De diepte in

Uiteenlopende onderwerpen

Graag wil ik de oefencirkels graag met jullie delen. Een daagse workshops waarin we aan de slag gaan met diverse thema's en uiteenlopende ontwikkelmogelijkheden bieden die gelijk de diepte in gaan. Ik voelde me geroepen deze dagen te organiseren en nodig je uit om mee te doen.

Thema's die aan bod komen:

- vorige levens en regressies
- trance reizen en boodschappen van opgestegen meesters en engelen via channeling
- kundalini energie (begeleiding bij kundalini ontwaking, opschonen kundalini kanaal, uitleg)
- de wereld van spirit, gidsen en engelen
- boodschappen van overledenen (mediumschap)
- energetische opstellingen, familiestukken verwerken
- energetisch kinderen coachen
- spirituele marketing en communicatie voor ondernemers
- energetisch opereren
- buitenaards leven en lichttaal
- trauma verwerking (bijv. Na ongelukken, mishandeling, verlies, ziekte, bijna dood ervaringen)
- multidimensionaal bewustzijn 

Een moment met gelijkgestemden

Planning

De geplande data voor het jaar 2023 zijn

data workshops met Lilian:

  • Vrijdag 2 juni 2023 trance reizen en boodschappen via channeling. Op deze dag ontvang je van Lilian een prachtige reis die je liggend op een matje mag ervaren. Hoe meer je in de overgave kan gaan, hoe dieper je in de meditatie zakt. Soms is het zelfs mogelijk dat je uit je lichaam reist en een prachtige ervaring mag hebben als dat voor jouw ziel bedoeld is. Ook mag je die dag zelf een boodschap doorgeven via channeling, we oefenen met diepere trance staten om je zo tot inzichten en een liefdevolle ervaring met Spirit te brengen.
  • dinsdag 31 oktober 2023 regressie naar een vorig leven. We gaan op deze dag aan de slag met de kracht van regressie therapie. We gaan op zoek naar jouw vorige leven en wat de betekenis daarvan is voor je huidige leven, soms werken dingen zodanig door, dat je in dit leven de last ervaart die in een eerdere incarnatie niet is opgelost. Je gaat aan het einde van de dag met een interessante ervaring weer naar huis.
 
 


Deelname

Doe mee en werk aan jouw eigen spirituele ontwikkeling

Elke cirkel kent zijn eigen deelnemers en ontwikkelmogelijkheden, het is dus geen vaste groep. De basis is samen te werken in een groep gelijkgestemden en geïnteresseerden. Het is een manier om lekker samen te doen en ervaren. Natuurlijk kan je de workshops bijwonen als je zeer ervaren bent, maar ook als je voor je gevoel nog aan het begin staat. Juist het feit dat er mensen in de groep zijn van diverse niveaus maakt dat de energie vrij kan stromen.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 11 deelnemers.

Inschrijven eendaagse workshops (oefencirkel)

  • Locatie Helenastraat 31, Uden Voor de workshops van Lilian
  • deelname per dag workshop Lilian: € 125,00 
Inschrijven >