Ik ben in wording om te worden die IK BEN , maar nog niet volledig kan zijn. Ik mag het worden op mijn manier en in mijn tijd.
Ook ben ik het mondjesmaat gaan delen naar mensen om mij heen. Bij mijn familie , vrienden en mensen die open minded zijn. Ik vind dit soms nog lastig omdat ik nog geen woorden heb voor hetgeen ik ervaar en uitdraag. Van mijn ouders kreeg ik te horen dat er vroeger al gezegd werd dat ik 'ḧet " in me heb en ook "kan /ben '........Ergens op zeer jonge leeftijd heb ik het weggestopt en in een meditatie heb je me weer met het meisje in contact gebracht. Zij die dit alles in zich draagt en zorgvuldig heeft bewaard tot NU. Ik heb haar in alle Liefde en met veel geduld weer mogen ontvangen, ze liet zich niet vangen.Het proces ging en gaat op haar manier en in haar tempo. Ik heb Nu werkelijk JA gezegd tegen de IK BEN in mij.
Ik vind het niet altijd makkelijk, wel heel smakelijk en regelmatig zo groots dat ik tijd nodig heb om het in te laten dalen.
Dit is wat Jezus, Buddah en alle andere meester bedoeld hebben. Geloof, vertrouw, schijn je licht...........Soms bijna niet te geloven maar jeetje......... wat zijn we in onze kern toch prachtig en krachtig met z'n allen.
Ik ben zo dankbaar dat het Mentorshipprogramma bij Lillianders ontstond en ik het aan ben gegaan. Dat ik met mijn medecursisten en reizigers dit proces van openen, ontsluiering en vooral HERINNEREN bij een ieder mag mee ervaren, voelen, zien etc.etc. Zo mooi zo mooi............

Dank Lieve Prachtige Krachtige LILIAN GIJSBERS

Reactie door Jörgen |

"A true friend is someone who knows the fulness of who you are and loves you even if you can't always live up to it."

Reactie toevoegen