Weblog archief december 2017

Het is gelukt!

  • Lilian Gijsbers
  • (reacties: 5)
Als eerste een hele fijne kerst en een mooi nieuwjaar gewenst! 
het voelde voor mij als belangrijk en mooi om te delen wat gebeurd is tijdens de oefencirkel van 13/12/17. Het was de dag na de enorme stijging van de trilling van de aarde en het openen van de 12/12 poort.
 
Op de avond van 13/12 2017 waren we bij elkaar om samen te mediteren, te bespreken hoe we de stijging van de trilling van de afgelopen weken hadden ervaren en gewoon fijn samen te zijn. De groep bestond uit ongeveer 10 mensen en de meeste mensen van deze groep kwamen elke maand bij elkaar. Tijdens het samenzijn op 13/12 was de trilling echter zo hoog, dat we wat verbaasd waren. Een enkeling kon de trilling nauwelijks aan en kreeg last van misselijkheid en duizelimgen in het hoofd. Ik voelde me vooral blij en opgetogen, maar had geen idee waarom. We bespraken de fysieke uitdagingen, pijn in spieren en nek, duizeligheid, vreemde eetpatronen en moeilijk kunnen slapen of juist zó diep, dat het ook bijna onprettig is, vanalles kwam voorbij, maar toch was het gevoel ervover positief, want we waren het er unaniem over eens, de groei in frequentie bracht meer liefde, meer licht en ook werd de waarheid steeds beter waarneembaar. En daar hadden we allemaal al deze ongemakken maar bij op de koop toegenomen. Het is de moeite waard! 
 
Toen we de meditatie begonnen, kwam er een werveling in de lucht, het werd gewoon koud in de ruimte. Alsof we in een vacuum terecht kwamen buiten tijd en ruimte. Diverse spirituele wezens waren aanwezig in de ruimte en hun uitstraling was zo mooi, zo liefdevol en in al zijn subtiliteit zo krachtig! 
Lees verder >